FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 24 okt 2012, 10:05

Zašto "neki" ovdje misle (čitaj između redaka :lol: ), da bi Martinez trebao vrijediti 40 miljona eura, da bi trebao igrati kao igrač za 40 miljona eura, ako je Bayern rekao da je igrač preplačen, ali smo ga morali dovesti?

E da kako to u biti igra igrač na njegovoj poziciji a da košta 40 miljona eura - to me zanima!

Eto klare to ti je izazov ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 okt 2012, 10:11

Bolje bi bilo da ste krhnuli 25 milki na L. Bendera. :!:

Martinez je zasad teska flopina, jel tako Antisha?! :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 okt 2012, 10:12

Da mi se moj sečko nebi osječao zapostavljenim, imam i provokativno pitanje za njega! :D

Manđa naš najlošije ocjenjeni igrač :evil: Ne sviđa mi se to od strane novinara da se njega iščupalo van i objesilo na zid srama. Da je baš toliko loše odigrao od ostatka ekipe uopče nije. Borio se da je to za popizditi, no teško je igrati centralnu špicu, kada ti dva-tri igrača vise na kičmi a momčad ne pomaže.

PS:

Jel vam je ovaj primjer bio dovoljan da vidite koliko je teško biti Bayernov napadač kada ekipa ne igra dobro? Dal ste jučer uspjeli vidjeti kako suradnja Manđe sa ekipom nije mogla doči do izražaja?

Dal sad vidite kako je Gomezu?

Ili ćemo morati pričekati još par ovakvih utakmica, da vam govorim o tome koliko sam u pravu? :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 okt 2012, 10:14

Hare_BvB je napisao/la:Bolje bi bilo da ste krhnuli 25 milki na L. Bendera. :!:
Prije bi 60 dao za Martineza nego bacio 25milja na Bendera. Lar je igrač za BvB, a ne za BAyern. Drkanje na švabe koji nisu toga vrijedni meni ne imponira. Mislim da jako puno ljudi neshvaća zašto se kupovalo igrača poput Martineza , a zašto se nije više radilo na igraču poput bendera. Bender uopće nije tip igrača kakvog smo mi fatali ;)
Hare_BvB je napisao/la:Martinez je zasad teska flopina, jel tako Antisha?! :mrgreen:
Ovaj puta čak nije niti smješno! :evil:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 okt 2012, 10:25

anton 1983 je napisao/la:Prije bi 60 dao za Martineza nego bacio 25milja na Bendera. Lar je igrač za BvB, a ne za BAyern. Drkanje na švabe koji nisu toga vrijedni meni ne imponira. Mislim da jako puno ljudi neshvaća zašto se kupovalo igrača poput Martineza , a zašto se nije više radilo na igraču poput bendera. Bender uopće nije tip igrača kakvog smo mi fatali ;)
L. Bender bi puno vise pasao igri Bayerna no Martinez, ali "bombasticnost" je problem. Proshitaj se ti i na imidz i na marketing, ako ostanete suve kite i na kraju ove sezone. :lol:
anton 1983 je napisao/la: puta čak nije niti smješno! :evil:
Kako nije, pa ja crkavam. :lol:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 okt 2012, 10:35

Hare_BvB je napisao/la:
L. Bender bi puno vise pasao igri Bayerna no Martinez, ali "bombasticnost" je problem. Proshitaj se ti i na imidz i na marketing, ako ostanete suve kite i na kraju ove sezone. :lol:
A ti to znaš jer? Pa vi imate Kehla u ekipi koji ne paše vašoj igri pa je prošle sezone razaro po kvartu. Nama igrač poput bendera ne treba jer je manje kvalitetan od Luisa Gustava, pa bi tako za tešku zamjenu dali previše novaca a ne bi niti postojala šansa da prestigne Luisa. Kod Martineza je utoliko stvar drugačije jer je on igrač totalno drugačijeg kova. Znači on nema nikakve veze sa zadnjim veznim poput Bendera ili Luisa i takvog zadnjeg veznog smo mi fatali.

Druga je stvar što ima ljudi koji se nerazumiju u nogomet te misle da smo mi već sada krivo uložili pare :lol: Da sad neispadne da samo pametujem, reči ću zašto je to tako.

Nama se on prekasno pridružio da bi odma mogao više igrati. Zašto je to uopće važno? Pa iz razloga što je fulao pripreme, a on je ovo ljeto bio sa španjolskom na EP. Nakon toga maltene nije imao stanku i onda je išao na olimpijske igre, a kad se vratio nije niti trenirao kako treba zbog zavrzlame oko svog transfera. Na to sve Luis Gustavo igra bombastično i Martineza se sada koristi kao igrača koji je zamjena, što nije loše, jer mi imamo toliko jak kadar da i takav igrač sjedi na klupi . ergo da smo kupili recimo Vidala za 40 on bi isto tako zbog Schweinija i Kroosa sjedio na klupi, zato ne znam zašto se neki čude ko kokoš jajetu :roll: I ono što ja najbitnije;

DOŠAO ŠPANJOLAC U NJEMAČKU! Ko ovo nezna shvatiti neka mu BOG POMOGNE!c :mrgreen:
anton 1983 je napisao/la: Kako nije, pa ja crkavam. :lol:
Što trta te zbog danasnavečer? Nije problem, pogledaj samo snimku kako ih je Bayern razmontirao i nadaj se da će BvB to kopirati :D

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 okt 2012, 10:38

Bender je slabiji igrac od Gstava , takav Bayernu nije bio potreban.Martinez je rijedak tip igraca i potreban Bayernu , ne nuzno ali za extra kvalitet da.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 24 okt 2012, 10:51

Koja kradja od 40 mil eura za onog Martineza. ne vrijedi ni upola tih para, mozda 15 tak mil. dosada nista specijalno nije pokazao, a za te pare ocekujes sto sta od igraca...

za pocetak imate boljeg igraca na toj poziciji u gustavu.

eto, sad navalite. :lol:
pi.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 okt 2012, 11:05

Tweeds_10 je napisao/la:Koja kradja od 40 mil eura za onog Martineza. ne vrijedi ni upola tih para, mozda 15 tak mil. dosada nista specijalno nije pokazao, a za te pare ocekujes sto sta od igraca...

Eto još jedan koji ne razumije. Bayern nije išao kupiti boljeg igrača od Luisa Gustava, nego još jednog tako brutalnog kao on, samo da bude drugačiji.

Eto primjera - Barca ima dvije vrste zadnjih veznih od kojih su oboje svjetske klase i vrijede isto samo igraju drugačije - Mascherano i Biskvit (bez obzira što dosta igraju poziciju štopera). Znači totalno drugačiji igrači a obojica fenomenalni.

tako i mi imamo Luisa koji vrijedi 40 milja, pa smo si nabavili još jednog za toliko da imamo opciju. Kako postoje drugačiji napadači, tako postoje i drugačiji vezni igrači.

Jesam te sjebo, a? 8-)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 okt 2012, 11:07

anton 1983 je napisao/la:A ti to znaš jer?
Sam veliki znalac. :mrgreen:
anton 1983 je napisao/la:Pa vi imate Kehla u ekipi koji ne paše vašoj igri pa je prošle sezone razaro po kvartu.
Razaro bi i ja pored onakovog GundoSPEKA. :lol:
anton 1983 je napisao/la:Nama igrač poput bendera ne treba jer je manje kvalitetan od Luisa Gustava, pa bi tako za tešku zamjenu dali previše novaca a ne bi niti postojala šansa da prestigne Luisa. Kod Martineza je utoliko stvar drugačije jer je on igrač totalno drugačijeg kova. Znači on nema nikakve veze sa zadnjim veznim poput Bendera ili Luisa i takvog zadnjeg veznog smo mi fatali.
Bender je dobar preser, ne gnjavi loptu i dobar je iz drugog plana. Martinez je los preser, zato je i igrao vecinom stopera kod Bielse. Gnjavi loptu. On je zamjena za Svinjceka. U trenutnom sistemu, on jednostavno ne moze unaprijediti igru Bayerna, osim da Jupponja obori posjed lopte i krene s direktnijom igrom - dubinske dijagonale na krila.
anton 1983 je napisao/la: je stvar što ima ljudi koji se nerazumiju u nogomet te misle da smo mi već sada krivo uložili pare :lol:
Ne mislimo, vec jednostavno gustamo u cinjenici da 40 mil. mann biva skoro uvijek najgori pojedinac ekipe na terenu kad igra. :lol:
anton 1983 je napisao/la:Nama se on prekasno pridružio da bi odma mogao više igrati. Zašto je to uopće važno? Pa iz razloga što je fulao pripreme, a on je ovo ljeto bio sa španjolskom na EP. Nakon toga maltene nije imao stanku i onda je išao na olimpijske igre, a kad se vratio nije niti trenirao kako treba zbog zavrzlame oko svog transfera. Na to sve Luis Gustavo igra bombastično i Martineza se sada koristi kao igrača koji je zamjena, što nije loše, jer mi imamo toliko jak kadar da i takav igrač sjedi na klupi . ergo da smo kupili recimo Vidala za 40 on bi isto tako zbog Schweinija i Kroosa sjedio na klupi, zato ne znam zašto se neki čude ko kokoš jajetu :roll:
Jasno k'o dan, ali i dalje ostaje cinjenica da je on zasad teski FLOP. :lol: :lol: :lol:

Nego sta mislis ko ce biti prvi na pljuvackoj listi kad Bayern udje u losiju seriju rezulatata? :mrgreen:
anton 1983 je napisao/la:Što trta te zbog danasnavečer? Nije problem, pogledaj samo snimku kako ih je Bayern razmontirao i nadaj se da će BvB to kopirati :D
Na playlisti je finale DFB Pokala, gdje ta ista ekipa lo stile istrosena milfacha prima petojeb u pak. :mrgreen:

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 24 okt 2012, 11:22

anton 1983 je napisao/la:
Tweeds_10 je napisao/la:Koja kradja od 40 mil eura za onog Martineza. ne vrijedi ni upola tih para, mozda 15 tak mil. dosada nista specijalno nije pokazao, a za te pare ocekujes sto sta od igraca...

Eto još jedan koji ne razumije. Bayern nije išao kupiti boljeg igrača od Luisa Gustava, nego još jednog tako brutalnog kao on, samo da bude drugačiji.

Eto primjera - Barca ima dvije vrste zadnjih veznih od kojih su oboje svjetske klase i vrijede isto samo igraju drugačije - Mascherano i Biskvit (bez obzira što dosta igraju poziciju štopera). Znači totalno drugačiji igrači a obojica fenomenalni.

tako i mi imamo Luisa koji vrijedi 40 milja, pa smo si nabavili još jednog za toliko da imamo opciju. Kako postoje drugačiji napadači, tako postoje i drugačiji vezni igrači.

Jesam te sjebo, a? 8-)
More bit. Ali da je preplacen, jeste..i to brutalno.

Ne nudi nista revoluciarno, a placen je 40 mil eura. to je u mojim ocima promasaj.

samo mi nemoj sad okrenuti na spiku kako je bayern jak, kad dovodi igrace za klupu od 40 mil :lol:
pi.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 okt 2012, 11:23

Hare_BvB je napisao/la:
Bender je dobar preser, ne gnjavi loptu i dobar je iz drugog plana. Martinez je los preser, zato je i igrao vecinom stopera kod Bielse. Gnjavi loptu. On je zamjena za Svinjceka. U trenutnom sistemu, on jednostavno ne moze unaprijediti igru Bayerna, osim da Jupponja obori posjed lopte i krene s direktnijom igrom - dubinske dijagonale na krila.
Iskreno da odgovorim. Što se tiće Martineza ja tog igrača tek moram upoznati jer da ga bayern nije išao kupovati, ja ne bi znao o kakvom se igraču radi pa ću suditi o njemu tek kad dođe vrijeme, a to vrijeme još nije došlo.

Ja sam bio i osto protiv bendera, jer on sigurno nema dovoljnu kvalitetu da bi digao Bayer. On u najbolju ruku može biti zamjena za luisa gustava a ne njegova konkurencija i zato sam sretan što ga nismo dovodili. Da se ovdje radi o Khediri i dasmo nejga mogli dovesti bez obzirana odštetu i plaču, e onda bi si ja kosu počupo ;)
anton 1983 je napisao/la: Ne mislimo, vec jednostavno gustamo u cinjenici da 40 mil. mann biva skoro uvijek najgori pojedinac ekipe na terenu kad igra. :lol:
Kako to misliš? Kod nas se rijetko dogodi da se jedan igrač isstakne kada se igra loše, večinom je to cijela ekipa. jučer je recimo manđa pobro najgore ocijene...
anton 1983 je napisao/la:
Nego sta mislis ko ce biti prvi na pljuvackoj listi kad Bayern udje u losiju seriju rezulatata? :mrgreen:

ne, to mjesto je odavno rezervirano za Gomeza i Robbena! :lol: No nadam se da će to i Martinez postati jer onda ću ga više voljeti! :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 okt 2012, 11:50

Tweeds_10 je napisao/la: More bit. Ali da je preplacen, jeste..i to brutalno. /quote]

Ok, al mene zanima dal si ti svjestan činjenice, da je Bayern sa tom konstatacijom izašao u javnost, pa se mi sa tim ne zamaramo. Pa i sam Uli je rekao da on vrijedi max 20-25 milja...

Tweeds_10 je napisao/la:Ne nudi nista revoluciarno, a placen je 40 mil eura. to je u mojim ocima promasaj.

samo mi nemoj sad okrenuti na spiku kako je bayern jak, kad dovodi igrace za klupu od 40 mil :lol:
A zašto ti ne bi krenuo sa tom spikom? :lol:

Ono što ti neuzimaš u obzir je njegova plača, a to jejako bitno ovdje. Nije isto kupiti igrača za 40 miljona eura koji toliko vrijedi, ajmo reč da je to Thiago Silva i dati mu plačuod 7,5 miljona eura i kupiti igrača od 40 miljona eura i dati mu plaču od 2.2,5 miljona eura. On je došao kod nas za 40 miljona eura, ali ima plaču kao igrač koji vrijedi 20-25 miljona eura, pa se cjelokupni paket kod Martineza "isplatio".

Sad bum ti dao neš da razmišljaš.

Tamo davno bayern je u istoj sezoni kupio Tonija za 11 miljona eura, dok je za Jansena dao 12,5 miljona eura. E sad ako se mi skoncentriramo samo na odštetu pitat ćemo se ko je tu lud. E pa lud je onaj koji se samo koncentrira na odštetu, jer: Tonijeva plača brutto je Bayern koštala 10 miljona eura, dok nas je jansen koštao nekih 2-3 miljona eura. tako ispada da je Toni sipunio svih 4 godine ugovoraon bi Bayern koštao 50 miljona eura otprilike dok bi nas jansen koštao puno manje.

Zato se Bayernu "isplatilo" dovođenje Martineza koji je sam odustao od jednog djela plaće, pa će nas nejgov ukupni paket kroz 5 godina koštati 10 miljona eura manje. to ne znači da BAyern nije dao PK para za njega. isto tako onaj pravi ugovor će on potpisati tek za nekih 3-4 godine, a onda ćemo vidjeti dal je on stvarno vrijedio te noFce jer igrači koji koštaju 40 miljona eura u pravilu imaju po 5 milja netto plaču kao što recimo sada ima Ribery.

Isto tako BAyern se upustio u ovu avanturu zbog poreza. Prihodi ili točnije profit kod Bayern aje postao prevelik i onda semoglo birati, da li preplatiti nekog igrača i dobiti da ili, dati višak novaca državi - nemojte sada biti zbunjeni jer Bayern je prošle sezone "previše" novaca zaradio, a to će te vidjeti kod Jahreshaupt versamlunnga... Na taj način Martinezov transfer će kroz 4 godine Bayernu biti odbitak i na taj način ćemo "državi" platiti manje poreza.

Sve su to igre malog tigra...

Klare

Post Postao/la Klare » 24 okt 2012, 11:53

anton 1983 je napisao/la:Zašto "neki" ovdje misle (čitaj između redaka :lol: ), da bi Martinez trebao vrijediti 40 miljona eura, da bi trebao igrati kao igrač za 40 miljona eura, ako je Bayern rekao da je igrač preplačen, ali smo ga morali dovesti?
:?
E zašto su baš njega morali dovesti?
U biti izjava glasi ovako:"U pravilu mi bismo tog igrača platili 10-15 mil., ali njegova cijena je bila 40".
Ako vama ovo ima veze s pameću, onda dobro.
Znam da i adidas ima zasluga tu, ali opet nije ni u tome stvar, znamo da se para ima, opet ću ponoviti, nije meni toliko zbog tih miliona.

Taj igrač nama uopšte nije bio potreban, uzeli smo zamjenu za stopere, te Gustu i Tymu, budimo iskreni da Gusta ovakve za doručak jede, takva je situacija.

Zamišljen(po nekima :? )kao zamjena za Schweinia, pa ko je ikad ovog Martineza gledao zna da to ni u snovima nije moguće.

Sa njim u ekipi igramo sa 3 stopera, mali nema brzine, nema baš nikako, eksplozivnost da ne pominjem, nema predispozicije da krene naprijed, a čak i te igre u defanzivi su u najmanju ruku sumnjive, nepromišljen, kartona u Bilbaou je imao mali milion :roll: , a evo i ovdje nastavlja.

Ako mene pitate, taj mali Can, zar ne bi to bilo pametnije, ruku u vatru dajem da bi odmah sada mogao pružati iste ovakve partije, mali ima petlju, mali je mrga.

Yebo Riberia, Robena, lama, Milera, Gomeza..., Schweini je daleko najbitniji igrač ove ekipe, najbitniji jer ni blizu zamjene za njega nemamo. ;)
Apsolutni General, ne daj Bože scenarija i povrede od prošle godine, yebali bismo ježa u leđa, i to žestoko, i to ponovo, ponovo...
anton 1983 je napisao/la:E da kako to u biti igra igrač na njegovoj poziciji a da košta 40 miljona eura - to me zanima!
Ja se opet vraćam na Fellainija, vraćam se na nekadašnjeg Essiena, pa sadašnjeg Yayu.
Eto tri primjera odmah na prvu, naravno sada tvoj odgovor može biti oni nisu to, oni idu malo naprijed... :roll: , mislim takvo razmišljanje veze s mozgom nema.
Ovakvi igrači čuvaju svoje, a još su ubojiti i naprijed.

Recimo ko kaže da Gusta trenutno nije za klasu ispred Španca, eto Gusta je beli ona teška šestica, taj neće da vidi neke stvari, ili se pravi mahnit, ili jednostavno ne zna.

Slažem se s Haretom, L.Bender puno bolje rješenje, uostalom treba priznati da je Marti zasad flop, teški, a vrijeme će pokazati, ja stojim iza svojih riječi.

anton@, još jednom da ponovim, nije zbog miliona, nego zbog toga što smo ovim transferom načinili korak unazad, trebali smo biti bolji, ili zadržati kvalitet, u tom nismo uspjeli, tu je stvar, valja njega gledati, a cijena je ta koja će njega gurati da igra, neki neće shvatiti, ali naša igra i rezultati će trpjeti, ustvari nadam se da neće, nadam se da će imati sreće...

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 24 okt 2012, 12:25

citam ove silne postove i ne mogu da vjerujem kakve se gluposti pisu...STRUCNJACI svaka vam cast... :) vjerovatno ste vi i izmislili nogomet...samo bih izdvojio jednu recenicu: neko je spomenuo da bi bolje rjesenje bio Lars Bender?? halo Bayern je gigant u evropskom fudbalu...takvi igraci nemaju mjesta u Bayernu..on bi zavrsio u Bayernu kao sto su zavrsili Tobias Rau, Andreas Gorlitz, Jan Schlaudrauf, Nils Petersen i dr...

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 24 okt 2012, 12:27

i nevjerovatno je da dovodite u sumnju kvalitet Martineza na osnovu par tekmi...polako..momak se mora prvo adaptirati na novu sredinu...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 okt 2012, 12:30

Prvo bih da se osvrnem na Bendera i da kazem da taj nikad ne bi presao u Bayern, taman da ga je Ulli molio, jer, to sam vec jednom objasnjavao, Bender je iz plavog dijela Minhena i njegov ponos mu ne dozvoljava da zaigra za najtrofejniji Njemacki klub.

Ovoga se vjerujem secer sjeca, jer sam s njim i tome pricao.

Sto se tice Martineza, stoji sve da on ne zadovoljava tih 40 miliona, ali sjetim se one izjave Hoenessa gdje kaze da isti ne vrijedi vise od 15 miliona, sto je realno, ali se njegov transfer nije mogao realizovati bez tih 40 miliona, a za sve je kriva klauzula.
Mnogi ovo ne shvataju, nego se drze cinjenice da za one novce koliko je placen mora biti jedan od najboljih na toj poziciji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 24 okt 2012, 14:30

Ljudi stvarno previse zamaranja oko tog Rikija i tih 40 miliona, on je za sad koliko toliko nebitan :) , ne zavisimo od njega. Moje misljenje je da imamo jednog nezadovoljnog igraca, Badstrubera koji pomalo puca na toj poziciju koju igra, psihicki ce ga to kostati, one je stoper i gotovo. Pitanje je vremena kad ce doci do njegovog potpunog nezadovoljstva. Smatram da je vrijeme da se povuce na tu stopersku poziciju ili da bude u rotaciji sa Boatenkom jer Dante je za sada odlican, a Alibabu staviti iza Riberija pa da krene ta munja po lijevoj strani.
VOLIM BAYERN

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 24 okt 2012, 16:21

Klare je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:S kim se ti Klare svađaš? :lol:
:D ,
pa dobro ovako direktno ti ne bih znao reći, možda da pokušaš čitati između redova. :lol:

Zapravo ovaj dio foruma i tema ode u neku stvar, ne znaju ljudi, pa ne mogu nešto ni da kažu, onako samo blebeću, pa naravno zašto misliti kada za njih razmišljaju Franc, Boske, kale, Uli... :roll:
Biti cu kratak sa tobom jer vidim da ne vrijedi raspavljati.
Bojim se da ces me daljom raspravom povuci na svoj nivo da bi se posle zalio kako te ova omladina na ovom pdf-u nacepila.
Nadam se da ces se vratiti nazad par stranica pa vidjeti zbog koga ova tema ode u onu stvar. :shock:
Takodje se nadam da ces malo zapaziti zbog cega ovi zutalji i provokatori dodju na ovaj pdf
Imas mahanje od mene ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 okt 2012, 17:37

anton 1983 je napisao/la:Da mi se moj sečko nebi osječao zapostavljenim, imam i provokativno pitanje za njega! :D

Manđa naš najlošije ocjenjeni igrač :evil: Ne sviđa mi se to od strane novinara da se njega iščupalo van i objesilo na zid srama. Da je baš toliko loše odigrao od ostatka ekipe uopče nije. Borio se da je to za popizditi, no teško je igrati centralnu špicu, kada ti dva-tri igrača vise na kičmi a momčad ne pomaže.
neam blage jer nesum gledo tekmu :cry:
tacnije, gledo sam prvih pola sahata i zaspo :oops: :oops:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.