Prvi gol.

Drugi gol.

Treci gol.

za cetvrti se nema sta pricati

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Znači, još uvijek pauziraju. Ko onda upada umjesto Ferdinanda sutra ? Jasno je da će Buttner na lijevog beka, ali ko će igrati stopera sa EvansomSir Alex Ferguson has revealed injured defenders Chris Smalling and Phil Jones are “two to three weeks away” from returning to action.
Small,Vidic, Jones ja mislim.soxx je napisao/la:Na koga ne mozete racunat protiv Chelsea? Eto cisto informativno
Small i Young su trebali biti spremni za Stoke, vjerovatno će sutra biti u sastav, tako da mogu konkurisati i za dvomeč s Chelseajem.DevilS je napisao/la:Small,Vidic, Jones ja mislim.soxx je napisao/la:Na koga ne mozete racunat protiv Chelsea? Eto cisto informativno, ako ko bolje zna od mojih kolega Cartman, majestic, Narin neka kazu..
e to ti pricam ne bi volio da kiksamo u LP ali ako cemo vec da kiksamo nek kiksamo sutra al da uzmemo CelziCartman je napisao/la:Moglo bi bit svasta sutra ako ce odmarat toliko igraca. Ali mislim da je ispravna odluka, jer poraz protiv Chelsea u nedjelju bi bio ozbiljan udarac.
Sir Alex has been asked about Porto attacker James Rodriguez and United's potential interest in him. The boss joked: "As far as James Rodriguez is concerned, I hope it's not true because it costs a fortune to get a player from Porto!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.