E da kako to u biti igra igrač na njegovoj poziciji a da košta 40 miljona eura - to me zanima!
Eto klare to ti je izazov

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Prije bi 60 dao za Martineza nego bacio 25milja na Bendera. Lar je igrač za BvB, a ne za BAyern. Drkanje na švabe koji nisu toga vrijedni meni ne imponira. Mislim da jako puno ljudi neshvaća zašto se kupovalo igrača poput Martineza , a zašto se nije više radilo na igraču poput bendera. Bender uopće nije tip igrača kakvog smo mi fataliHare_BvB je napisao/la:Bolje bi bilo da ste krhnuli 25 milki na L. Bendera.![]()
Ovaj puta čak nije niti smješno!Hare_BvB je napisao/la:Martinez je zasad teska flopina, jel tako Antisha?!
L. Bender bi puno vise pasao igri Bayerna no Martinez, ali "bombasticnost" je problem. Proshitaj se ti i na imidz i na marketing, ako ostanete suve kite i na kraju ove sezone.anton 1983 je napisao/la:Prije bi 60 dao za Martineza nego bacio 25milja na Bendera. Lar je igrač za BvB, a ne za BAyern. Drkanje na švabe koji nisu toga vrijedni meni ne imponira. Mislim da jako puno ljudi neshvaća zašto se kupovalo igrača poput Martineza , a zašto se nije više radilo na igraču poput bendera. Bender uopće nije tip igrača kakvog smo mi fatali![]()
Kako nije, pa ja crkavam.anton 1983 je napisao/la: puta čak nije niti smješno!
A ti to znaš jer? Pa vi imate Kehla u ekipi koji ne paše vašoj igri pa je prošle sezone razaro po kvartu. Nama igrač poput bendera ne treba jer je manje kvalitetan od Luisa Gustava, pa bi tako za tešku zamjenu dali previše novaca a ne bi niti postojala šansa da prestigne Luisa. Kod Martineza je utoliko stvar drugačije jer je on igrač totalno drugačijeg kova. Znači on nema nikakve veze sa zadnjim veznim poput Bendera ili Luisa i takvog zadnjeg veznog smo mi fatali.Hare_BvB je napisao/la:
L. Bender bi puno vise pasao igri Bayerna no Martinez, ali "bombasticnost" je problem. Proshitaj se ti i na imidz i na marketing, ako ostanete suve kite i na kraju ove sezone.![]()
Što trta te zbog danasnavečer? Nije problem, pogledaj samo snimku kako ih je Bayern razmontirao i nadaj se da će BvB to kopiratianton 1983 je napisao/la: Kako nije, pa ja crkavam.
Eto još jedan koji ne razumije. Bayern nije išao kupiti boljeg igrača od Luisa Gustava, nego još jednog tako brutalnog kao on, samo da bude drugačiji.Tweeds_10 je napisao/la:Koja kradja od 40 mil eura za onog Martineza. ne vrijedi ni upola tih para, mozda 15 tak mil. dosada nista specijalno nije pokazao, a za te pare ocekujes sto sta od igraca...
za pocetak imate boljeg igraca na toj poziciji u gustavu.
eto, sad navalite.
Sam veliki znalac.anton 1983 je napisao/la:A ti to znaš jer?
Razaro bi i ja pored onakovog GundoSPEKA.anton 1983 je napisao/la:Pa vi imate Kehla u ekipi koji ne paše vašoj igri pa je prošle sezone razaro po kvartu.
Bender je dobar preser, ne gnjavi loptu i dobar je iz drugog plana. Martinez je los preser, zato je i igrao vecinom stopera kod Bielse. Gnjavi loptu. On je zamjena za Svinjceka. U trenutnom sistemu, on jednostavno ne moze unaprijediti igru Bayerna, osim da Jupponja obori posjed lopte i krene s direktnijom igrom - dubinske dijagonale na krila.anton 1983 je napisao/la:Nama igrač poput bendera ne treba jer je manje kvalitetan od Luisa Gustava, pa bi tako za tešku zamjenu dali previše novaca a ne bi niti postojala šansa da prestigne Luisa. Kod Martineza je utoliko stvar drugačije jer je on igrač totalno drugačijeg kova. Znači on nema nikakve veze sa zadnjim veznim poput Bendera ili Luisa i takvog zadnjeg veznog smo mi fatali.
Ne mislimo, vec jednostavno gustamo u cinjenici da 40 mil. mann biva skoro uvijek najgori pojedinac ekipe na terenu kad igra.anton 1983 je napisao/la: je stvar što ima ljudi koji se nerazumiju u nogomet te misle da smo mi već sada krivo uložili pare![]()
Jasno k'o dan, ali i dalje ostaje cinjenica da je on zasad teski FLOP.anton 1983 je napisao/la:Nama se on prekasno pridružio da bi odma mogao više igrati. Zašto je to uopće važno? Pa iz razloga što je fulao pripreme, a on je ovo ljeto bio sa španjolskom na EP. Nakon toga maltene nije imao stanku i onda je išao na olimpijske igre, a kad se vratio nije niti trenirao kako treba zbog zavrzlame oko svog transfera. Na to sve Luis Gustavo igra bombastično i Martineza se sada koristi kao igrača koji je zamjena, što nije loše, jer mi imamo toliko jak kadar da i takav igrač sjedi na klupi . ergo da smo kupili recimo Vidala za 40 on bi isto tako zbog Schweinija i Kroosa sjedio na klupi, zato ne znam zašto se neki čude ko kokoš jajetu![]()
Na playlisti je finale DFB Pokala, gdje ta ista ekipa lo stile istrosena milfacha prima petojeb u pak.anton 1983 je napisao/la:Što trta te zbog danasnavečer? Nije problem, pogledaj samo snimku kako ih je Bayern razmontirao i nadaj se da će BvB to kopirati
More bit. Ali da je preplacen, jeste..i to brutalno.anton 1983 je napisao/la:Eto još jedan koji ne razumije. Bayern nije išao kupiti boljeg igrača od Luisa Gustava, nego još jednog tako brutalnog kao on, samo da bude drugačiji.Tweeds_10 je napisao/la:Koja kradja od 40 mil eura za onog Martineza. ne vrijedi ni upola tih para, mozda 15 tak mil. dosada nista specijalno nije pokazao, a za te pare ocekujes sto sta od igraca...
za pocetak imate boljeg igraca na toj poziciji u gustavu.
eto, sad navalite.
Eto primjera - Barca ima dvije vrste zadnjih veznih od kojih su oboje svjetske klase i vrijede isto samo igraju drugačije - Mascherano i Biskvit (bez obzira što dosta igraju poziciju štopera). Znači totalno drugačiji igrači a obojica fenomenalni.
tako i mi imamo Luisa koji vrijedi 40 milja, pa smo si nabavili još jednog za toliko da imamo opciju. Kako postoje drugačiji napadači, tako postoje i drugačiji vezni igrači.
Jesam te sjebo, a?
Iskreno da odgovorim. Što se tiće Martineza ja tog igrača tek moram upoznati jer da ga bayern nije išao kupovati, ja ne bi znao o kakvom se igraču radi pa ću suditi o njemu tek kad dođe vrijeme, a to vrijeme još nije došlo.Hare_BvB je napisao/la:
Bender je dobar preser, ne gnjavi loptu i dobar je iz drugog plana. Martinez je los preser, zato je i igrao vecinom stopera kod Bielse. Gnjavi loptu. On je zamjena za Svinjceka. U trenutnom sistemu, on jednostavno ne moze unaprijediti igru Bayerna, osim da Jupponja obori posjed lopte i krene s direktnijom igrom - dubinske dijagonale na krila.
Kako to misliš? Kod nas se rijetko dogodi da se jedan igrač isstakne kada se igra loše, večinom je to cijela ekipa. jučer je recimo manđa pobro najgore ocijene...anton 1983 je napisao/la: Ne mislimo, vec jednostavno gustamo u cinjenici da 40 mil. mann biva skoro uvijek najgori pojedinac ekipe na terenu kad igra.![]()
anton 1983 je napisao/la:
Nego sta mislis ko ce biti prvi na pljuvackoj listi kad Bayern udje u losiju seriju rezulatata?
A zašto ti ne bi krenuo sa tom spikom?Tweeds_10 je napisao/la: More bit. Ali da je preplacen, jeste..i to brutalno. /quote]
Ok, al mene zanima dal si ti svjestan činjenice, da je Bayern sa tom konstatacijom izašao u javnost, pa se mi sa tim ne zamaramo. Pa i sam Uli je rekao da on vrijedi max 20-25 milja...
Tweeds_10 je napisao/la:Ne nudi nista revoluciarno, a placen je 40 mil eura. to je u mojim ocima promasaj.
samo mi nemoj sad okrenuti na spiku kako je bayern jak, kad dovodi igrace za klupu od 40 mil
anton 1983 je napisao/la:Zašto "neki" ovdje misle (čitaj između redaka), da bi Martinez trebao vrijediti 40 miljona eura, da bi trebao igrati kao igrač za 40 miljona eura, ako je Bayern rekao da je igrač preplačen, ali smo ga morali dovesti?
Ja se opet vraćam na Fellainija, vraćam se na nekadašnjeg Essiena, pa sadašnjeg Yayu.anton 1983 je napisao/la:E da kako to u biti igra igrač na njegovoj poziciji a da košta 40 miljona eura - to me zanima!
Biti cu kratak sa tobom jer vidim da ne vrijedi raspavljati.Klare je napisao/la:anton 1983 je napisao/la:S kim se ti Klare svađaš?,
pa dobro ovako direktno ti ne bih znao reći, možda da pokušaš čitati između redova.![]()
Zapravo ovaj dio foruma i tema ode u neku stvar, ne znaju ljudi, pa ne mogu nešto ni da kažu, onako samo blebeću, pa naravno zašto misliti kada za njih razmišljaju Franc, Boske, kale, Uli...![]()
neam blage jer nesum gledo tekmuanton 1983 je napisao/la:Da mi se moj sečko nebi osječao zapostavljenim, imam i provokativno pitanje za njega!![]()
Manđa naš najlošije ocjenjeni igračNe sviđa mi se to od strane novinara da se njega iščupalo van i objesilo na zid srama. Da je baš toliko loše odigrao od ostatka ekipe uopče nije. Borio se da je to za popizditi, no teško je igrati centralnu špicu, kada ti dva-tri igrača vise na kičmi a momčad ne pomaže.