Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 okt 2012, 23:14

Nisam previse optimistican da ce Alen nakon ovog debija u LP igrati za nas.Previse je vrijedan (ili ce barem biti) da ga Hrvati puste tek tako.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 okt 2012, 23:14

Ovaj forum majke mi isto neka žuta štampa, stalno neke špekulacije, okreće se sebi voda na mlin, svašta i ovdje čovjek pročita, cccc
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 okt 2012, 23:24

Adi_Zepce je napisao/la:Nisam previse optimistican da ce Alen nakon ovog debija u LP igrati za nas.Previse je vrijedan (ili ce barem biti) da ga Hrvati puste tek tako.
Robovlasnicko drustvo je ukinuto davnih dana. Ako Alen zeli igrati za BiH ne moze ga niko sprijeciti.

Tritolone je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:
calcio je napisao/la:gledao sam 3-4 zadnje minute, to jest od kada je usao Alen. dobar je bio, najbolji na terenu u tih nekoliko zadnjih minuta ;)
Nece se Alen jos dugo zadrzati u Zagrebu. Ovaj nastup i cijena mu je skocila barem milioncic. A ako je vjerovati da je GNK Dinamo u finansijskoj krizi, onda Mamic jedva ceka da Alena proda.
Gdje si ti to cuo da je Dinamo u krizi??? Po Mamicevim rijecima sa ovim ulaskom u ligu prvaka su mirni sljedecih 3-4 godine, i neznam zasto spominjete to da se nece zadrzat dugo, nitko normalan nedaje 20 mil € za igraca od 16ak godine a budite sigurni da ga Mamic ispod toga nece prodat.
Nisam bas siguran da su mirni 3-4 godine, ali neko vrijeme jesu sigurno. Da je pun stadion na svakoj utakmici onda bi mozda bili mirni dugo vremena.
Neki dan je pisalo da je Real spreman dati desetak miliona, vjerovatno uz nekakve bonuse ako se Alen nastavi razvijati. Mada iskreno nisam siguran koliko bi mu bilo dobro otici tamo, oni bas i ne daju sansu mladim igracima kao neki drugi klubovi (sad ce me napasti navijaci Reala) :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 okt 2012, 23:29

Nema te se šta napadati, to je realnost, Realova :mrgreen:
Prodaju igrače iz Castille koji nemaju mjesta u prvom timu timovima u kojima igraju glavnu ulogu, šteta, ali Realova omladinska škola, odnosno kontinuitet između juniora i prvog tima, rijetko kada bude stavljen u prvi plan.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 24 okt 2012, 23:31

Ja kao dugogodisnji navijac Dinama odgovorno tvrdim da ovaj momak nece jos najmanje 3 godine ici iz kluba, jbt. on ima tek 3 utakmice iza sebe za prvu momcad i to nije zaigra niti jednu 90 minuta, ako se cekalo na Modrica do 24 godine, na Mandzukica do 24, Eduarda također koji su ostvarili 99x vise nego ovaj momak i koji su igrali u trenutku kada Dinamo nije ima za papar onda ce se cekat i sa njim, nije mamic sisa veslo pa da ga prodaje Realu sada za 10 mil € (a ta njihova ponuda 100% nije tocna, stovise siguran sam da je novinarska patka) kad zna da ce ga utrzit nekim suludim Arapima za 2-3 godine za 2x toliko.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 okt 2012, 23:46

Isto tako povrede ili jednostavno se utopi medju masom talenata,mogu da utjecu na veliki pad sa cjenom.
Da ne govorim o dangubljenju i igranju u HNL koja je da nema Dinama(koji su vec u zadnje dvije sezone presretni u zrebanju za LS) u samom dnu.
Ako zaigra za BIH U-21,Susic se nece dvoumiti dugo da ga pozove i u A selekciju,kad Besica forsira moci ce i Alena.Sve je do njih.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 okt 2012, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 okt 2012, 23:47

Tritolone je napisao/la:Ja kao dugogodisnji navijac Dinama odgovorno tvrdim da ovaj momak nece jos najmanje 3 godine ici iz kluba, jbt. on ima tek 3 utakmice iza sebe za prvu momcad i to nije zaigra niti jednu 90 minuta, ako se cekalo na Modrica do 24 godine, na Mandzukica do 24, Eduarda također koji su ostvarili 99x vise nego ovaj momak i koji su igrali u trenutku kada Dinamo nije ima za papar onda ce se cekat i sa njim, nije mamic sisa veslo pa da ga prodaje Realu sada za 10 mil € (a ta njihova ponuda 100% nije tocna, stovise siguran sam da je novinarska patka) kad zna da ce ga utrzit nekim suludim Arapima za 2-3 godine za 2x toliko.
Mislim da si u pravu da ga nece prodavati u skorije vrijeme. To je logicno razmisljanje jer je i za klub i za Alena tako najbolje, da ostane jos najmanje par sezona u Dinamu. Ali moras priznati da ovo sto je veceras ubacen u igru u 90+ minuti dosta licilo na reklamu. Ko zna kako Mamic razmislja, mozda ne vjeruje da ce se zadrzati u klubu toliko vremena?

@Zizu
Haha drago mi je. Tesko se nekom mladom igracu iz Castille probiti pored svih tih skupo placenih zvijezda. Pogotovo jer mladim igracima treba vremena za adaptaciju na seniorski fudbal, a u Realu nemaju strpljenja. I onda ih prodaju, momci zaigraju ali tada je vec kasno.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 24 okt 2012, 23:49

AÐ_Official je napisao/la:
calcio je napisao/la:gledao sam 3-4 zadnje minute, to jest od kada je usao Alen. dobar je bio, najbolji na terenu u tih nekoliko zadnjih minuta ;)
Nece se Alen jos dugo zadrzati u Zagrebu. Ovaj nastup i cijena mu je skocila barem milioncic. A ako je vjerovati da je GNK Dinamo u finansijskoj krizi, onda Mamic jedva ceka da Alena proda.
niti je Dinamo u krizi niti je Halilović senior toliko lud da šalje Alena u Real sada kada je na pragu da postane standardan u seniorskom fudbalu, pa makar to bila i HNL.uostalom nedavno je i rekao da je Alen NAJSRETNIJI u Zagrebu i Dinamu, tako da nema šanse da ode brzo iz Dinama. ali to opet nema toliko veze s njegovim izborom reprezentacije, ne znam otkud toliki strah od Mamića. on bi već do sada nešto rekao, otvoren i budalast kakav jest da želi Alena natjerati da izabere Hrvatsku

nevera
Kontakt:

Post Postao/la nevera » 24 okt 2012, 23:51

Ibrahimovic me stvarno razocarao veceras, mali Halilovic mu pruzi ruku a on Halilovica nece ni da pogleda ... Samo kratko uzvraca bez da ga pogleda i nastavi dalje a Halilovic ga bas u tom trenutku htio nesto pitat....
Zadnja izmjena: nevera, dana/u 24 okt 2012, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 24 okt 2012, 23:54

calcio je napisao/la:
Mislim da si u pravu da ga nece prodavati u skorije vrijeme. To je logicno razmisljanje jer je i za klub i za Alena tako najbolje, da ostane jos najmanje par sezona u Dinamu. Ali moras priznati da ovo sto je veceras ubacen u igru u 90+ minuti dosta licilo na reklamu. Ko zna kako Mamic razmislja, mozda ne vjeruje da ce se zadrzati u klubu toliko vremena?
Naravno da je reklama :) to je napravio sa Kovacicem prosle godine, sad radi isto sa Halilovicem, u buducnosti mozemo ocekivat isto to sa Brodicem i svim ovim mlađima koji obecavaju.

Za ovaj boldirani dio - mislis na Mamica? Iskreno se nadam da ce sutra otic ca iz Dinama, ali sam isto tako siguran da nece ici dok klub ovako dobro "stanca" mlade igrace, svake godine dođe netko novi a on ubire pare.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 24 okt 2012, 23:55

nevera je napisao/la:Ibrahimovic me stvarno razocarao veceras, mali Halilovic mu pruzi ruku a on Halilovica nece ni da pogleda ... Samo kratko uzvraca bez da ga pogleda i nastavi dalje a Halilovic ga bas u tom trenutku htio nesto pitat....
ljut Zlatan što Čop nije htio zamjeniti dres s njim :mrgreen:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 okt 2012, 23:56

nevera je napisao/la:Ibrahimovic me stvarno razocarao veceras, mali Halilovic mu pruzi ruku a on Halilovica nece ni da pogleda ... Samo kratko uzvraca bez da ga pogleda i nastavi dalje a Halilovic ga bas u tom trenutku htio nesto pitat....
Cudi me to ako je istina, imam neke prijatelje koji su ga jednom prilikom sreli i bas je bio ljubazan i dobro su se ispricali, slikali se i tako. Kazu da je Zlaja prava raja :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 okt 2012, 23:59

slika

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 okt 2012, 00:00

E, @calcio, ko ti je god to rek'o, slag'o te je :mrgreen: :lol:

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 25 okt 2012, 00:01

Goalgetter je napisao/la:slika
vidi pogleda, k'o da ga nikad na televizoru nije vidio :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 okt 2012, 00:02

Kako upravo saznajemo BH delagacija posjetila je Alena prije par sati u Zagrebu ...

Uskoro više ...

P.S. Sa portala BH Super Sport.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 okt 2012, 00:03

krece Alen njegovim stopama :(
Thomas Müller - Fußballgott

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 okt 2012, 00:04

Samo što mu autogram ne traži :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 okt 2012, 00:06

Najmlađi igrač iz Bosne i Hercegovine u historiji lige prvaka 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 okt 2012, 00:08

Tritolone je napisao/la:
Za ovaj boldirani dio - mislis na Mamica? Iskreno se nadam da ce sutra otic ca iz Dinama, ali sam isto tako siguran da nece ici dok klub ovako dobro "stanca" mlade igrace, svake godine dođe netko novi a on ubire pare.
Ubire on pare, to je tacno. Ali je pritisak sve veci i veci. Sramota za grad i drzavu da se ovako velike utakmice igraju pred praznim tribinama, a sve je to zbog njega. Bolje se povuci dok si na vrhu nego da te poslije ganjaju, da ti se na glavu nakace neke inspekcije, drzavne i medjunarodne (Uefa), jer slike praznog Maksimira odlaze u svijet i ljudi se pitaju zasto je to tako.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.