Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

E.D
Kontakt:

Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH

Post Postao/la E.D » 10 nov 2008, 23:57

calcio je napisao/la:
E.D je napisao/la:
calcio je napisao/la: Nidje veze jarane.
Kako Mravac i Radeljic igraju umjesto Pjanica i Muslimovica? to nema nikakve logike....
Umjesto Pjanica igra Misimovic a umjesto Muslimovica je na zadnjoj tekmi igrao Ibisevic u prvom poluvremenu.
Mravac i Radeljic igraju zato jer nemamo boljih stopera od njih.
Ili mozda hoces da igramo sa jednim stoperom (Spahic) i 9 ofanzivnih igraca??
ma ja ba, konto sam i spahica staviti u vezni red pa da igramo sa 10 ofanzivnih ;)

5-4-1 smo igrali protiv spanije i turske, zato su morali igrati mravac i radeljic..da smo igrali normalnu formaciju (4-4-2 ili 3-5-2) umjesto tih dvojice mogli su igrati pjanic (vezni red) i muslimovic (napadaca) ...kontas??
ne kontam ni to bas najbolje (izbaciti dvojicu iz odbrane i ubaciti dva ofanzivca - protiv Spanije u Spaniji??) ali hajde neka ti bude :lol:
trebao si samo napisati da smo trebali igrati u drugoj formaciji a ne da Radeljic i Mravac igraju umjesto Pjanica i Muslimovica jer to nije tacno. a i onaj gore se okomio na Radeljica jer kao zbog njega ne igra Pjanic i oko toga je pocela ova diskusija.
ne, ako malo bolje procitas skontaces da sam hteo samo napisati da radeljic i mravac zauzimaju mjesto koje bi pjanic i muslimovic zasluzili..znaci mjesto u sastavu a ne na istoj poziciji ;)

a protiv spanije bi JA igro ovako:

------------------------------Hasagic-----------------------------
Berberovic-------Damjanovic-----Nadarevic------Jahic
---------------------------Rahimic-------------------------------
Pjanic-----------------------------------------------Salihovic
-------------------------Misimovic-------------------------------
---------Dzeko---------------------------------Muslimovic------

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 11 nov 2008, 00:00

csh je napisao/la:Ja sam ga skontao u transformaciji formacije ovi bi ispali tj jedan zbog 4 covjeka u odbrani a drugi kao spor i nebi mogao igrati na strani
svaka cast, tako je!

kratko i jasno...krkani kao sto su mravac i radeljic uzimau mjesto igracima kao sto su pjanic i muslimovic..pa naravno tu su i drugi kandidati koji garant nista losije nebih odigrali od ovih spomenutih krkana..ali to je druga prica i nepase bas u temu..trebali smo otvoriti novi thread "igraci koji igraju za repku a nemaju kvalitet za toga"

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 11 nov 2008, 00:04

neznam ljudi, ali meni nekako zao sto onaj hrgovic nije pozvan..ono sigurno nije ni on neka ekstra igracina, ali moze on igrati dobro lijevog beka...iako nekad voli kiksati, ipak zna igrati fudbala..tehnicki je bolji od sve jednog odbranbenog (osim spahica), ja mislim da je nas najbrzi defanzivac (mozda pokraj berberovica) i ima finu ljevicu..ja mislim da bi se on i berberovic dobro uklopili u formaciju 4-4-2..brzi i mogu po strani u ofanzivu..ali et..mozde je bolje neka igraju radeljic i vasilic, pa kad zategnu sprint kao da su fica dizel koji vozi pod rucnom...

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 11 nov 2008, 00:10

Hrgovic bi bio dobar iz dva razloga(ili bilo ko drugi ali nazalost takvog nema pa uzimam i ja njega za primjer)jer mogao bi se koncentrisati na odbranu u potpunosti jer nebi imao veliku potrebu za izlete u napad jer ispred njega bi u toj formaciji igrao salihovic koji je izvrstan,a i samom salihovicu bi bilo lakse igrati .To je moje misljenje.
AMAR OSIM!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 nov 2008, 00:10

Mravac i Radeljic nisu prvi izbor vec nam uglavnom sluze kad treba krpiti u odbrani. Neznam zasto ih stalno napadate. Mozda za vas oni nisu dobri igraci ali dosad su bili dobri.

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 11 nov 2008, 00:14

calcio je napisao/la:Mravac i Radeljic nisu prvi izbor vec nam uglavnom sluze kad treba krpiti u odbrani. Neznam zasto ih stalno napadate. Mozda za vas oni nisu dobri igraci ali dosad su bili dobri.
Pa ako su oni za tebe dobri, sta su onda damjanovic i nadarevic? novi rio ferdinand i fabio cannavaro? ...a sta je onda spahic?? vanzemaljac?

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 11 nov 2008, 00:17

calcio je napisao/la:Mravac i Radeljic nisu prvi izbor vec nam uglavnom sluze kad treba krpiti u odbrani. Neznam zasto ih stalno napadate. Mozda za vas oni nisu dobri igraci ali dosad su bili dobri.
Ma ne napadam ih ja,to je ono sto imamo i sta ces sad ,pricamo o nekim boljim varijantama,oni su ograniceni igraci i nisu oni krivi zbog toga,nego onaj sto ih stavlja da igraju.Ali i ciru treba shvatiti jer fakat smo slabi u zadnjoj liniji i izbor je mali.
AMAR OSIM!!!

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 11 nov 2008, 00:20

csh je napisao/la:
Ma ne napadam ih ja,to je ono sto imamo i sta ces sad ,pricamo o nekim boljim varijantama,oni su ograniceni igraci i nisu oni krivi zbog toga,nego onaj sto ih stavlja da igraju.Ali i ciru treba shvatiti jer fakat smo slabi u zadnjoj liniji i izbor je mali.
jeste, izbor je mali, ali sam je kriv. umjeste da testira pojedine kandidate on se ganja po nekim reality showovima...pa i to jos nikad nisam cuo..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 nov 2008, 00:22

E.D je napisao/la:
Pa ako su oni za tebe dobri, sta su onda damjanovic i nadarevic? novi rio ferdinand i fabio cannavaro? ...a sta je onda spahic?? vanzemaljac?
pa neki od vas fakat misle da imamo igrace tipa Ferdinand i Canavaro koji samo cekaju priliku da ih se neko iz saveza sjeti, a trenutno igraju u trecoj austrijskoj ligi... :lol:
ebi ga, nemamo veliki izbor i treba iskorititi ovo sto imamo

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 11 nov 2008, 00:23

Ma ne znam kaze nepozna igrace ok imao je opravdanje na startu, pa brate mili hodaj malo gledaj posjeti neke,ja jos nisam procitao da je otisao negdje vani da pogleda neku tekmu,nekog naseg.Ok gleda nasu ligu,ali nema hajra kod nas
bar ja tako mislim trenutno u ligi osim karica golmana zvijezde nema niko ko bi bio pojacanje za repku.
AMAR OSIM!!!

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 11 nov 2008, 00:29

csh je napisao/la:Ma ne znam kaze nepozna igrace ok imao je opravdanje na startu, pa brate mili hodaj malo gledaj posjeti neke,ja jos nisam procitao da je otisao negdje vani da pogleda neku tekmu,nekog naseg.Ok gleda nasu ligu,ali nema hajra kod nas
bar ja tako mislim trenutno u ligi osim karica golmana zvijezde nema niko ko bi bio pojacanje za repku.
nepase nikako u ovaj thread, ali nemogu da to nenapisem...CIRO MORA DA BUDE SRETAN STO SU NJEMU KODRO I BOLIC VRATILI IGRACE! OVO JE KODRINA REPREZENTACIJA, ON JE IH VRATIO I PRIVUKO NOVE IGRACE U REPKU! KODRO I BOLIC SU NON STOP BILI KOD NEKIH IGRACA, IMALI SPISAK OD KANDIDATA, IMALI PLANOVE...A STA IMA CIRO? IMA SHOW I BEZZE LUPETANJE!!!

napolitanac
Kontakt:

Post Postao/la napolitanac » 11 nov 2008, 00:45

Ne znam kako vam se i nadarevic i radeljic i damjanovic mogu nac na toj listi.

Prvi: Igra u 29 klubu turske lige i to kako kad. Ne moze on cuvat sjenu svoju, a kamoli Derdyoka
Drugi: Igra (po tri minute) u ekipi koju bi zvijezda u gradačcu razbila
treci: prima po osmicu svako kolo. Ispali iz lige, ruske.

Brate radije zovi kakvo dijete od 18 kome ce glavni zadatak bit da prati odredjenog igraca i da izbija lopte. A ne Vasilic u zenici i uzo loptu da on iznese, da probije on. Ne moze on dvojni c probit slamkom.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 11 nov 2008, 01:31

csh je napisao/la:Ma ne znam kaze nepozna igrace ok imao je opravdanje na startu, pa brate mili hodaj malo gledaj posjeti neke,ja jos nisam procitao da je otisao negdje vani da pogleda neku tekmu,nekog naseg.Ok gleda nasu ligu,ali nema hajra kod nas
To je samo drugi dokaz da je Ciro "lagao". Rekao je da ce "pretresti" cijelu Evropu da nadje pouzdanog stopera poput Nadarevica. :evil:

He, Ciro moj! :roll:

Malik Barucija
Kontakt:

Post Postao/la Malik Barucija » 11 nov 2008, 01:40

Tarik14 je napisao/la:
To je samo drugi dokaz da je Ciro "lagao". Rekao je da ce "pretresti" cijelu Evropu da nadje pouzdanog stopera poput Nadarevica. :evil:

He, Ciro moj! :roll:
ma kakav ciro ba.

Monto
Kontakt:

Post Postao/la Monto » 11 nov 2008, 02:06

Da, definitivno se slazem sa tim, trebao bi malo vise vremena posvetiti pronalasku nekog novog eventualnog igraca, ipak mi nismo takva reprezentacija da cim se neko povrijedi imamo istog po kvaliteti da ga mijenja..Za ovaj sada mec, meni je krivo sto Semir Stilic nije dobio sansu, jer igra poziciju kao i Pjanic a znamo da je Pjanic povrijedjen, pa vidjeti sta i koliko moze Stila u ovome trenu..Ja sam misljenja da ne bi razocarao..Takodjer, slozio bih se da je vrijeme i da se pokusa sa 4-4-2 formacijom, ali bez da je Salihovic lijevi bek, ili jos gore Vladavic..pa momci trebaju da igraju svoju prirodnu poziciju..Naravno, mozemo se mi ovako igrati trenera do sutra, svako ima svoje vizije i svako ima svoje igrace..;)

Neko je spomenuo golmana Zvijezde, Karica..Mislim da je i Mujkic veoma dobar golman, smatram ga najboljim u nasoj Ligi..Ja bih jos sansu dao Stanisi Nikolicu iz Zrinjskog, momak je najbolji bek Lige vec godinama i nepravedno je zapostavljen..Gledao sam ga jednom ove godine i stvarno je prevazisao ovu nasu Ligu.. ;) Pozz..

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 11 nov 2008, 02:37

Monto je napisao/la:Da, definitivno se slazem sa tim, trebao bi malo vise vremena posvetiti pronalasku nekog novog eventualnog igraca, ipak mi nismo takva reprezentacija da cim se neko povrijedi imamo istog po kvaliteti da ga mijenja..Za ovaj sada mec, meni je krivo sto Semir Stilic nije dobio sansu, jer igra poziciju kao i Pjanic a znamo da je Pjanic povrijedjen, pa vidjeti sta i koliko moze Stila u ovome trenu..Ja sam misljenja da ne bi razocarao..Takodjer, slozio bih se da je vrijeme i da se pokusa sa 4-4-2 formacijom, ali bez da je Salihovic lijevi bek, ili jos gore Vladavic..pa momci trebaju da igraju svoju prirodnu poziciju..Naravno, mozemo se mi ovako igrati trenera do sutra, svako ima svoje vizije i svako ima svoje igrace..;)

Neko je spomenuo golmana Zvijezde, Karica..Mislim da je i Mujkic veoma dobar golman, smatram ga najboljim u nasoj Ligi..Ja bih jos sansu dao Stanisi Nikolicu iz Zrinjskog, momak je najbolji bek Lige vec godinama i nepravedno je zapostavljen..Gledao sam ga jednom ove godine i stvarno je prevazisao ovu nasu Ligu.. ;) Pozz..
Denis Mujkic treba zamjeniti Brasnica i postati drugi golman reprezentacije. Momak je odlican, pravi golman kao sto dugo nisam vidio! :)

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 11 nov 2008, 13:48

nikada od kako gledam repku nisu igrali najbolji.matere mi moje bolji su stoperi veleza od ovih trenutnih sto imamo.a ciro je derpe onaj pravi.laze nas stalno od pocetka sa pokusajem da nadje nekoga.bolje da je sutio i radio vise sa ovim sto imamo.ma nece covjek dalje od hrvatske lige da mu ebes mater.puna skandinavija nasih talenata,puna amerika ma sve puno.evo ja da vam kazem necete mi vjerovati da moj buraz igra extra i mogao bi komotno dzeku da zamjeni,,,,,.ebem te ciro lijena...

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 11 nov 2008, 13:53

Ma polahko ima tu jos dobrih igraca koji mogu igrat za nas, al siguran sam da nije nikog definitivno otpisao i da ce on do kraja ovih kvalifikacija nesto napravit, jbi ga ne treba biti pesimista uvjek, uvjek su nam krivi treneri, nije da hvalim Ciru, iskreno ga ja licno i ne gotivim nesto ali opet kad je vec tu treba mu dati sansu..

Samo jos da pozove Nadarevica, Jahica, Stilica.. ;)
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 14 nov 2008, 18:10

Evo vama onaj Washington, igra za Fluminese u Brazilu

http://cache.daylife.com/imageserve/09W ... W/340x.jpg (I OVO JE JOS JEDNA SLIKA OD NJEGA)

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 14 nov 2008, 21:54

Kakve veze ima taj Washington s "Zaboravljeni fudbaleri koji.............."?
Pitam jer ne kontam i nisam upucen :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Proximic, Quartararo, riki46, successminator i 26 gostiju.