Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Alen Halilovic trenutno igra za kadetsku reprezentaciju Hrvatske U-17, i teoretski bi mogao igrati za mladu reprezentaciju BiH, ukoliko uzme drzavljanstvo, i prije svega ako on to zeli. Bojim se da su sanse za takav scenario prilicno male, i stoga ne razumijem previse Jagodicevu izjavu da ce mu uputiti poziv za iducu prijateljsku nekad u novembru.bubreg je napisao/la:stani, pa zasto ga ovaj poziva u mladu, kada je vec igrao za hrvatske mlade reprezentacije? zar to ne znaci da moze igrati samo za nas A tim, a ne i za mlade? da iskren budem ja nista vise ovde ne kontam![]()
Ja stvarno ne kontam raju ovdje na forumu!anel77 je napisao/la:Alen Halilovic trenutno igra za kadetsku reprezentaciju Hrvatske U-17, i teoretski bi mogao igrati za mladu reprezentaciju BiH, ukoliko uzme drzavljanstvo, i prije svega ako on to zeli. Bojim se da su sanse za takav scenario prilicno male, i stoga ne razumijem previse Jagodicevu izjavu da ce mu uputiti poziv za iducu prijateljsku nekad u novembru.bubreg je napisao/la:stani, pa zasto ga ovaj poziva u mladu, kada je vec igrao za hrvatske mlade reprezentacije? zar to ne znaci da moze igrati samo za nas A tim, a ne i za mlade? da iskren budem ja nista vise ovde ne kontam![]()
ti zali za ibrahimovicem,a on se smije kad su mu postavili hrvati pitanje o igranju za bih ili hrvatsku,deco rodjen odrastao na drugoj strani svjeta sa drugacijim mentalitetom,kojeg bosna zanima koliko i tebe ruandaDenizmare je napisao/la:Poredjenje jeste na mjestu,a sad sto ga ti ne kontas sta cu ti ja.
Dakle, Ibrahimovic nikad nije dobio zvanican poziv za neku BH selekciju (je li malo jasnije sad),a Halilovic ce dobiti pa cemo vidjeti sta ce odluciti. Ibra ga nikad nije dobio pa je ostalo nejasno sta bi bilo kad bi bilo.
Drugo,slucaj Ibrahimovic se spominje uvijek kada je neizvjesno da li ce neki igrac koji moze igrati i za nas i za nekog drugog dobiti poziv.
Evo pokusao sam ti objasniti sta znaci komparacija ,,slucaja Ibrahimovic,, sa Alenovom situacijom. U svakom slucaju,moze se poslati poziv,a mali neka odlucuje,s Mamicem,s ocem sa kim god hoce.Vazno je uraditi sve sto je do nas,a to je razgovor i poziv....
Ok ,prekidam raspravu,vidim da ne kontas poentu,a za crtanje bas nisam raspolozen.....ciza je napisao/la:ti zali za ibrahimovicem,a on se smije kad su mu postavili hrvati pitanje o igranju za bih ili hrvatsku,deco rodjen odrastao na drugoj strani svjeta sa drugacijim mentalitetom,kojeg bosna zanima koliko i tebe ruandaDenizmare je napisao/la:Poredjenje jeste na mjestu,a sad sto ga ti ne kontas sta cu ti ja.
Dakle, Ibrahimovic nikad nije dobio zvanican poziv za neku BH selekciju (je li malo jasnije sad),a Halilovic ce dobiti pa cemo vidjeti sta ce odluciti. Ibra ga nikad nije dobio pa je ostalo nejasno sta bi bilo kad bi bilo.
Drugo,slucaj Ibrahimovic se spominje uvijek kada je neizvjesno da li ce neki igrac koji moze igrati i za nas i za nekog drugog dobiti poziv.
Evo pokusao sam ti objasniti sta znaci komparacija ,,slucaja Ibrahimovic,, sa Alenovom situacijom. U svakom slucaju,moze se poslati poziv,a mali neka odlucuje,s Mamicem,s ocem sa kim god hoce.Vazno je uraditi sve sto je do nas,a to je razgovor i poziv....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.