SAD CEMO VAS PRIZEMLJITI O-2rodjak je napisao/la:IDEMOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIII
Zvijezda nije toliko losa u gostima koliko rezultati govore,ali ako ponovimo utakmicu ko protiv Travnika ne sumnjam u jos jednu ubjedljivu pobjedu
Prognoza 3:1

SAD CEMO VAS PRIZEMLJITI O-2rodjak je napisao/la:IDEMOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIII
Zvijezda nije toliko losa u gostima koliko rezultati govore,ali ako ponovimo utakmicu ko protiv Travnika ne sumnjam u jos jednu ubjedljivu pobjedu
Prognoza 3:1
ma evo igra se otvoreno zvijzda imala dvije polusanse,a velez 3 veoma dobre sanse od cega je pogodjena precka iz jedne sanse iz druge stativa a iz trece vas golman sjajno interveniso.sa srecom i vama u nastavku prvenstvaastra1922 je napisao/la:SAD CEMO VAS PRIZEMLJITI O-2rodjak je napisao/la:IDEMOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIII
Prognoza 3:1![]()
salim se nemamo mi nikakvih sansi da vam opasnije zaprijetimo a kamoli da vas pobijedimo.u svakom slucaju sretno u nastavku takmicenja i sretan vam zdrijeb za dalje
preglup potez,sad smo bez njega u BLAlemC85 je napisao/la:isključen Merzić u 55. minuti.....
uuuuuuuuuuuu jest vas naguzio onaj travnik izgleda da ona utakmica i nije bilo neko mjerilo....ipak mislim da ste sigurno u cetvrtini finalaAlemC85 je napisao/la:gubimo s 1:0 od 65. minute, ma ja opustili se....
AlemC85 je napisao/la:katastrofa 3:0,,,,,,,hebem im sve po spisku..........![]()
![]()
a mescini ..prvo tamo dobijemo,pa onda vamo popusimo glat,jos crveni mika bezze jos se zlajaciza je napisao/la:jel ikom palo na pamaet da je neko lovu uzeo na ovome,velez nema nikakvih ambicija ni lige ni kupa,jedino ostat u ligi!
AlemC85 je napisao/la:sada će se opet vaditi da je mlada ekipa, i da treba očekivati oscilacije, ali ne ovakve brate.......![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.