Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

PunjenaPaprika
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la PunjenaPaprika » 24 okt 2012, 14:57

zizu1991 je napisao/la:Pa čovjek ništa nije slagao, rođen je u Hrvatskoj, može biti bilo koje pripadnosti, i vi odmah uhvatili u mašinu.
Ccccc :mrgreen:
Dobrodošao druže na forum, nadam se da ćemo te viđati često
Već sam se bio predstavio na temi o kvalifikacijskoj grupi, hvala na dobrodošlici.

A ovim seljačićima kojima je nepojmljivo da u Hrvatskoj postoje ljudi koji vole Bosnu i navijaju za nju, mogu samo poručiti da mi se ne obraćaju.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 okt 2012, 14:58

PunjenaPaprika je napisao/la:
maximusdecimus je napisao/la:
PunjenaPaprika je napisao/la:Ja sam iz Hr, ali bi mi bilo jako drago da Alen zaigra za BiH. Koliko je samo dobrih igrača Hr maznula Bosni, e pa red bi bio i da Bosna nešto mazne od Hr.
Bosanac bauštelac s Jadrana? :mrgreen: :)
Ne, nego Bošnjak rođen i odrastao u Hrvatskoj, baš kao i Alen Halilović. Zadovoljan?

Ovi što pričaju o lažnim profilima, ako moderatori imaju mogućnost da provjere ip ili nešto tako, neka to učine pa ako sam lažan profil nek me odmah brišu.

Hvala vam, dragi moji Bosanci, što mene, čovjeka koji voli Bosnu i koji je ponosan na svoje korjene, dočekujete na nož. Beskrajno vam hvala, kakva divna i nadasve uzvišena dobrodošlica... :roll:
Jarane zivio ti nama sto godina.....Lijepo da volis BiH, tako i treba.....Jedna jedina.... 8-)

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 24 okt 2012, 15:47

nate je napisao/la:
PunjenaPaprika je napisao/la:Ja sam iz Hr, ali bi mi bilo jako drago da Alen zaigra za BiH. Koliko je samo dobrih igrača Hr maznula Bosni, e pa red bi bio i da Bosna nešto mazne od Hr.
kako vam se samo da pravit lazne profile.

tako biti licemjeran.
Sta ti bi, bolan nebio, da navalis na momka tako.

Chillaj malo.
Da smo bili pametni pa da smo u tajnosti obavili razgovor sa Alenom,lobirali neko vrijeme i tek onda mu uputili poziv on bi 1000% bio naš.Faktor iznenađenja je ključan a mi ga nismo znali iskoristit.Ovako su Hrvati(HNS) spremni i realno male su šanse da zaigra za nas.
Samo sto FIFA to ne dopousta kod mladih igraca. :)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 24 okt 2012, 16:04

malac zna igrat fuce i to stoji, eh sad za koga ce da igra to treba prepustiti iskljucivo njemu jer ako ce igrat "na silu" onda ni ne treba..

nego ono sto me posebno nervira kod nasih zapadnih susjeda jeste njihovo pojimanje nacionalnosti: cim je neko rođen u Hrvatskoj onda je on Hrvat -musliman, a ovi ovdje rođeni u BiH su svi odreda Hrvati :o
mislim, nema mi logike zar onda nije ispravno da i oni budu Bosanci/Hercegovci-katolici alo cemo tjerat mak na konac
danas listam Avaz i citam jedan clanak koji nosi naslov "Ko o cemu, Hrvati o krađi sportasa" :lol: (ev bas sad gledam i nema ga na str avaza da okacim link)
pa koliko moras biti licemjeran i bezobrazan pa nama govoriti da im krademo sportiste kad svi dobro znamo da im u gotovo svim selekcijama vrlo vazne role igraju sportisti rođeni upravo u BiH osim tenisa koji je stopostotno sastavljen od bosanaca i hercegovaca :(
ne znam sta je vise smijesno ili zalosno
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 24 okt 2012, 16:21

PunjenaPaprika je napisao/la:
Ne, nego Bošnjak rođen i odrastao u Hrvatskoj, baš kao i Alen Halilović. Zadovoljan?

Ovi što pričaju o lažnim profilima, ako moderatori imaju mogućnost da provjere ip ili nešto tako, neka to učine pa ako sam lažan profil nek me odmah brišu.

Hvala vam, dragi moji Bosanci, što mene, čovjeka koji voli Bosnu i koji je ponosan na svoje korjene, dočekujete na nož. Beskrajno vam hvala, kakva divna i nadasve uzvišena dobrodošlica... :roll:
paprika ne zna za šalu...šta me bolan briga šta si i odakle si, nije ti ovo popis stanovništva, drug moj :D

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 okt 2012, 16:45

nate je napisao/la:

tako biti licemjeran.
opet se ponasas poput seljaka al' sto ocekivati od takvi poput tebe. neznam jesi svjestan da po hrvatskoj ima i bosnjaka? ima ih koji su tu rodjeni, a ima i oni koji su doselili iz BiH.. sta vas uce dole po tim selima da mi je znati :roll:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 24 okt 2012, 17:02

STEVIE je napisao/la:
nate je napisao/la:

tako biti licemjeran.
opet se ponasas poput seljaka al' sto ocekivati od takvi poput tebe. neznam jesi svjestan da po hrvatskoj ima i bosnjaka? ima ih koji su tu rodjeni, a ima i oni koji su doselili iz BiH.. sta vas uce dole po tim selima da mi je znati :roll:
boli me k odakle je lik.samo me zivciraju te price o "kradji" igraca koje nisu kradje i tocka.jednom nek shvati.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 24 okt 2012, 17:07

nate je napisao/la: boli me k odakle je lik.samo me zivciraju te price o "kradji" igraca koje nisu kradje i tocka.jednom nek shvati.
boli i mene zub, pa neka svako svoju ranu sisa :D ne stvarno, postaješ naporan. budi ovdje, diskutuj ko čovjek, imaš pravo, ali nemoj da kmečiš, matere ti

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 okt 2012, 17:07

Ne lupetaj, nabacivao si covjeku da pravi lazne profile.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 okt 2012, 17:08

da nije ovo @jacky? :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 okt 2012, 17:10

Pa nebi me zacudilo, Jacky nemoze bez ovog foruma, ni on ni onaj dean, ali im ne valja ovdje. :mrgreen:
Dodju onako da nam sole pamet.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 24 okt 2012, 17:46

Principatus je napisao/la:Pa nebi me zacudilo, Jacky nemoze bez ovog foruma, ni on ni onaj dean, ali im ne valja ovdje. :mrgreen:
Dodju onako da nam sole pamet.
evo jos jedan koji nemoze bez foruma: http://www.facebook.com/nedimko.buha" onclick="window.open(this.href);return false;

a i bez senijada svog :mrgreen:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 okt 2012, 20:26

Treba pri kraju noćašnje utakmice pogledati malo situaciju sa Alenom, Čačić je valjda najavio da će mu dati 15-20 minuta. Da vidimo kako se snalazi u jednoj ovakvoj utakmici.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

PunjenaPaprika
Kontakt:

Post Postao/la PunjenaPaprika » 24 okt 2012, 21:18

harison_ford je napisao/la:
nego ono sto me posebno nervira kod nasih zapadnih susjeda jeste njihovo pojimanje nacionalnosti: cim je neko rođen u Hrvatskoj onda je on Hrvat -musliman, a ovi ovdje rođeni u BiH su svi odreda Hrvati :o
Van smo teme, ali moram ti reći da nisi ovdje u pravu. Bošnjaka ima u solidnom broju u Zagrebu, Istri i Dubrovniku, većina drži do svog identiteta i nitko ih ne poima Hrvatima (u nacionalnom smislu) samo zato jer su rođeni u Hrvatskoj. Ima ovdje i starosjedilaca, i to da je već 4-to koljeno u Hr. Meni je recimo majka rođena i odrasla u Hr, a 100%-na je Bošnjakinja. Moja djevojka (uskoro žena) je Hrvatica, a dijete/djeca će biti, naravno, Bošnjaci.

Sorry na offtopicu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 okt 2012, 22:39

Kad smo već kod offtopica, reci mi kol'ko si ti tegli punjenih paprika spremio za zimu ?
DRUG NEBI TI PUNCA

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 24 okt 2012, 22:51

eto, debitovao je i u Ligi prvaka

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 24 okt 2012, 23:05

maximusdecimus je napisao/la:eto, debitovao je i u Ligi prvaka
Ima brzinu i pokretljiv je, al je trema bila ocigledna(logicno). Ako sam razumio komentatora, bas su komentarisali kako ne izgleda bas kao momak od 16 godina sto se tice tjelesne gradje.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 okt 2012, 23:05

gledao sam 3-4 zadnje minute, to jest od kada je usao Alen. dobar je bio, najbolji na terenu u tih nekoliko zadnjih minuta ;)

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 24 okt 2012, 23:08

calcio je napisao/la:gledao sam 3-4 zadnje minute, to jest od kada je usao Alen. dobar je bio, najbolji na terenu u tih nekoliko zadnjih minuta ;)
Nece se Alen jos dugo zadrzati u Zagrebu. Ovaj nastup i cijena mu je skocila barem milioncic. A ako je vjerovati da je GNK Dinamo u finansijskoj krizi, onda Mamic jedva ceka da Alena proda.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 24 okt 2012, 23:10

AÐ_Official je napisao/la:
calcio je napisao/la:gledao sam 3-4 zadnje minute, to jest od kada je usao Alen. dobar je bio, najbolji na terenu u tih nekoliko zadnjih minuta ;)
Nece se Alen jos dugo zadrzati u Zagrebu. Ovaj nastup i cijena mu je skocila barem milioncic. A ako je vjerovati da je GNK Dinamo u finansijskoj krizi, onda Mamic jedva ceka da Alena proda.
Gdje si ti to cuo da je Dinamo u krizi??? Po Mamicevim rijecima sa ovim ulaskom u ligu prvaka su mirni sljedecih 3-4 godine, i neznam zasto spominjete to da se nece zadrzat dugo, nitko normalan nedaje 20 mil € za igraca od 16ak godine a budite sigurni da ga Mamic ispod toga nece prodat.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.