Cekao sam ovakvu utakmicu u kojoj ce da se podbaci ali ovoliko pa ovo nije prosjek kao sto vi govorite ovo je duboko ispod prosjeka. Gubiti vecinu meca a ne stvoriti ozbiljniju priliku to je za duboke analize. Slazem se da se moze sada reci da od ove sezone nema nista vise od 4. pozicije ali takodjer ni manje jer je znatno losija konkurencija za LP ove sezone nego prosle.
O pojedincima se nema mnogo toga reci, svi su razocarali. Gervinho dobija previse slobode koju on ne zna da koristi. Nevjerovatno kako je lose odigrao. Njegovo zalijetanje u solo prodor prije nego sto pogleda ima li drugih rjesenja danas se pokazalo u potpunom svijetlu. Polahko pocinjem osjecati da njegov doprinos Arsenalu ce vise stetiti nego dobrog donijeti kao i sto je Wallcotov prethodnih godina.
Ramsey je takodjer kritican i njegova kriticnost takodjer mislim da je neizljeciva. Ne znam uopste koja je njegova glavna karakteristika. Nema pas, nema kreativnost, nema sigurnost, jedino sto koliko toliko vrijedi je njegova trkacka sposobnost ali kome je jos to potrebno kada se iz toga na njegovoj poziciji ne moze izroditi nista. A moze se reci da je i bezobrazan jer uvijek uzima vise od onog sto mu Wenger daje.
Cazorlu mislim da ne treba napadati. Za sada njegova klasa se primijeti cak i u losim mecevima. Problem treba traziti u postavci a za bezidejnost svi krive playmakera koji danas nije mogao nista. Giroud se zaista trudio i vidi se na njemu da daje sve od sebe.
Na kraju sta reci poslije svega, treba nam kvalitet i kvalitet. Mislim da je svima jasno da sa ramseyem, mannoneom, mi necemo stici nigdje.
I zasto ne zamjeriti Wengeru na njegovim greskama, ovo je bila njegova greska kao sto je i greska sto forsira igrace od kojih nikada nece biti klase. Iz svakog igraca zeli izvuci maksimum novca sto jednostavno ne treba da radi. Ali eto da ne sirim vise dosta od mene