FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
citam izjavu osima za navijace odnosno manjak navijaca na stadionu i dijelom se slazem cinjenica da kod nas samo promjene donose brojnost i da se onda raja zasiti te poredi ove nase prostore sa europoskim ligama kako je kod njih konstantno visoka posjecenost , medjutim mislim da je to stvar na koju klub mora obratiti paznju , ne mozes ocekivati da ce ti posjeta biti veca odnosno da zadrzis lupam 10 milja kao sto bude na nekim jacim utakmicama a vamo nemas ama bas nikakav odnos sa navijacima , ok bice standardno nas 4 milje al da bi ostale privukao moras obratiti paznju na njih zar nebi bila sminka da dobijes lupam SMS rodjendanska cestitka od kluba
ili neke slicne gluposti , da vidis da je klubu stalo do navijaca mislim poenta da moraju i oni raditi na tome a ne samo dan prije tekme stave kojeg igraca koji pozove navijace i pukne pricu da ne mogu bez nas itd ...

- champions1921
Nema razloga da i sutra ne bude dobra posjeta.. Dobar termin, dobro vrijeme.. Ja ocekujem da se raja zazelila Grbavice i nekih 6000 navijaca.. I ja se malo bojim olimpika bez obzira na nase dosadasnje tekme sa njima.. Nasi bi mogli biti mislima u derbiju a niti olimpik nije bezazlena ekipa.. Kiksa protiv njih ne smije biti jer bi se to onda moglo odraziti na atmosveru pred derbi.. Nadam se da ce olimpik igrati otvoreno za razliku od ovih bunkerasa protiv kojih nismo imali kvalitetnih rjesenja.. Ja se nadam da ce Amar pripremiti ekipu prije svega psihicki jer ove tekme do kraja polusezone se mogu pokazati dosta bitnim na kraju.. Sve u svemu dok nam je Amara ja sam vjeciti optimista bez obzira na pojedine lose momente..DzoleZeljo je napisao/la:Sutra ocekujem katastrofa posjetu, ali zato protiv Olimpica ocekujem 7.000 pa kako god. Samo me malo strah ovog Olimpica..
Raduje me ova informacija za malog Hodzica.. Cisto da vidimo koliko moze na seniorskom nivou jer je omladinski nivo davno apsolvirao..
p.s. Molim najvjernije da sutra i protiv olimpika probamo proci bez kazni i na taj nacin olaksamo klubu rad u narednom periodu..
BUDI ŽELJO !!!
Ne, Džole, Olimpic je izrazito loš, gledao sam ih par utakmica i moram ti reći da je njihov trenutni položaj vrlo zabrinjavajući, hoću reći da je Olimpic primjer koliko je liga loša kad su oni toliko visoko, uvjek postoji mogućnost da griješim, al' ono što sam gledao je i više nego smiješno, očajno.Samo me malo strah ovog Olimpica..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Svaka cast za post nas je klub u pravim rukama tako da sutra kupujem kartu i to za sjeverAvanes je napisao/la:Sad niko nece pojesti ono sto je rekao i reci nesto pozitivno, a kad treba da se blati i bojkotuje onda...
Hvala upravi i Amaru!
Ja cu iako imam godisnju sutra kupiti kartu, to bi svi koju mogu trebali da urade i da pomognu klubu, a ne da mu pomazu bacanjem baklji u teren.
ZA SVE TI HVALA AMARE!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@England - Sve to stoji prijatelju ali vrlo dobro znas da se oni naloze zestoko protv nas. Sto je i logicno kada je skoro cijela ekipa Sarajevo B. E to je ono ceka me najvise strah....Kako kod, trebat ce maksimalna podrska navijaca...
A jel tekma ostala u Subotu ili ce se pomjerit rad Bajrama ?
Željeznicar za život cijeli !
Mislim da se ove sezone i ne mogu naložiti koliko su jadni i mislim da ih razbijamo sa visokim rezultatom, naravno to su moje želje, ali i realnost, valjda, kad ti više nemaš pojma što se desava, onak'odvratno igrati protiv Gradine, to je stvarno loš predznak, ali bilo je jako teško, ovo sunce nije normalno, teško se diše, sve su to okolnosti koje mogu utjecati, sutra bi bilo lijepo raspucati napadače, zabit 4-5 komada, ne primiti gol, pa da sve dođe na svoje.DzoleZeljo je napisao/la:@England - Sve to stoji prijatelju ali vrlo dobro znas da se oni naloze zestoko protv nas. Sto je i logicno kada je skoro cijela ekipa Sarajevo B. E to je ono ceka me najvise strah....Kako kod, trebat ce maksimalna podrska navijaca...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Sada sam saznao da je Olimpic jadan,očajan,smiješan.England je napisao/la:Mislim da se ove sezone i ne mogu naložiti koliko su jadni i mislim da ih razbijamo sa visokim rezultatom, naravno to su moje želje, ali i realnost, valjda, kad ti više nemaš pojma što se desava, onak'odvratno igrati protiv Gradine, to je stvarno loš predznak, ali bilo je jako teško, ovo sunce nije normalno, teško se diše, sve su to okolnosti koje mogu utjecati, sutra bi bilo lijepo raspucati napadače, zabit 4-5 komada, ne primiti gol, pa da sve dođe na svoje.DzoleZeljo je napisao/la:@England - Sve to stoji prijatelju ali vrlo dobro znas da se oni naloze zestoko protv nas. Sto je i logicno kada je skoro cijela ekipa Sarajevo B. E to je ono ceka me najvise strah....Kako kod, trebat ce maksimalna podrska navijaca...

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Prijatelju tesko ce tih 6000 biti,cudna je raja daj Boze da nas bude i 3000 sto je van svake pameti.champions1921 je napisao/la:Nema razloga da i sutra ne bude dobra posjeta.. Dobar termin, dobro vrijeme.. Ja ocekujem da se raja zazelila Grbavice i nekih 6000 navijaca.. I ja se malo bojim olimpika bez obzira na nase dosadasnje tekme sa njima.. Nasi bi mogli biti mislima u derbiju a niti olimpik nije bezazlena ekipa.. Kiksa protiv njih ne smije biti jer bi se to onda moglo odraziti na atmosveru pred derbi.. Nadam se da ce olimpik igrati otvoreno za razliku od ovih bunkerasa protiv kojih nismo imali kvalitetnih rjesenja.. Ja se nadam da ce Amar pripremiti ekipu prije svega psihicki jer ove tekme do kraja polusezone se mogu pokazati dosta bitnim na kraju.. Sve u svemu dok nam je Amara ja sam vjeciti optimista bez obzira na pojedine lose momente..DzoleZeljo je napisao/la:Sutra ocekujem katastrofa posjetu, ali zato protiv Olimpica ocekujem 7.000 pa kako god. Samo me malo strah ovog Olimpica..
Raduje me ova informacija za malog Hodzica.. Cisto da vidimo koliko moze na seniorskom nivou jer je omladinski nivo davno apsolvirao..
p.s. Molim najvjernije da sutra i protiv olimpika probamo proci bez kazni i na taj nacin olaksamo klubu rad u narednom periodu..
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
England je napisao/la:Mislim da se ove sezone i ne mogu naložiti koliko su jadni i mislim da ih razbijamo sa visokim rezultatom, naravno to su moje želje, ali i realnost, valjda, kad ti više nemaš pojma što se desava, onak'odvratno igrati protiv Gradine, to je stvarno loš predznak, ali bilo je jako teško, ovo sunce nije normalno, teško se diše, sve su to okolnosti koje mogu utjecati, sutra bi bilo lijepo raspucati napadače, zabit 4-5 komada, ne primiti gol, pa da sve dođe na svoje.DzoleZeljo je napisao/la:@England - Sve to stoji prijatelju ali vrlo dobro znas da se oni naloze zestoko protv nas. Sto je i logicno kada je skoro cijela ekipa Sarajevo B. E to je ono ceka me najvise strah....Kako kod, trebat ce maksimalna podrska navijaca...
Onda otici u lavor i njima slozit tri komada. Oni ce ionako igrati bunkera i vrebati iz kontri. Debeli da probije tamo pored Kvese i Benje prosto nemoguca misija.
I onda ce da im bude tapa-tapa-tapa i lagana tri komada.
Željo iza Juventusa i Barce, ali ispred Reala
Računajući prošlu sezonu i ovosezonske utakmice, plavi sa Grbavice su upisali svega četiri poraza...
Aktuelni prvak BiH i osvajač Kupa, sarajevski Željezničar bez poraza je u Kupu BiH čak 29 susreta. Posljednji put plavi su poraz doživjeli 23. septembra 2008.godine protiv Zvijezde (0:1) u šesnaestini finala Kupa BiH.
Tim sa Grbavice je posljednjih sezona najdominantnija ekipa u našoj zemlji.
Računajući kompletnu prošlu sezonu i ovosezonskih 10 kola Premijer lige i dvije ovosezonske Kup utakmice, izabranici Amara Osima imaju imponzantan učinak.
Naime, plavi su odigrali 51.utakmicu (računa se i Kup) i upisali su samo četiri poraza. Dva su doživjeli početkom prošle sezone od Širokog Brijega i Travnika, a jedan na kraju protiv Leotara. U ovoj sezoni su poraženi tek od Zrinjskog.
Ako računamo posljednjjih 48 utakmica, plavi su doživjeli samo dva poraza.
Može se reći da se Željezničar nalazi u samom evropskom vrhu. Samo se rijetki mogu pohvaliti boljim učinkom. Računajući one najveće, najmanje poraza u prošloj i ovoj sezoni ima Juventus. Stara dama doživjela je samo jedan poraz, a odigrala je 51.susret (poraz od Napolija u finalu Kupa). Potom slijedi Barcelona koja je u 55 mečeva samo tri puta poražena, a recimo da je Real iz 52 susreta upisao pet poraza.
Bolji učinak od plavih imaju zagrebački Dinamo i beogradski Partizan. Modri su u zadnja 52 susreta poraženi u dva navrata, a Partizan ima poraz više iz 44 utakmice.
Računajući prošlu sezonu i ovosezonske utakmice, plavi sa Grbavice su upisali svega četiri poraza...
Aktuelni prvak BiH i osvajač Kupa, sarajevski Željezničar bez poraza je u Kupu BiH čak 29 susreta. Posljednji put plavi su poraz doživjeli 23. septembra 2008.godine protiv Zvijezde (0:1) u šesnaestini finala Kupa BiH.
Računajući kompletnu prošlu sezonu i ovosezonskih 10 kola Premijer lige i dvije ovosezonske Kup utakmice, izabranici Amara Osima imaju imponzantan učinak.
Naime, plavi su odigrali 51.utakmicu (računa se i Kup) i upisali su samo četiri poraza. Dva su doživjeli početkom prošle sezone od Širokog Brijega i Travnika, a jedan na kraju protiv Leotara. U ovoj sezoni su poraženi tek od Zrinjskog.
Može se reći da se Željezničar nalazi u samom evropskom vrhu. Samo se rijetki mogu pohvaliti boljim učinkom. Računajući one najveće, najmanje poraza u prošloj i ovoj sezoni ima Juventus. Stara dama doživjela je samo jedan poraz, a odigrala je 51.susret (poraz od Napolija u finalu Kupa). Potom slijedi Barcelona koja je u 55 mečeva samo tri puta poražena, a recimo da je Real iz 52 susreta upisao pet poraza.
Bolji učinak od plavih imaju zagrebački Dinamo i beogradski Partizan. Modri su u zadnja 52 susreta poraženi u dva navrata, a Partizan ima poraz više iz 44 utakmice.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
ne bih da se ko nadje uvrjednim, al ne kontam novinara kome se daju pisati ovakve gluposti praviti ovakve glupe usporedbezeljocity je napisao/la:Željo iza Juventusa i Barce, ali ispred Reala
Necu gledati Zelju sve dok ne istjeramo Amara.
Pa vidi ljudi sta radi, dosadilo je gledati kako rusimo sve pred sobom

- storm_raider
- Kontakt:
U subotu u nocnom terminu 99%.likusa je napisao/la:A jel tekma ostala u Subotu ili ce se pomjerit rad Bajrama ?
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ovo nije nikakva usporedba s ovim klubovima, nego čista statistika.ciza je napisao/la:ne bih da se ko nadje uvrjednim, al ne kontam novinara kome se daju pisati ovakve gluposti praviti ovakve glupe usporedbezeljocity je napisao/la:Željo iza Juventusa i Barce, ali ispred Reala
voltron30 je napisao/la:Ovo nije nikakva usporedba s ovim klubovima, nego čista statistika.ciza je napisao/la:ne bih da se ko nadje uvrjednim, al ne kontam novinara kome se daju pisati ovakve gluposti praviti ovakve glupe usporedbezeljocity je napisao/la:Željo iza Juventusa i Barce, ali ispred Reala
uporedjuje se neuporedivo,sluzi za nabijanje ega navijacima da se mogu prepucatavat,a nevidim maribora medju statistikama,a pricat o juventusu,barceloni i real madridu ,svasta
Sta sad ocekujte komsije protiv Olimipica ali hocu realan odgovor nisam dosao da provoicram?, posto znam da su tvrd orah..Hvala. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Pobjeda 2-0, sa 50% snage...Kerla nakon kornera,Zeba slobodniDevilS je napisao/la:Sta sad ocekujte komsije protiv Olimipica ali hocu realan odgovor nisam dosao da provoicram?, posto znam da su tvrd orah..Hvala.

Kako ces ga vidjeti kad je rijec o ligaskim tekmama i tekmama u kupu. xDuporedjuje se neuporedivo,sluzi za nabijanje ega navijacima da se mogu prepucatavat,a nevidim maribora medju statistikama,a pricat o juventusu,barceloni i real madridu ,svasta
Zadnja izmjena: duck, dana/u 22 okt 2012, 18:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Keep it simple! ;)
Hvala samo me je zanimalo vase misljenje.nime_tm87 je napisao/la:Pobjeda 2-0, sa 50% snage...Kerla nakon kornera,Zeba slobodniDevilS je napisao/la:Sta sad ocekujte komsije protiv Olimipica ali hocu realan odgovor nisam dosao da provoicram?, posto znam da su tvrd orah..Hvala.

.....In David we trust.....