Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Fino je Pjanic odigrao od kad je usao u igru,zaista se vidi kakav je igrac,tako dobra kontrola lopte...dugo je bio povrijedjen zato i jeste veceras usao tek u 75 minuti,ali je i to bilo dovoljno da se vidi kakav je igrac...ne sumnjam da ce on na ljeto preci u mnogo veci klub,on je pravo bogatstvo za nas fudbal,samo neka ovako nastavi!
Roma ima strasnu mladu ekipu na celu sa dvojicom lisaca tj Tottijem i De Rosijem. Ipak im se desava da ne uspijevaju povzati nekoliko pobjeda. Ovako su dobili i Intera i onda kuci vode i izgube. Dakle mozemo samo ocekivati sve bolju igru. Pjanic odkako je usao msm da je iamo najvise kontakata s loptom od svih igraca, cak je kod 4 ukrao loptu. Sve u sve trebao bi uskoro biti starter.
Pazza Inter Amala
Zato što je najbolji, a trenutno i jedan od najspremnijih igrača Rome, što ne služi baš na čast ovim mlađim igračima, ali tako je...ahmic je napisao/la:Samo zasto Totija drzi 90 min u igri ,djed je on vec..
NAPRIJED NARODE!
Valjda ce s magarca na konja a ne obrnutodijalog je napisao/la:pjanić će za dvije godine igrati u milanu pazite šta sam rekao.
zvijer od igrača
heben onda neki dedo, ja koliko vidim čovjek trči najviše i najbolji je igrač i sa 36, sram bilo ovu dječurliju!ahmic je napisao/la:ma ima mjesta u sad i Milanu..Samo zasto Totija drzi 90 min u igri ,djed je on vec..
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
To Milan neki VRH ili sta vec? Bas zato sto je zvijer, nece u Milan.dijalog je napisao/la:pjanić će za dvije godine igrati u milanu pazite šta sam rekao.
zvijer od igrača
Ja se nadam da ce u Englesku ili u jedan od dva spanska diva. Predobar je on za Milan.
- maximusdecimus
- Kontakt:
predobar za Milan? na kojim si ti drogama?SamoZeljo je napisao/la:To Milan neki VRH ili sta vec? Bas zato sto je zvijer, nece u Milan.dijalog je napisao/la:pjanić će za dvije godine igrati u milanu pazite šta sam rekao.
zvijer od igrača
Ja se nadam da ce u Engleski ili u jedan od dva spanska diva. Predobar je on za Milan.
pardon, sad vidim da si interovac, pa mi je sad sve puno jasnije
Zadnja izmjena: maximusdecimus, dana/u 21 okt 2012, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
šta zna dijete šta je Milan? sinko niko nije predobar za Milan!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Osim Zlatana i Thiaga Silve.muXmania je napisao/la:šta zna dijete šta je Milan? sinko niko nije predobar za Milan!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
nije on predobar za milan al je milan rupa i propada sve vise i vise. sto bi Mire isao u klub koji propada?
haha čuj predobar za milan...
da nisu tottenham ili sevilla bolji? ili mislite da će u barcelonu.
da nisu tottenham ili sevilla bolji? ili mislite da će u barcelonu.
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
Kraj je desetog mjeseca, još nije postao niti prvotimac Rome, a ti pričaš o Barceloni i Realu na ljeto...SamoZeljo je napisao/la: Ja se nadam da ce u Englesku ili u jedan od dva spanska diva. Predobar je on za Milan.
hahah cuj nije postao prvotimac, ma konju jedan citavu proslu sezonu je bio prvotimac a ove sezone je imao 3-4 povrede koje mu nisu dozvolile da redovno igra.Kralj_Tvrtko je napisao/la:Kraj je desetog mjeseca, još nije postao niti prvotimac Rome, a ti pričaš o Barceloni i Realu na ljeto...SamoZeljo je napisao/la: Ja se nadam da ce u Englesku ili u jedan od dva spanska diva. Predobar je on za Milan.
nek je modric zvijezda reala, jest se on naigro. uzeli ga da skida kopacke ozilu
vidi ovogaKralj_Tvrtko je napisao/la:Kraj je desetog mjeseca, još nije postao niti prvotimac Rome, a ti pričaš o Barceloni i Realu na ljeto...SamoZeljo je napisao/la: Ja se nadam da ce u Englesku ili u jedan od dva spanska diva. Predobar je on za Milan.
Onaj ko je gledao utakmicu sinoc, mogao je vidjeti koliko je Pjanic bitan igrac za Romu i koliko imaju mirnoce u igri sa puno vise posjeda u posljednjih 15 minuta u odnosu na vrijeme dok je Mire sjedio na klupi. Ako ga povrede zaobidju, sto se svi mi nadamo, velike su sanse da ce vec naredne godine Mali princ biti u sastavu Barce ili Reala.
Sretno Mire !!
Sretno Mire !!
Ali mislim da ukoliko pređe u neki klub sa puno velikih igrača , zvijezda.. onda će se teško nać mjesta za njega. U Barcelonu /Real nikako , jer tamo ima dovoljno veznih igrača ,vidite i sami koliko su se Modrić i Song "proslavili".. Bolje je i da pređe u Milan , akobogda skupa sa Džekom pa da klub 'uzdignu' iz mrtvih... Jer u velikim klubovima u engleskoj,španiji , njemačkoj imaš previše konkurencije , a ovako ćeš stalno igrat a i podići ćeš klub na novi nivo.. Kao što je Džeko skupa sa Grafiteom i Misketom donio prvu titulu Wolfsburgu.. Ko što je Džeko Cityju donio titulu nakon 44 godine.. (praktički i jeste)..
ma u milanu samo ako ih kupi neki arap ili rus. berluskoni je ostao bez para druzeviKK je napisao/la:Ali mislim da ukoliko pređe u neki klub sa puno velikih igrača , zvijezda.. onda će se teško nać mjesta za njega. U Barcelonu /Real nikako , jer tamo ima dovoljno veznih igrača ,vidite i sami koliko su se Modrić i Song "proslavili".. Bolje je i da pređe u Milan , akobogda skupa sa Džekom pa da klub 'uzdignu' iz mrtvih... Jer u velikim klubovima u engleskoj,španiji , njemačkoj imaš previše konkurencije , a ovako ćeš stalno igrat a i podići ćeš klub na novi nivo.. Kao što je Džeko skupa sa Grafiteom i Misketom donio prvu titulu Wolfsburgu.. Ko što je Džeko Cityju donio titulu nakon 44 godine.. (praktički i jeste)..
Zelen je on jos za najvece klubove . Roma je takodje veliki klub, dobra sredina za napredovanje.Tu moze jos vise napredovati i ojacati kao igrac i kao osoba. Onda kasnije u neki od najvecih klubova . Samo ne u Real . Iako je on navijac Mandrila . 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- maximusdecimus
- Kontakt:
ako dođu Arap ili Rus kupit će 10 boljih veznjaka od Pjanića, ne brini ,ima ih pun racku po cijelom svijetu. institucija poput Milana nikada neće propasti zbog jedne loše sezone, u drugoj polovini devedesetih su igrali još i gore i postizali smjesne rezultate, pa su se vratili. a Pjanić može biti igrač u rangu Tottija ili Del Piera (naravno, nije ni blizu) i opet neće biti predobar za Milan. u stvari nema igrača na svijetu koji je predobar za Milan, čak ni Messi ili RonaldoSakuragi je napisao/la: ma u milanu samo ako ih kupi neki arap ili rus. berluskoni je ostao bez para druze
Hajd' ne lupaj. Voliš Milan i O.K. ali poštedi nas nebuloza zbog strasti prema Milanu.maximusdecimus je napisao/la:ako dođu Arap ili Rus kupit će 10 boljih veznjaka od Pjanića, ne brini ,ima ih pun racku po cijelom svijetu. institucija poput Milana nikada neće propasti zbog jedne loše sezone, u drugoj polovini devedesetih su igrali još i gore i postizali smjesne rezultate, pa su se vratili. a Pjanić može biti igrač u rangu Tottija ili Del Piera (naravno, nije ni blizu) i opet neće biti predobar za Milan. u stvari nema igrača na svijetu koji je predobar za Milan, čak ni Messi ili RonaldoSakuragi je napisao/la: ma u milanu samo ako ih kupi neki arap ili rus. berluskoni je ostao bez para druze
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, torbica i 55 gostiju.