veceras ce biti klanja jer mesari iz Detroita dolaze, a kisa sipa ... juce sam vozio sa limuzinom navijace Lionsa dosli u Chicago na utakmicu pa ih odvuklo u hotel .. malo sam ih prcao

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Nasa je ekipa dosta mlada - izuzev Tomice - tako da se ja ne brinem za njenu buducnost, samo treba promjeniti coaching stuff koji je kriminalan. U ostalih ekipa na pozicijama DC-a ili OC-a sve iskusne osobe, dok kod nas to ti bude pozicija da steknes iskustvo. Kako Patricia moze nauciti igrace kako trebaju igrati u odbrani kada je samo dvije godine stariji od Brady-ja. Mislim da ekipa kao sto smo mi i koja uvijek ide na SB - naravno u eri BB-a - ne smije sebi dopustiti da ima iza BB-a takve amatere u svom poslu.SaltCityAttack je napisao/la:ajj ebete zivce.. pa halo vakat je da vam se promjeni ta generacija..pa dosta ste samo vi uzivali
.....neka vas malo nervirajte se ko i mi gdinama
..koliko sam ja zbog secondariya razbijao glavu vi to jos niste ...polahko sad malo i vi
...evo Tomici se naebaste one zenke bezveze
... ebiga nekad vam je bio zakletva
Haj ti meni nako iskreno reci, ako ta kisa lije hocel' bit manje od 47 poena veceras???SaltCityAttack je napisao/la:ajj ebete zivce.. pa halo vakat je da vam se promjeni ta generacija..pa dosta ste samo vi uzivali
.....neka vas malo nervirajte se ko i mi gdinama
..koliko sam ja zbog secondariya razbijao glavu vi to jos niste ...polahko sad malo i vi
...evo Tomici se naebaste one zenke bezveze
... ebiga nekad vam je bio zakletva
veceras ce biti klanja... kisa sipa , a fudbal ce da se igra
... a mesari iz Detroita dolaze
... juce sam vozio sa limuzinom navijace Lionsa dosli u Chicago pa ih odvuklo u hotel
... malo sam ih prcao
..kazu odnosno tvrde da mi igramo prljavo, a oni da igrju cisto
... ali dobri su bili dadose mi dobar tip kao kaze navijacu Bearsa koji ce tugovat nakon utakmice
...ali imam ih i vratiti sutra na aerodrom pa nadam se da cu ja imat razloga za provociranje
I ja cu ondadelpiero20 je napisao/la:Ja sam igrao manje poena...stavili ovi +- 47 i ja odigram ispod
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.