OI su bitne i lijepo je imati zlato, ali da je to kriterij za odredjivanje najboljeg igraca svih vremena, nije.
Svi vole uzeti zlato za svoju drzavu, ali vjeruj da su im GS turniri mnogo vazniji.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
...KSIVLE je napisao/la:Malo zanimljivosti o najvećem ikada:
- jedini tenisač koji je igrao finale svih GS i Masters turnira
ovo je jednostavno predaleko od istine.KSIVLE je napisao/la:Malo zanimljivosti o najvećem ikada:
- jedini tenisač koji je osvojio neki GS ili Masters turnir bez izgubljenog seta
Jašta je ja daleko od istine, stipu levata pojma nemaNo1e je napisao/la:ovo je jednostavno predaleko od istine.KSIVLE je napisao/la:Malo zanimljivosti o najvećem ikada:
- jedini tenisač koji je osvojio neki GS ili Masters turnir bez izgubljenog seta
ove godine je raafa recimo osvojio i MC i rim bez izgubljenog seta a nole majami!
u istoriji ima premnogo primjera i za slemove a pogotovo za masterse!
To je najbolji košarkaš sa ovih prostora od kada ja pratim košarkuKSIVLE je napisao/la:Sad ću malo u offtopic, ali pošto si spomenuo Dražena, moram i to prokomentirati. Najtrofejniji nije, ni blizu. Kukoč je od njega puno trofejniji, a valjda i koji vaš. Je li bio najbolji košarkaš na ovim prostorima je subjektivno. Za mene je, ali poštujem i drugačije mišljenje. Ali Dražen je poseban po mnogo čemu - po svom neslomljivom duhu, po ljubavi i odnosu prema košarci, po tome što je bio među prvima koji su dokazali Amerima kako i Europljani znaju igrati košarku, a za nas Hrvate i po ljubavi za domovinu. Poginuo je mlad i u naponu snage. To je sigurno pridonijelo njegovom današnjem kultnom statusu. Ali i da se nije desila ta tragedija, vjerujem da bi i živ bio jedna od najomiljenijih ličnosti na ovom prostoru. A da ne govorim da bi mu i igračka karijera bila bogatija trofejima i postignućima.
eto npr sad nisi u pravu, cuj covjek napisao UVJEK xDNo1e je napisao/la:ja sam uvjek u pravu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.