Trasu brate trasuTheVerminator je napisao/la:Gargamel Falcao![]()
Zna li neko šta o sastavu za večeras, možemo li GA očekivat barem 15-ak minuta?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Trasu brate trasuTheVerminator je napisao/la:Gargamel Falcao![]()
Zna li neko šta o sastavu za večeras, možemo li GA očekivat barem 15-ak minuta?
LOLLL zelis pare uloziti u Arsenal!?!?!?!?!?!?!?!?! Od koga kupujes dionice, Kronke ili Usmanov??JTS je napisao/la:Zdravo raja, velike pare želim uložit' na Arsenal, pa me zanima kakva je situacija kod vas ? Ima li izostanaka, kakav sastav se očekuje ? Ako može info, hvala.
Mislim da bi opet trebao procitat post koji si citiraoGunner4 je napisao/la:LOLLL zelis pare uloziti u Arsenal!?!?!?!?!?!?!?!?! Od koga kupujes dionice, Kronke ili Usmanov??JTS je napisao/la:Zdravo raja, velike pare želim uložit' na Arsenal, pa me zanima kakva je situacija kod vas ? Ima li izostanaka, kakav sastav se očekuje ? Ako može info, hvala.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hehehehehe i kada preuzmes klub dovedi Falcaoa...
![]()
![]()
![]()
Pa ako dobije na kladari , mozda bi i mogao.Gunner4 je napisao/la:LOLLL zelis pare uloziti u Arsenal!?!?!?!?!?!?!?!?! Od koga kupujes dionice, Kronke ili Usmanov??JTS je napisao/la:Zdravo raja, velike pare želim uložit' na Arsenal, pa me zanima kakva je situacija kod vas ? Ima li izostanaka, kakav sastav se očekuje ? Ako može info, hvala.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edin.- je napisao/la:Mislim da bi opet trebao procitat post koji si citiraoGunner4 je napisao/la:LOLLL zelis pare uloziti u Arsenal!?!?!?!?!?!?!?!?! Od koga kupujes dionice, Kronke ili Usmanov??JTS je napisao/la:Zdravo raja, velike pare želim uložit' na Arsenal, pa me zanima kakva je situacija kod vas ? Ima li izostanaka, kakav sastav se očekuje ? Ako može info, hvala.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoho šta će ovo biti, guzonja napokon dolazi na utakmicu. Mislim da bi mu navijači trebali kakav banter napravit, da vidi kakav status ima kod navijača, **** škrto.Darren @DarrenArsenal1
Stan Kroenke will be at the Shalke game tomorrow #Arsenal
Izgleda da Santi na krilo večeras ide. Da vidimo kako i to funkcioniše.Mannone; Jenkinson, BFG, Vermaelen, Santos; Ramsey, Coquelin, Cazorla, Arteta, Podolski; Gervinho
Kod mene na PES2013 Master liga, Santi na desnoj strani 102 rejting, najveci na igricifrankqqqqq je napisao/la:Izgleda da Santi na krilo večeras ide. Da vidimo kako i to funkcioniše.Mannone; Jenkinson, BFG, Vermaelen, Santos; Ramsey, Coquelin, Cazorla, Arteta, Podolski; Gervinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.