u poruci sarajliji ima i kritika,naravno za protekli period....u pobjedu vjerujem jer znam da mogu bez obzira ko je s druge strane,kad je mogao Travnik,istina jednom destruktivnom i ruznom za oko igrom ,zasto ne bi i mi.Istina da smo mi ekipa koja se nadigrava,e sada ne znam da li stil igre koji pokazujemo moze uroditi za Sarajevo ili da Kunta strategiju promijeni i uzme recept od Travnika..Kada bi svi bili Masić u subotu onda bi Sarajevo bilo razbijeno.Masa zaustavlja Belosevićeve dalekometne projektile.astra1922 je napisao/la:evo i vatrenog sa malo optimisticnijim stavom.znaci vjerujes u pobjeduvaljda bude tako strah me pravo al valjda dadnu sve od sebe
Hoćel ikog ovi juniori pobijedit izgleda ovaj jaran Mustin iz Brčkog nema pojma umjesto da vratimo Denisa Taletovića u omladinski pogon i da vodi juniore Musto svoje jarane dovodimirzard je napisao/la:Pioniri: Beta klub 1-5 Zvijezda
Juniori: Zvijezda 1-2 Olimpic
Kadeti: Zvijezda 1-1 Olimpic
Jarane slozio bi se stobom u potpunosti,kad vec imamo svog covjeka koji je skolovan,pedagog,radio sa najboljim trenerom koji je dosao u Zvijezdu,poznaje moderne metode treniranja.Ima tu jos trenera koji su sa uspjehom trenirali mladje kategorije Sukur,Samir Dure,Eso svakako,Rosa mali koji isto ima dif sigurno su bolji od ovih sadasnji.Da se ne uvrijede strucnjaci to je moje misljenje.maksi je napisao/la:Hoćel ikog ovi juniori pobijedit izgleda ovaj jaran Mustin iz Brčkog nema pojma umjesto da vratimo Denisa Taletovića u omladinski pogon i da vodi juniore Musto svoje jarane dovodimirzard je napisao/la:Pioniri: Beta klub 1-5 Zvijezda
Možda nam dovedu iz Subotice i trenera za juniore imamo dogovor o saradnji dva kluba mi njih dočekamo i ugostimo na ručku i večeri na Banji a oni nas u Subotici sa gajbom kisele vodezmajevac je napisao/la:Jarane slozio bi se stobom u potpunosti,kad vec imamo svog covjeka koji je skolovan,pedagog,radio sa najboljim trenerom koji je dosao u Zvijezdu,poznaje moderne metode treniranja.Ima tu jos trenera koji su sa uspjehom trenirali mladje kategorije Sukur,Samir Dure,Eso svakako,Rosa mali koji isto ima dif sigurno su bolji od ovih sadasnji.Da se ne uvrijede strucnjaci to je moje misljenje.maksi je napisao/la:Hoćel ikog ovi juniori pobijedit izgleda ovaj jaran Mustin iz Brčkog nema pojma umjesto da vratimo Denisa Taletovića u omladinski pogon i da vodi juniore Musto svoje jarane dovodimirzard je napisao/la:Pioniri: Beta klub 1-5 Zvijezda
Za Subotici se nije ni jelo ni pilo ako baš hoćeš da znašTkanton je napisao/la:@maksi ti to bio na jednoj od takvih vecera pa znas gdje je se sta jelo i pilo i na kojim mjestima
Hebiga jarane ti nikom nevjerujes,malo se raspitaj bice ti kasnije lakse polemisat jer nije nigdje sve idealno.Tkanton je napisao/la:@maksi ti to bio na jednoj od takvih vecera pa znas gdje je se sta jelo i pilo i na kojim mjestima
Ne možeš ti sve znat al ti hoću reć da je to istina, kako ti za to nisi čuo da su igrači poslije utakmice sa Spartakom sami sebi kupovali sendviće po Subotici pitaj direktora Mustafu i trenera Kuntića jel bila večera ?Tkanton je napisao/la:Ja nisam reko ni da jest ni da nije tako, samo pitam maksija jel bio na nekoj od tih vecera u gradacu i jel iso na tu gajbu kisale u suboticu, i sto me je jos zivot naucio da netreba vjerovat u svijetske price tj. Rekla-kazala... Al opet svijet kad prica ima nesto samo sto to nesto obicno bude daleko od istine
dobio je izgleda slobodne papireEngland je napisao/la:Edinom
Edin Husić više nije član Zvijezde stalno povrijeđen bio izgleda takav i došo pa su raskinuli ugovorEngland je napisao/la:Sta je sa Husićem?
England je napisao/la:Svašta, vidim ne igra.Sretno protiv malih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.