Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

mk516
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la mk516 » 23 okt 2012, 22:21

Od malog Tomice Nani i jos neki trebaju uciti kako se centrira. Gledam debila prije par minuta kad smo imali kontru dok Rooney siri ruke k'o mahnit i sam lijevo on pokusava da prebaci prvog lika do sebe i nqravno ne uspijeva... :@
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 23 okt 2012, 22:21

Anderson8 je napisao/la:Chicharito kod nas ko Dzeko kod komsija. Dokazuje se iz utamice u utakmicu, zna da nije prvi izbor bori se za svaku minutu, svaki gol. Svaka cast
Ne mozes njih dvoicu ni porediti uopste , Dzeko je klasa za njega i plus je znatno manje igrao od Chicharita :)

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 23 okt 2012, 22:23

Anderson8 je napisao/la:Ne mos vjerovat da pored ovakve sredine Anderson sjedi na klupi. Rooney nije ni za sredine ni za krila, samo striker hladno. Ajmo stisnut do kraja
Meni je Rooney kralj do sada!
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 okt 2012, 22:25

Chicha het-trik pospremi danas 8-) , doduše jedan nije priznat zbog nepostojećeg zaleđa :mrgreen:

Dobro je što se i on raspuco, jer nam je potreban za Plavce, pošto on voli njima zabijati :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 23 okt 2012, 22:25

Lucryler je napisao/la:
Anderson8 je napisao/la:Chicharito kod nas ko Dzeko kod komsija. Dokazuje se iz utamice u utakmicu, zna da nije prvi izbor bori se za svaku minutu, svaki gol. Svaka cast
Ne mozes njih dvoicu ni porediti uopste , Dzeko je klasa za njega i plus je znatno manje igrao od Chicharita :)
Prvo, nisam poredio igracke kvalitete nego ulogu u timu. I nije istina da je dzeko znatno manje igrao od chicharita. A i to da je klasa za njega je diskutabilno...
Glory Glory Man United!

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 23 okt 2012, 22:26

Anderson8 je napisao/la:
Lucryler je napisao/la:
Prvo, nisam poredio igracke kvalitete nego ulogu u timu. I nije istina da je dzeko znatno manje igrao od chicharita. A i to da je klasa za njega je diskutabilno...
Jasta je klasa , to svi dobro znamo :)

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 23 okt 2012, 22:27

SirAlexFerguson je napisao/la:Tako je, opet preokret. Koji je već ovo ove sezone

Manchester Utd 3-2 Fulham (gubili 0-1)
Manchester Utd 4-2 Stoke (gubili 0-1)
Southampton 2-3 Manchester Utd (gubili 1-0)
Liverpool 1-2 Manchester Utd (gubili 1-0)

ovo je sto se lige tice,a u ligi prvaka smo koliko se sjecam gubili i od cluja i na kraju dobili :D :D

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 23 okt 2012, 22:28

Znači 6.preokret u sezoni a tek je kraj 10.mjeseca
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 23 okt 2012, 22:30

SirAlexFerguson je napisao/la:Znači 6.preokret u sezoni a tek je kraj 10.mjeseca
od ukupno 11 utakmica (8 u ligi i ev 3 u lp) :D :D

ovo nam je falilo prosle sezone, cini mi se u prosloj sezoni nismo ni jedno preokrenuli kad smo gubili ??

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 okt 2012, 22:32

I meni se valja ugrist za jezik. Nikad od Cleverleya velikog igrača, izgleda da sam ga ja premalo put gled'o, čim sam donio zaključak da je bolji. :roll:

Neka pogleda kako to mali Rafael radi, ne treba ići dalje. Ono je reći talentiran igrač.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

muamer985
Kontakt:

Post Postao/la muamer985 » 23 okt 2012, 22:40

Tvrda utakmica,teska utakmica.Sa ovom odbranom dobro smo ikako..Chicarito i pored golova bio sasvim ok.Ali 9 bodova extra.Statisticki je vec postalo poznato Braga izjednacena kao i dosta ekipa ove sezone.GGMU
“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry

Samo je jedan MANCHESTER UNITED...GGMU

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 23 okt 2012, 22:41

Chichaaaaaaa !!!! GGMU
Manchester United!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 okt 2012, 22:42

Ovo stvarno mora prestati! Doduse dobijamo mi ali primamo nekad` preglupe i prenaivne golove, kao da ne znamo ni igrati dok ne primimo gol.

Fletcher je totalni primasaj, uzasno je odigrao, Carrick na stoperu jos gore (onoliko koliko je Braga napadala), De Gea me iznervirao u drugom kod onog dodavanja kada dade Rubenu loptu drito u noge, hoce decko da glumi centralnog veznog...

Hernandez ubjedljivo najbolji na terenu iako nije odigrao cijeli mec. Borio se, vrsio pritisak na odbranu Brage, konstantno trcao i kao rezultat toga ide ova blijeda pobjeda veceras. Rooney i RvP su klase koji bi uz pristojnog centralnog veznjaka mogli biti jos i bolji, Buttner je odigrao dobro po meni takodjer, Rafael nije bio los.

Cleverley? Hmmmm fenomenalna asistencija, odlicna kretnja i mislim da u formaciji sa bar jednim krilom on moze dosta vise od ove izmisljene postavke SAF-a veceras.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 23 okt 2012, 22:43

Mislim da je prolaz dalje izboren, barem bod dignut u Bragi i onda smo i prvi. Obrana je veliki problem, nadam se da će se stvari posložiti do nedjelje.
O napadu se ne moramo brinuti
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 okt 2012, 22:45

Mene ne nervira toliko odbrana,koliko me nervira da nas je skoro svaki tim ove sezone izdominirao u sredini.Pa jebote,kakv bi bili da United samo jednog više nego solidnog centralnog veznog.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 okt 2012, 22:51

braco je napisao/la:Mene ne nervira toliko odbrana,koliko me nervira da nas je skoro svaki tim ove sezone izdominirao u sredini.Pa jebote,kakv bi bili da United samo jednog više nego solidnog centralnog veznog.
Odakle ti ideja da su svi Uniteda izdominirali u sredini ove sezone? :? Evo prva Braga večeras nije bila ni blizu dominacije :roll:

Inače, United generalno ove sezone igra potpuno promjenjivo, ima ogromne padove u pojedinim periodima igre, a nakon toga nenormalne, atomske napade u kojima sredina radi sasvim solidan posao, a napad takav kakav jeste, trenutno najbolji u ligi, sigurno ne predstavlja problem. Realno je da ove sezone svi problemi dolaze iz stoperske linije i za nadati se da će se to promijeniti povratkom povrijeđenih ...

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 23 okt 2012, 22:56

Ja sam zadovoljan igrom prema naprijed, vrlo dobro je izgledalo i ne djeluje ova formacija lose, samo neke igraci zamijeniti. Odbrana ponovo problem i sto je najgore ne nazire se neko rjesenje. Razumio bi da je to samo u ovoj utakmici bio problem, jer ovo nije standardna odbrana ali se iste stvari desavaju i kada igraju Evra, Ferdinand pa i Vidic. Ne ulijeva mi puno nade ni da ce bit sve uredu kada zaigraju Jones i Smalling, jer i njima treba vremena da udju u pravu formu. Znaci ostaje nam da cekamo (nadamo se) dok ovi odbrambeni uhvate formu, da hoce Ferdinand makar malo da se popravi :roll: .

Kako cudno zvuci kada se kaze da je Evans trenutno najbolji stoper, a do skora je bio tek 5. stoper. To dovoljno govori o situaciji u odbrani mada treba napomenuti i da je popravio igru barem meni tako izgleda (za reprezentaciju je bio fantastican protiv Portugala).
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 okt 2012, 23:19

Iskreno mislim da je ovo bila najbolja utakmica Chicharita u dresu Uniteda. Dao je dva odlicna gola, ali jos vise raduje sto je bio dobar u igri u polju. Pogotovo kod one akcije kad je dodao Naniu. Bravo za Hernadeza, tako se bori za mjesto.

Odbrana na nivou Radnika iz Bijeljine jos jednom, ali pobjeda se pise. Vec smo prakticki prosli dalje, bod u Portugalu bi to i potvrdio vjerovatno. Sto se tice Fletchera, ili na posudbu negdje ili neka se povuce. U Unitedu nikad nece uc u formu, i sramota je da ovakav Fletcher igra ispred Andersona.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 23 okt 2012, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

waynerooney
Kontakt:

Post Postao/la waynerooney » 23 okt 2012, 23:22

De Gea: Solidan je bio. Primio je 2 gola, ali po meni nisu na njegovu dusu. Moglo je biti opasnije po njegov gol, ali dosta suteva Brage je islo pored okvira gola.
Rafael: Bez nekih velikih gresaka, ucestvovao je u napadu i zasluzuje dobre ocjene.
Carrick: Glupo je komentarisati njegovu igru na ovoj poziciji. Bio je jako los, ispao je kod drugog gola, ali jbg, ne moze se od njega ocekivati da odigra ovo dobro.
Evans: Isto tako dobar. U zadnjih nekoliko utakmica podsjeca me na Vidica iz najboljih dana. Kada su prekidi pojavljuje se u protivnickom sesnestercu i uglavnom bude prijetnja po gol. Dao je nedavno gol N'Castleu, a sada i Bragi. Bit ce nesto od njega.
Buttner: Nista specijalno. Kada je isao naprijed uglavnom je grijesio i gubio lopte, a nazad je mogao malo bolje da odigra. Jos je rano da on dobije mjesto umjesto Evre u prvih 11.
Kagawa: Odigrao samo jedno poluvrijeme, skupio asistenciju.
Fletcher: Nisam ga ni primjetio da je igrao, kao da ga nije bilo.
Cleverley: Odlicna partija. Asistencija za pobjednicki gol, trudio se i zasluzuje pohvale.
Rooney: Nije se nesto previse pojavljivao, ali solidna partija.
RVP: Slabo ovog puta, ali nema veze. Vrijedi pomenuti samo to da je ucestvovao u akciji kod prvog gola kada je fenomenalno izdriblao i tako loptu gurnuo do Kagawe koji je na kraju upisao asistenciju. Isto tako i kod drugog gola, izveo je korner, tako da je i tu ucestvovao.
CHICHARITO: Bravo Chicha! Igrac utakmice definitivno. Primjetan tokom citavog matcha. Dao je 2 gola, oba odlicna i glavom.

Nani: nije lose odigrao ovih pola sata sto je dobio. Imao je jednu dobru priliku, bez previse peglanja i solidno.
Giggs: na iskustvo usao zadnjih 15tak minuta. SIR!

Sto se tice sudjenja, svirali su nam 2 nepostojeca ofsajda. Onaj prvi je bio cist gol. Ipak, pobjeda je pobjeda. U vise navrata ove sezone se cupamo u drugom poluvremenu, a to je u jednu ruku i dobro i lose. Isto tako nikako da uvezemo citavu utakmicu dobro odigranu... Uvjek je to samo po poluvrijeme.

Evo i malo slika za kraj:
slika
slika
slika
slika
slika
slika

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 23 okt 2012, 23:30

Chelsea izgubio u Donetsku, loši su bilo. Mi ćemo barem biti odmorniji za nedjelju i derbi
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.