KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

vladedivac
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la vladedivac » 22 okt 2012, 11:41

Tribalian je napisao/la: Kao prvo ne pravim razliku izmedju ljudi iz grada i sela,vec samo izmedju dobrih i losih,dobronamernih i zlonamernih.Napisao sam da je seoski klub jer to jeste ,ako je klub iz sela onda je seoski.Sramota je u tome sto je Zvezda veliki klub,klub sa tradicijom a na svom terenu gubi od ekipe koja danas jeste ,sutra nije .Evo i da kazem,svaka cast klubu iz Aleksandrovca na pobedi,sve cestitke.

Raspravu jesi ti zapoceo jer ja nisam uvredio nijednog jedinog stanovnika Aleksandrovca i niti jednog navijaca tog kluba,jednostavno nisam znao odakle je taj klub.

Sta si ti gledao u nekim sudskim registrima to je tvoja stvar,Zvezda nije iz Zeleznika,Zvezda je klub sa Malog Kalemegdana.
Sad vec priblizavamo stavove. Treba cestitati protivniku, bez obzira odakle je. To je sportski.
Ja i dalje mislim da je realno da CZVBG tokom sezone bude bolje plasirana od Igokee na tabeli. I uvijek cu odati priznanje na dobroj igri i dobrom rezultatu. Ali realno je reci da ovo dosad nije ni blizu ocekivanja i igrackog potencijala.

I jos nesto da ti kazem. Ali evo uzmi to kao medjunavijacku zezu, delije/grobari, je l' moze? Stvarno nisam taj tip, ni mrvicu. Elem, svako od nas na forumu izrazava svoje misljenje, i to je u redu dok je korektno. Pa i ako nije, kazes sta mislis o tome, i tako to. Ali, evo, ti kazes da Igokea danas jeste, sutra nije, i to je istina. Ali tako je i sa mnogim drugima, pa i sa CZVBG. Ti kazes da je CZVBG klub sa tradicijom, a mnogi ce to osporiti i reci da taj klub ne postoji ni godinu dana. Ti kazes da je ovo tvoj klub, mnogi drugi ce reci da je tvoj klub zamrznut, i tako ukrug.

U sustini, ja sam veliki navijac Partizana, ali evo, bez obzira na otrovne strelice mnogih grobara ka CZVBG, ja na CZVBG gledam kao na onu staru Zvezdu. I opet kazem, prizeljkujem da i jedni i drugi dogodine budemo u Evroligi. I onako strogo navijacki, da Igokea bude tu negdje, ne mogu ni da zamislim Evroligu, ali nek bude i oko mjesta za Evrokup, opet super.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 23 okt 2012, 10:20

B92 je objavio vijest da u CZVBG navodno stize Majk Skot, koji je proslu sezonu odigrao u Radnickom iz Kragujevca. Koliko ima istine u tome, vidjecemo.

Inace, ja licno pamtim Skota po odlicnim igrama, a svi kazu da je i van terena super momak. Mi koji smo prosle sezone igrali fantasy nismo ga ispustali iz timova cijele sezone, bio je izuzetno konstantan, i koristan na obje strane terena. Postavlja se pitanje kako ce se uklopiti u Zvezdin tim, sta ce mu biti dato u zadatak, ali ja mu zelim svu srecu.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 23 okt 2012, 12:07

Todorić:"Dule je navikao da ga vrijeđaju navijači Zvezde a ne Podgoričani"
Gospode bože... :roll:

Pojačanje:
[youtube][/youtube]
U igri je i Miloš Dimić
"Indija,Pakistan..."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 okt 2012, 12:31

A nešto je slagao Todorić!?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 okt 2012, 12:53

Isto kao što Almond nije bio glavni problem (po meni nije bio uopšte problem) tako ni dovođenje Scotta nije put kojim se problem rješava, već obično zamazivanje očiju.
DANTES je napisao/la:A nešto je slagao Todorić!?
Mislim da soba aludira na to da Todorić opet nije uspio dati izjavu a da ne spomene Zvezdu.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 23 okt 2012, 14:11

braoolyo je napisao/la:Isto kao što Almond nije bio glavni problem (po meni nije bio uopšte problem) tako ni dovođenje Scotta nije put kojim se problem rješava, već obično zamazivanje očiju.
DANTES je napisao/la:A nešto je slagao Todorić!?
Mislim da soba aludira na to da Todorić opet nije uspio dati izjavu a da ne spomene Zvezdu.
Jbga,nekad im moraš crtati...
"Indija,Pakistan..."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 okt 2012, 14:30

Pa kad ste popularni...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 23 okt 2012, 18:58

DANTES je napisao/la:Pa kad ste popularni...
Jbga,kod Srba najpopularniji ;)
"Indija,Pakistan..."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 okt 2012, 23:46

soba 39 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Pa kad ste popularni...
Jbga,kod Srba najpopularniji ;)
Ma.znaš kako je to sa masama i produktima mass kulture...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 okt 2012, 19:32

- Ne znam motiv. Dule je navikao da ga vređaju kada igramo protiv Zvezde ili na nekom drugom mestu gde nismo omiljeni, ali nije očekivao da će tako nešto doživeti u Podgorici. To je život, idemo dalje - istakao je sportski direktor Partizana Dragan Todorić za Sport.
Upitan je lepo za motiv,covek lepo objasnio.
ALi ne bi to bila prava masinerija,kada odmah ne bi iskoristila da popljuje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 okt 2012, 22:57

Ova pobeda ide Rakocevicu "na dusu".Da nije njega bilo u prelomnim trenucima meca i njegove nazovimo je sebicnosti mislim da bi MZT otisao daleko i ne bi mogli da ga stignemo.Ovako na kraju vrlo ubedljiva pobeda nad Makedoncima.Igrom nisam bas preterano zadovoljan,vidi se da nedostaje tu jos da se sklope stvari,skoka nije isao,slobodna bacanja kriminalna,skoro 20 promasenih. :roll:
Gledao sam sa jednim ortakom u kaficu,koji prati nas basket klub vrlo detaljno i rece mi da smo dosli do cifre od 70-ak promasenih slobodnih do sada.Pa to je kriminalno,sramotno,da li je moguce da na **** treningu nikada ne sutiraju to,pored nekih akcija koje vidimo da ne sprovode u delo. :roll:

Ovo se mora popraviti mnogo,igra je mnogo kurcevita i nece na dobro izaci.Sreca pa su i Makedonci odron.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 okt 2012, 23:01

Ili se roka teretana previse ili su kohones u pitanju pa ruka drhti,treceg nema.
Od 2 losa tima,pobedio danas manje losiji.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 28 okt 2012, 01:19

Gledo sam danas Zvezdinu utakmicu i samo mogu reći da je ovo najgora košarkaška utakmica koju sam ikad gledao.Također loša je bila protiv Cedevite ali ovo je danas bilo nešto strašno loše.Rakočević je prelomio meč i vidi se da on odskače kvalitetom u ovoj ligi.Nelson bezveze pley sve na snagu ide ,Vuk Radivojević najzaslužniji za pobijedu uz Rakočevića jel je tricu zabio.Savović daleko ispod svojih mogućnosti,Katić je odigrao solidno za ovakvu utakmicu.Zvezda nema ideje u igri i lopta se daje Rakočeviću,spušta na centre ili se igra pik.Slobodna bacanja danas su mlsm bila nešto oko 50%.Za bolji rezultat u ABA ligi nešto treba mjenjati u igri.Ipak ovaj početak sezone je donio ono što sam i očekivao a to je da se Zvezda preko ljeta ne može približiti Partizanu i da za rezultate ipak treba mnogo rada,truda i vremena.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 28 okt 2012, 09:40

http://www.kurir-info.rs/vujosevic-doko ... nak-481781" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol:
jok, eto ti mu trebaš smeće dukljansko :lol:
"Indija,Pakistan..."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 okt 2012, 11:13

Čim tu imaš Pantića i Kurir, nešto smrdi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 28 okt 2012, 11:41

DANTES je napisao/la:Čim tu imaš Pantića i Kurir, nešto smrdi...
http://www.****.com/vesti/vujos ... -misljenje" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbga,možeš misliti kako je nama bilo kad se Zorana javno izjasnila... :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 okt 2012, 12:54

Jadan Djokovic,stvarno ne znam kako ce sada da nastupa kada Vujosevic nece vise da navija za njega. :(
Mislim da je vreme da se oprosti jer nece moci bez takve podrske u nastavak karijere. :cry:

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 28 okt 2012, 13:04

[quote="Devil"]Jadan Djokovic,stvarno ne znam kako ce sada da nastupa kada Vujosevic nece vise da navija za njega. :(
Mislim da je vreme da se oprosti jer nece moci bez takve podrske u nastavak karijere. :cry:[/quot]
Najgore što sad ide završnica sezone,masters u Parizu i onaj završni turnir u Londonu... Nije ovo trebalo onom ovčaru,umjesto da mu pruži podršku on ...
Čisto sumnjam da će se Novak oporaviti od ovakvog "šoka" :cry:
:lol:
"Indija,Pakistan..."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 okt 2012, 14:26

Ono što je po meni utisak najjači jeste vaša opsednutost DV.... Komentarisati ne bi bilo loše, malo i.košarku... To što je Dule jutros doručkovao, juče srao, danas lizao nema veze sa tim što vama trenutno ne ide.... Ići će.... Mora... Čim se uigrate... Ovim izjavama DV, neće nauditi jednom Novaku, ali bi sebi mogao....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 okt 2012, 14:32

DANTES je napisao/la:Ono što je po meni utisak najjači jeste vaša opsednutost DV.... Komentarisati ne bi bilo loše, malo i.košarku... To što je Dule jutros doručkovao, juče srao, danas lizao nema veze sa tim što vama trenutno ne ide.... Ići će.... Mora... Čim se uigrate... Ovim izjavama DV, neće nauditi jednom Novaku, ali bi sebi mogao....
Nismo mi to izmislili,on je sam rekao.Mi samo komentarisemo,bas kao sto navijaci Partizana komentarisu sudjenje i ponasanje trenera kada izgube u nekim drugim sportovima tako i mi komentarisemo ono sto je receno.Ko je tu opsednut ne znam,da u toku sezone kada je najvise utakmice Vujosevic umesto tome da se posveti on prica o navijackom opredeljenju Djokovica. :oops:

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.