Pozdrav iz sehera od najtrofejnijeg bh kluba!starmo94 je napisao/la:Seri nekad i na supakKrajPrice je napisao/la:Porediti Zelju i Zrinjski je nemoguce!
STO??
Znaju svi koji hoce da znaju!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
KADETI: Zrinjski – Čelik 2:0
Coric, Juricic
JUNIORI: Zrinjski -Čelik 2:0
Vranjic, Klaric
Coric, Juricic
JUNIORI: Zrinjski -Čelik 2:0
Vranjic, Klaric
Šteta za poraz u Zenici, ali eto igra je bila katastrofa... pa smo zasluženo i izgubili... mlada ekipa ima puno oscilacija, ne igra konstantno... ali rezultati i igre protiv Sarajeva, Želje, Borca, Širokog... mi daju veliki razlog za optimizam. Treba izgurat ovaj dio sezone, pojačat se u siječnju (već se vrti par potencijalnih imena koji bi mogli u Zrinju na zimu) i sa lakšim rasporedom u drugom dijelu sezone do Europe
... sad Sarajevo u kupu... bit će žešće teška utakmica, jer Sarajevo kući igra dobro, ali imamo dobar rezultat i potrebno je postići pogodak na Koševu uz čvrstu obranu naravno. Pero će nam bruka nedostajati, naš najbolji igrač ove godine, žešća šteta
igrat će Žuržinov umjesto njega i to je predobra alternativa... ali radije bih gledao Žuržinova na lijevom krilu umjesto ove sezone indisponiranog Lazara nego umjesto Pere... no šta je tu je...
starmo94, znači imamo mi novu 9-ku u klubu umjesto Bekića i to našeg momka, mostarca, najboljeg strijelca juniorske lige
.
Lista strijelaca Premijer Omladinska Liga BiH juniori 12/13
15 Ildar Klarić (HŠK ZRINJSKI)
P.S. KrajPrice... uspoređivat gubitničke rezultate Zrinjskog i Želje u Europi je sasvim besmisleno. Npr. ako studiraš ili ćeš studirat ili si završio fakultet (ne znam), ako i kad padneš ispit, ne uspoređuješ se sa ostalim kolegama koji su također pali ispit po manjku bodova
. U čemu je taj smisao, svi ste pali, niste ispunili cilj
No dobro to je moje mišljenje, možda si ti poseban slučaj... ne znam 

starmo94, znači imamo mi novu 9-ku u klubu umjesto Bekića i to našeg momka, mostarca, najboljeg strijelca juniorske lige

15 Ildar Klarić (HŠK ZRINJSKI)

P.S. KrajPrice... uspoređivat gubitničke rezultate Zrinjskog i Želje u Europi je sasvim besmisleno. Npr. ako studiraš ili ćeš studirat ili si završio fakultet (ne znam), ako i kad padneš ispit, ne uspoređuješ se sa ostalim kolegama koji su također pali ispit po manjku bodova

Sve stoji sto si rekao,ali procitaj post tvog kolege bekica.Mandrake je napisao/la:Šteta za poraz u Zenici, ali eto igra je bila katastrofa... pa smo zasluženo i izgubili... mlada ekipa ima puno oscilacija, ne igra konstantno... ali rezultati i igre protiv Sarajeva, Želje, Borca, Širokog... mi daju veliki razlog za optimizam. Treba izgurat ovaj dio sezone, pojačat se u siječnju (već se vrti par potencijalnih imena koji bi mogli u Zrinju na zimu) i sa lakšim rasporedom u drugom dijelu sezone do Europe... sad Sarajevo u kupu... bit će žešće teška utakmica, jer Sarajevo kući igra dobro, ali imamo dobar rezultat i potrebno je postići pogodak na Koševu uz čvrstu obranu naravno. Pero će nam bruka nedostajati, naš najbolji igrač ove godine, žešća šteta
igrat će Žuržinov umjesto njega i to je predobra alternativa... ali radije bih gledao Žuržinova na lijevom krilu umjesto ove sezone indisponiranog Lazara nego umjesto Pere... no šta je tu je...
starmo94, znači imamo mi novu 9-ku u klubu umjesto Bekića i to našeg momka, mostarca, najboljeg strijelca juniorske lige![]()
.
15 Ildar Klarić (HŠK ZRINJSKI)![]()
![]()
P.S. KrajPrice... uspoređivat gubitničke rezultate Zrinjskog i Želje u Europi je sasvim besmisleno. Npr. ako studiraš ili ćeš studirat ili si završio fakultet (ne znam), ako i kad padneš ispit, ne uspoređuješ se sa ostalim kolegama koji su također pali ispit po manjku bodova. U čemu je taj smisao, svi ste pali, niste ispunili cilj
![]()
![]()
No dobro to je moje mišljenje, možda si ti poseban slučaj... ne znam
Ja sam samo rekao da ostali klubovi nemaju toliko prilike igrati u ligi prvaka,gdje igraju skoro sami sampioni svojih drzava,mnogo je teze ostvariti dobar rezultat,Hapoel,Macabi,Maribor sve govore njihovi rezultati u europi,zasto je sramota od njih primiti tolike golove?Mnogo je lakse igrati europsku ligu gdje ti dolaze 3 puta lakse ekipe,koje preko kupa izbore nastup ili su totalni amateri u 1 i 2 pretkolu.
Ima u juniorima stvarno jako potencijalnih momaka, eto uz Klarica jos jedan napadac Vlaho, igrao je konstantno za mlađe uzraste u reprezentaciji, ne znam igra li jos, brzi i tehnicki potkovaniji od Klarica samo ovaj ima bolje fizicke predispoicije, pa kapetan Vranjic slican Arezini i Milicevicu, te jos par njih..Mandrake je napisao/la:starmo94, znači imamo mi novu 9-ku u klubu umjesto Bekića i to našeg momka, mostarca, najboljeg strijelca juniorske lige![]()
.
15 Ildar Klarić (HŠK ZRINJSKI)![]()
![]()
Samo da hoce svi ostati na okupu, da ne odu kao Barisic i Kozul u SB ili neki drugi klub, i stvarno bi imali izvrsnu ekipu za godinu-dvije, naravno uz uvjet da nas ne napuste oni koji vec igraju u prvom timu tipa Arezina, Milicevic..
idemo danas po prolaz,iskreno se nadam,da cemo odigrat zrelo,za razliku od zadnje dvije utakmice
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Puno srece Zrinjski veceras 

Hvala obojici..
Prethodna 4 puta kad smo branili prednost od 2 gola ispadali smo, zato idemo danas srusiti tu tradiciju
Oni ce nas sigurno napast od prve minute, pa cemo morati nesto pokusavati iz kontri, uglavnom mislim da prednost necemo prokockati..
Idemo do kraja zajedno !
Prethodna 4 puta kad smo branili prednost od 2 gola ispadali smo, zato idemo danas srusiti tu tradiciju
Oni ce nas sigurno napast od prve minute, pa cemo morati nesto pokusavati iz kontri, uglavnom mislim da prednost necemo prokockati..
Idemo do kraja zajedno !
Ajde valjda je vrijeme više da obranimo dva gola prednosti mada realno gledano nije stvar u obrani.Ako se budemo samo branili nemamo velike šanse ,napad je najbolja obrana.Ako damo gol moglo bi biti dobro.ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA!!starmo94 je napisao/la:Hvala obojici..
Idemo do kraja zajedno !
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Hadzic 1-0, 30' 

Pa Sarajevo ove godine sve redom "tare" samo da ne bude 4,5 razlike jer igra nam je jalova ,vise srece nego znanja,upravu treba pustiti da radi a ove zvijezdice poput lazara potjerati sto dalje od stadiona,polako se ide ka vrhu ove godine bolje sredina tablice i lagano nego kojim slucajem europa pa kantanje !starmo94 je napisao/la:Hadzic 1-0, 30'
Mara Anicic 1-1 !!!

Bravo Marastarmo94 je napisao/la:Mara Anicic 1-1 !!!![]()

BDW :grupa od oko 70-ak ultrasa na Koševu.Hajmo do poluvremena sačuvat ovaj rezultat.
Vidi dali gol! 

Šta je Beki legendo ,pa nisi valjda igrao keca!bekicamir je napisao/la:Vidi dali gol!

Kako znas,1.70 kvota,nije lose,ma neka Sarajevo dobije 4:2 ili 3:2 pa cak i 2:1!acovic1 je napisao/la:Šta je Beki legendo ,pa nisi valjda igrao keca!bekicamir je napisao/la:Vidi dali gol!![]()
![]()
![]()

Ma znam iz iskustvabekicamir je napisao/la:Kako znas,1.70 kvota,nije lose,ma neka Sarajevo dobije 4:2 ili 3:2 pa cak i 2:1!acovic1 je napisao/la:Šta je Beki legendo ,pa nisi valjda igrao keca!bekicamir je napisao/la:Vidi dali gol!![]()
![]()
![]()

čuj 1-1... nisam se nadao da možemo dole gol dat
nadam se da će biti dovoljan za prolaz

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.