E svasta i ovdje da se procita... Prvo, Vermalaen i nije los. Dobro, nije savrsen kao sto zna biti ali nije tako ni ocajan kako ga predstavljate. On je veceras sa Perom radio odlican posao do one 75 minute. Santos po meni danas najgori... Ajde sto je muljavio ali golovi mogu njemu ici na dusu... Trcati ne moze,u odbrani je truba, njega kada vidim shvatim kakav je Gibbs igracina. A on lola se jos usudjuje pretiti da ce otici u Fener ako ne bude igrao. Pa putuj igumane! Arteta, tekodje solidan i danas po meni koga treba posebno nahvaliti jeste Coqualin... Diabya bi ja lagano otpisao jer ne mozemo ga mi uvjek cekati da se on oporavi a stalno je povredjen. Rosicky, moj nadrazi igrac, vise i ne znam jeli ziv, kada se vraca??? Cazorla vec dve utakmice stagnira ali kada se pogleda nije imao kome ni dodati!!! Kada se Jack vrati dobicemo mi tu jos odlucniju sredinu ali generalno nisu oni toliko zakazali koliko su krila kriticna!!! Poldi moze igrati samo jedno poluvreme, drugo mrtav... Gervinho truba i mentalno ogranicen tako da necu vise nista da pisem o njemu. Nije lijepo psovati hendikepirane ljude...
Ma previse pusete te klince,.Ox jeste talenat ali daleko od toga da je njegovo neigranje neki ogroman hendikep za ekipu..Gnabry je tek poceo tako da je o nekoj njegovoj vaznosti za ekipu suvisno i pricati..
Greska! Ako ih sada ne gurnu u vatru nikada nece postati dobri igraci... Pa Wilshere,Fabregas svi su oni poceli sa 17 tako da ako hoce da budu jednog dana veliki igraci moraju ih gurnuti u vatru... Dodao bih ja tu i Esfilda... Gnabry je fizicki jaci nego Cazorla

A OX je masina. Pa i Gotze je jos klinac... Ne treba njih previse forsirati radi povreda da se nebi ponovio slucaj Wilshere ali gurati ih i davati sansu kada drugi zakazu treba i vise nego. Gnabrya sada odmah protiv QPR u startnu postavu.
Kao sto sam govorio i posle Norwicha treba nam NAPADAC. Neko ko ce znati da zavrsava lopte i biti gospodar 16 metara. Jedno krilo i ako ode Walcott obavezno mora doci. Volio bih Isca posto ima klauzulu na 21 milion evra i nije puno ako se uzme da su Cazorlu polatili 19 a sa ovim bi bili mirni narednih 10 godina... Mada znam ja da od toga nema nista... Takodje rezervni lijevi bek... Otjerati Shamakha,Arshavina,Sqillacija odmah u januvaru ako se budu dali otjerati jer ne sluze nicemu..