ja sam planirao onaj Botafogo 3+ , Sant.Wanderers 3+ ,Tigres 1, Sao Paulo 1 ukoliko ne naidjem na neku bolju konbinacijuHeller je napisao/la:Imal ko prijedloga za nocni

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja sam planirao onaj Botafogo 3+ , Sant.Wanderers 3+ ,Tigres 1, Sao Paulo 1 ukoliko ne naidjem na neku bolju konbinacijuHeller je napisao/la:Imal ko prijedloga za nocni
Za Real navijamBelminM23 je napisao/la:Dortmund Real X
PSG H2
Malaga 1x
Porto 1
hodža je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:1.55 Sutra na pariz Kucu stavit
+ Zlatan daje gol..ko će ga čuvati ???
a može i hendikep na PSG komotno
Ne radi drug vec par sati, nekad posljepodne zastekala i evo kad kliknes na link izbaci ti objasnjenje tehnickih problema.LAHM21 je napisao/la:radi li nekom stranica http://www.bet365.com" onclick="window.open(this.href);return false;
S obzirom da sam ja to igrao očekuj da će tu biti 5,5 golovaFearless je napisao/la:St. John's-Portland over (5,5) 1,85
Sinoć je bilo 7-7, nadam se da i večeras mogu odigrati efikasan meč.
10x sam pregledao ove paroveLAHM21 je napisao/la:
nije moj ali svaka cast za ovo
mandraX je napisao/la:Borrusia - Real pm3
Dinamo - PSG (1:0) h2
vecaveca je napisao/la:Hajmo da bude jasno ko dan i ako je noc![]()
PSG 2
PSG 2/2
PSG H2
Vjerovat' ću ti na riječ, pogodio si St.Petersburg i onaj meč Frolunda, ne znam s kim su igraliVex je napisao/la:TPS Turku - Ilves Tampere. ovo bi trebao biti kec (oko 1.45),gosti bez nekoliko vaznih igraca,lose stanje u klubu,otpusten predsjednik i uprava,navijaci nezadovoljni,izgubili zadnjih 6 itd.TPS doveo 4 NHL igraca,danas im je 90 rodjendan kluba,nemaju izostanaka itd.Hendikep -1.5 gol je oko 1.80 i to treba igrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.