bazeni je napisao/la:Eto nam Vranješa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
bazeni je napisao/la:Eto nam Vranješa
Tačno. Vranješ je odigrao stvarno dobro i definitivno bio najbolji iza Pjanića, ali nekako ne znam što će on Fergusonu. Momak mi je postao jako drag nakon meča sa Litvanijom i normalno da bi nam svima bilo drago vidjeti BiH igrača u Unitedu, ali sve mi to izgleda nerealno. I kad bi došao, vjerovatno neki backup, ništa više. Ali opet, možda je Fergie (ili njegovi skauti) vidio neki potencijal u njemu, ko će znat ?majestic24 je napisao/la: Mda,kad se sve sagleda,na toj utakmici pored Pjane,definitivno je Vranjes bio najbolji
Kad je SAF kupio igrača koji je bio odličan samo jednu utakmicu??? Protiv Grka je bio dosta loš, ovu zadnju odličan, mlad je i sve to, možda ima potencijala, ali OV nije zamjena kao što neko reče čak i u slučaju da dođe na OT nego backup u slučaju povreda, a ukoliko pokaže da može biti vrhunski stoper kakav treba Unitedu ne bi bilo problema da ostane. Ja iskreno ne znam šta da mislim o tome, je li istina ili ne, ali bilo kako bilo, rado bih vidio Bosančerosa u dresu Uniteda, da i kod nas pređe dio navijača "patriota"Patrice_Evra_3 je napisao/la:Tačno. Vranješ je odigrao stvarno dobro i definitivno bio najbolji iza Pjanića, ali nekako ne znam što će on Fergusonu. Momak mi je postao jako drag nakon meča sa Litvanijom i normalno da bi nam svima bilo drago vidjeti BiH igrača u Unitedu, ali sve mi to izgleda nerealno. I kad bi došao, vjerovatno neki backup, ništa više. Ali opet, možda je Fergie (ili njegovi skauti) vidio neki potencijal u njemu, ko će znat ?majestic24 je napisao/la: Mda,kad se sve sagleda,na toj utakmici pored Pjane,definitivno je Vranjes bio najbolji![]()
Mada, mislim da je to sve daleko od istine, ali vrijeme će pokazati.
Bilo je price o Gundoganu dok je jos igrao u Nurnbergu. Bio je fantastican protiv Citya u svakom slucaju.EmirSioux89 je napisao/la:Negdje sam citao nisam siguran da je SAF bacio oko na onog igraca iz Dortmunda Gjuldogana ja mislim da se tako pise,gledao sam dosta utakmica Drtmunda prije je bio na klupi sad je vecinom u prvih 11 i igra veoma dobro
Nek daju oni Falcaa pa nek on idewaynerooney je napisao/la:Evo Chicahrito se sad povezuje i sa Atl.Madridom kao moguca zamjena za Falcaa ukoliko ode. Izgleda da je sve izvjesnije da ce nas Chicha napustiti do kraja sezone.
Robin van Persie has scored (6) or assisted (3) nine goals in his last 7 PL appearances. Manchester United have recovered more points from losing positions than any other team this season (12) – and they have conceded at least 2 goals in 4 of their last 6 home league games. United were the only team to record a pass completion of more than 90% this weekend.
Uh sto ce se Atletico usrecit sa tom zamjenom.waynerooney je napisao/la:Evo Chicahrito se sad povezuje i sa Atl.Madridom kao moguca zamjena za Falcaa ukoliko ode. Izgleda da je sve izvjesnije da ce nas Chicha napustiti do kraja sezone.
Ma nisam to mislio. Ukoliko Falcao napusti Atl.Madrid onda ce pokusati dovesti ChicuCartman je napisao/la:Uh sto ce se Atletico usrecit sa tom zamjenom.waynerooney je napisao/la:Evo Chicahrito se sad povezuje i sa Atl.Madridom kao moguca zamjena za Falcaa ukoliko ode. Izgleda da je sve izvjesnije da ce nas Chicha napustiti do kraja sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.