GNK Dinamo Zagreb
-
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Sjećate li se ovoga:
" onclick="window.open(this.href);return false;
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Gdje su računi?Kad će izbori?Insect_terminator je napisao/la:Citiram tebe zato sto si odgovorio cizi, jos bi dodao da se dinamo svako malo ceslja. Znam da je Mamic zbog para (vec sam to mnogo puta naveo) i znam da bi mnogi voljeli doci na mjesto Mamica ne zbog ljubavi vec para, kao sto i igraci igraju za pare da ne nabrajam dalje pare su jako bitne.dubrava je napisao/la: Dinamo je isto tako Udruga i isti Zakon nas obvezuje, ali Dinamo i osobe odgovorne u klubu obrću pare kao neka dobrostojeća firma. Naravno, Mamić tu vješto koristi rupe u zakonu (koje postoje, a neda mi se sad nabrajati) i sve dok je takva situacija teško će on otići iz kluba u kojem je ne zbog ljubavi prema Dinamu već prema parama..![]()
Racunica je jasna dinamo je jedan jako dobro uhodan privatni biznis (od kada je uletio onaj trojac Dudu, Carli, Luka) gdje odluke donosi prakticki jedna osoba (btw taj model mi se svidja, smatram da je bolji nego po novome hajdukov). Da bi to funkcioniralo moras imati igrace kvalitetne, igrati u EL ili LP da bi nakraju ti igraci bili u izlogu. Ako ti igraci igraju dobro protiv jacih ekipa u plusu bi trebali biti svi navijaci, klub, osoba koja vodi klub itd. Kvalitetnije igrace je tesko zadrzati u HNL prije svega zato sto sam igrac zeli otici glavom bez obzira tako da se meni cini da Mamic jos i dobro uspjeva kada zadrzi igraca do 23,24 jer u ostalim klubovima u regiji igraci puno ranije odlaze normalno ako su kvalitetni. Stvari se lagano mogu okrenuti protiv Mamica ali on za sada radi korektan posao u klubu i nema nikakve potrebe za rusenjem istog pogotovo ne zbog razloga tipa on je seljacina, ne postuje statut, sramoti se u LP, lopov, stavlja pare u djep i tako nekih blesavih rekla kazala razloga.
Da ne bi ispalo da je sve savrseno smatram da Dinamo ima prevelike place i sto se gura Calela i Ibaneza na ustrb recimo Tomecaka ili Kramarica kada je vise nego ocito da nemaju kvalitetu ali ima podrsku od mene dok je vise pluseva nego minusa u njegovim odlukama i da kada hebe mater novinarima to je jedan veliki plus
O moj bože zar su vam toliko isprali mozgove

- Jack777Pott
- Kontakt:
Mene zanima nekoliko stvari, zaista nisam upucen, nit postavljam pitanja sarkasticno. Sta ako Mamic raspise izbore i ako on bude jedini kandidat za direktora? Sta ako on i dalje nekim slijedom dogadjaja ostane u klubu? Sta ako ga i u konkurenciji nekih ljudi clanovi ipak izglasaju za direktora? I sta ako pobijedi neki koji ce biti gori od Mamica? HNS mi je nekako dao ideju da postavim ta pitanja. Toliko se zeljela smjena Markovica, covjek otisao, dosao Suker, a i dalje se dize hajka protiv HNS-a. Bog nam ugodit nece
. Bojim se da bi Mamic svejedno dobio te izbore i da bi se onda trazilo ponavljanje, pricalo o namjestanju i slicno. Jednostavno bi losa atmosfera ostala i dalje oko kluba.

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- anton 1983
- Kontakt:
A di je Jovanović?SiamoNoi je napisao/la:
Gdje su računi?Kad će izbori?

Tu si se malo zajebo. Teoretski je moguće samo da tvoj mozak bude ispran jer si svaki dan od svih medija bombardiran sa pizdarijama da razmišljaš na način na koji razmišljašSiamoNoi je napisao/la:O moj bože zar su vam toliko isprali mozgove

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Mamic se u pravnoj drzavi na tim izborima ne bi smio kandidirati.Jack777Pott je napisao/la:Mene zanima nekoliko stvari, zaista nisam upucen, nit postavljam pitanja sarkasticno. Sta ako Mamic raspise izbore i ako on bude jedini kandidat za direktora? Sta ako on i dalje nekim slijedom dogadjaja ostane u klubu? Sta ako ga i u konkurenciji nekih ljudi clanovi ipak izglasaju za direktora? I sta ako pobijedi neki koji ce biti gori od Mamica? HNS mi je nekako dao ideju da postavim ta pitanja. Toliko se zeljela smjena Markovica, covjek otisao, dosao Suker, a i dalje se dize hajka protiv HNS-a. Bog nam ugodit nece. Bojim se da bi Mamic svejedno dobio te izbore i da bi se onda trazilo ponavljanje, pricalo o namjestanju i slicno. Jednostavno bi losa atmosfera ostala i dalje oko kluba.
Šta sa Jovanovićem?anton 1983 je napisao/la:A di je Jovanović?SiamoNoi je napisao/la:
Gdje su računi?Kad će izbori?![]()
Tu si se malo zajebo. Teoretski je moguće samo da tvoj mozak bude ispran jer si svaki dan od svih medija bombardiran sa pizdarijama da razmišljaš na način na koji razmišljašSiamoNoi je napisao/la:O moj bože zar su vam toliko isprali mozgove![]()
Koji mediji su to mene bombardirali s pizdarijama kad je 90 posto medija i dalje naklonjeno Mamiću i njemu sličnima i pišu ono što moraju pisat,a ne onako kako stvari zapravo stoje.
Za razliku od nekih ovdje ne kreiram svoje mišljenje prema onome kaj mi mediji serviraju.Takvi ljudi se popularno zovu ovce i u jednu ruku ih čak i žalim.
@Jack
Nebi bila ista situacija s izborima kao u HNS-u.Nebi mogla biti.
Nit bi se smio kandidirat,a i da smije nema nikakve šanse da bude izabran.
Mazanje očiju
" onclick="window.open(this.href);return false;Internetski GNK kentaur se konstantno vrti po noći, iako ulaznice.hr ne bilježe nikakvu aktivnost, a blagajne Jug su zatvorene.
a) ili je negdje u katakombama GNK stadiona tajna izba u koju izabrani pomazanici, u masonskom noćnom ritualu predvođenim g-dinom Barišićem, dolaze zakrabuljeni kupovati ulaznice
b) ili se elektronički kentaur oteo s lanca poput Hala 2000
c) ili je kentaur programiran po osnovnom načelu rada koje je Gazda davno ustoličio, "Moj kentaur će brojiti što ja hoću i što ja mislim da je dobro da broji!"
Eto i ovi se sprdaju s GNK

- Insect_terminator
- Kontakt:
Zato da bi klub mogao ispunjavati obaveze prema igracima. Banka kao financijska institucija bi rado dala Dinamu kredit od 7 mil jer zna da u momcadi Dinama igraju igraci kojima je cijena cca Sammir 6 , Kovacic 6 i prodajom bilo kojeg prakticki si vratio kredit (makar smatram da ce Kovacic jednog dana otici za preko 12 mil) dok recimo kod Hajduka zbog loseg poslovanja banka trazi garancije grada. Hajduk nema niti jednog igraca preko 500 E. Valjda si shvatio poantu. U imovinu kluba ne ulazi samo novac koji je u datom trenutku na raspolaganju nego i svi igraci pod ugovorom, a gledajuci godine i kvalitetu tih igraca dinamo jako dobro posluje samim time sto nema kredita, dok klubovi u koje se ti kunes kako su odlicno ustrojeni tipa Barca, Real su zaduzeni itekako.nate je napisao/la:Kad Dinamo tako dobro radi tj.Mamic,zasto bi onda u slucaju da smo ispali od Ludogoreca zatrazio 7 milijuna eura kredita da klub prezivi?
Ljudi krade se na veliko,a vama je sve lijepo.
- anton 1983
- Kontakt:
Ne znam, on se pujo, pitaj ga onda di su računi!SiamoNoi je napisao/la:Šta sa Jovanovićem?

Ček jel ti mene zajebavaš? Pa svi mediji do jednog pišu u tvoju korist! Pa da je obrnuto onako kako ti kažeš Hrvatska javnost bi podupirala mamića. Nema dana kada u svim novinama nemreš pročitati neki članak da je mamić smeće, HNS mafija itd. Si čito jutarnji u nedjelju? Idem sad skočit na SN stranicu i siguran sam da ću nači nešto! Fuck nema nićeg, veliča se Dinamo i Mamić!SiamoNoi je napisao/la:Koji mediji su to mene bombardirali s pizdarijama kad je 90 posto medija i dalje naklonjeno Mamiću i njemu sličnima i pišu ono što moraju pisat,a ne onako kako stvari zapravo stoje.
Za razliku od nekih ovdje ne kreiram svoje mišljenje prema onome kaj mi mediji serviraju.Takvi ljudi se popularno zovu ovce i u jednu ruku ih čak i žalim.

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- anton 1983
- Kontakt:
Dal DInamo kao Dinamo može uopće podignuti kredit? U ovo uopće nisam siguran.Insect_terminator je napisao/la:
Zato da bi klub mogao ispunjavati obaveze prema igracima. Banka kao financijska institucija bi rado dala Dinamu kredit od 7 mil jer zna da u momcadi Dinama igraju igraci kojima je cijena cca Sammir 6 , Kovacic 6 i prodajom bilo kojeg prakticki si vratio kredit (makar smatram da ce Kovacic jednog dana otici za preko 12 mil) dok recimo kod Hajduka zbog loseg poslovanja banka trazi garancije grada. Hajduk nema niti jednog igraca preko 500 E. Valjda si shvatio poantu. U imovinu kluba ne ulazi samo novac koji je u datom trenutku na raspolaganju nego i svi igraci pod ugovorom, a gledajuci godine i kvalitetu tih igraca dinamo jako dobro posluje samim time sto nema kredita, dok klubovi u koje se ti kunes kako su odlicno ustrojeni tipa Barca, Real su zaduzeni itekako.
Ma tko piše protiv njega,par novinara/portala i Stanić u svojoj kolumni i to je većinom to.anton 1983 je napisao/la:Ček jel ti mene zajebavaš? Pa svi mediji do jednog pišu u tvoju korist! Pa da je obrnuto onako kako ti kažeš Hrvatska javnost bi podupirala mamića. Nema dana kada u svim novinama nemreš pročitati neki članak da je mamić smeće, HNS mafija itd. Si čito jutarnji u nedjelju? Idem sad skočit na SN stranicu i siguran sam da ću nači nešto! Fuck nema nićeg, veliča se Dinamo i Mamić!SiamoNoi je napisao/la:Koji mediji su to mene bombardirali s pizdarijama kad je 90 posto medija i dalje naklonjeno Mamiću i njemu sličnima i pišu ono što moraju pisat,a ne onako kako stvari zapravo stoje.
Ostalo sve plaćeni tekstovi,dizanje cijene igrača preko medija,izjave i konferencije onih morona iz marketinga itd,HHO plačipi*ke itd.
Iako sam primjetio da je od one "promjene" vlasti u HNS-u stanje malo bolje i da je nekima došlo u glavu.Ljudi su se lagano počeli informirat.

- anton 1983
- Kontakt:
HmmSiamoNoi je napisao/la: Ma tko piše protiv njega,par novinara/portala i Stanić u svojoj kolumni i to je većinom to.
Ostalo sve plaćeni tekstovi,dizanje cijene igrača preko medija,izjave i konferencije onih morona iz marketinga itd,HHO plačipi*ke itd.
Iako sam primjetio da je od one "promjene" vlasti u HNS-u stanje malo bolje i da je nekima došlo u glavu.Ljudi su se lagano počeli informirat.
Si čito jutarnji u nedjelju, pitam te ponovo? Zar nije zadnja stvar ona pizdarija oko Eduarda?
Kad kažem protiv njega, onda mislim na sve vezano uz Dinamo, repku, nogomet oko Dinama i u HNL-u opčenito. Zar se ne priča o ovom milijunašu navijaču u negativnom kontekstu, zar se ne piše da je stadion zbog nejga prazan itd...Nemoj se brukat, čitamo mi svi sve naše medije

-
- Kontakt:
Ma dobro ovaj nik titanik je hajdukovac, normalno je da nas ismijava
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Nisam to u jutarnjem vidio.Tj.nisam ga čitao ovaj vikend.anton 1983 je napisao/la:HmmSiamoNoi je napisao/la: Ma tko piše protiv njega,par novinara/portala i Stanić u svojoj kolumni i to je većinom to.
Si čito jutarnji u nedjelju, pitam te ponovo? Zar nije zadnja stvar ona pizdarija oko Eduarda?
Kad kažem protiv njega, onda mislim na sve vezano uz Dinamo, repku, nogomet oko Dinama i u HNL-u opčenito. Zar se ne priča o ovom milijunašu navijaču u negativnom kontekstu, zar se ne piše da je stadion zbog nejga prazan itd...Nemoj se brukat, čitamo mi svi sve naše medije
Hvala Bogu da se piše o tome u negativnom kontekstu,da je drugačije ozbiljno bi se zabrinuo jer,kao što sam ranije napisao,ne vidim kako itko normalan može podržat tu akciju.
Mislim općenito...ne sad konkretno za tu akciju...stalno izlaze tekstovi o Mamiću iz tih par "njegovih" medija.I to iritira,ili nek ga ignoriraju i nek ne filaju naciju budalaštinama i fix idejama iz GNK kad već ne mogu (prije bi rekao ne smiju/ne žele) sagledat realno situaciju.

- anton 1983
- Kontakt:
Samo Noi, ja znam da si ti nezadovoljan, ogorčen itd. no nemoj sada i lagat. Naši mediji tako reči ruše Mamića i to je istina. E sad ako ti kažeš da je drugačije onda si jedan veliki lažov i ništa više
A ova akcija za miljon kuna nije uopće loša, čak ju treba pozdraviti. Problem je u tome što je jadna, jer taj dio oko Dinama je stvarno u brutalno loše stanju.
I baš danas viim klip ove sezone sa Ludgorca sa 20 000 ljudi na stadionu i pitam se kako je to moguće i zašto ljudi ne žele platiti ogromne iznose sa poraze u LP
Pitam se dal bi stadionu u pretkolima Lp-a uopće bio pun da su postajale ikakve cijene.

A ova akcija za miljon kuna nije uopće loša, čak ju treba pozdraviti. Problem je u tome što je jadna, jer taj dio oko Dinama je stvarno u brutalno loše stanju.
I baš danas viim klip ove sezone sa Ludgorca sa 20 000 ljudi na stadionu i pitam se kako je to moguće i zašto ljudi ne žele platiti ogromne iznose sa poraze u LP

Mislim da je bilo manje od 20 000.A i to su većinom došle ovce i slični tipovi "navijača" od kojih se većina više neće moć vidjet na stadionu kada stvari dođu na normalu.anton 1983 je napisao/la:I baš danas viim klip ove sezone sa Ludgorca sa 20 000 ljudi na stadionu i pitam se kako je to moguće i zašto ljudi ne žele platiti ogromne iznose sa poraze u LPPitam se dal bi stadionu u pretkolima Lp-a uopće bio pun da su postajale ikakve cijene.
One stare ekipe sa istoka i ostalih tribina odavno nema jer su u bojkotu dok je ovakvo stanje.
anton 1983 je napisao/la:Siamo Noi, ja znam da si ti nezadovoljan, ogorčen itd. no nemoj sada i lagat. Naši mediji tako reči ruše Mamića i to je istina. E sad ako ti kažeš da je drugačije onda si jedan veliki lažov i ništa više![]()
Jel ti moram još i nalazit ovakve i slične članke koji se svakodnevno serviraju?Prosurfaj malo pa ćeš vidjet.plaćeni tekstovi,dizanje cijene igrača preko medija,izjave i konferencije onih morona iz marketinga itd,HHO plačipi*ke itd.
Većina medija ne smije zucnut na konferencijama,a kamoli da im postave pitanja koja bi im mogli postavit samo da žele i da im nisu neke druge stvari u interesu.Da zzd i ostali imaju toliko pomoć medija (o tom rušenju) o kojoj ti pričaš ovo bi išlo puno brže.
Nije loša,al je jadna?!Nisam te skonto.anton 1983 je napisao/la:A ova akcija za miljon kuna nije uopće loša, čak ju treba pozdraviti. Problem je u tome što je jadna, jer taj dio oko Dinama je stvarno u brutalno loše stanju.
EDIT: Da ne pričam o tome kako je nagradna igra,nagradno natjecanje što već vjerojatno i nelegalno...
Pazi oni nakon tjedan dana mijenjaju pravila igra

Tek sad ovo vidim:
Plačembit će rata kau svi
al ja ću umrijeti od ljubavi
ko mi tebe uze Mamara?

- Insect_terminator
- Kontakt:
Zamalo pao sa stolice kada sam procitao sto pise na onoj slici. Btw ta inicijativa kao totalno nebitna drustvena pojava ima prostora u medijima da je to za popizditi. Pojavila se prije 2 god i danas svatko zna za nju jer je u medijima konstantno i stalno neka sranja pustaju u javnost pisma, dopise, slogane, gluposti i ovaj interovac svaki puta to prikelji tu
tradicionalna zagrebacka poslovna izvrsnost ...... bas je zabavno to procitati

- Insect_terminator
- Kontakt:
To je skandaloznoSiamoNoi je napisao/la:
EDIT: Da ne pričam o tome kako je nagradna igra,nagradno natjecanje što već vjerojatno i nelegalno...
Pazi oni nakon tjedan dana mijenjaju pravila igra![]()
-
- Kontakt:
Europska nogometna federacija odredila je suce za treće kolo Lige prvaka, a dvoboj na Maksimiru vodit će djelitelji pravde iz Turske...
Treći nastup Dinama u ovosezonskom izdanju Lige prvaka donosi gostovanje Paris Saint Germaina u Zagrebu, a momčad Ante Čačića zasad nije uspjela doći ni do pogotka ni do boda.
U pokušaju da to učini protiv Zlatana Ibrahimovića i njegovih suigrača, pravdu će joj dijeliti turski sudac Firat Aydinus, odredila je UEFA.
Pomoćnici će mu biti sunarodnjaci, Serkan Ok i Alek Tascioglu, dok će ulogu dodatnih sudaca iza gola preuzeti Tolga Özkalfa i Koray Gencerler.
Modri su se ove sezone već susreli s turskim sucem. Zagrebački dvoboj protiv Maribora sudio im je Cuneyt Cakir, a Aydinus je na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini bio jedan od dodatnih sudaca iza gola.
Treći nastup Dinama u ovosezonskom izdanju Lige prvaka donosi gostovanje Paris Saint Germaina u Zagrebu, a momčad Ante Čačića zasad nije uspjela doći ni do pogotka ni do boda.
U pokušaju da to učini protiv Zlatana Ibrahimovića i njegovih suigrača, pravdu će joj dijeliti turski sudac Firat Aydinus, odredila je UEFA.
Pomoćnici će mu biti sunarodnjaci, Serkan Ok i Alek Tascioglu, dok će ulogu dodatnih sudaca iza gola preuzeti Tolga Özkalfa i Koray Gencerler.
Modri su se ove sezone već susreli s turskim sucem. Zagrebački dvoboj protiv Maribora sudio im je Cuneyt Cakir, a Aydinus je na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini bio jedan od dodatnih sudaca iza gola.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
BBB huliganiInsect_terminator je napisao/la:Zamalo pao sa stolice kada sam procitao sto pise na onoj slici. Btw ta inicijativa kao totalno nebitna drustvena pojava ima prostora u medijima da je to za popizditi. Pojavila se prije 2 god i danas svatko zna za nju jer je u medijima konstantno i stalno neka sranja pustaju u javnost pisma, dopise, slogane, gluposti i ovaj interovac svaki puta to prikelji tu![]()

ZZD huligani

Ta inicitativa je trenutno jedna od rijetkih pozitivnih stvari,ne samo u hrv.nogometu nego u hrv.društvu.
To što ti imaš iskrivljen pogled na neke stvari u životu i što ti je glava napunjena raznim sranjima koje ti svakodnevno mediji serviraju-to je tvoj problem.
ZZD nebitna društvena pojava koja šalje sranja u javnost.Zato s druge strane imamo sjajan GNK-ov marketing:

Kako vas nije sramota išta pisat da bi opravdali ovo...
[youtube][/youtube]
Igrači hodaju po ulici i navlače prolaznike da idu na utakmicu

Da se razumijemo jasno je da igrači nisu tu krivi.
Svakim potezom tonu sve dublje i dublje,toliko su im svima mozgovi isprani da izgleda toga nisu svjesni.
Jasno da je.Insect_terminator je napisao/la:To je skandaloznoSiamoNoi je napisao/la:
Pazi oni nakon tjedan dana mijenjaju pravila igra![]()
Kad vi mufljuzi u GNK marketingu shvatite da klub postoji zbog navijača, a ne obrnuto možda i uspije neka od vaših retardiranih loto, dijelimo, džabe je, akcija...do tad nema šansi. Niti jedan klub na svijetu ne bori se protiv vlastitih navijača, kakvi god oni bili, a jedino je žalosno što ste jako zapeli iza sebe ostaviti spaljenu zemlju koju će treba popravljati godinama. Klub nije loto i klub ne postoji zbog jedne obitelji...ponavljajte to dok vam se ta činjenica ne uklopi u te vaše plitke ideje za koje čak i igrače koristite. Dragi Bog valjda ne znao koliko će trebati vremena nakon vas da se ljude opet nauči da su oni klub...al spremni smo i na to, sa zadovoljstvom. Klub su navijači, a ne rezultati kao što bi morali shvatiti nakon ovog članka i gnk marketinški "stručnjaci".
Članak iz Večernjeg lista 2000. godine nakon nereda kojeg su BBB napravili u Milanu, a potpisuje ga gospodin Junaci koji je i tada znao ko je Majan Debić. Samo tada BBB nije prikazivani kao najveći problem društva. Dakle gospodine Junaci tko je Majan Debić?

http://dalje.com/hr-zagreb/mamic-ce-nap ... eba/448926" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj zadnji tekst siamo noi - gorit ce mamicu pod nogama jedva cekam 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.