Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

Lesnar
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la Lesnar » 22 okt 2012, 16:35

pa šta su sad radili s komentarima ? pišu dva komentara ispod slike/statusa,pritisnem npr. see all 11 comments i izbaci još 3-4,ostalih 7 ni na vidiku :) :?
jeli i u vas tako ?

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 22 okt 2012, 17:28

Nimla_RZ je napisao/la:Netačan email.

The email you entered does not belong to any account.

Možete se prijaviti koristeći bilo koju email adresu, korisničko ime ili broj mobilnog telefona koji je povezan sa vašim korisničkim računom. Budite sigurni da ste sve tačno ukucali.

Siguran sam da sam dobro ukuc'o email i pw, al' opet ne mogu ući na fb. :roll: Odem i Forgot your password? al' mi opet nikakva poruka ne dođe na hotmailu. :x

Šta da radim? :mrgreen:
Isti qrac i kod mene :mrgreen: ,jos ja i promjenio password i opet nece,fb nas karindza opasno :lol: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 22 okt 2012, 17:34

King Kenny je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Netačan email.

The email you entered does not belong to any account.

Možete se prijaviti koristeći bilo koju email adresu, korisničko ime ili broj mobilnog telefona koji je povezan sa vašim korisničkim računom. Budite sigurni da ste sve tačno ukucali.

Siguran sam da sam dobro ukuc'o email i pw, al' opet ne mogu ući na fb. :roll: Odem i Forgot your password? al' mi opet nikakva poruka ne dođe na hotmailu. :x

Šta da radim? :mrgreen:
Isti qrac i kod mene :mrgreen: ,jos ja i promjenio password i opet nece,fb nas karindza opasno :lol: .
Brate ja ne mogu ni password da promijenim, ne dolazi mi email nikako. :roll:
Jel nekom bilo ovo prije pa da nas uputi? Sve kontam da je profil hakovan. Ako ne bude rješenja, onda novi profil pravit', jbga. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 22 okt 2012, 17:39

Ma ja sam vise puta ponavljao ono da mi posalju i na kraju se smilovase i poslase onaj verifikacioni broj na e-mail :mrgreen: (na mob sam pokusavao al nema sanse :lol: ),ja sve nesto mislim da je nas hakovala neka organizovana skupina :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 22 okt 2012, 21:38

slika

Ovu sam planirao drmnut, ali hoće novce, ma nedam joj para. :lol:

Odron od odrona!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 okt 2012, 21:55

"Zamislio sam jedan broj od 1 do 20, ko pogodi koji sam, stavljam mu sliku kao profilnu 1 dan."

slika
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 okt 2012, 22:36

Imam stranicu od 130 fanova,tko bi je vodio u PP.Nogomet u pitanju.
Keep walking.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 22 okt 2012, 23:02

:lol: :lol: :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 okt 2012, 23:19

Djevojčice od 13 do 16 godina, koje se svaki vikend "ubiju" od dvije đus-vodke i jednog piva i onda tako "pijane" kruže po diskoteci da bi ih što više ljudi vidjelo, pozdravljaju se sa svima koje poznaju, a nerijetko i sa onima koje ne poznaju, plešu ko lude i 'vataju sa svakim dečkom koji im priđe. Čim dođu kući (dakle, oko 12 h jer dotad su ih roditelji pustili u grad), na fejsbuk stavljaju status: "haha suoer je bilp wechrs", a sutradan, za svaki slučaj (ako neko nije shvatio da su se one "napile"): "Suntze me pr0budil0, a u glawi lo0dil0.

Hladno :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 23 okt 2012, 23:10

http://****/MinniMelissa/answer/10711500460" onclick="window.open(this.href);return false;
engleski pjeva :lol:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 24 okt 2012, 16:57

Pre tajmlajna na fejsu je bila neka opcija da vidiš kome si slao zahteve,tj zahteve koji nisu prihvaćeni, da li na Tajmlajnu možeš videti tu statistiku,tj. neprihvaćene zahteve???
Ide mi na živce stalno upozorenje od fejsbuka kako prekardašim broj poslatih i odma neke kazne i blokade... ;)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 24 okt 2012, 17:34

underPFC je napisao/la:Pre tajmlajna na fejsu je bila neka opcija da vidiš kome si slao zahteve,tj zahteve koji nisu prihvaćeni, da li na Tajmlajnu možeš videti tu statistiku,tj. neprihvaćene zahteve???
Ide mi na živce stalno upozorenje od fejsbuka kako prekardašim broj poslatih i odma neke kazne i blokade... ;)
ja sam do sada 3 kazne po mjesec dana imao :evil:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 25 okt 2012, 01:28

underPFC je napisao/la:Pre tajmlajna na fejsu je bila neka opcija da vidiš kome si slao zahteve,tj zahteve koji nisu prihvaćeni, da li na Tajmlajnu možeš videti tu statistiku,tj. neprihvaćene zahteve???
Imaš dodatak za fb, tj. za Chrome, ne znam ima li i za Mozillu, a zove se Neprijatelji, imaš i te koji te nisu prihvatili, i one koji su te odbili i svašta nešto ;)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 okt 2012, 20:13

Zna li netko kako da mi na naslovnici prikazuju zadnje novosti a ne neke od stranica koje lajkujem.Ima nekih vijesti na naslovnici koje su stare jedno 10 dana.
Keep walking.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 27 okt 2012, 13:58

Barca u srcu je napisao/la:
Imaš dodatak za fb, tj. za Chrome, ne znam ima li i za Mozillu, a zove se Neprijatelji, imaš i te koji te nisu prihvatili, i one koji su te odbili i svašta nešto ;)
Jel me zezaš ili? :)Pomagaj ako znaš,koristim i ja Chrome ;) Ali ili sam glup ili ne vidim dobro tu opciju na svom profilu... ;)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 okt 2012, 14:01

Cautinho je napisao/la:Zna li netko kako da mi na naslovnici prikazuju zadnje novosti a ne neke od stranica koje lajkujem.Ima nekih vijesti na naslovnici koje su stare jedno 10 dana.
pa imaš odmah na početku svih vijesti u vrhu sa desne strane opciju "poredak". kad klikneš na to, daje ti opcije: glavne i najnovije vijesti. naravno klikneš na opciju najnovije i imat ćeš vijesti po redosljedu objavljivanja...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 okt 2012, 14:19

underPFC je napisao/la:
Barca u srcu je napisao/la:
Jel me zezaš ili? :)Pomagaj ako znaš,koristim i ja Chrome ;) Ali ili sam glup ili ne vidim dobro tu opciju na svom profilu... ;)
Unfriend Finder, ne znam radi li na Timeline-u, ali, meni je nekad radio na običnom FB-u, potraži na Google-u šta i kako...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 27 okt 2012, 16:29

Pasha je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Zna li netko kako da mi na naslovnici prikazuju zadnje novosti a ne neke od stranica koje lajkujem.Ima nekih vijesti na naslovnici koje su stare jedno 10 dana.
pa imaš odmah na početku svih vijesti u vrhu sa desne strane opciju "poredak". kad klikneš na to, daje ti opcije: glavne i najnovije vijesti. naravno klikneš na opciju najnovije i imat ćeš vijesti po redosljedu objavljivanja...
Hvala drug,puno si pomogao :D
Keep walking.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 okt 2012, 18:50

97 godiste, šta reći ?

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 okt 2012, 18:55

IlPrincipe je napisao/la:97 godiste, šta reći ?

slika

slika

isto samo drukcije :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.