Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
MOzes li mi ti reci neko razumno objasnjenje poredjenja Felixa i hadzije ? Dvije potpuno razlicite stvari!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- TheVerminator
- Kontakt:
To je ok, ali šta ćeš kad stranicama upravljaju djeca od 10 godina.neo je napisao/la:MOzes li mi ti reci neko razumno objasnjenje poredjenja Felixa i hadzije ? Dvije potpuno razlicite stvari!

budućeg hadzije aBdhadzije

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Ima li kod vas ovih reklama kad gledate neku sliku na fb ? Isto i na youtube kad gledam neki klip..
-
- Kontakt:
Bilo mi je jednom davno, poslije nestalo.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Otprilike,Felix je uz svu opremu mogucu skocio sa ruba svemira,njegov put dole je trajao 5 minuta i imao je budzet 50 miliona a profit 6 miliona eura.Imao je marketing i novce.Dok nas hadzija koji ide od Banovica pjeske do Mekke,krenuo je prosle godine nekad i jos putuje,a budzeta kao ni profita nema.Za njega se i ne pise,slabo ko dok svi sline na Felixa.Otprilike to je toneo je napisao/la:MOzes li mi ti reci neko razumno objasnjenje poredjenja Felixa i hadzije ? Dvije potpuno razlicite stvari!

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Imam ja fudbalsku stranicu od 3000 fanova ,et ak nek oce admina nek se javi !
- Zenichanin
- Kontakt:
meni si uklonio adminaAdelin je napisao/la:Imam ja fudbalsku stranicu od 3000 fanova ,et ak nek oce admina nek se javi !

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Blek_Stena
- Kontakt:
I sta sad? trebalo je za njim krenut 15 reportera sa kamerama da ga snimaju? trebao je trazit red bull da ga sponzorise?Emir ZENICA je napisao/la:Otprilike,Felix je uz svu opremu mogucu skocio sa ruba svemira,njegov put dole je trajao 5 minuta i imao je budzet 50 miliona a profit 6 miliona eura.Imao je marketing i novce.Dok nas hadzija koji ide od Banovica pjeske do Mekke,krenuo je prosle godine nekad i jos putuje,a budzeta kao ni profita nema.Za njega se i ne pise,slabo ko dok svi sline na Felixa.Otprilike to je toneo je napisao/la:MOzes li mi ti reci neko razumno objasnjenje poredjenja Felixa i hadzije ? Dvije potpuno razlicite stvari!

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Hehehehe.... To ti je ko ovaj:Ponos Torina je napisao/la:http://www.facebook.com/photo.php?v=110586625766558
neznam jel ko postavljao ali brijedi pogledati![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Joj to bi bila furka majke mi, imam osjecaj da bi tacno "preletio" do Mekke !!!Blek_Stena je napisao/la: I sta sad? trebalo je za njim krenut 15 reportera sa kamerama da ga snimaju? trebao je trazit red bull da ga sponzorise?
Jos onu halju da ima reklamnu, lafo Red Bull !
Bgm dobra ideja za sljedecu generaciju hadzija ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Ponos Torina
- Kontakt:
maxuz baxuz je napisao/la:Hehehehe.... To ti je ko ovaj:Ponos Torina je napisao/la:http://www.facebook.com/photo.php?v=110586625766558
neznam jel ko postavljao ali brijedi pogledati![]()
![]()
[youtube][/youtube]

ovaj neki jeb.c masina

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Shvatam ja to sve, no porediti dvije potpuno razlicite stvari nema logike. I ovaj buduci hadzija sto putuje, jest da mu treba odati pocast ali nekada stvarno pretjeruje. Primjer je taj da na telefon potrosi i do 500KM dok nema sta jest. Sam rekao...Emir ZENICA je napisao/la:Otprilike,Felix je uz svu opremu mogucu skocio sa ruba svemira,njegov put dole je trajao 5 minuta i imao je budzet 50 miliona a profit 6 miliona eura.Imao je marketing i novce.Dok nas hadzija koji ide od Banovica pjeske do Mekke,krenuo je prosle godine nekad i jos putuje,a budzeta kao ni profita nema.Za njega se i ne pise,slabo ko dok svi sline na Felixa.Otprilike to je toneo je napisao/la:MOzes li mi ti reci neko razumno objasnjenje poredjenja Felixa i hadzije ? Dvije potpuno razlicite stvari!
"It's one of premier league's oldest lessons .
Problem je sto Felix nije mogao bez para to uraditi . Trebalo je tu izdvojiti dosta novca . Kod Senada sa ostvarenje poduhvata ti reba jaka zelja i pasos .Emir ZENICA je napisao/la:Otprilike,Felix je uz svu opremu mogucu skocio sa ruba svemira,njegov put dole je trajao 5 minuta i imao je budzet 50 miliona a profit 6 miliona eura.Imao je marketing i novce.Dok nas hadzija koji ide od Banovica pjeske do Mekke,krenuo je prosle godine nekad i jos putuje,a budzeta kao ni profita nema.Za njega se i ne pise,slabo ko dok svi sline na Felixa.Otprilike to je toneo je napisao/la:MOzes li mi ti reci neko razumno objasnjenje poredjenja Felixa i hadzije ? Dvije potpuno razlicite stvari!
Ovim necu da umanjim njegov trud i zrtvu al hiljade ljudi prije njega je prevalilo i vece razdaljine od njea

Thomas Müller - Fußballgott
Otprilike,Felix je uz svu opremu mogucu skocio sa ruba svemira,njegov put dole je trajao 5 minuta i imao je budzet 50 miliona a profit 6 miliona eura.Imao je marketing i novce.Dok nas hadzija koji ide od Banovica pjeske do Mekke,krenuo je prosle godine nekad i jos putuje,a budzeta kao ni profita nema.Za njega se i ne pise,slabo ko dok svi sline na Felixa.Otprilike to je to
[/quote]
Shvatam ja to sve, no porediti dvije potpuno razlicite stvari nema logike. I ovaj buduci hadzija sto putuje, jest da mu treba odati pocast ali nekada stvarno pretjeruje. Primjer je taj da na telefon potrosi i do 500KM dok nema sta jest. Sam rekao...[/quote]
to je sunet,toliko trosit.....

Shvatam ja to sve, no porediti dvije potpuno razlicite stvari nema logike. I ovaj buduci hadzija sto putuje, jest da mu treba odati pocast ali nekada stvarno pretjeruje. Primjer je taj da na telefon potrosi i do 500KM dok nema sta jest. Sam rekao...[/quote]
to je sunet,toliko trosit.....

- Papastathopoulos
- Kontakt:
ja jednom jaranu dao telefon i obecao mi donijet lovu...mjesec dana prodje, love ni na vidiku...dodje jednom do mene u kafic dje radim, podje mi neku pricu kako mu je stari bolestan, kako je izbacen iz skole ofo ono...i ja mu snizim cijenu, sazalim se...ni snizene cijene ni na vidiku...jednom sjeli na kafu, opet ista prica, meni ga zao, kad mi spomenu kako pusi 2-3 kutije marlbora dnevno !? yebo on sve svoje, kad ga tad nisam satr'o k'o mraz paprike, necu nikad...neo je napisao/la:Shvatam ja to sve, no porediti dvije potpuno razlicite stvari nema logike. I ovaj buduci hadzija sto putuje, jest da mu treba odati pocast ali nekada stvarno pretjeruje. Primjer je taj da na telefon potrosi i do 500KM dok nema sta jest. Sam rekao...Emir ZENICA je napisao/la:Otprilike,Felix je uz svu opremu mogucu skocio sa ruba svemira,njegov put dole je trajao 5 minuta i imao je budzet 50 miliona a profit 6 miliona eura.Imao je marketing i novce.Dok nas hadzija koji ide od Banovica pjeske do Mekke,krenuo je prosle godine nekad i jos putuje,a budzeta kao ni profita nema.Za njega se i ne pise,slabo ko dok svi sline na Felixa.Otprilike to je toneo je napisao/la:MOzes li mi ti reci neko razumno objasnjenje poredjenja Felixa i hadzije ? Dvije potpuno razlicite stvari!
ovo je bilo samo da docaram ovaj @neo-ov post

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Meni svejedno ni iz djepa ni u djep,nego sam objasnio zasto ljudi njih porede.A ne pratim hadziju a ni ovog nisam do kraja isprationeo je napisao/la:
Shvatam ja to sve, no porediti dvije potpuno razlicite stvari nema logike. I ovaj buduci hadzija sto putuje, jest da mu treba odati pocast ali nekada stvarno pretjeruje. Primjer je taj da na telefon potrosi i do 500KM dok nema sta jest. Sam rekao...

Volim te Celik ! ! !
Kako me zivcira ovo sto samo pise Youtube kad objavim pjesmu 

Ovo me nista ne cudi , ovo je vise uobicajeno postalo
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Netačan email.
The email you entered does not belong to any account.
Možete se prijaviti koristeći bilo koju email adresu, korisničko ime ili broj mobilnog telefona koji je povezan sa vašim korisničkim računom. Budite sigurni da ste sve tačno ukucali.
Siguran sam da sam dobro ukuc'o email i pw, al' opet ne mogu ući na fb.
Odem i Forgot your password? al' mi opet nikakva poruka ne dođe na hotmailu. 
Šta da radim?
The email you entered does not belong to any account.
Možete se prijaviti koristeći bilo koju email adresu, korisničko ime ili broj mobilnog telefona koji je povezan sa vašim korisničkim računom. Budite sigurni da ste sve tačno ukucali.
Siguran sam da sam dobro ukuc'o email i pw, al' opet ne mogu ući na fb.

Šta da radim?

Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.