Navijaci na Bluemoonu se vecinski razumiju u fudbal kao i oni iz Hoffenheima. Veze ih nesto.JohnnyDinamitas je napisao/la:Na bluemoonu uvijek isti razlog sto nemoze biti starter "HIS FIRST TOUCH, HIS FIRST TOUCH,HIS FIRST TOUCH BLA BLA BLA" .. vecina kaze da ga nebi zamijenili za teveza ili aguera koliko god on zabijao i da je nesto ko solskjaer..
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i onda kazu u Bosni su lobiranja najjacaDado je napisao/la:Evo Mancinijev sistem. Ekskluzivno kopirano iz njegovih zabiljeski. Jasno ko dan.![]()
Zabijes 4 gola – klupa da odes u posjetu gospi.
Zabijes 4 gola od cega dva lijevom – klupa ali igras jednu od pet utakmica poslije sljedece
Zabijes 3 gola – igras naredne dvije utakmice pa pauzuras 6
Zabijes 2 gola – klupa naredne 3 utakmice
Zabijes 1 gol - klupa
Zabijes 0 golova – klupa ali ulazis u 85’ minuti kao dzoker
Zabijes 0 golova i dobijes zuti – igras narednu utakmicu
Zabijes 0 golova i dobijes direktni crveni – postajes prvotimac nakon odsluzene kazne
Zabijes 0 golova i odbijes da udjes kao zamjena – odes na godisnji na 6 mjeseci da se vratis kao prvotimac.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mislim da ce, nakon proslog kola, Mancini konacno shvatiti ko je tu za klupu i prodaju u januarskom prelaznom roku, a ko je za prvih 11. Apsolutno sam siguran da ce Dzeko biti starter iducu polusezonu, kao i ostatak prvog dijela sezone. Cifre govore sve, a to Mancini nece moci zaobici.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Trebalo bi malo i znati kako igrati na Dzeku...Dzeko je kralj sesnaesterca,ubacaja sa strana..nije Dzeko tip igraca koji uzme loptu na 25 metara napravi nekakve driblinge i opali po golu..
City je ekipa puna "brljatora" okolo...nisu ni svjesni da je nas Dzekson masina za davanje golova KOD MU DODAJU LOPTU..
Ovi(napadaci) u Cityju svi dodju kao bolji od Dzeke...jesu bolji su isto kao sto sam i ja..
Mancini molim te ko Boga..prodaj ga Juventusu da haramo svijetom...
City je ekipa puna "brljatora" okolo...nisu ni svjesni da je nas Dzekson masina za davanje golova KOD MU DODAJU LOPTU..
Ovi(napadaci) u Cityju svi dodju kao bolji od Dzeke...jesu bolji su isto kao sto sam i ja..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
kaže lik tamo na forumu kako treba džeko svaku sa klupe uci al ima lukav plan:

start him on the bench and bring him on after 2 minutes.

Semper Fidelis
Onaj gol koji je postigao protiv litvanije je savršen primjer kakve Džeko golove daje. Neko mu isporuči loptu , on je primi ispred sebe okrene se i šutne malo ono nisko.. Ili neko opali korner ili slobodan udarac prema njemu , i onda samo lijepo smjesti u gol.Samo što se njemu gleda svaka greška i ako ne da gol ide na klupu, za razliku od Aguera , Teveza i Balotellija :/Juventinisimo je napisao/la:Trebalo bi malo i znati kako igrati na Dzeku...Dzeko je kralj sesnaesterca,ubacaja sa strana..nije Dzeko tip igraca koji uzme loptu na 25 metara napravi nekakve driblinge i opali po golu..
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Sve su prilike da je neko sa ovog foruma, posto su nasi dosli na tu ideju ima i dvije sedmicefixator je napisao/la:kaže lik tamo na forumu kako treba džeko svaku sa klupe uci al ima lukav plan:
start him on the bench and bring him on after 2 minutes.
![]()
![]()

- schweinsteiger
- Kontakt:
Ma dalabu .. Pusti njegove price, Dzeko bolji je od svih njegovi onih napadaca, ne znam sta je njemu, njega treba promijenit, Mnc bi poceo bolje igrat 100% !!Dado je napisao/la:Evo Mancinijev sistem. Ekskluzivno kopirano iz njegovih zabiljeski. Jasno ko dan.![]()
Zabijes 4 gola – klupa da odes u posjetu gospi.
Zabijes 4 gola od cega dva lijevom – klupa ali igras jednu od pet utakmica poslije sljedece
Zabijes 3 gola – igras naredne dvije utakmice pa pauzuras 6
Zabijes 2 gola – klupa naredne 3 utakmice
Zabijes 1 gol - klupa
Zabijes 0 golova – klupa ali ulazis u 85’ minuti kao dzoker
Zabijes 0 golova i dobijes zuti – igras narednu utakmicu
Zabijes 0 golova i dobijes direktni crveni – postajes prvotimac nakon odsluzene kazne
Zabijes 0 golova i odbijes da udjes kao zamjena – odes na godisnji na 6 mjeseci da se vratis kao prvotimac.
Evo i Chelsea hoce Dzeku.. super bi bilo za njega.
Iako bih volio da ga vidim u istom, mislim da su Dzekine sanse da ode u neki drugi jak tim u Engleskoj tipa Arsenal, United, Chelsea ravne 0. Nazalost. Jer City-u ne treba novac a sigurno ga nece prodati da pojacaju konkurenta za titulu. Tako da ovo je malte ne nemoguce. Ako ode negdje to ce definitivno biti u neku drugu ligu. Ne velim da ce se mozda kasnije nekad opet vratiti u Englesku pa mozda bas u Chelsea, ali trenutno sad nista od toga!valterboy je napisao/la:Evo i Chelsea hoce Dzeku.. super bi bilo za njega.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Vi niste normalni,ako mislite da ce ga City pustiti bilo kome,prvo dosta je mladji od Teveza,igra u vrhunskoj formi,nije problematican tip,postuje uvijek odluke trenera,to su sve razlozi zbog kojih nece biti na prodaju.
Pa nisu rekli da će ga prodati, nego super bi bilo, i kukaju zbog toga što od toga neće biti ništa.
Gdje si se zaletio ?
Gdje si se zaletio ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Napisao sam "ako mislite".
Pa gdje su napisali da misle ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dzeko ne ide nigdje. Nit u Januaru, nit na kraju sezone ... Klub, a ne Mancini, ce odluciti između Teveza i Balonje, ko ce da ide. Umjesto jednog ili obojice doci ce drugi napadac, i to je to. City ne treba lovu, zele trofeje, promociju ...
Da slazem se! Navijaci na sva usta prizivaju odlazak Bale i meni se to cini kao najrealnija opcija. Balu samo jos Mancini trpi. Mislim da je i pomocnim trenerima dosadio vise on i njegove djetinjarije!samson je napisao/la:Dzeko ne ide nigdje. Nit u Januaru, nit na kraju sezone ... Klub, a ne Mancini, ce odluciti između Teveza i Balonje, ko ce da ide. Umjesto jednog ili obojice doci ce drugi napadac, i to je to. City ne treba lovu, zele trofeje, promociju ...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- hule_barca
- Kontakt:
Dok je Mancinija u Cityu Balo ne ide nigdje, osim ako to on sam bude želio.
Mes Que Un Club
hule_barca je napisao/la:Dok je Mancinija u Cityu Balo ne ide nigdje, osim ako to on sam bude želio.
Moze Mancini laprdati koliko god zeli oko Balonje ali interesi kluba su vazniji od dvojice spagetara. Mislim, svi oni mogu biti prodani ako dođe ponuda da se i City-ju koljena zatresu. Od napadaca, Mario i Tevezito su prvi..
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, denza, KrajinaKing, StevieG8 i 54 gosta.