NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 okt 2012, 20:09

ajj ebete zivce.. pa halo vakat je da vam se promjeni ta generacija :)..pa dosta ste samo vi uzivali :).....neka vas malo nervirajte se ko i mi gdinama :)..koliko sam ja zbog secondariya razbijao glavu vi to jos niste ...polahko sad malo i vi :)...evo Tomici se naebaste one zenke bezveze :)... ebiga nekad vam je bio zakletva :)

veceras ce biti klanja jer mesari iz Detroita dolaze, a kisa sipa ... juce sam vozio sa limuzinom navijace Lionsa dosli u Chicago na utakmicu pa ih odvuklo u hotel .. malo sam ih prcao :).tvrde da mi igramo prljavo, a oni da igraju cisto :)... ali dobri su bili dadose mi dobar tip kao kaze navijacu Bearsa koji ce tugovat nakon utakmice :)...ali imam ih i vratiti sutra na aerodrom pa nadam se da cu ja imat razloga za provociranje
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 22 okt 2012, 20:31, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 okt 2012, 20:27

SaltCityAttack je napisao/la:ajj ebete zivce.. pa halo vakat je da vam se promjeni ta generacija :)..pa dosta ste samo vi uzivali :).....neka vas malo nervirajte se ko i mi gdinama :)..koliko sam ja zbog secondariya razbijao glavu vi to jos niste ...polahko sad malo i vi :)...evo Tomici se naebaste one zenke bezveze :)... ebiga nekad vam je bio zakletva :)
Nasa je ekipa dosta mlada - izuzev Tomice - tako da se ja ne brinem za njenu buducnost, samo treba promjeniti coaching stuff koji je kriminalan. U ostalih ekipa na pozicijama DC-a ili OC-a sve iskusne osobe, dok kod nas to ti bude pozicija da steknes iskustvo. Kako Patricia moze nauciti igrace kako trebaju igrati u odbrani kada je samo dvije godine stariji od Brady-ja. Mislim da ekipa kao sto smo mi i koja uvijek ide na SB - naravno u eri BB-a - ne smije sebi dopustiti da ima iza BB-a takve amatere u svom poslu.

Sto se Tomice tice primjetno je da Brazilka dosta utjece na njegove igre, jer od kako je sa njom nije to vise onaj isti Brady. Jucer mu prvo Lloyd slobodan, a on kada je vidio da je igrac Jetsa krenuo prema njemu odmah se baci na travu, a u drugom poluvremenu jos gora situacija. Ima slobodnog Hernandeza, moze osvojti trcanjem da 3 yarda koja su potrebna za novi 1st down, ali kada je vidio igraca Jetsa brze izbaci loptu iz igre.

Tomica se vise ne koncentrise na utakmice kao prije, vise je sada po nekim vecerama, po raznim festivalima u Brazilu, pa opsjednut svojom novom kucom u Californiji (koju je naravno zasluzio), a Patriotsi mu dodju kao neka vrsta ubijanja vremena. I kao slag na tortu Brazliska foka kao prva uzme komentarisati nasu igru u SB-u i kako njen Tomica nije za nista kriv, a on suti ko zaliven.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 okt 2012, 20:29

SaltCityAttack je napisao/la:ajj ebete zivce.. pa halo vakat je da vam se promjeni ta generacija :)..pa dosta ste samo vi uzivali :).....neka vas malo nervirajte se ko i mi gdinama :)..koliko sam ja zbog secondariya razbijao glavu vi to jos niste ...polahko sad malo i vi :)...evo Tomici se naebaste one zenke bezveze :)... ebiga nekad vam je bio zakletva :)

veceras ce biti klanja :)... kisa sipa , a fudbal ce da se igra :)... a mesari iz Detroita dolaze :)... juce sam vozio sa limuzinom navijace Lionsa dosli u Chicago pa ih odvuklo u hotel :)... malo sam ih prcao :)..kazu odnosno tvrde da mi igramo prljavo, a oni da igrju cisto :)... ali dobri su bili dadose mi dobar tip kao kaze navijacu Bearsa koji ce tugovat nakon utakmice :)...ali imam ih i vratiti sutra na aerodrom pa nadam se da cu ja imat razloga za provociranje :)
Haj ti meni nako iskreno reci, ako ta kisa lije hocel' bit manje od 47 poena veceras??? :)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 okt 2012, 20:36

pa ne znam kakvi ce bit uslovi , ali ako si gledao BIH-Mexico po onoj kisi onda znas kakvi ce biti uslovi..samo u pm kako trava na soldier fieldu izgleda mocno uzivo nego na tv..ne mogu da vjerujem da je ono onako fakat ...jer ipak nema svako u ligi prirodnu travu malo ekipa igra tako... vidjet cemo ne vjerujem da ce biti puno poena ..mislim da ce odbrane veceras odraditi svoje...Cutlera su oni uvjek napadlai vidjet cemo..prljavi su, a Cutler im porucuje samo da igraju cisto bez nekih udaranja u glavu tipa kao sto ga je onaj magarac udario pa je ha man imao potres mozga kad je udario glavom od field
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 22 okt 2012, 21:03

Ja sam igrao manje poena...stavili ovi +- 47 i ja odigram ispod :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 okt 2012, 21:15

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 okt 2012, 21:18

delpiero20 je napisao/la:Ja sam igrao manje poena...stavili ovi +- 47 i ja odigram ispod :)
I ja cu onda :)

amere, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: najjaci
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 okt 2012, 22:30

Hebo li im onaj glupi Baseball sve po spisku. I ove sedmice ostajemo bez TNF, SNF i MNF zbog onog dosadnog sporta, a takodjer i za dvije sedmice nece biti utakmice u Cetvrtak u direktnom prijenosu ukoliko se bude igrala sedma utakmica.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2012, 01:55

jos malo i pocinju dva najgora QB prvog perioda i dva najbolja QB cetvrtog perioda :)...barem po rejtingu tako prikazase..kazu da Culter ima najlosi rejting prvog perioda 11.8 cini mi se, a u cetvrtom periodu ima najbolji 128.5 c tako nesto.. dok ovaj drugi u prvom poluvremenu jlos uvjek nije bacio TD, dok u 4 periodu ima najvise...zanimljiva usporedba nema sta :).

Hester m je 2 puta u MNF otrcao TD, valjda ce i sad ako budu smjeli mu ispucat :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2012, 02:51

najbolja rankirana odbrana lige trenutno ljudi rekose samo 5TD dozvolili i 5 TD postigli... vec je 7:0 lahko nema dalje :)...i OL pocela igrat neverovanto ..stvanro d aih ne ureknem ali fakat zandje dvije tekme su fenomenalni evo i sad su poceli tako

Cutler-Marshall :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2012, 03:14

Cutler trci ko lud :)...Ma poserem se ja na kriticare Cutler je odlican QB ..sa njim mozemo uzeti super bowl
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2012, 03:37

Marshall je najaci ocami :)..ja sta znaci kad imas recivera u pm koliko je lakse igrati..Cutler par puta na 3th down po 15 yardi baca svaka mu cast..bravo majstoreeeee
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2012, 03:44

kad je Cutler imao sansu da igra 6 minuta napad prije?..nikad do ove sezone fakat ...ebiga blokirase nam mogli smo otici na 13-0 :(...odlicna igra s nase strane Detroit u minusu sto se tice yardi 6 minuta do kraja prvog poluvremena, a jos uvjek nisu uzeli 1st down :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2012, 03:52

ebemu mater povrijedise nam Cutlera ..haman glava nesto tako :(..nemoj bozeeee sad kad imamo sansu za super bowll.. zar opet u 7 sedmici ko i prosle godine :(.. haloooooooooooo ba pa opet Lionsi ebem li im sve
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2012, 03:56

vrati se Cutler majstor samo koliko ce ovaj udarac u glavu ga ..konto sam ode mu vrat u pm..dobro je ... treba ova **** iz Lionsa pocet marisat ebem li im mrtve im ebem pogano sugavo...pa mi igramo sa Psckersima mrzimo se i igramo jedni i drugi cist fudbal ne cupamo se..pa gledam Marshall krvav sav u pm grebu ga ljudi .... ebo majku ove Lionse mrzim vise od Packersa ebo mater

zar ono nije penal bio na Cutleru?... pa za vrat ga je povuko dole i pao mu na glavu..pa cist penal u pm
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2012, 04:03

samo smo sad mentalno se haman pogubili nakon povreda..i Tillman se povrijedi ebiga

opet im uzesmo loptu ..bravo odbrana najaci ste u ligi nema boljih..kakav crni Houston pizde materine i njihova odbrana.

Cutler ne igra ovo do kraja poluvremena vjerovatno otisao na pretrage ..valjda nije sta strasno..izgleda da osjeca bolove da ne moze bacat...samo ono je bio cist penalty...idiot pa idiot ne umiju drugacije protiv nas nego onako igrati... samo nadam se da ce Peppers ovo vratiti im

edit:

izgleda da Cutleru je ovo nesto kao i Woodsonu :(..ako je onda znaci da bi mogli da budemo bez QB 4-6 sedmica sto znaci opet patnja
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2012, 04:29

ipak su rebra ali izgleda da ga ovo boli..mislim da je bolje da sjedne da se ne vraca u pm...mislim ako ce mu gore biti bolje sjedi..ali on se vraca jer ce media opet pocet srat rece sotavio ekipu pobjegao....krenuse nam povrede neko u OL s e povrijedi sad ah svastaa.

Ne moze Cutler bacat vidi se nema snage,... izadjiiiiiii ne mozes dobaciti u pm izadjiiiiii ebem novinar epizda im materina ..izadjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nemas OL i opet pokusavas nesto izlaziiiiiiiiiiiiiii

evo opet uzesmo loptu HAAHHAA NAJLUDJA SMO EKIPA PA I BEZ QB igramo boli nas **** mnogo smo jaki kad imamo odbranu i SPT
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2012, 05:01

najaci smo na dunjaluku alahami mog :)... najaca odbrana ikad koja je igrala ovu igru koju nazivaju NFL... najboljiiiiiiiiiiiiii ikad i cuveni Monsters of The Midway su misevi za ove idiote :)... Celvin Johnson whouuuu?... Tillman je tu dominira ocami...Tillman pro bowl CB

ja koju mi odbrnau imamo ocami pa mi uzmemo lagano 5 lopti po tekmi :)... opet dvije danas na red zone pa najaca podbrana na red zone..mozes nam proci citav field, ali brate ne mozes postici tako lahko TD

Tillman je dvije izbio lopte medjutim nismo pokupili mogli smo jos uzeti ovih lopti

Urlacher ko Manning ocami :)..pa on kad je an terenu i kad ne igra dobro znaci pola ekipe...covjek cita napade isto ko Manning odbranu protivnika ..nikako da imamo field poziciju u ovoj utkamici, ali dobro je 13-0 oni su misevi nemaju sanse protiv nas

ovakav offense drzimo na 0p citavu tekmu ,a imaju drugi najbolji u ligi..... gledaj sta mi praivmo penale budale umjesto da zavrsimo utakmicu mi se zajebajemo ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2012, 05:36

samo ne znam sta smo stali sad mislimo gotovo.. dobro hajde Detroit je inace ovako zadnje dvije minute uvjek opasan...malo falilo...Wright je nocas mogo 3 ciste lopte pokupit ispustio je ...steta, ali dobro je branio secondary

EDIT:

Takoooo peppers slomiiiiiiiiiiiiiiii gaaaaaaa ...zemlja mu udje usta ..lomi gaaaa... ponovo INT na red zone :)... najaci smo na planeti u odbrani .,..ponavljam ovo je najaca odbrana koja je ikad igrala ovaj sport..necu da umanjim uspjehe cuvene odbrane Bearsa iz 1985 za koju kazu da je najbolja ikad u NFL....Na kraju DJ Moore pokupi loptu :)...opet 4 lopte smo uzeli u ovoj utkamici

22 ukradene lopte u 6 utakmica nije li malo?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2012, 05:50

steta primismo TD 3 sekundi do kraja ali hajde opustili smo se :)...steta zbog ove odbrane nista drugo ebiga...sto ece covjek smece od TD, ali ebiga hajde neka vazno je da se sad Cutler oporavi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.