Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Probisvjet
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Probisvjet » 12 okt 2009, 13:45

Ciro je postigao vec ono sto nije niko, a poslije njega pitanje je ko moze. Zato neka neki ne seru! Ciro nije ni arap pa je tamo bio trener. Ciro je ipak rodjeni Bosanac, a njegova je umjetnost i snalazljivos snalazenje u svakoj prilici i drzavi.
Pa takav snalazljiv je i u fudbalu.
Da se ne prilagodjava tako dobro situaciji sta bi bio?
Zato treba zahvaliti dragom bogu sto je tu! A kada ode bice tuge!

Da mozda ne bi stavili za selektora hodju Cerica on je Bosanac? Ili mozda kardinala Puljica i on je bosanac? Ili mozda Bakira Izetbegovica i on je Bosanac?

Za neke nove selektore je najbolje da uce i imaju od koga!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 12 okt 2009, 13:54

drago mi je sto Ciro se dobro slaze sa svima, pogotovo sa medijima, a opet ih svaki put provali i istrese iz cipela sa svojim izjavama...Pogotovo ispadaju smijesni ovi strucnjaci sa Hayata..

Ono sto im Ciro radi je medijski genocid hahahahahahaha...A oni nikad da skontaju....

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 12 okt 2009, 15:21

LeBronJamesKing je napisao/la:
Željoman je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:Evo ja maloprije gledao na njemackom ZDF-u imali neki intervju sa cirom i pitaju ga sta misli o situaciji sto se dogodila u sirokom.On na nasem kaze:Balije su nenadjebive :lol: :lol: :lol:
jel ovo ozbiljno
a ozbiljno bili to neko pokusao rastolmaciti ?
sta je htio reci time?
BARAŽ ŠALA

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 okt 2009, 22:54

Ostasmo uskraćeni za Ćirine izjave noćas. Garant je otišao odmah u svlačionicu da im sasuje sve na kamaru :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 okt 2009, 23:01

NoName je napisao/la:Ostasmo uskraćeni za Ćirine izjave noćas. Garant je otišao odmah u svlačionicu da im sasuje sve na kamaru :mrgreen:
kako li je bilo u svlacionici :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 14 okt 2009, 23:09

"Razočaran sam što nismo bili koncentrisani i što nismo iskoristili prilike. Lako je mom kolegi na klupi Španije sada sipati komplimente na naš račun. Vjerujte da sam i ja isti, kad zavalim nekom pet komada, onda sve najbolje o njemu pričam"

hahahhaha extra :lol: :lol: :lol: :D

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 14 okt 2009, 23:10

Probisvjet je napisao/la:Ciro je postigao vec ono sto nije niko, a poslije njega pitanje je ko moze. Zato neka neki ne seru! Ciro nije ni arap pa je tamo bio trener. Ciro je ipak rodjeni Bosanac, a njegova je umjetnost i snalazljivos snalazenje u svakoj prilici i drzavi.

Da mozda ne bi stavili za selektora hodju Cerica on je Bosanac? Ili mozda kardinala Puljica i on je bosanac? Ili mozda Bakira Izetbegovica i on je Bosanac?

je.bo te ciro usta, pa nije mogao sovati u arapskim zemljama pa da motivira ljude, ali ako bi to i zanemarili i priznali Ciri da je veliki motivator, taktika i postavka su mu nikakve ovaj sistem je nizasta pa protiv nas ko god da igra ja imam osjecaj da kada god predu pola ja mislim da cemo primiti gol.
U ime Gospodara...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 okt 2009, 23:17

je.bo te ciro usta, pa nije mogao sovati u arapskim zemljama pa da motivira ljude, ali ako bi to i zanemarili i priznali Ciri da je veliki motivator, taktika i postavka su mu nikakve ovaj sistem je nizasta pa protiv nas ko god da igra ja imam osjecaj da kada god predu pola ja mislim da cemo primiti gol.
A jesi li ti možda razmišljao da se vratiš u prvi razred osnovne škole prije nego se počneš služiti internetom ? Znaš, zarez, ovo-ono, ja, mi , pa, da i tako te gluposti. Iz trinaestog čitanja sam shvatio što si hOTIO da kažeš :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 okt 2009, 23:18

Ćiro zna šta radi, u to sam siguran. ;)

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 14 okt 2009, 23:20

nikad_izvini je napisao/la:
A jesi li ti možda razmišljao da se vratiš u prvi razred osnovne škole prije nego se počneš služiti internetom ? Znaš, zarez, ovo-ono, ja, mi , pa, da i tako te gluposti. Iz trinaestog čitanja sam shvatio što si hOTIO da kažeš :mrgreen:
a jesi ti razmisljo da se vratis malo gdje si bio , pa ako si glup i ne kontas nista sto ces na forumu.
U ime Gospodara...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 23:29

:lol: Rijeka-Belgijanci u Genku nisu cestito htjeli do utakmice ni da kupuju karte.Ko biva ko ce gledati te lavate.
Iran-Turci se u rodjenu mater mogli zakleti da ce nas rasuti.
Spanija-Musterija se ceka a svi jedva cekaju da nas zapadnu u barazu.Ocito nisu citali Cirinu ,,trilogiju,, 8-)
Ko nije shvatio do sad,nece ni od sad. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 15 okt 2009, 02:11

Probisvjet je napisao/la:Ciro je postigao vec ono sto nije niko, a poslije njega pitanje je ko moze. Zato neka neki ne seru! Ciro nije ni arap pa je tamo bio trener. Ciro je ipak rodjeni Bosanac, a njegova je umjetnost i snalazljivos snalazenje u svakoj prilici i drzavi.

kad se kojekakvi james-vi petljaju gdje im nije mjesto. i jos koriste ovakav vokabular, to vise govori o njima, pa ovakve treba odmah sibnuti u sumu!
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Hrcak
Kontakt:

Post Postao/la Hrcak » 15 okt 2009, 02:11

Ciro ima igrace za ovakav rezultat,da nema ovakog Dzeku koji jeste najbolji napadac trenutno u Evropi i Misimovica ili malog Pjanica, klinac bi uzivao u barazu :lol:
Nesto slicno je imao i sa kockastim 1998 u Francuskoj, generacija Jarni,Suker,Prosinecki,Boksic,Boban itd.
Ima srece i malo znanja i to je to!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 okt 2009, 02:50

harishp je napisao/la::lol: Rijeka-Belgijanci u Genku nisu cestito htjeli do utakmice ni da kupuju karte.Ko biva ko ce gledati te lavate.
Iran-Turci se u rodjenu mater mogli zakleti da ce nas rasuti.
Spanija-Musterija se ceka a svi jedva cekaju da nas zapadnu u barazu.Ocito nisu citali Cirinu ,,trilogiju,, 8-)
Ko nije shvatio do sad,nece ni od sad. ;)
I meni je to isto zapelo za oči iako to ne mora ništa da znači da sve ove utakmice prijateljske i ova sa Španijom koja nije bila od rezultatskog značaja igramo loše. Krenuvši od Rijeke, Omana, novinara, Irana i sada Španije. Sve su to do sada bile utakmice prije onih važnih (odlučujućih utakmica za našu selekciju da bih došla do ovog baraža).

Daj bože da to ponovo bude da nas pocjene i da mi na kraju prođemo.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 15 okt 2009, 05:04

A dje mi je sin Ciro, nesto nije bio raspolozen da baci po koju pametnu sa Konjicem :lol:

Borceta gurnuo u vatru, Ciro Ciro :mrgreen:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 15 okt 2009, 11:38

Kada sam cuo da se kartoni prenose i u baraz sjebao sam se...vjerovatno je Ciro zaboravio na tu cinjenicu...MORAO JE NATJERATI SKORO SVIJU DA SE CISTE KARTONA JOS PROTIV ESTONIJE nakon 0:2...svako normalan bi to uradio...on hoce rezultat protiv Spanije..e eto sada rezultat ,a eto ti sada i opasnosti da 8 igraca propusti drugu utakmicu baraza!!! UZAS!!

@tekk
Kontakt:

Post Postao/la @tekk » 15 okt 2009, 11:54

Ciro izvlaci maksimum iz reprezentacije,Nadarevic,Jahic,Muratovic,Supic,Hrgovic ne mogu odgovoriti zadacima na vrhunskom nivou...vjecni problem u odbrani...ovisimo o Spahicu,Pjanicu,Džeki i Misimovicu!!!
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 15 okt 2009, 13:12

Jooj na ovom forumu svakakvih post-ova procitat...tipa za koga Ciro navija,za koga glasa,koga voli...Covjek uspjesno vodi ovu reprezentaciju a oni koji ne misle tako neka upisu prvo DIF pa onda neku trenersku skolu,neka zavrsavaju licence,skoluju se i na kraju NAPRAVE REZULTAT!!! Ja im zelim srecu(strucnjacima na forumu) a Ciri i igracima put u afriku!!!
...nisu mogli da te ugase!!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 okt 2009, 13:20

@tekk je napisao/la:Ciro izvlaci maksimum iz reprezentacije,Nadarevic,Jahic,Muratovic,Supic,Hrgovic ne mogu odgovoriti zadacima na vrhunskom nivou...vjecni problem u odbrani...ovisimo o Spahicu,Pjanicu,Džeki i Misimovicu!!!
Nadarevica da nije bilo sinoc popusili bi jos 5 komada!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 okt 2009, 13:23

Drugovi moji , ne bi Bosna primila 2 gola da se Jahic , Spahic i Nadarevic nisu bojali tog prenosivog zutog kartona ! Pa cak i Rahimic i Muratovic sve do Misimovica , koji imaju posla i u odobrani .... Jednostavno u svaki duel su ulazili lezerno .. Bice bolje u barazu kad izvucemo Grke :mrgreen:

Ovaj poraz je mozda i dobro dosao da nas sviju spusti na zemlju .. Bili smo se ufurali to ; dobicemo Spance , dobicemo ih 5:0 , Dzeko ce ih razvaliti i te slicne nebuloze .. Odlicno je to - pokazujemo patriotizam ali u nekim situacijama treba biti i realan ... ;)
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 15 okt 2009, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.