Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
otkupna klauzula za 2012. godinu 10 miliona, za 2013. godinu 15 miliona.
Onda vjerovatno tako i ostaje.Uglavnom Chelsea je puni vlasnik ugovoraazTer je napisao/la:otkupna klauzula za 2012. godinu 10 miliona, za 2013. godinu 15 miliona.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
U takvim slucajevima klauzule po prelasku u drugi klub rastu za par miliona..Tako nesto u ugovoru ima Parejo..
Neka Pelegrina jos samo dva kola 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Vracamo se u formu,crno vam se pisejuznjak> je napisao/la:Neka Pelegrina jos samo dva kola

BTW:Juan Bernat Velasco,vrijedi upamtiti ovo ime.Nasljednik Vicente Rodriguzea

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- deenniiVCF
- Kontakt:
Nemoj bogati da bude nasljednig Vicente,jadan momak, morat ce u turbe ubacit da ga zaobidju povrede xDAdi_Zepce je napisao/la:Vracamo se u formu,crno vam se pisejuznjak> je napisao/la:Neka Pelegrina jos samo dva kola![]()
BTW:Juan Bernat Velasco,vrijedi upamtiti ovo ime.Nasljednik Vicente Rodriguzea![]()
![]()
.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
deenniiVCF je napisao/la:Nemoj bogati da bude nasljednig Vicente,jadan momak, morat ce u turbe ubacit da ga zaobidju povrede xDAdi_Zepce je napisao/la:Vracamo se u formu,crno vam se pisejuznjak> je napisao/la:Neka Pelegrina jos samo dva kola![]()
BTW:Juan Bernat Velasco,vrijedi upamtiti ovo ime.Nasljednik Vicente Rodriguzea![]()
![]()

Neka ga povrede zaobiđu,ali po igri neka naslijedi Vicentea.Za dvije sezone ocekujem jednu novu generaciju,aBd sampionsku na celu sa Bernatom,Pacom,Fedeom,C.Gilom,Salvom R.te ponekim i sadasnjim prvotimcima

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Dodaj tu i Canalesa 
Zamisli sad da niste pustili Isca,perverzija..

Isco prije par dana izjavio da je Emery kriv sto je otisaoL_blancos je napisao/la:Dodaj tu i Canalesa

A naravno da tu racunam Canalesa,te pravog Piattia,Banegu,Ruiza,Guaitu itd.,jer su to igraci koji mogu jos dosta sezona da izguraju

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Valencia ce po svemu sudeci prodati Jonasa,za kojeg Tottenhem nudi između 12 i 15 miliona eura
Kao zamjene sada se pominju Aspas iz Celte,te Huntelaar iz Schalkea.

Kao zamjene sada se pominju Aspas iz Celte,te Huntelaar iz Schalkea.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Slab sinoc Xumetra ,pregazila ih Murcia ,iako je bilo samo 1-0 - Ne znam koliko je Valenciji pametno da vec na zimu prodaje jednog od bitnijih igraca u sred prvenstva ,tako se lako poremiti koncepcija u igri. Nekada se i narusi dobra atmosfera u svlacionici . Nego,Huntelar jedino moze biti zamjena ako ode Soldado , Jonas igra vise kao ofanzivni vezni ,dok je Huntelar klasicni napadac. Aspas je vec idealnija zamjena . Dobar igrac, na njega sam na pocetku sezone i tipovao da ce biti otkrovljenje sezone.-) 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Xumetra znaci poceo lose igrati,bit ce da ce Cejudo iz Osasune biti to pojačanjejuznjak> je napisao/la:Slab sinoc Xumetra ,pregazila ih Murcia ,iako je bilo samo 1-0 - Ne znam koliko je Valenciji pametno da vec na zimu prodaje jednog od bitnijih igraca u sred prvenstva ,tako se lako poremiti koncepcija u igri. Nekada se i narusi dobra atmosfera u svlacionici . Nego,Huntelar jedino moze biti zamjena ako ode Soldado , Jonas igra vise kao ofanzivni vezni ,dok je Huntelar klasicni napadac. Aspas je vec idealnija zamjena . Dobar igrac, na njega sam na pocetku sezone i tipovao da ce biti otkrovljenje sezone.-)

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pred kraj utakmice protiv Athletica igralo se sa tri centralna vezna:Gago,Tino i Ever..
Mozda je ta formacija cak i bolja za ovu Valenciu,naprijed jos Feghouli-koji je meni inace najbolji u ovoj Valenciji i Canales i mislim da bi to bolje izgledalo od ovog pacenja ..
Previse se forsira Viera a iz aviona se vidi da je jos uvijek zelen ..
Sto se Jonasa tice,nisam njegov prevelik ljubitelj..Tu poziciju moze Canales izdominirat,samo ako ga povrede zaobidju..Sto se zamjene tice volio bih da vam Aspas dodje..
Jedno vrijeme se Valencia povezivala sa Strootmanom ? Imal kakvih prica sad oko njega ?
I da,Barragan ..
Mislio sam da je Bruno najgori desni bek ali ovaj ga nadmasuje..Gdje ih samo iskopate 
Mozda je ta formacija cak i bolja za ovu Valenciu,naprijed jos Feghouli-koji je meni inace najbolji u ovoj Valenciji i Canales i mislim da bi to bolje izgledalo od ovog pacenja ..
Sto se Jonasa tice,nisam njegov prevelik ljubitelj..Tu poziciju moze Canales izdominirat,samo ako ga povrede zaobidju..Sto se zamjene tice volio bih da vam Aspas dodje..
Jedno vrijeme se Valencia povezivala sa Strootmanom ? Imal kakvih prica sad oko njega ?
I da,Barragan ..

Bilo je govora da ce po povratku Banege se forsirati ta 4-3-3 formacija,sa tri vezna,te jednim klasicnim i dva krilna napadaca.Mozda to budemo gledali i sutra protiv Bate BorisovaL_blancos je napisao/la:Pred kraj utakmice protiv Athletica igralo se sa tri centralna vezna:Gago,Tino i Ever..
I da,Barragan ..Mislio sam da je Bruno najgori desni bek ali ovaj ga nadmasuje..Gdje ih samo iskopate

Vieru previse forsira iz razloga sto nema desnog krila,a u svakom slucaju bolje odigra na toj,ali i lijevom krilu od Guardada,koji je cista nula.Mnogo sam vise ocekivao od njega

Oko napadaca se slazem s tobom,usudit cu ce se reci da bi Aspas mogao uskoro postati i reprezentativac,a Valencia mu moze biti odksocna "daska" za to.
Za Strootmana tesko da imamo sanse,kao moguce zamjene za Albeldu pominju se Romeu iz Chelsea,te Pina iz Mallorce.Bilo je rijeci nedavno i o Matuidiu iz PSG-a,te Capoueu iz Tolousea,ali tesko da ce Valencia za nekog izdvojiti vise od 6-7 miliona

P.S Da vidis ima gori i od Brune.Braulio cuda radi kada su transferi u pitanju,ali sta je vidio u Barraganu nitko ne zna.Jos fol momak prosao sve omladinske selekcije i bio clan Liverpoola

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Soldado hat-trick
bravo Palencia 

nisam ni najmanje sumnjao u pobjedu danas. prvi su išli na listić. 

Ave Valencia..
red je da Španija ima 4 ekipe medju 16
red je da Španija ima 4 ekipe medju 16

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovo je prava Valencia.Drska,agresivna i uvjerljiva
Konacno Soldado se raspucao,druga vezana pobjeda i mislim da nam sada slijedi jedna serija dobrih rezultata.Ocekujem sada protiv Betisa trijumf te povratak u vrh.
Ova pobjeda je potvrdila da ce Los Che 99% u 1/8 finala LP,a imamo sansu i da kao prvi idemo

Konacno Soldado se raspucao,druga vezana pobjeda i mislim da nam sada slijedi jedna serija dobrih rezultata.Ocekujem sada protiv Betisa trijumf te povratak u vrh.
Ova pobjeda je potvrdila da ce Los Che 99% u 1/8 finala LP,a imamo sansu i da kao prvi idemo

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Svaka cast
Dvoboj na Mestalji odlucuje o prvvom mjestu

Thomas Müller - Fußballgott
Da,to je sada sigurno.Mozemo aBd i do prvog mjesta.Tada ce u timu biti spremni Banega i Canalesdon_burza je napisao/la:Svaka cast

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.