Sevilla FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Sevilla FC

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 sep 2012, 13:47

DesimaL je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Vidimo da je sam Fabregas inicirao ovaj dvoboj ,tacnije krenuo prema Medelu i naravno u stilu pravog Oscarovca pao k'o da ga je maljem opalio .
Ovo unosenje u facu je nesto sasvim normalno i ucestalo na fudbalskim terenima . Igraci to rade nakon nekog zesceg starta i slicno .
Eh sad,Fabregad je sigurno poznavao temperament i dosije Medela ,tako da je to iskoristio i na svojstven nacin odglumio .

Tek se sada sjetih da je ovaj majmun iskasapio s penalima i onim smijesnim crvenim kartonima Atletico na Cuernabeu .
Ja nigdje nevidim da je fabregas pao ? Dobio je mali udarac u glavu i okreno se,tako da se ovo nemoze nazvati simulacijom.

Naravno sevilla je ostecena ko 2 gola,ali ovo je cist crveni karton :D
Ovo ako je cist crveni karton,onda je i Cesc posten igrac.Pa zar je tesko biti barem malo objektivan?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 sep 2012, 14:37

Desimal , da ,nije pao ,krenuo je :P ...ali uhvatio se za glavu k'o da je dobio udarac od Taysona . Ja ne znam cemu ovolika hajka ? Bilo je sramotno sudjenje opet na vodenici Barse ...Medel dobija crveni zato sto je prisao glavom Fabregasu, klasicno unosenje u facu ,nesto sto fudbaleri rade svakodnevno . Ovaj se naravno hvata za glavu od silnih bolova , boze sacuvaj . Zatim Thiago igra rukom a sudija stoji na metar,nista ne svira ?! Sevilla je debelo ostecena i nema tu diskusije . Znamo da tog' crvenog kartona, Barca nije nista mogla osim sto je kruzila s loptom u nedogled . Ja sam poslije tekme Atletica s Valladolidom odmah napisao da je sudija ostetio goste . Ne znam jesam li vidio da je neki od fanova Barce to isto uradio . Cak sta vise,jos se zale na neke nesvirane faulove :?

Inace,treba pohvaliti Spahu . Odigrao je Lavoski , fino je u par navrata iznio loptu iz sesnesterca ,jes' da je zapilivao kod treceg gola ali bar je pokusao . Mislim da je njegov status kao prvotimca Seville neupitan . 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 sep 2012, 14:54

Treba podsjetiti da je Medel trebao zaraditi zuti karton kod povlacenja za dres,kada je sprijecio messia da postigne gol.Znaci bilo kako bilo medel mi opet zaradio crveni karton da je sve bilo realno. :D

I gore sam naveo da je sevilla ostecena kod 2 gola.
Visca el Barça ! Mes que un club !

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 30 sep 2012, 15:06

juznjak> je napisao/la:Thiago igra rukom a sudija stoji na metar,nista ne svira ?! Sevilla je debelo ostecena i nema tu diskusije .
poznajes li ti fudbalska pravila? da li se se po fudbalskim pravilima svaka ruka svira? ako ne , onda koja se ne svira?

juznjak> je napisao/la: Sevilla je debelo ostecena i nema tu diskusije . Znamo da tog' crvenog kartona, Barca nije nista mogla osim sto je kruzila s loptom u nedogled .
kako nije mogla pa vec su prije crvenog dali 1 go zar ne? uostalom kakve veze ima crveni , ekipe koje su bolje pobjedjuju i sa igracem i cak dva igraca manje...npr chelsea je npr tukla barcu s igracem manje prosle godine...

u svakom mecu neko je ostecen.... to je jednostavno tako to je realnost, a sa realnoscu se ne moze raspravljati...zato sto su sudije ljudi i nisu nepogresivi...eto mi na usporenom snimku gledamo 10x neke situacije i opet ne mozes biti pametan...pa kako ce sudija uzivo i u real time onda....

to naravno ne umanjuje zasluzeno pobjedu Barce koja je nadigrala i izdominirala Sevillu...i sva 3 gola 100% regularna jer ona ruka cak i da je prekrsaj, ko sto nije, nije go pao radi greske, nego 5-6 pasove poslje toga nakon majstorije messija....

kakav je tvoj komentar za penal nad messijem koji nije sviran?

i zuti karton koji je medel zbog faula trebao dobiti i prije incidenta sa fabregasom?
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 sep 2012, 15:55

Crveni nezasluzen, obojica su trebala dobiti po zuti.
Ali je taj isti Medel vec u 1. poluvremenu trebao dobiti karton kada je sprijecio Messija da izadje sam ispred golmana.
Ne opravdavam glumu Fabregasa ali zna se da on ovakve stvari vrlo rijetko radi !
Igra Thiaga rukom je nenamjerna i sudija je odlucio ne prekidati igru.
Znamo svi ( osim 95% ovog foruma ) da ono ne bi svirao ni Kolina ..

Sevilla po meni zasluzila barem bod, ali tako je to u fudbalu.
I Barca je zasluzila prosle sezone proci Chelsea s najmanje 5 golova razlike pa nista ..

Spahic najbolji po meni !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 30 sep 2012, 16:20

M4kaveli je napisao/la: Sevilla po meni zasluzila barem bod, ali tako je to u fudbalu.
haha dominacija barce je toliko impresivna da bilo koja ekipa odigra imalo ravnopravnije protiv barce ona odmah stiče simpatije i automatski je zaslužila bod...ne znam po čemu su zaslužili bod, nit su bili bolji/dominantniji nit su dali više golova...a barci kad je zapelo uvaljali su im taman toliko koliko je bilo potrebno....medel je kako kazes vec prije trebao dobiti zuti tako da otpada kao izgovor i ovaj crveni karton...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 sep 2012, 19:18

Koliko ja znam , namjerno igranje rukum tretira se kao direktan slobodan udarac,dok u slucaju nenamjernog igranja rukom sudija treba da procjeni da li je polozaj ruke prirodan ili neprirodan.,da li to igranje rukom donijelo neku prednost u odnosu na protivnicki tim ..Ukoliko je polozaj ruke,u situaciji prirodan...igra tece dalje i ne treba se nista svirati. U ovoj situaciji sudija je pogrijesio ,jer lopta bi otisla u pm da se nije posluzio rukom i to na 20 metara od protivnickog gola . Juanfran iz Atletica je dobio zuti karton zbog slicne situacije ,cak mnogo bezazlenije negdje na sredini terena .

Koji penal? ono kada ga je Medel vukao ? Jeste ga povukao Medel ali ovaj je nastavio i prosao 2-3 igraca,nakon cega je uputio opasan udarac . Da je sudija prekinuo igru kod kontakta,onda bi se bunili sto nije pustio prednost ,zar ne?!Dakle,pravilno je postupio u toj situaciji .

Slazem se da su greske sudija nemonovne u svakoj tekmi ,to je i sastavni dio fudbala . No priznat ces da se te greske uglavnom desavaju u korist Reala i Barce,a na stetu ostalih
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 sep 2012, 19:20

LarryDavid je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la: Sevilla po meni zasluzila barem bod, ali tako je to u fudbalu.
haha dominacija barce je toliko impresivna da bilo koja ekipa odigra imalo ravnopravnije protiv barce ona odmah stiče simpatije i automatski je zaslužila bod...ne znam po čemu su zaslužili bod, nit su bili bolji/dominantniji nit su dali više golova...a barci kad je zapelo uvaljali su im taman toliko koliko je bilo potrebno....medel je kako kazes vec prije trebao dobiti zuti tako da otpada kao izgovor i ovaj crveni karton...
Vidjecemo dominaciju i Barcinu formu na Campu. Sevilla je odlicno zaustavljala barem jednog od dvojca Messi-Xavi, jak presing na svoju polovinu sa 4 igraca i onda pucali opasne kontre.
Barcelona se mucila, nije tesko priznat'.
Btw: Ispade sad Michel haman odlican trener :P .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 01 okt 2012, 21:44

DesimaL je napisao/la: Ja nigdje nevidim da je fabregas pao ? Dobio je mali udarac u glavu i okreno se,tako da se ovo nemoze nazvati simulacijom.
Šta je ako nije simulacija?

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 okt 2012, 21:31

Ajmo Sevilla,jos vi za 10 eura :) Ajde Spaha,care.
Keep walking.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 okt 2012, 21:35

Cautinho je napisao/la:Ajmo Sevilla,jos vi za 10 eura :) Ajde Spaha,care.
+1 :mrgreen:

Pobjeda Barija mi takodje treba, evo bas izjednacise na 1:1. Hajmoooooo

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 okt 2012, 21:55

calcio je napisao/la: +1 :mrgreen:

Ti jučer dobi, a ništa častit' raju :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

anel77
Kontakt:

Post Postao/la anel77 » 22 okt 2012, 22:04

Sevilla gubi 1:2, nazalost greska Spahe.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 okt 2012, 22:06

zizu1991 je napisao/la:
calcio je napisao/la: +1 :mrgreen:

Ti jučer dobi, a ništa častit' raju :mrgreen:
haha ma sica, pogodio velike kvote na Stuttgart i Romu ali malo ulozio.
zato danas padam bas momacki, gubi Sevilla 1:2, a meni treba pobjeda i to sa dva razlike :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 okt 2012, 22:08

Ma biće na kraju 4 : 2 :mrgreen:
Ne igram ja inače ponedjeljkom, samo vikendom i kada igraju repke i LP, EL, da ne offtopičarim više :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 okt 2012, 23:02

Ma šta se raspravljate s culesima, za njih su i chelsea, arsenal, milan i kompanija bili pokradeni protiv njih :lol: sve vam je jasno :lol:
naprijed rejal

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 28 okt 2012, 13:34

Evo Spaha pozutio,Sevilla gubio 2-1 u 77' od Zaragoze.
Keep walking.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 okt 2012, 01:32

Sevilla ce pokusati u januaru dovesti Zdravka Kuzmanovica.Logicno rjesenje jer im treba pojacanje u vezni red nakon povrede Trochowskog.
Pominje se uz njih takođe i Parejo,kojeg zele na posudbu samo bojim se da im on nece biti neko pojacanje :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 01 nov 2012, 00:08

Adi_Zepce je napisao/la:Sevilla ce pokusati u januaru dovesti Zdravka Kuzmanovica.Logicno rjesenje jer im treba pojacanje u vezni red nakon povrede Trochowskog.
Pominje se uz njih takođe i Parejo,kojeg zele na posudbu samo bojim se da im on nece biti neko pojacanje :lol:
on ce svugdje igrat bolje nego kod nas...nasi ga navijaci mrze, nikad se nije uklopio u ekipu, sestra mu ne navija za Valenciju (je.b.em je ja)...tako da je logicno da ode...al nek ga kupe, nije skup...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 nov 2012, 13:44

Igrao je jako dobro u Getafeu . Kvalitetan je igrac,ima tehniku i dobar pregled igre. U Valenciji i nije imao preveliku minutazu prosle sezone,a ono sto je odigrao i nije odigrao previse kvalitetno . Ako se uzme u obzir konkurencija u Valenciji ,onda tu za njega i nema previse prostora,tako da bi za njega najbolje bilo da ode u Sevillu . A ako se ne varam,Micel ga je trenirao u Getafeu , on zna njegove kvalitete , i sigurno da bi mu pomogao da se vrati u formu .

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.