Zabi ti ga Vehabovicnecko_gradacac je napisao/la:sta igra COJK ZABIO GOOOOOo heheTkanton je napisao/la:sa vehabovicem u igri dajemo go u gostima... Oooj majko moja kuda ide ova igra

Jos i stativu pogodi

Zabi ti ga Vehabovicnecko_gradacac je napisao/la:sta igra COJK ZABIO GOOOOOo heheTkanton je napisao/la:sa vehabovicem u igri dajemo go u gostima... Oooj majko moja kuda ide ova igra
Iskreno pitanje pabizo jesil ti dobar onako da znam tarzane!Razguli tamo gdje ti je mjesto dosadan si i glup ko us!!!pabizo je napisao/la:Samo ste vodili i nista vise,,,,,,a mi upisali TRI BODA a vi vjerovatno menjate treneraaaaaaaaaaaa onog Kuntu-Muntu......Vozdra,,,,,necko_gradacac je napisao/la:vodimo 1:0 u sarajevu protiv OlimpiCa
Svaka cast na iskrenosti, bar smo poceli da igramo u gostima za razliku od prije!Danas nas sreca nije pomazila al ipak sretno vam bilo u nastavku!!!Nama ce trebat ta sreca protiv sarajeva!ekran je napisao/la:Svaka čast Gradačačni na ovako dobroj igri i ukupno utakmici. Da se pitam ovo je trebala biti utakmica u kojoj bi i vi dobili bodove, ali eto ima ih samo tri. Ugodno sam iznenađen i mislim da imate malo hrabrijeg trenera da bi mogli puno bolje. Jedina zamjerka je nekako troma odbrana. Uglavnom, rado viđen gost na Otoci i dobra utakmica sa obje strane.emir_dj je napisao/la:upravo sa tekeme,
jako dobra teka, stvarno nisam dugo gledao bolju tekemu zvijezde u gostima...
nesretno smo izgubili jer smo primili taj prvi go iz ničega... drugi je dobar nema šta...
kao ekipa smo stvarno dobro igrali... pohvalio bi pandzu, jusu, bogdanovića, husića, a najlošiji je definitivno bio savić pa i milanović ali od milanovića se i neočujue nešto specijalno tako da jbg ... vehabović strijelac, mogao je dati i drugi go ali stativa se ispriječila na žalost.. posle utakmice igrači su se došli pozdraviti i vidno su utučeni bili jer su stvarno ginuli...
imali smo stvarno dobri prilika a i olimpik nema šta i jedni i drugi su mogli pobijedit na trenutke je olimpik mozda bio bolji ali obzirom da je domaćin to se očekivalo... suđenje regularno...
izmjene u najmanju ruku smješne... ulazi kojić i ristanić, a izlaze delić i odlični pandza... kasnije vadi, vehabovića i uvodi morjankića, u tom trenutku napadače igraju bogdanović i kojić (smiješno)
na tribinama je bio jović i karić to sam upratio...
eto ukratko
Sada ću biti malo bezobrazan, ali ovo se odnosi samo na određeno biće, a ne na ljude koji vole Zvijezdu.
@astra1922 HTIO SI DA GA UZMEŠ I UZEO SI GA LAGANO![]()
![]()
Nabit će mo i Jovića i Sarajevo na salgijuvatreni je napisao/la:Bice zanimljiv u subotu meč Zvijezda-Sarajevo,sudar najjačeg napada i jedne od najlosijih odrana.Sarajevski dvojac Hadzić-Belosević je dao vise golova nego ukupno sama Zvijezda.Zanimljiv će biti duel Husić-Suljić,Jakovljević-Husejnović,Moranjkić- Hadzić.....biće sigurno dosta golova ali ......e da te vidim Kuntiću kako ćes sada odigrat jer ti se ekipa vratila u formu nakon 9 kola
Ja bi tu izdvojio Moranjkica momka koji igra srcano i mene nije nikad razocarao,Jakovljevic nije los ali je sad van forme ,a Husicu negine zapetljaj crijeva od strane Suljica.Bice to teska utakmica za nas iz koje treba izac bez puno zutih kartona,a za pozitivan rezultat treba ginut na terenu poput Travnika recimo kad igra kuci,a da li moze ova nasa ekipa kakva je sada nisam siguran.Zmajjj je napisao/la:Nabit će mo i Jovića i Sarajevo na salgijuvatreni je napisao/la:Bice zanimljiv u subotu meč Zvijezda-Sarajevo,sudar najjačeg napada i jedne od najlosijih odrana.Sarajevski dvojac Hadzić-Belosević je dao vise golova nego ukupno sama Zvijezda.Zanimljiv će biti duel Husić-Suljić,Jakovljević-Husejnović,Moranjkić- Hadzić.....biće sigurno dosta golova ali ......e da te vidim Kuntiću kako ćes sada odigrat jer ti se ekipa vratila u formu nakon 9 kola
Gdje igraju juniori i kadeti. Kažu da je blizu terena bio neki zid i da su dva mladića umalo stradala. Kako je to moguće, da se tu igra?mirzard je napisao/la:Pioniri: Beta klub 1-5 Zvijezda
Juniori: Zvijezda 1-2 Olimpic
Kadeti: Zvijezda 1-1 Olimpic
U Gradačcu je uvijek bilo fer i korektno.Na tvoju zalost najbolje igramo protiv najboljih.Da je takav odnos u igri bio i sa onim koji su slabiji od vas,a pobijedili nas,mi bi sada bili tu negdje sa vama.Utakmica će biti dosta atraktivna,lijepa za oko,dosta prilika ali će odlučiti jedan gol i to u mrezi Sarajeva.DevilS je napisao/la:Sad vama dolazimo neka bude fer i korektno i da mi pobjedimo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.