Daj ba gledaj sta im rade,cune vise nasikira se djabe.*p!p!t@* je napisao/la: A straha kako onu curu otresoše jbt

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Daj ba gledaj sta im rade,cune vise nasikira se djabe.*p!p!t@* je napisao/la: A straha kako onu curu otresoše jbt
Fuj svega mi, ovaj na izlazu k'o najopasniji gura sve, pa i onu ženu. Ccc, fakat mu vrijedi facu zapamtiti pa ga negdje u mraku dobro za zdravlje upitati.Emir ZENICA je napisao/la:Daj ba gledaj sta im rade,cune vise nasikira se djabe.*p!p!t@* je napisao/la: A straha kako onu curu otresoše jbt![]()
A onaj jedan udara onog na podu,lik meda ne moze on ga i dalje suta.A onaj gore udara po glavi,ledjima i gura,jos onu zenu ufati za vrat,kosu za sta vec i gura je ,jao jao ...Bas ga zamaptit.Koja gamad.*p!p!t@* je napisao/la:
Fuj svega mi, ovaj na izlazu k'o najopasniji gura sve, pa i onu ženu. Ccc, fakat mu vrijedi facu zapamtiti pa ga negdje u mraku dobro za zdravlje upitati.
Majku im neizivljenuEmir ZENICA je napisao/la:A onaj jedan udara onog na podu,lik meda ne moze on ga i dalje suta.A onaj gore udara po glavi,ledjima i gura,jos onu zenu ufati za vrat,kosu za sta vec i gura je ,jao jao ...Bas ga zamaptit.Koja gamad.*p!p!t@* je napisao/la:
Fuj svega mi, ovaj na izlazu k'o najopasniji gura sve, pa i onu ženu. Ccc, fakat mu vrijedi facu zapamtiti pa ga negdje u mraku dobro za zdravlje upitati.
torcida nije odavde,oni su s neke druge planeteSultanSulejman je napisao/la:Mislim da je zabranjeno objavljivati foto/video sa exYu scene.Vidjećemo šta će admini reći![]()
Ah kako ih namlatise policajci milina
A de mi objasni molim te, objasni mi. Ti odeš na zapad na Tušanj, uredu, zapali se baklja na sjeveru 50 m od tebe KOJI K.U.R.A.C tebi ta baklja smeta, kada nije ubačena ni u teren niti te može povrijediti s te udaljenosti. Može samo povrijediti ljude koje te baklje SVJESNO pale. I zašto tebi to kao smeta !? I meni smetaju šminkerčići i **** na ulici, da li ih treba krivično goniti !?RK Gradacac je napisao/la: Ah kako ih namlatise policajci milina![]()
Ovako se "ciste" klosari sa stadiona. Jos malo kaznice, zabranice i onda imas mirne gledaoce na stadionu koji ne prave probleme. U nasoj premijer ligi bi ovako trebalo zasukat rukave i malo reda dovest. Imalo bi se posla svako kolo. Onda godinu dvije prazni stadioni a onda preporod fudbala. Stop huliganizmu!
Vidim savez je konacno krenuo kaznjavat za svaku baklju, pa red je i bio. Jos da policija pocne svoj posao radit... ma bice bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.