Safet Sušić - Pape
- storm_raider
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Nikad necu skontati smisao iza duplih nickova, meni je i ovaj jedan previse. 
Ok, priznajem moji drugi nickovi su: Monolog i Admin. Sad ih banujte.

Ok, priznajem moji drugi nickovi su: Monolog i Admin. Sad ih banujte.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ovakvi ce onda i kad nas odvede u Brazil nastaviti pricu,eto lako nam je bilo u kvalifikacijama ako makar prodzemo grupu u Brazilu pa makar u finale odemo i tamo osvojimo prvenstvo,treba sacekati kakav ce biti rezultat i gol razlika.xavi26 je napisao/la:stavrno ne kuzim zasto ovdje vecina dize naseg selektora u nebesa!? realno, dobili smo utakmice koje smo i morali dobiti, iz grcke sretno donijeli bod, treba sacekati naredne utakmice, ja, iako ga ne simpatisem, najsretniji ako nas odvede u Brazil.
Naravno uz opasku ne simpatisem ga i ako ne bude dovoljno kvalitetna igra u finalu necu biti sretan.
P.S @havi za srecu je ponekad potrebno vrlo malo,a nekom ni sva sreca svjeta nije dovoljna

Cetiri uzastopna kola na prvoj poziciji,najbolju gol razliku u cijelim kvalifikacijama imamo,i onda se nadju ovakvi ,kremeljavi i probudjeni iz zimskog sna iako mu opet valja na pocinak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Reprezentacija Bosne i Hercegovine je u usponu.
Sa manjim ili većim padovima,to je normalan proces koji traje od njenog osnivanja.
Dok neke reprezentacije padaju u drugi plan,neke poput naše,Bjeloruske,Armenske,Gruzijske napreduju,normalan proces.
Mislim da ćemo mi doći do nivoa recimo Švedske,dakle reprezentacija koja će uglavnom igrati velika takmičenja,ali igrati sporednu ulogu,i da će tada nastupiti stagnacija,jako teško će naša reprezentacija nekada otići dalje od toga.
Mogli bi,ali za to nam je potrebno da svi fudbaleri iz Bosne i Hercegovine igraju za Bosnu i Hercegovinu.
Sa manjim ili većim padovima,to je normalan proces koji traje od njenog osnivanja.
Dok neke reprezentacije padaju u drugi plan,neke poput naše,Bjeloruske,Armenske,Gruzijske napreduju,normalan proces.
Mislim da ćemo mi doći do nivoa recimo Švedske,dakle reprezentacija koja će uglavnom igrati velika takmičenja,ali igrati sporednu ulogu,i da će tada nastupiti stagnacija,jako teško će naša reprezentacija nekada otići dalje od toga.
Mogli bi,ali za to nam je potrebno da svi fudbaleri iz Bosne i Hercegovine igraju za Bosnu i Hercegovinu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- storm_raider
- Kontakt:
Ma i to ce vremenom doci, samo da se plasiramo. Odmah ce bolji sponzorski ugovori, bolja oprema, vece zanimanje najjacih sportskih kompanija za nasu reprezentaciju (Bogme i drzavu). Sva "odbjegla djeca" ce automatski imati vise zelje da igraju za BiH, a ne treba spominjati koliko ce to igracima dici cijenu, cak i onima koji su na klupi. Automatski ce zaobilaiziti Tursku, Cesku, Slovacku, Hrvatsku, vec odmah na zapad. Sjetite se koliko je samo Slovenija profitirala u vrijeme Zahovica.
Onda ce i Pape imati ljepsi suskavac.
(moram malo, ne zamjerite
).
Onda ce i Pape imati ljepsi suskavac.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Sto fino Ivica sugerira Safetu da bi bili dosta bolji da igrači igraju na svojim prirodnim pozicijama
- bistrikboy
- Kontakt:
Do sada je sve kako treba,bravo Pape!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kulturno je rekao Ivica, nema sta, ako ga Pape slusa, a slusa nemamo razloga za brigu.Zekoo je napisao/la:Sto fino Ivica sugerira Safetu da bi bili dosta bolji da igrači igraju na svojim prirodnim pozicijama

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- LarryDavid
- Kontakt:
Pa u tom i jest fora, i spanija je trebala dobiti francusku, njemacka svede, slovacka grke, ali nisu...svi ti selektori su failali osim papetaxavi26 je napisao/la:stavrno ne kuzim zasto ovdje vecina dize naseg selektora u nebesa!? realno, dobili smo utakmice koje smo i morali dobiti, iz grcke sretno donijeli bod, treba sacekati naredne utakmice, ja, iako ga ne simpatisem, najsretniji ako nas odvede u Brazil.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- LarryDavid
- Kontakt:
evo vidim Fergie rotira golmane... a kad je Pape to radio naslo se 1000 pljuvaca da govore kako to niko na svijetu ne radi...kad bi ljudi koristili sposobnost rezonovanja mnogo bi manje pljuvanja bilo na svijetu....
Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
- Principatus
- Kontakt:
Ma problem kod Papeta je bilo rotiranje golmana u sred utakmice, u Albaniji pa u Francuskoj. Ali hajde nisu nam te izmjene bile bitne, ekipa nam je bila friska...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zato treba pozvati samo jednog golmana,u slucaju da se povrijedi ili dobije crveni ima Mudonja,vec je branio.Principatus je napisao/la:Ma problem kod Papeta je bilo rotiranje golmana u sred utakmice, u Albaniji pa u Francuskoj. Ali hajde nisu nam te izmjene bile bitne, ekipa nam je bila friska...
Rotiranje u po utakmice i to golmana sa golmanom,mos misliti

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Kako rece onaj papagaj: "Mujo.....znas ti dobro sta je!" 
Zamisli, ima jedno svojstvo ljudskog mozga koje mu dopusta da simulira jedan dio buducnost, da pokusa predviditi pojedine stvari, naprimjer da ti treba vise od dva stopera u prijateljskim utakmicama, kako nebi usred kvalifikacija morao pozivati iste i time ispadati laf, ili da bi golman koji se stalno zali na povrede pred utakmicu mogao ispasti lagano u istoj i tako te kostati izmjena i bodova.

Zamisli, ima jedno svojstvo ljudskog mozga koje mu dopusta da simulira jedan dio buducnost, da pokusa predviditi pojedine stvari, naprimjer da ti treba vise od dva stopera u prijateljskim utakmicama, kako nebi usred kvalifikacija morao pozivati iste i time ispadati laf, ili da bi golman koji se stalno zali na povrede pred utakmicu mogao ispasti lagano u istoj i tako te kostati izmjena i bodova.
U prijateljskim pozivanjem igraca ti ponekad moze donijeti jos goru glavobolju.ili vidis da ne znaju(a ti sav sretan bacio karte na njih,ili odigraju perfektan mec da bi te ukopali u kvalifikacijama.Isto tako u tih par meceva dosta ih je i odkazalo pred sam poziv ili poslije poziva.Principatus je napisao/la:Zamisli, ima jedno svojstvo ljudskog mozga koje mu dopusta da simulira jedan dio buducnost, da pokusa predviditi pojedine stvari, naprimjer da ti treba vise od dva stopera u prijateljskim utakmicama, kako nebi usred kvalifikacija morao pozivati iste i time ispadati laf, ili da bi golman koji se stalno zali na povrede pred utakmicu mogao ispasti lagano u istoj i tako te kostati izmjena i bodova.
U vezi povreda postoje doktori koji kazu ovaj je spreman za mec ili ne,cak za to i primaju platu.
P.S Papagaj je vec odavno zbog tog nayebo(skontali ga),dok Mujo i dalje dodje na sijelo kod gazde rahmetli papagaja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Aaah pa zato mi testiramo u kvalifikacijskim utakmicama, kada se igra za poene, ima smisla.harishp je napisao/la:U prijateljskim pozivanjem igraca ti ponekad moze donijeti jos goru glavobolju.ili vidis da ne znaju(a ti sav sretan bacio karte na njih,ili odigraju perfektan mec da bi te ukopali u kvalifikacijama.
Tacno ima doktor, i isti taj doktor je istog tog Hasagica injekcijama pripremao na te meceve, pametnom dovoljno.harishp je napisao/la:U vezi povreda postoje doktori koji kazu ovaj je spreman za mec ili ne,cak za to i primaju platu.
Eto Piplica je cekirao sadrzaj inekcije,vjerovatno.U vezi testiranja ili znas ili ne znas i bez testa ili sa njim.Rizik uvijek postoji.Pa mi jos zazivamo Papca na lijevom beku,iako je ubjedljivo najvise kikseva imao u repci.Principatus je napisao/la:Aaah pa zato mi testiramo u kvalifikacijskim utakmicama, kada se igra za poene, ima smisla.harishp je napisao/la:U prijateljskim pozivanjem igraca ti ponekad moze donijeti jos goru glavobolju.ili vidis da ne znaju(a ti sav sretan bacio karte na njih,ili odigraju perfektan mec da bi te ukopali u kvalifikacijama.
Tacno ima doktor, i isti taj doktor je istog tog Hasagica injekcijama pripremao na te meceve, pametnom dovoljno.harishp je napisao/la:U vezi povreda postoje doktori koji kazu ovaj je spreman za mec ili ne,cak za to i primaju platu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sta mislite? Hoce li Safet takodje pokusati isprobati nove igrace?Portal lebuteur.com piše da se Halilhodžić dogovorio sa Safetom Sušiće, selektorom naše reprezentacije, da prvo poluvrijeme odigra sa prvom postavom, a da u drugom dijelu izvrši mnoge izmjene, te tako otkloni neke nedoumice.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Ma uvijek je važnije ko kaze nego sta kaze, u ovom slucaju, pise. Kada vidim ko radi u sportskoj redakciji lista s tirazom od 3.000 sve mi je jasno. Samir Sisic, guzni haver Usanovica, Jasmin Ligata, novinar poznat po uzimanju love od djece, ima kazu i svoj cjenovnik. Valjda im Pape ne dozvoljava da se vuku po hotelima, pa im smeta.kralj_je_mrtav je napisao/la:Jedno pitanje zaa one upucenije. Mozda, ma sigurno, malo kasnim, no ako neko zna zbog cega je Pape prozvao pivarski bilten ili ti ga niskotirazno Oslobodjenje.
Ako Susic pozove Hajrovica mnogima ce se mjesto dovest u pitanje...ofanzivni vezni igrac,pa sad gledajmo..
pa Vrsajevic i Ibricic mogu komotno ostati kod kuce ako susic pozove Hajrovica.ahmic je napisao/la:Ako Susic pozove Hajrovica mnogima ce se mjesto dovest u pitanje...ofanzivni vezni igrac,pa sad gledajmo..
a ne treba zaboraviti da imamo samo 2 prava napadaca pa zbog toga ima vise mjesta (2) za ofanzivne veziste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.