Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marsal » 24 okt 2012, 23:41

BigBigBang je napisao/la:Uzrmani smo ali ne i na koljenima, poslije ovog nemilog poraza vraticemo se jos jaci. Fale nam neki igraci koji su veoma bitni za nas koncept, bitno je prekinuti ovu seriju vec u slijedecem kolu premiershipa, ligu prvaka mozemo ispraviti i ne vjerujem da ce prvo mjesto doci u pitanje.
Nakon što se Diaby povrijedi krenu sve nizbrdo, slučajno ili ne slučajno, procijeni sam.

Šta god pojedinci pricali, fali nam i Rosicky, jedini koji može trčat ko budala i diktirat tempo u ekipi uz Jackieja prije povrede... Sagna također nam treba. Valjda će bit bolje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 okt 2012, 23:42

i da se nadovežem na tebe @Maršal . i ovi isti igrači će srat o titulama i otići će u druge klubove. mamu im njihovu :mrgreen:
Vođa zna.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 okt 2012, 23:43

Ma previse pusete te klince,.Ox jeste talenat ali daleko od toga da je njegovo neigranje neki ogroman hendikep za ekipu..Gnabry je tek poceo tako da je o nekoj njegovoj vaznosti za ekipu suvisno i pricati..Veceras imao onaj lijep dribling i pogresan pas nakon kojeg smo i primili gol..

Iskreno,meni najvise nedostaje Mocart,a gdje i nece kad mu je Ramiz alternativa :lol:

I onaj stari Ebue,pa taj lik je znao igrat fudbal i nikad mi nece biti jasno zasto su ga prodavali,.

Naravno,treba dodati i Wilsherea,valjda ce biti bolje kada on i Mocart zaigraju..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 okt 2012, 23:45

Marsal je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Uzrmani smo ali ne i na koljenima, poslije ovog nemilog poraza vraticemo se jos jaci. Fale nam neki igraci koji su veoma bitni za nas koncept, bitno je prekinuti ovu seriju vec u slijedecem kolu premiershipa, ligu prvaka mozemo ispraviti i ne vjerujem da ce prvo mjesto doci u pitanje.
Nakon što se Diaby povrijedi krenu sve nizbrdo, slučajno ili ne slučajno, procijeni sam.

Šta god pojedinci pricali, fali nam i Rosicky, jedini koji može trčat ko budala i diktirat tempo u ekipi uz Jackieja prije povrede... Sagna također nam treba. Valjda će bit bolje.
Diaby je motor ove ekipe, jak i naprijed i nazad njegov izostanak je veliki hendikep, mozda nam o njemu i sezona ovisi. Ako se vrati i odigra bez povreda mozemo ocekivati veliki uspon.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 okt 2012, 23:47

Mi smo i zaboravili na Mozarta, fali nam ona agresivnost koje mi nemamo jer je sve to nedostatak motiva, koji dovodi do ovoga. Samo se pitam, šta im veći motiv može biti od 7 godina suše? Pa mater mu **** ja bi žive ljude jeo kad bi me onako plaćali da barem vratim navijačima, koji ionako plaćaju najskuplje karte u Engleskoj. Al ne, radije ćemo se šetkat po terenu i lelemudat.

I po hiljaditi put
[youtube][/youtube]

Vraćaj se sine, što brže možeš.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 okt 2012, 23:50

Ma ako se Rosicky planira koristiti niposto na poziciji koju je danas igrao Ramsey. Igrao je na krilu protiv Milana i bio je los, on ili na centralni/ofanzivni vezni ili nigdje. A svakako da u ovim trenutcima umjesto Cazorle, da se ovaj preispita. Medjutim najveci problem su krila. Nema ni jednog normalnog i dobrog. Gnabry i Ox bi to mogli biti, ali samo mogli, nama treba sad bar jedno krilo klase Gotze, ako ne i dva.
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 okt 2012, 23:52

Ja da se pitam meni bi okosnicu tima za ovu godinu sačinjavali sljedeći igrači: Wilshere, Rosicky, Gibbs, Sagna, Diaby i Podolski. Ostali bi se rotirali ali oni bi igrali kad god mogu jer su ovo individue pune motive, elana i želje i oni kada imaju svoj loš dan makar trče ko ludi, zatvaraju prostor, otvaraju prostor, rade defanzivne zadatke, ne šepure se ko prokleti paunovi. To nam treba...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 okt 2012, 23:56

Mertesacker je isto odlican. Ove zadnje utakmcie je jedini konstantan, a od pocetka sezone nas najbolji stoper. I njeg nemoj zaboraviti. I fali nam dobar golman, Wojo ne napreduje.
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 okt 2012, 23:57

Marsal je napisao/la:Ja da se pitam meni bi okosnicu tima za ovu godinu sačinjavali sljedeći igrači: Wilshere, Rosicky, Gibbs, Sagna, Diaby i Podolski.
To je to, možda tome dodati i Wojcieha, koji je sigurno bolji od Mannonea, duplo. Kod Cazorle sam primjetio da ako ne ide da ne trči, da se ne lomi za loptu kao što bi trebao radit. Jack i kad gubimo 2-3-4 razlike će trčati isto i borit se, ako ne i više i motivisat, zato bi ga i za kapitena stavio, jer voli klub više od sebe samog. I BFG se ne smije izostaviti, ključan igrač ove sezone.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 okt 2012, 00:00

AllGunsBlazing je napisao/la:Mertesacker je isto odlican. Ove zadnje utakmcie je jedini konstantan, a od pocetka sezone nas najbolji stoper. I njeg nemoj zaboraviti. I fali nam dobar golman, Wojo ne napreduje.
Dobro Mert tu i tamo može odmorit, ali eto svi šutimo, niko da prozbori nešto ali kapiten nam je katastrofalan u zadnje vrijeme, ko da ga i nema. Prodat na kraju godine.

Golman također, imamo 3 golmana koje da sastaviš dobio bi malo boljeg Almuniju. Nama treba Begović ili Mignolet. Dvije buduće klase. Ne bih odbio ni onog rusa Akinfejeva.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 okt 2012, 00:01

Upravo golmani koje bih ja volio vidjeti u Arsenalu, osim Mignoleta o njemu bas i nisam razmisljao. Ali Begovic svakako. A vjerovatno bi i Wojo time bio mnogo bolji i trudio se vise.

Najgore u vezi TV-a sto ne moze na klupu jer je kapiten, a ne moze ni igrati jer je ocajan.
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 okt 2012, 00:05

AllGunsBlazing je napisao/la:Upravo golmani koje bih ja volio vidjeti u Arsenalu, osim Mignoleta o njemu bas i nisam razmisljao. Ali Begovic svakako. A vjerovatno bi i Wojo time bio mnogo bolji i trudio se vise.

Najgore u vezi TV-a sto ne moze na klupu jer je kapiten, a ne moze ni igrati jer je ocajan.
Pogledaj malo Mignoleta brate, ajme koja će to klasa da bude...

A Verma ide na kraju godine nadam se za masne pare, a sa sobom nek povede i Gervinha i Arshavina.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 okt 2012, 00:05

i Chamku i Santosa i Škilju u paketu. Ima odličnih igrača koji se mogu dovesti kao njihove zamjene u klub.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 25 okt 2012, 00:05

Manone je novi Otac.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 okt 2012, 00:10

Ma gledao sam ga protiv nas dzubre jedno :lol: :lol: :lol:

Ma ima rjesenja, samo eto neko je pretvrdoglav da ih potrazi. Ja nemam nista protiv pruzanja sanse nepoznatim i mladim igracima, ali ako vidis da ne moze pa nemoj od Djuroua praviti Baresija kad ovaj to ne moze biti. Ili od Walcotta Henrya kad covjek nema sposobnosti.
Celik!3,2,2.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 25 okt 2012, 00:25

Vasiriki CARLAMA Diaby :( Fališšššššššš
:mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 okt 2012, 00:30

Schalke 02 u ovoj utamici bio bolji protivnik, ali ja i dalje stojim iza toga da je ovo dogovoreno pa će se Arsenal sa gostovanja u Njemačkoj vratiti sa punim plijenom.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 okt 2012, 00:46

Prodat vermelena jel ? hahahahahhahahahaha :lol: . E čojk baš baš se nasmijat nekad ovde
Vođa zna.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 okt 2012, 00:56

E svasta i ovdje da se procita... Prvo, Vermalaen i nije los. Dobro, nije savrsen kao sto zna biti ali nije tako ni ocajan kako ga predstavljate. On je veceras sa Perom radio odlican posao do one 75 minute. Santos po meni danas najgori... Ajde sto je muljavio ali golovi mogu njemu ici na dusu... Trcati ne moze,u odbrani je truba, njega kada vidim shvatim kakav je Gibbs igracina. A on lola se jos usudjuje pretiti da ce otici u Fener ako ne bude igrao. Pa putuj igumane! Arteta, tekodje solidan i danas po meni koga treba posebno nahvaliti jeste Coqualin... Diabya bi ja lagano otpisao jer ne mozemo ga mi uvjek cekati da se on oporavi a stalno je povredjen. Rosicky, moj nadrazi igrac, vise i ne znam jeli ziv, kada se vraca??? Cazorla vec dve utakmice stagnira ali kada se pogleda nije imao kome ni dodati!!! Kada se Jack vrati dobicemo mi tu jos odlucniju sredinu ali generalno nisu oni toliko zakazali koliko su krila kriticna!!! Poldi moze igrati samo jedno poluvreme, drugo mrtav... Gervinho truba i mentalno ogranicen tako da necu vise nista da pisem o njemu. Nije lijepo psovati hendikepirane ljude...
Ma previse pusete te klince,.Ox jeste talenat ali daleko od toga da je njegovo neigranje neki ogroman hendikep za ekipu..Gnabry je tek poceo tako da je o nekoj njegovoj vaznosti za ekipu suvisno i pricati..
Greska! Ako ih sada ne gurnu u vatru nikada nece postati dobri igraci... Pa Wilshere,Fabregas svi su oni poceli sa 17 tako da ako hoce da budu jednog dana veliki igraci moraju ih gurnuti u vatru... Dodao bih ja tu i Esfilda... Gnabry je fizicki jaci nego Cazorla :lol: A OX je masina. Pa i Gotze je jos klinac... Ne treba njih previse forsirati radi povreda da se nebi ponovio slucaj Wilshere ali gurati ih i davati sansu kada drugi zakazu treba i vise nego. Gnabrya sada odmah protiv QPR u startnu postavu.
Kao sto sam govorio i posle Norwicha treba nam NAPADAC. Neko ko ce znati da zavrsava lopte i biti gospodar 16 metara. Jedno krilo i ako ode Walcott obavezno mora doci. Volio bih Isca posto ima klauzulu na 21 milion evra i nije puno ako se uzme da su Cazorlu polatili 19 a sa ovim bi bili mirni narednih 10 godina... Mada znam ja da od toga nema nista... Takodje rezervni lijevi bek... Otjerati Shamakha,Arshavina,Sqillacija odmah u januvaru ako se budu dali otjerati jer ne sluze nicemu..
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 okt 2012, 01:05

Ovdje zaista ima neozbiljnih likova, vjerovatno i puno djece.
Verminator je nedavno bio GIGANT i jedan od malobrojnih WC igraca iz Arsenala a sada ga treba prodati jer je previse los. Svasta! Djecije ponasanje, u najmanju ruku.

Nista cudno sto je Shalke dobio ovu tekmu, bolji je od Arsenala. Da igraju jos 5 puta, Shalke ce minimalno tri puta slaviti. Huntelaar i Afellay su ono sto Arsenalu fali a Shalke ima. To je tih 0:2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 17 gostiju.