NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 okt 2012, 01:18

randy_moss je napisao/la:Faza -fucking the nerves- pocinje. :roll:
Ja ne znam koji im je qurac u 4/4. Yebo mu pas mater ispade mu lopta
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 okt 2012, 01:21

3-4 omjer
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 22 okt 2012, 01:25

A i ovaj Sanchez je rupa...kad je tek dosao u NFL ja sam mislio on ce biti vrhunska klasa ali nije nesto. Beze..

Imao dvije mec lopte, dva puta kocka..uzima po 3

EDIT: Ma Sanchez je blago retardiran, odo leci..ustanem, pa ko dobije dobije :P
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 22 okt 2012, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 okt 2012, 01:30

U ovoj driveu Brady je pokazao kakav treba biti
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 okt 2012, 01:33

Produzetci, ali ovo sve treba nakon utakmice pobiti kako god se zavrsilo, mada mislim da cemo izgubiti. Prvo ukiniti sva ovlastenja BB, poslati u PM McDanielsa, zatim poslati cijeli coaching stuff iz odbrane na MARS, zatim dovesti kvalitetna rijesenja na tim pozicijama, iskoristiti povlastenja u narednom draftu - jer necemo igrati u PO - i krenuti i napad naredne sezone.

I kao slag na tortu trade-ovati onu pic.kicu od QB-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 okt 2012, 01:42

amerosm je napisao/la:Produzetci, ali ovo sve treba nakon utakmice pobiti kako god se zavrsilo, mada mislim da cemo izgubiti. Prvo ukiniti sva ovlastenja BB, poslati u PM McDanielsa, zatim poslati cijeli coaching stuff iz odbrane na MARS, zatim dovesti kvalitetna rijesenja na tim pozicijama, iskoristiti povlastenja u narednom draftu - jer necemo igrati u PO - i krenuti i napad naredne sezone.

I kao slag na tortu trade-ovati onu pic.kicu od QB-a.
Sa svime se slažem, ne možemo ovako više. Ubijaju nas ove 4/4. Koju dramu ovdje imamo
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 okt 2012, 01:52

Ninković naš čovik
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 22 okt 2012, 01:53

Ne znam da sam se ikad osjecao praznije nakon pobjede. Na neki nacin nije to to.. Jedva, jedva.. :roll:

Front seven je najveca snaga ove ekipe.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 okt 2012, 01:54

Vise srece nego pameti. Nesta se mora mijenjati ovako se vise dalje ne moze. Ukoliko Kraft BB-u dopusti da i u narednu utakmicu udjemo sa istim sastavom (ukljucujuci igrace i trenersko osoblje) onda nam se crno pise.

McDaniels i coaching stuff odbrane naredne sedmice u Londonu ne smiju vise biti na svojim funkcijama, a polahko se trebaju poceti oduzimati ovlastenja BB-u.

@ randy

slazem se s tobom. Pobjeda kojoj se ne mogu radovati.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 okt 2012, 01:57

Mora se nešto mijenjati, ovakvi na Wembleyu nemamo šta tražiti a kamoli u PO-u
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 okt 2012, 01:59

Jedva dobiste. Ali pobjeda je pobjeda.

Nisam upratio, ali je li bio prekrsaj za flag u OT kod 3ceg downa za Patriote?
Postovanje treba zaraditi.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 okt 2012, 02:00

kad_kako je napisao/la:Jedva dobiste. Ali pobjeda je pobjeda.

Nisam upratio, ali je li bio prekrsaj za flag u OT kod 3ceg downa za Patriote?
je
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 22 okt 2012, 02:01

http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/0a ... gnam-style" onclick="window.open(this.href);return false;

Pokusaj nabacivanja osmijeha na lice. :roll:

Pierre-Paul je uspio. :)

@kad_kako Bio je, samo sto ju je bacio sudija 25 yardi udaljen od mjesta faula, dok je onaj koji je bio metar od njih ostao ukopan.

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 okt 2012, 02:07

Iskreno ne znam vise sta kazem. Jedino sam se jos nakon poraza u SB-u osjecao ovako prazno i istroseno kada su Patriotsi u pitanju.

Ne znam kako misle ostali navijaci, ali mene je ove pobjede strah - jer nas moze samo jos vise unazaditi.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 okt 2012, 02:10

I ja mislim da nas ova pobjeda mozw vise unazaditi nego donijeti nesto pozitivno. Ni sto je tu je, idemo dalje
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 22 okt 2012, 02:17

rio_Ferdy nam umro, mislio sam da cujemo i njegovo misljenje. :)

Iduce je pobijediti Ramse u Londonu, i onda cemo odmoriti glavu, bar na jednu sedmicu, a trenersko osoblje pokusati pronaci uzroke ovakvih peripetija.

Good night, fellas. ;)

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 22 okt 2012, 02:27

Tekst sa nfl.com
  • In losses to the Ravens and Seahawks, there was a feeling that the Patriots outplayed the opponent but blew the game in the crucial moments. The Patriots felt like the lucky team this time; the Jets offense was more explosive and the defense gave Brady fits.

The biggest concern in New England is a lack of killer instinct and a secondary that gives up way too many big plays. The defense has shown signs of improvement this year, but the secondary continues to be a big problem. Brady

That left Brady in a familiar position: Bailing out his defense. He delivered, and the Patriots finally won a close game. Just like they always used to.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 okt 2012, 12:04

randy_moss je napisao/la:rio_Ferdy nam umro, mislio sam da cujemo i njegovo misljenje. :)
'Dje cu 'vaki mlad, u najboljim godinama :mrgreen:

A nisam imao snage, a ni živaca bgmi, da se patim opet u 4th qtr, a vidim po običaju kod nas bez drame ništa :roll:

Gledah' do 23-20 i prekinuo sam poslije toga jer sam bio uvjeren da će Jetsi uzet', al' et' razuvjeri me nasa odbrana (Ninković i Hightower 8-) ), kojoj idu pohvale za napokon solidnu tekmu u globalu gledajući :)

Gostkowski vratio svoj dug za onaj promašen FG protiv Cardsa, sa ova 2 sinoć, ali opet je tu nedostajao 1 FG od onih silnih drivea gdje nismo ništa uradili, kojim bi riješili tekmu bez OT ;)

Napad kao što sam rekao, sinoć možda i slabiji dio ekipe, iako je Brady zadnja 2 drivea napokon nešto napravio (sa pozicijom za FG), za razliku od prethodnih tekmi ;)

McDaniels očito svojim shemama pokušava da nam napad što više izbalansira, u odnosu broja pass i rush pokušaja, za razliku od prošlih sezona, ali se pokazalo ove sezone da kada rushing ne fercera, i passing game pati, jer smo to vidjeli prošlu tekmu, gdje je Brady imao rekordan broj pokušaja passingom a rezultat je bio poraz ;)

Što kažu na ESPN-u naše čuvanje prednosti i closing games je postalo prava avantura ove sezone, kao kad je Aceves closer za Red Soxe u 9th inningu :mrgreen:

U secondaryu je opet najviše škripalo, jer su opet falili Gregory i Chung, a BB je McCourtya prebacio na safetya, a rookia Dennarda na CB i iako nije bilo nekih big plays, kao prošlu tekmu, opet je protivnički QB protiv nas odigrao dobro :x (passing oko 330 yardi), bez obzira što je to bio Sanchez :mrgreen:

U London putuju u četvrtak (a Ramsi odmah danas), jer žele što manje vremena provesti tamo, a valjda će uspjeti da nam uštede koju sijedu protiv Ramsa, iako je Bradford po meni i bolji QB od Sancheza, kući su tek sinoć poraženi prvi put ove sezone, a Givens bi mogao biti najveća deep threat našem secondaryu jer već par tekmi zaredom ima big play od 50 yardi, dok Jackson i nije u posebnoj formi što se tiče rushinga ;)

Što se tiče odbrane imali su dobre tekme kući u division tekmama, ali Rodgers je iskoristio to njihovo neiskustvo, posebno Jenkinsa na CB, što bi mogla biti i naša šansa, dok je drugi CB Finnegan je ove sezone njihov ponajbolji igrač u odbrani sa 3 int ;)

Dakle nisu Ramsi toliko loši da se pobjeda može upisati unaprijed, ali ide nam u prilog što smo tu tekmu trebali gostovati, a ovako igramo u Londonu gdje očekujem mnogo više naših fanova i skoro pa tekmu na domaćem terenu :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 okt 2012, 14:40

Nema izlika za nas na Wembleyu, idemo po pobjedu. U sljedećih par utakmica moramo nanizati sve pobjede
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 okt 2012, 18:51

Dok nas trojca hebemo svoje zivce, nas @rio nas fino iskulira i prepusti onoj patnji. :D :D Ne znam ja i dalje imam osjecaj da nas je ona pobjeda sinoc dosta unazadila...Takodjer mi se ne svidja sto se BB prepustio sudbini. Nema kritickog osvrta na desavanja na terenu nego se samo pokusavaju izvuci pozitivne stvari sto je dosta pogubno.

Nekako cemo izboriti PO, ali tamo sa ovim sastavom ruku na srce nemamo sta traziti. Ja odogovrno tvrdim da bi proslogodisnji Patriotsi na poluvremenu vec vodili 30-7 jer bi znali iskoristiti poklone odbrane.

BB ukoliko zeli da ova ekipa uspije mora promjeniti cijeli coaching stuff i dovesti iskusne ljude a ne osobe kojima Patriotsi dodju kao jedna vrsta prakse. Sve dok se to ne desi SB ce za nas ostati samo SAN.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.