Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisu Marte nego tzv Underground čizme, sa onim šavom preko, vojne platio 160 u Army Shopu na stupinama, tek jednu zimu prezimile, ko nove...Amoxicillin je napisao/la:@Heller kakve su ti marte?
ja kont'o da nabavim kakveal ruku na srce kad sam vidio kakve imaju u njemačkoj i kakav je ovdje "kvalitet" razočar'o sam se
opet nije žara 70 dolara sve to ti je 54 eura a to je 110 KManonimni je napisao/la:+ dostava![]()
http://www.ebay.com/itm/Nike-Eric-Kosto ... 58959a6632" onclick="window.open(this.href);return false;
bas je bilo kise ovog ljetaBosniacum Lilium je napisao/la:Nedaj Boze da ih kisa uhvati
teorije nema, al' da tene jesu 70 dolara sveukupno, kol'ko vidim, 15 dolara je dostava po paru na više pari, a 40 ako kupuješ samo jedne, otkud ti 70 dolara, ne znam...fixator je napisao/la:opet nije žara 70 dolara sve to ti je 54 eura a to je 110 KManonimni je napisao/la:+ dostava![]()
http://www.ebay.com/itm/Nike-Eric-Kosto ... 58959a6632" onclick="window.open(this.href);return false;
hajd ti meni nadji bolje tene u sarajevu za 110 KM
ne`a teorije
upravu si 107 dolara su tene 70 dolara su za USAanonimni je napisao/la:teorije nema, al' da tene jesu 70 dolara sveukupno, kol'ko vidim, 15 dolara je dostava po paru na više pari, a 40 ako kupuješ samo jedne, otkud ti 70 dolara, ne znam...fixator je napisao/la:opet nije žara 70 dolara sve to ti je 54 eura a to je 110 KManonimni je napisao/la:+ dostava![]()
hajd ti meni nadji bolje tene u sarajevu za 110 KM
ne`a teorije
kupi ih slobodno za ovog vremena, mjerafixator je napisao/la:bas je bilo kise ovog ljetaBosniacum Lilium je napisao/la:Nedaj Boze da ih kisa uhvati
Bez uvrede druže ja ove nebi uzeo,jedino kad bi dobio džabe pa ajde etofixator je napisao/la:
ASICS Aaron Casual Shoes
free shipment
78.80 dolara=60 eura
Basket, Nike shop, Sport Life...prosetaj ferhadijom i moras naci nesto za sebe,milion radnjihule_barca je napisao/la:Ajmo malo sarajlije pomozite. Zanima me gdje bi se mogle nabaviti dobre tike za fudbala. Ne mora to biti nešto našminkano, preskupo. Onako solida cijena, a marke tipa Umro, Joma, Lotto, Diadora.
Hvala, valjda pronađem šta za sebe dobronime_tm87 je napisao/la:Basket, Nike shop, Sport Life...prosetaj ferhadijom i moras naci nesto za sebe,milion radnjihule_barca je napisao/la:Ajmo malo sarajlije pomozite. Zanima me gdje bi se mogle nabaviti dobre tike za fudbala. Ne mora to biti nešto našminkano, preskupo. Onako solida cijena, a marke tipa Umro, Joma, Lotto, Diadora.
nema uvrede sta sam ja svve vidio ovdje hehSultanSulejman je napisao/la:Bez uvrede druže ja ove nebi uzeo,jedino kad bi dobio džabe pa ajde etofixator je napisao/la:
ASICS Aaron Casual Shoes
free shipment
78.80 dolara=60 eura
GMS u Wisi, oni su uvoznici Jome za BiHhule_barca je napisao/la:Ajmo malo sarajlije pomozite. Zanima me gdje bi se mogle nabaviti dobre tike za fudbala. Ne mora to biti nešto našminkano, preskupo. Onako solida cijena, a marke tipa Umro, Joma, Lotto, Diadora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.