Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

DevilS
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la DevilS » 21 okt 2012, 19:57

bazeni je napisao/la:Eto nam Vranješa :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 21 okt 2012, 19:59

Manchester United vreba kolumbijskog majstora
Ukoliko krilni igrač Porta preseli na Old Trafford, najvjerovatnije da će Manchester United napustiti Nani...
James Rodriguez svojim nastupima za Porto impresionirao je skaute Manchester Uniteda, tako da bi Crveni đavoli mogli uskoro krenuti po mladog Kolumbijca.

Rodriguez ima odštetnu klauzulu u ugovoru sa Portom u iznosu od 24 miliona funti. Za mladog Kolumbijca zainteresovan je i Bayern Munchen, tako da će se United suočiti sa velikom konkurencijom.

Ukoliko krilni igrač Porta preseli na Old Trafford, najvjerovatnije da će Manchester United napustiti Nani, o čemu se dosta govori u posljednje vrijeme. Za Portugalca zainteresovan je Anži. :? daj ga Fergie.. :mrgreen:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 okt 2012, 20:02

Necu reci ni da li je istina,niti laz. Medjutim,vjerovati cu u ovo samo ako kazu da je United "bacio oko" na Pjanica. Jer koga god su skauti dolazili gledati,Miralema su morali primjetiti.

Mda,kad se sve sagleda,na toj utakmici pored Pjane,definitivno je Vranjes bio najbolji
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 21 okt 2012, 20:07

Ali i ovaj decko iz Porta je beton treba ga dovesti bgm 24 mil traze za njega.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 21 okt 2012, 20:32

Moze li neki link utakmicu da downloadujem ili samo highlights-e malo prosireno? Nisam stigao gledati utakmicu juce :(
Glory Glory Man United!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 21 okt 2012, 20:37

majestic24 je napisao/la: Mda,kad se sve sagleda,na toj utakmici pored Pjane,definitivno je Vranjes bio najbolji
Tačno. Vranješ je odigrao stvarno dobro i definitivno bio najbolji iza Pjanića, ali nekako ne znam što će on Fergusonu. Momak mi je postao jako drag nakon meča sa Litvanijom i normalno da bi nam svima bilo drago vidjeti BiH igrača u Unitedu, ali sve mi to izgleda nerealno. I kad bi došao, vjerovatno neki backup, ništa više. Ali opet, možda je Fergie (ili njegovi skauti) vidio neki potencijal u njemu, ko će znat ? :mrgreen:

Mada, mislim da je to sve daleko od istine, ali vrijeme će pokazati. ;)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 21 okt 2012, 21:22

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
majestic24 je napisao/la: Mda,kad se sve sagleda,na toj utakmici pored Pjane,definitivno je Vranjes bio najbolji
Tačno. Vranješ je odigrao stvarno dobro i definitivno bio najbolji iza Pjanića, ali nekako ne znam što će on Fergusonu. Momak mi je postao jako drag nakon meča sa Litvanijom i normalno da bi nam svima bilo drago vidjeti BiH igrača u Unitedu, ali sve mi to izgleda nerealno. I kad bi došao, vjerovatno neki backup, ništa više. Ali opet, možda je Fergie (ili njegovi skauti) vidio neki potencijal u njemu, ko će znat ? :mrgreen:

Mada, mislim da je to sve daleko od istine, ali vrijeme će pokazati. ;)
Kad je SAF kupio igrača koji je bio odličan samo jednu utakmicu??? Protiv Grka je bio dosta loš, ovu zadnju odličan, mlad je i sve to, možda ima potencijala, ali OV nije zamjena kao što neko reče čak i u slučaju da dođe na OT nego backup u slučaju povreda, a ukoliko pokaže da može biti vrhunski stoper kakav treba Unitedu ne bi bilo problema da ostane. Ja iskreno ne znam šta da mislim o tome, je li istina ili ne, ali bilo kako bilo, rado bih vidio Bosančerosa u dresu Uniteda, da i kod nas pređe dio navijača "patriota" :lol:
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 21 okt 2012, 22:58

Negdje sam citao nisam siguran da je SAF bacio oko na onog igraca iz Dortmunda Gjuldogana ja mislim da se tako pise,gledao sam dosta utakmica Drtmunda prije je bio na klupi sad je vecinom u prvih 11 i igra veoma dobro :D
Manchester United!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 okt 2012, 00:02

EmirSioux89 je napisao/la:Negdje sam citao nisam siguran da je SAF bacio oko na onog igraca iz Dortmunda Gjuldogana ja mislim da se tako pise,gledao sam dosta utakmica Drtmunda prije je bio na klupi sad je vecinom u prvih 11 i igra veoma dobro :D
Bilo je price o Gundoganu dok je jos igrao u Nurnbergu. Bio je fantastican protiv Citya u svakom slucaju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

muamer985
Kontakt:

Post Postao/la muamer985 » 22 okt 2012, 10:25

Dobro sad,nemoze ni SAF tek tako dovoditi igrace velikog kluba,kao sto je BVB.Evo Kagawu smo doveli,a sto se tog Gundogana tice,dobar vezni,ali glavni im je igrac,nakon sto ih je Sahin napustio,pa cisto sumnjam da ima sanse da se dovede..
“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry

Samo je jedan MANCHESTER UNITED...GGMU

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 22 okt 2012, 12:30

Wayne kada odluči da daje golove daje ih na sve strane. :mrgreen:
Što se napada tiče odlično je ovo izgledalo, posebno raduje činjenica većinu Devilsa da je Rooney bio nešto istureniji. Kada se vrati Young on će zauzeti mjesto na lijevoj strani, Valencia je zaključan desno to je jasno i poslije partije protiv Pottersa, a Kagawa će da ispašta najviše ukoliko ne može da bude klasični centralni vezni, a do sad nije pokazao da može. Greška bi bila da ste prodali Andersona, može on dosta, samo da ga ozljede zaobiđu.
Odbrana je problematična i tako će i ostati još neko vrijeme. Sve u svemu dali ste im dva gola glavom, šprdali se često sa tom granitnom odbranom. I da se odustane od razmišljanja o Shawcrossu, nije to dovoljna klasa za Uniteda.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 okt 2012, 12:39

Malo našeg napada 8-)

slika

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

waynerooney
Kontakt:

Post Postao/la waynerooney » 22 okt 2012, 14:39

Evo Chicahrito se sad povezuje i sa Atl.Madridom kao moguca zamjena za Falcaa ukoliko ode. Izgleda da je sve izvjesnije da ce nas Chicha napustiti do kraja sezone.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 okt 2012, 14:42

waynerooney je napisao/la:Evo Chicahrito se sad povezuje i sa Atl.Madridom kao moguca zamjena za Falcaa ukoliko ode. Izgleda da je sve izvjesnije da ce nas Chicha napustiti do kraja sezone.
Nek daju oni Falcaa pa nek on ide
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 okt 2012, 15:19

Malo stat pokazatelja ;)
Robin van Persie has scored (6) or assisted (3) nine goals in his last 7 PL appearances. Manchester United have recovered more points from losing positions than any other team this season (12) – and they have conceded at least 2 goals in 4 of their last 6 home league games. United were the only team to record a pass completion of more than 90% this weekend.
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 okt 2012, 15:31

waynerooney je napisao/la:Evo Chicahrito se sad povezuje i sa Atl.Madridom kao moguca zamjena za Falcaa ukoliko ode. Izgleda da je sve izvjesnije da ce nas Chicha napustiti do kraja sezone.
Uh sto ce se Atletico usrecit sa tom zamjenom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 okt 2012, 15:53

Rio i Evra propustaju Bragu, SAF ih odmara. Nani i Young bi trebali poceti sutra uz Kagawu koji nije igrao protiv Stokea.

Vjerovatno ce SAf odmarati jos neke bitne igrace sigurno, nebi se iznenadio da RvP sutra ne bude ni na klupi.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

waynerooney
Kontakt:

Post Postao/la waynerooney » 22 okt 2012, 15:56

Cartman je napisao/la:
Uh sto ce se Atletico usrecit sa tom zamjenom.
Ma nisam to mislio. Ukoliko Falcao napusti Atl.Madrid onda ce pokusati dovesti Chicu :D

Nadam se da ce sutra igrati Buttner i Smalling.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 okt 2012, 16:50

33-godišnji defanzivac prema trenutnom ugovoru koji mu ističe na kraju sezonu ima sedmičnu platu u iznosu od 120 hiljada funti,a Sir Alex Ferguson će iskusnom Ferdinandu da ponudi produženje ugovora na još jednu godinu ali uz ponuđenu platu od 'samo' 60 hiljada funti sedmično.

Ferdinand je na Old Traffordu od 2002. godine, a nedavno je i zaradio kritike škotskog stručnjaka zbog odbijanja da nosi majicu u znak podrške anti-rasističkoj kampanji, 'Kick it Out'. :roll:

waynerooney
Kontakt:

Post Postao/la waynerooney » 22 okt 2012, 18:09

Ma rjesili su njih 2 problem.

“As the manager of a club you lay down policy and you don’t want to see it ignored. That’s where my anger came from on Saturday. But we've resolved the situation, there's no lingering problems and we move on. That's the end of the matter.” SAF

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.