Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 24 okt 2012, 22:56

Molim Boga da se Wenger opameti i da dadne Gnabryu priliku umjesto Gervinha. Može i Olssona gurnut u ekipu ako Wilshere nije 100% spreman, al on mora dobit barem pola sata da dobije. Ja očekujem kad Jackie uđe u formu da on ovaj Arsenal krene nositi i za godinu-dvije želim da on bude kapiten. Niko drugi, samo on.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 okt 2012, 22:58

Statista protiv Citya,Arsenala,Sahtara, i opcenito svake jace ekipe i nije preplacen? I niej uzaludno bacen novac. :lol: :lol:

Lose, lose i lose.
Celik!3,2,2.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 24 okt 2012, 23:00

Yebo vas dan i Hazard, bolji je od svih nasih veznjaka, sta serete koji racku :? :? :? :?
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 24 okt 2012, 23:01

Nemoj tako vedo mi imamo WC igrače to što kod kuće opucamo jednom na gol,koga boli racku ?

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 24 okt 2012, 23:02

AllGunsBlazing je napisao/la:Statista protiv Citya,Arsenala,Sahtara, i opcenito svake jace ekipe i nije preplacen? I niej uzaludno bacen novac. :lol: :lol:

Lose, lose i lose.
[youtube][/youtube] Evo ti odgovor,ma vama je krivo sto vi ga niste doveli i kao da ga ne bi doveli da mozete.Zdravo prijatno.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 okt 2012, 23:02

Statista i dalje. Jedan potez opravdava 45 miliona? Da, naravno, samo kad je u pitanju klub za koji navijas.
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 okt 2012, 23:03

I tim je potezom promijenio utakmicu? Daj mi još jedan, JEDAN potez protiv Arsenala koji je napravio? Naravno, nemaš ga jer ih i nije napravio više.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 24 okt 2012, 23:03

Ovo večeras je bila katastrofa, valjda ćete se dignuti za nastavak natjecanja u LP
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 24 okt 2012, 23:04

BluesForever radi svojih zivaca nemoj samo na ovoj temi ulazit u rasprave ...ovdje je puno ljudi koji nece prihvatit "poraz" :)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 okt 2012, 23:04

E da mi je neko pricao da ce nas izdominirati Salke(uz duzno postovanje toj ekipi) na Emiratima vjerovatno bi mu se samo nasmijao ali ovo veceras me nije iznenadilo..

Ovaj Arsenal apsolutno nista nema,pocevsi od same volje,zalaganja na terenu pa ako hocete i fizicke spreme,ovi fakat ne djeluju fizicki spremni..

Jel mi imamo Wngera na forumu ? Ponekad me podsjeti na Arnelinha(ili obrnuto) :mrgreen: Ko jos ozbiljan moze reci da je Jenkinson dobar bek(dobar za Arsenala)..Ni Santos nije puno bolji,al on barem ima muda da pokusa nesto za razliku od onog flopa..

Ramsey ? Taj se u ispod prosjecnoj drzavnoj selekciji zvanoj Vels ni po cemu ne istice u odnosu na ostale flopove koji igraju za tu zemlju,.Koliko taj treba odigrati utakmica da onaj slijepac skonta da je rinaka i pokusaj od igraca,on ce i u 30 toj biti samo talenat :lol:

Gervinho je prica za sebe,osim brzine nema vise nista,pet lopti potrosi dok jednom probije..

Don Vito ovaj put nije krivac ali ne moze svaki put ni on da bude dezurni..

Podolski se ne vidi na terenu a i Santi se sve vise uklapa u sivilo ekipe..

Gdje nestala tecnost u igri Arsenala,sporo,sporo i opet sporo,meljanje lopte i dodavanje najblizem do sebe i nije nesto cime bi se bilo ko mogao pohvaliti ali to smo mi,.Nema ideje,nema trke,nema ubacivanja,nema uigranih akcija,nekad smo znali i dupli pas odigrat,zar ne ?

Al ono sto je krasilo onu generaciju Arsenala zbog koje je vecina nas i zavoljela ovaj tim su kontre,.Ni njih vise nema,mozda bi i bilo da je ima ko istrcati,.Brate,jel ovi "nasi" imaju neku blokadu pa svaki put automatski stanu na trideset metara od gola..

Moglo bi se jos danima oko ovog al nema potrebe,.Od titule nema nista,to samo po sebi nije ni nesto sto tesko pada,ali kada se za istu i ne boris i vec nakon desetak odigranih kola vidis da si daleko od iste.,e to je zalosno..

Liga prvaka,vjerujem da cemo proci grupnu fazu ali nista vise od toga jer za vise nemamo kvalitet..

Ono sto je najveci bedak,jel neko primjetio ? Vise ne igramo lijep i atraktivan fudbal ili ti ga nogomet,.Booriiiiinggg !!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 24 okt 2012, 23:07

A kad sam ja govorio da je i protiv West Hama igra bila malo bolja od ove, al samo malo, govorili ste mi da sam labuda :?
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 okt 2012, 23:14

Bježi ba, meni tačno muka dođe kad vidim onu Barcelonu kako presing igra, kad će onaj naš Arsenal trčat na svaku izgubljenu loptu onako? Naše guzonje stanu i paradiraju, pasivna odbrana, **** vam ona mater ništa ne donosi. Pressing je majka, tim ćeš lakše i brže loptu vratit i imat vremena za svoj napad, čak i poneku kontru, al neće da shvate naši to.

Nevjerovatno kako izgledaju slabo fizički pripremljeni, i ne samo ove sezone, već 2-3 sezone konstantno smo loše pripremljeni i brzo gubimo snagu. Evo sad nakon reprezentativne pauze svi se vratili i odjednom niko snage za potrčat nema.

Što se januara tiče, napadač, veznjak, štoper. Štoper onaj kapiten Montpellierea, savršen, gromada, ima tehnike, brz, ono što nama treba. Veza, pa brate mili krhnut na onog Isca pare da se riješimo za 10 godina da imamo kreacije u sredini i igrača koji bi sa Jackom činio okosnicu tima dugo dugo. Napadač, Llorente - Soldado. Bilo ko od njih.

Ovo je očajno što gledamo, ne znam hoću li gledat utakmicu protiv QPR-a u subotu, samo mi pokvare dan kad vidim kako očajno igraju.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 okt 2012, 23:17

nema ščeznog, gibbsa, oxa, walcotta. Poraz apsulutno nema opravdanje al ovo se ne može zanemarit .
da i i diabya nema.
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 okt 2012, 23:18

I Unitedu pola tima ne bude pa opet pobjeđuju, to nam ne smije biti opravdanje za ovakve partije !

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 okt 2012, 23:20

nisam ni reko da ima opravdanje, napiso sam da nema opravdanje. Al Ox i Walcott pogotovo sa klupe znaju napravit mnogo i naprave uvijek.
i nedostatak gibbsa se posebno osjeti, nenormalno puno. Po lijevoj strani mi govotov da ne možemo probit.
I sa Gervinhom mi smo u minusu
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 okt 2012, 23:26

Mi nemamo krila osim Oxladea i evo, nadam se da će Gnabry početi tu igrat jer momak ima ono što Walcott i Gervinho nemaju, mozak.

Oxlade i Serge imaju muda probit po krilu, ova dvojica nešto izvode i tuše lopte. Lukas zabije glavu u pod i trči naprijed, šta nam donosi to? NIŠTA ! Onako kao što Liverpool sa Sterlingom radi tako i mi sa Sergeom trebamo, ima momak nevjerovatan potencijal, sa onakvom tehnikom i brzinom može da radi dar-mar po krilima.

Sagna i Gibbs podhitno na bekovske pozicije, Wilsherea tutnut u sredinu. Eh sad, Arteta nije dobro igrao ove 2-3 utakmice stoga kad bi se Jack oporavio volio bih da sredina ovako izgleda, Jack - Coquelin/Diaby( kad se oporavi ) i Cazorla. Arteta puno griješi u predaji, što nije karakteristično i danas je 2-3 duela na sredini izgubio koja su mogla dovesti do primanja gola.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 okt 2012, 23:30

eh mašala dobre vijesti konačno danas.
ČItam listu povreda.
Ox se vraća vjerovatno za vikend, Walcott bi se mogo vratit za vikend. Gibbs se vjerovatno vraća za vikend. Ščezni bi mogo protiv mančester branit. Znači extra vijesti.
Uglavnom svi će bit spremni za manU.
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 okt 2012, 23:37

Mogu progutat to da pojma nemamo, da smo limitirani i mogu ja bolan ljudima sve oprostit, nisu oni krivi što ne znaju iako sam siguran da znaju u ovom sadašnjem Arsenalu, ali majku mu yebem da nemaju apsolutno nikakvog motiva već dvije utakmice, da igraju preko volje ko da su došli kopat kanal a ne igrat protiv ekipe pred 60 hiljada duša to nikako ne mogu shvatit....

Ma ne znam ni sam, taman pomislim da smo konačno ozbiljno ekipa koja može uradit nešto i onda nam se dogode 2 utakmice u kojima nas izdominiraju slabiji protivnici. Ma....
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 okt 2012, 23:38

Uzrmani smo ali ne i na koljenima, poslije ovog nemilog poraza vraticemo se jos jaci. Fale nam neki igraci koji su veoma bitni za nas koncept, bitno je prekinuti ovu seriju vec u slijedecem kolu premiershipa, ligu prvaka mozemo ispraviti i ne vjerujem da ce prvo mjesto doci u pitanje.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 okt 2012, 23:41

Koliko god da je Schalke u formi, ovo nisam očekivao. Arsenal u prethodnih 16 domaćinstava u LP nije izgubio i onda dođe Schalke i očita fudbalsku lekciju Wengerovoj družini. Što je najžalosnije, gosti su mogli zabiti još koji gol.
Arsenal kao da je u nekom behutu, ljudi preko one stvari igraju i uopće ne izgledaju kao ekipa (što ih je krasilo na početku ove sezone). :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.