Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

bubreg
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la bubreg » 23 okt 2012, 14:20

stani, pa zasto ga ovaj poziva u mladu, kada je vec igrao za hrvatske mlade reprezentacije? zar to ne znaci da moze igrati samo za nas A tim, a ne i za mlade? da iskren budem ja nista vise ovde ne kontam :? :D
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 okt 2012, 14:23

Pa kad se razmisli, ovi iz saveza, dakle Jagodic, Piric, Susic i drugi, imaju vise informacija nego mi, jer su bili u kontaktu sa Halilovicem seniorom i juniorom. E sad dali bi ga zvali ovako zvanicno i to preko medija, a da misle kako se nece odazvati...sumnjam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 okt 2012, 14:28

Vrijeme će pokazati, ako su razgovarali a nisu dobili garant za odaziv onda su pojeli ****!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 okt 2012, 14:29

Ma ja nesto ne vjerujem da ce ovaj mali Halilovic igrati za nas :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 okt 2012, 14:30

kao da nam od halilovica sve zavisi,poredim ovo kao sa donosenjem odluke o suspenziji,pa brate igrace se fudbal i sa njim i bez njega,da je mali talenat jest,al niko ne garantuje da ce imat ekstra karijeru(propadali su i veci).Na forumima se vodi rat izmedju naroda oko ovog balavca ,tuga

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 okt 2012, 14:34

Neka mali sam odluči za koga će igrati. Obje strane imaju jake argumente, tako da kako got Alen odlučio ne treba ga osuđivati i pljuvati.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anel77
Kontakt:

Post Postao/la anel77 » 23 okt 2012, 14:36

bubreg je napisao/la:stani, pa zasto ga ovaj poziva u mladu, kada je vec igrao za hrvatske mlade reprezentacije? zar to ne znaci da moze igrati samo za nas A tim, a ne i za mlade? da iskren budem ja nista vise ovde ne kontam :? :D
Alen Halilovic trenutno igra za kadetsku reprezentaciju Hrvatske U-17, i teoretski bi mogao igrati za mladu reprezentaciju BiH, ukoliko uzme drzavljanstvo, i prije svega ako on to zeli. Bojim se da su sanse za takav scenario prilicno male, i stoga ne razumijem previse Jagodicevu izjavu da ce mu uputiti poziv za iducu prijateljsku nekad u novembru.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 okt 2012, 14:49

Obavljeno je nekoliko razgovora sa njim i familijom, sada je na sastanku odluceno da mu se uputi poziv. Ne vidim tu nista pogresno, jer kao sto sam rekao, odluku su donijeli na bazi informacija koje nama nisu dostupne.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 23 okt 2012, 14:59

anel77 je napisao/la:
bubreg je napisao/la:stani, pa zasto ga ovaj poziva u mladu, kada je vec igrao za hrvatske mlade reprezentacije? zar to ne znaci da moze igrati samo za nas A tim, a ne i za mlade? da iskren budem ja nista vise ovde ne kontam :? :D
Alen Halilovic trenutno igra za kadetsku reprezentaciju Hrvatske U-17, i teoretski bi mogao igrati za mladu reprezentaciju BiH, ukoliko uzme drzavljanstvo, i prije svega ako on to zeli. Bojim se da su sanse za takav scenario prilicno male, i stoga ne razumijem previse Jagodicevu izjavu da ce mu uputiti poziv za iducu prijateljsku nekad u novembru.
Ja stvarno ne kontam raju ovdje na forumu!
Ne valja vam kad nekoga ne zovu,ne valja vam kad hoce da ga pozovu!
,,Ne smije nam se ponoviti Ibrahimovic,, - recenica je koja je vise puta napisana ovdje od bilo koje druge.
Sad se razmatra da li je pravo vrijeme :?: Forumasi sve znaju bolje od bilo koga drugog,selektora,trenera itd.
Ovo je situacija kada cemo konacno dobiti odgovor na pitanje sta je bilo i sa Ibrahimovicem i ostalim igracima. Decko ce dobiti poziv pa bujrum odazovi se. I treba mu slati pozive dok god moze igrati za nas. Ako se ne odazove onda mirne duse i selektor i savez mogu reci da su pokusali sve.
I ne treba cekati,fintirati itd. da ga Hrvati nebi uzeli lakse. Drito u glavu,pa neka Halilovic konta sta ce.....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 okt 2012, 15:04

Bas tako.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 23 okt 2012, 15:09

Ne mogu vjerovat da se jednom klincu daje tolika pozornost . Recimo samo na ovom forumu ima vise postova na njegovoj temi nego na pola A reprezentativaca ko da je Messi. Sta treba skinut gace n naguzit mu se da bi pristao igrat hoce nece ko ga hebe fakat i mi sebe spustamo na niske grane. Koliki god talenat da je ne zasluzuje da ga se moli da obuce dres reprezentacije.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

anel77
Kontakt:

Post Postao/la anel77 » 23 okt 2012, 15:10

Ja nisam rekao ni da mi valja ni da mi ne valja da ga zovu, vec samo da su sanse da zaigra za mladu selekciju za 20tak dana skoro nikakve. Volio bih da sam u krivu.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 okt 2012, 15:13

Alen Halilovic trenutno igra za kadetsku reprezentaciju Hrvatske U-17, i teoretski bi mogao igrati za mladu reprezentaciju BiH, ukoliko uzme drzavljanstvo, i prije svega ako on to zeli. Bojim se da su sanse za takav scenario prilicno male, i stoga ne razumijem previse Jagodicevu izjavu da ce mu uputiti poziv za iducu prijateljsku nekad u novembru.[/quote]
Ja stvarno ne kontam raju ovdje na forumu!
Ne valja vam kad nekoga ne zovu,ne valja vam kad hoce da ga pozovu!
,,Ne smije nam se ponoviti Ibrahimovic,, - recenica je koja je vise puta napisana ovdje od bilo koje druge.
Sad se razmatra da li je pravo vrijeme :?: Forumasi sve znaju bolje od bilo koga drugog,selektora,trenera itd.
Ovo je situacija kada cemo konacno dobiti odgovor na pitanje sta je bilo i sa Ibrahimovicem i ostalim igracima. Decko ce dobiti poziv pa bujrum odazovi se. I treba mu slati pozive dok god moze igrati za nas. Ako se ne odazove onda mirne duse i selektor i savez mogu reci da su pokusali sve.
I ne treba cekati,fintirati itd. da ga Hrvati nebi uzeli lakse. Drito u glavu,pa neka Halilovic konta sta ce.....[/quote]

poredjenje ti nije na mjestu,svaki irgac ej slucaj za sebe,a ibrahovic je tema koju nas svijet sebi umislja da on ima obavezu da igra za bih i da nam ga je nko ukrao,glupost nevidjena

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 23 okt 2012, 15:26

Vidim komšije 'rvati su se uspaničili po njihovim forumima, plaho. :mrgreen:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 okt 2012, 15:29

Sad da vidimo na cemu smo :?

Ako se odazove onda Jagodicu spomenik dici
a ako ne jbg bar smo pokusali :D
Thomas Müller - Fußballgott

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 23 okt 2012, 15:30

ma nema šanse da u tako kratkom roku sredi papire oko državljanstva, pa onda još čeka odobrenje fife za promjenu reprezentacije. to sve obično traje pola godine, možda i više. ali treba mu uputiti poziv, pa makar ga i odbio. činjenica da je Hrvatska U17 prošla u drugi krug kvalifikacija mi govori da će poziv najvjerovatnije odbiti, jer jos ima sansu da igra na EURU do 17 godina, tako da mislim da nema ništa od toga za sad. ja očekujem odluku polovinom iduće godine

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 23 okt 2012, 15:30

Poredjenje jeste na mjestu,a sad sto ga ti ne kontas sta cu ti ja.
Dakle, Ibrahimovic nikad nije dobio zvanican poziv za neku BH selekciju (je li malo jasnije sad),a Halilovic ce dobiti pa cemo vidjeti sta ce odluciti. Ibra ga nikad nije dobio pa je ostalo nejasno sta bi bilo kad bi bilo.
Drugo,slucaj Ibrahimovic se spominje uvijek kada je neizvjesno da li ce neki igrac koji moze igrati i za nas i za nekog drugog dobiti poziv.

Evo pokusao sam ti objasniti sta znaci komparacija ,,slucaja Ibrahimovic,, sa Alenovom situacijom. U svakom slucaju,moze se poslati poziv,a mali neka odlucuje,s Mamicem,s ocem sa kim god hoce.Vazno je uraditi sve sto je do nas,a to je razgovor i poziv....

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 okt 2012, 15:35

Denizmare je napisao/la:Poredjenje jeste na mjestu,a sad sto ga ti ne kontas sta cu ti ja.
Dakle, Ibrahimovic nikad nije dobio zvanican poziv za neku BH selekciju (je li malo jasnije sad),a Halilovic ce dobiti pa cemo vidjeti sta ce odluciti. Ibra ga nikad nije dobio pa je ostalo nejasno sta bi bilo kad bi bilo.
Drugo,slucaj Ibrahimovic se spominje uvijek kada je neizvjesno da li ce neki igrac koji moze igrati i za nas i za nekog drugog dobiti poziv.

Evo pokusao sam ti objasniti sta znaci komparacija ,,slucaja Ibrahimovic,, sa Alenovom situacijom. U svakom slucaju,moze se poslati poziv,a mali neka odlucuje,s Mamicem,s ocem sa kim god hoce.Vazno je uraditi sve sto je do nas,a to je razgovor i poziv....
ti zali za ibrahimovicem,a on se smije kad su mu postavili hrvati pitanje o igranju za bih ili hrvatsku,deco rodjen odrastao na drugoj strani svjeta sa drugacijim mentalitetom,kojeg bosna zanima koliko i tebe ruanda

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 23 okt 2012, 15:36

http://www.canalplus.es/fiebre-maldini/ ... ucanftb_21" onclick="window.open(this.href);return false;

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 23 okt 2012, 15:43

ciza je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Poredjenje jeste na mjestu,a sad sto ga ti ne kontas sta cu ti ja.

ti zali za ibrahimovicem,a on se smije kad su mu postavili hrvati pitanje o igranju za bih ili hrvatsku,deco rodjen odrastao na drugoj strani svjeta sa drugacijim mentalitetom,kojeg bosna zanima koliko i tebe ruanda
Ok ,prekidam raspravu,vidim da ne kontas poentu,a za crtanje bas nisam raspolozen.....

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.