Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
hvala, probat će se i to.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ispraticu sa jos nekim utakmicama iz LP nadam se da ces nastavit nizVex je napisao/la:Danski hokej,Rodovre - EfB Ishockey manje od 5.5 golova,kvota oko 1.75.EfB je lose krenuo u sezonu iako su prosle godine igrali 1/4.U 8 odigranih kola nemaju pobjede,sutra su bez 3 igraca ali trener kaze da je koliko-toliko zadovoljan odbranom koja je u prosloj utakmici primila samo 1 gol.Rodovre je bez povreda i u 7 kola ima 5 pobjeda i 2 poraza,ne daju puno golova te od 4 utakmice kuci imaju 3 u underu 5.5.Ne igram ovdje keca jer mora i EfB poceti igrati bolje,a i u proslosti ova dva tima su uvijek gusto igrala tako da je under najpametnije po meni igrati,zadnja 3 meca gdje je Rodovre bio domacin su bila u underu.azTer je napisao/la:napiši sad ako možeš, neki od nas možda neće bit onlajn veći dio dana

Manchester United!
Hvala, samo_lijevo. 

San Francisco - St.Louis(22) (3:3) 23.10. 02:00 1 1,65
Toronto - Milwaukee 23.10. 01:00 1 1,70
Gimnasia LP - Crucero 23.10. 01:10 1 1,80
Chicago - Detroit 23.10. 02:30 1 1,35
Kvota: 6,82
Za nocas, odigrano na wwinu, da se probam izvuci, zaglibio sam skroz, svaki cent je bitan
Toronto - Milwaukee 23.10. 01:00 1 1,70
Gimnasia LP - Crucero 23.10. 01:10 1 1,80
Chicago - Detroit 23.10. 02:30 1 1,35
Kvota: 6,82
Za nocas, odigrano na wwinu, da se probam izvuci, zaglibio sam skroz, svaki cent je bitan

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
E ne bih znao rec' jaraneEvolution87 je napisao/la:@Edo granica na wwinu 41,5. jel moze under?

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Vex, sta mislis sutra o mecu Lulea - Eisbaren? Moze li se probati 2 ?
Eisbaren dominira u ligi i mislim da su mozda i kvalitetniji od Lulee,ali opet ti to vise pratis i bolje znas. Hoce li obe ekipe igrati sa prvim timom ?
Munchen je under 5,5 po meni i Medvescak protiv Albe 1,ali nije mi jasno zasto je kvota na Zvolen protiv Kosica u gostima 3,50. Sto je previse,previse je.... sta ti mislis ?
Eisbaren dominira u ligi i mislim da su mozda i kvalitetniji od Lulee,ali opet ti to vise pratis i bolje znas. Hoce li obe ekipe igrati sa prvim timom ?
Munchen je under 5,5 po meni i Medvescak protiv Albe 1,ali nije mi jasno zasto je kvota na Zvolen protiv Kosica u gostima 3,50. Sto je previse,previse je.... sta ti mislis ?

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bravo willy !
Ja ni olimpijski bazen ne bi pogodio u pm
edit : bravo vex
Bragantino -Avai 1 2,00
Guaratingueta-ABC 1 2,30
Ja ni olimpijski bazen ne bi pogodio u pm

Bragantino -Avai 1 2,00
Guaratingueta-ABC 1 2,30
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Jedan mi je par upao u oci za sutra pa sam ga povezao sa Millionarsima i New Yorkom...
Seppi-Paire 2 2,75
Seppi osvojio turnir u Moskvi,nekako imam osjecaj da bi mogao zijanuti u prvom kolu,protivnik mu nije loš,Paire je visok 196cm,vrlo dobar servis,eto ako neko moze jos prokomentirat............
Seppi-Paire 2 2,75
Seppi osvojio turnir u Moskvi,nekako imam osjecaj da bi mogao zijanuti u prvom kolu,protivnik mu nije loš,Paire je visok 196cm,vrlo dobar servis,eto ako neko moze jos prokomentirat............
salebl je napisao/la:Vex, sta mislis sutra o mecu Lulea - Eisbaren? Moze li se probati 2 ?
Munchen-a svi ganjaju po underima jer ima jaku odbranu a los napad,ne znam jos za sastave ali under je na njih uvijek logican izbor.Medvescak treba dobit,najbolja odbrana lige pa i navijaci,vraca im se prvi golman tako da su jos jaci,trebao bi doci kec iako im Alba bas i ne lezi kuci.Za Eisbaren jos ne znam nista,jos je rano,tek cu sutra imati informacije o timovima kao i za mec Zvolen - Kosice..
- EmirSioux89
- Kontakt:
Samo Union Olimpija -.-EmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:Sevilja - 1 (1.60)
]Union Olimpija - 1 (1.60)
Verdasco - 1 (1.30)
Chalon/Saone - 1 (1.30)
Kvota: (4.35)
Manchester United!
Je l' me neko zeza? Ovaj Huracan od 23 sata igra, nigdje živo nisam našao rezultat. Nema na livescoreovaima, teletekstovima... Bože sačuvaj.insider je napisao/la:Sevilla - Mallorca 1
Huracan - Tucuman MANJE (do 2 gola)
Gimnasia LP - Crucero MANJE (do 2 gola)
Koef: 4.10
Uplata: 50
Il' si bos il' si hadžija. Ne prođe li ovo, a znam već sad da neće, opraštam se sa životom. Šta sam para za vikend bacio, ovo je jedino rješenje da se spasim. Fol rješenje....
EDIT: Huracan već vodi 1:0

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Domaci vode golom Domingueza iz 19. minute 

Support Velez, It's logical! ★
Vex je napisao/la:salebl je napisao/la:Vex, sta mislis sutra o mecu Lulea - Eisbaren? Moze li se probati 2 ?
Munchen-a svi ganjaju po underima jer ima jaku odbranu a los napad,ne znam jos za sastave ali under je na njih uvijek logican izbor.Medvescak treba dobit,najbolja odbrana lige pa i navijaci,vraca im se prvi golman tako da su jos jaci,trebao bi doci kec iako im Alba bas i ne lezi kuci.Za Eisbaren jos ne znam nista,jos je rano,tek cu sutra imati informacije o timovima kao i za mec Zvolen - Kosice..
Hvala na odgovoru i nadam se da ces sutra do 12.30 postaviti info za ove druge dve utakmice...
Hvala brate.Emir ZENICA je napisao/la:Bravo willy !
Ja ni olimpijski bazen ne bi pogodio u pm![]()
Bragantino -Avai 1 2,00
Guaratingueta-ABC 1 2,30

sva sreća pa stavih olimpiju i panathinaikos na isti ticket...dijabola je napisao/la:Panathinaikos-Olympiacos kp1 @ 1.75
Ziceri:
Milano-Roma 1
Khimki-Donetsk 1
Za ticketa: Olimpija-Cedevita 1 @ 1.65 (premier ponuda)
bitno da je single prošo, opet plusdijabola je napisao/la:Unics Kazan-Lietuvos Rytas (+9,5) h2 @ 1.85

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

Šta mislite o ovakvom listicu mislio sam dodati i Dortmund Real 2 ali nisam siguran
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
dobar listić, odigrano sve što se očekuje da će bit, ali nažalost takvi listići najčešće i za.jebu
- benfica1923
- Kontakt:
Jutroo ekipa...jel moze danas neka analiza??pozzzz
Hajde jos ova dvaEdin TM87 je napisao/la:Pratim tedijabola je napisao/la:Sutra poklon kvota, ja već uplatio single:
Lille-Bayern h2 @ 2.30![]()
Vex, cestitke majstore, samo nastavi![]()
Evo od mene NFL za veceras:
Chicago - Detroit 46,5 manje 1,85
I dodo jos Celzi x2

Roger Federer the greatest of all time!
Lille-Bayern(TP) 2 @1,70
Nordsjaelland-Juventus 2 @1,35
Manch.Utd.-Braga 1 @1,30
Bristol City-Burnley (dg) 1 @1,60
Cardiff-Watford (dg) 1 @1,75
Middlesbrough-Hull (dg) 1 @1,65
Shrewsbury-Yeovil (dg) 1 @1,65
Kvota:22,74
Nordsjaelland-Juventus 2 @1,35
Manch.Utd.-Braga 1 @1,30
Bristol City-Burnley (dg) 1 @1,60
Cardiff-Watford (dg) 1 @1,75
Middlesbrough-Hull (dg) 1 @1,65
Shrewsbury-Yeovil (dg) 1 @1,65
Kvota:22,74
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.