Sad vec priblizavamo stavove. Treba cestitati protivniku, bez obzira odakle je. To je sportski.Tribalian je napisao/la: Kao prvo ne pravim razliku izmedju ljudi iz grada i sela,vec samo izmedju dobrih i losih,dobronamernih i zlonamernih.Napisao sam da je seoski klub jer to jeste ,ako je klub iz sela onda je seoski.Sramota je u tome sto je Zvezda veliki klub,klub sa tradicijom a na svom terenu gubi od ekipe koja danas jeste ,sutra nije .Evo i da kazem,svaka cast klubu iz Aleksandrovca na pobedi,sve cestitke.
Raspravu jesi ti zapoceo jer ja nisam uvredio nijednog jedinog stanovnika Aleksandrovca i niti jednog navijaca tog kluba,jednostavno nisam znao odakle je taj klub.
Sta si ti gledao u nekim sudskim registrima to je tvoja stvar,Zvezda nije iz Zeleznika,Zvezda je klub sa Malog Kalemegdana.
Ja i dalje mislim da je realno da CZVBG tokom sezone bude bolje plasirana od Igokee na tabeli. I uvijek cu odati priznanje na dobroj igri i dobrom rezultatu. Ali realno je reci da ovo dosad nije ni blizu ocekivanja i igrackog potencijala.
I jos nesto da ti kazem. Ali evo uzmi to kao medjunavijacku zezu, delije/grobari, je l' moze? Stvarno nisam taj tip, ni mrvicu. Elem, svako od nas na forumu izrazava svoje misljenje, i to je u redu dok je korektno. Pa i ako nije, kazes sta mislis o tome, i tako to. Ali, evo, ti kazes da Igokea danas jeste, sutra nije, i to je istina. Ali tako je i sa mnogim drugima, pa i sa CZVBG. Ti kazes da je CZVBG klub sa tradicijom, a mnogi ce to osporiti i reci da taj klub ne postoji ni godinu dana. Ti kazes da je ovo tvoj klub, mnogi drugi ce reci da je tvoj klub zamrznut, i tako ukrug.
U sustini, ja sam veliki navijac Partizana, ali evo, bez obzira na otrovne strelice mnogih grobara ka CZVBG, ja na CZVBG gledam kao na onu staru Zvezdu. I opet kazem, prizeljkujem da i jedni i drugi dogodine budemo u Evroligi. I onako strogo navijacki, da Igokea bude tu negdje, ne mogu ni da zamislim Evroligu, ali nek bude i oko mjesta za Evrokup, opet super.