FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mirsonii
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mirsonii » 21 okt 2012, 19:17

Ma dajte, ispod 15 000 sigurno nece biti, rekao bih mozda i 20. Ne znam kakvo ce stanje biti sa zapadom da li ce biti u funkciji, i ako hoce koliko ce biti na raspolaganju.

Nas je protiv Sirokog bilo 9000, nek vas dodje jos toliko to je 18. Osim toga derbi je direktna borba za prvu poziciju, tako da je za ocekivati dobru posjetu.

@ ultras1921

Said je od dolaska u Sarajevu izgubio 11 kilograma, igrom slucaja cesto prisustvujem treninzima :D.

Ipak moram priznati da ce mu ovako "zgoljavom" biti teze da nosi Colica i Bogcevica na ledjima dok prelazi Antolovica, ali nadoknadice on to nekim sutem s distance, nekako mirise mi da vas ceka slican slalom kao protiv Levskog.

Ja mislim da ce vama ponajvise zavisiti od toga da li ce Kerla odigrati na nivou, jer se Bogicevic sigurno nece moci nositi sa Saidom, a tesko i sa Hadzijom. Postoji opcija i da Ademovic zaigra od pocetka, u tom slucaju, Benjo Colic ce cuvati Saida, sto vidim ko nasu odlicnu priliku.

S druge strane nama ce najvise zavisiti od Dupovca i Sesarovog raspolozenja.

Na kraju da ne zaboravim da pitam, bojite li se vise prvog ili drugog najboljeg strijelca lige ? :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 okt 2012, 19:19

Dobrodosao mirsonii. Djelujes mi kao dobronamjeran, ali nemoj mnogo da provociras, oprat ce te na ruke bez sapuna. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 okt 2012, 19:32

Ovo ce da bude prekretnica sto se tice derbija.. 100.derbi, finu podlogu imamo i od proslog derbija kad je bilo golova, lijepih poteza, igre, navijanje...samo nije bilo raje puno...zabrana gostujucih navijaca, 15 km zapad itd... sad za 13 dana imamo sve predispozicije da bude derbi koji ce se pamtiti... dva tima koja se bore za titulu, za prevlast u gradu... ocekujem nekih 16-17 hiljada na stadionu,realno...i pobjedu ŽELJEZNIČARA 3-2... ;) jos ako karte budu jeftinije,ocekujem vise od 20 000
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 21 okt 2012, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

mirsonii
Kontakt:

Post Postao/la mirsonii » 21 okt 2012, 19:33

Malo ukusne zajebancije nece nikom naskodit :D.

Ja imam prijatelje koji navijaju sto za Sarajevo, sto za Zelju, par dana pred tekmu je to opsti rat, ali poslije tekme smo na picu naravno.

Necu ja sad vas lagat da volim Zelju ili slicno, vise mi je cilj da se konacno pocnemo ponasati komsijski a ne da se pljujemo i vrijedjamo. Car derbija je u tom medjusobnom prepucavanju, normalno ako je ono u nekim granicama. :D

Mozemo naravno i ozbiljno razgovarati, vec sam gore napisao, po meni nama je kljuc Sesar, eventualno da Dupovac ne popusti. Vasa prednost s druge strane je uigrana ekipa, i sto nemate neku odredjenu poziciju na kojoj vam skripi. Ovo bi trebao biti jedan od najzanimljivijih derbija u posljednjih 3-4 godine. Sad hoce li, vidjecemo.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 okt 2012, 19:39

Da ti ja iskreno kažem, gledajući naše posljednje utakmice teško možemo do povoljnog rezultata. Sarajevo sa onim zalaganjem i raspoloženim Saidom ima više šansi za pobjedu. Ipak, to ne mora značit da ćemo izgubit, ali činjenica je da nisam pretjerani optimista, pred prošli derbi sam bio puno sigurniji u naš kvalitet, sad djelujemo jalovo i bezidejno. Nadam se da će se nešto u idućih 15 dana promijenit i da ćemo pokazat zašto smo aktuelni šampioni.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 okt 2012, 19:40

A zna se... kad je derbi forma i sve ostalo pada u vodu! jos kad zagrmi sa juga, nasa pobjeda kazem ti... :)
ps- znal neko satnicu protiv slavije?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 okt 2012, 19:45

nime_tm87 je napisao/la:A zna se... kad je derbi forma i sve ostalo pada u vodu! jos kad zagrmi sa juga, nasa pobjeda kazem ti... :)
ps- znal neko satnicu protiv slavije?
18:00

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 okt 2012, 20:06

Sto da ne, mada Kjosevski stvarno dobro brani. Tu su negdje njih dvojica, samo sto je ovaj Pirija barem za glavu veci. Ima sigurno preko 1.90, blizu 2 metra. Bitno je da je konkurencija sto veca, pa ce onda samo najvalitetniji da konkurisu za prvi tim.
Sport je lijek za tijelo i duh.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 okt 2012, 20:28

loMa cemo derbi ostaviti po strani,prvo da odradimo tekmu u utorak protiv slavije...

http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... ar-slavija" onclick="window.open(this.href);return false;

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 okt 2012, 20:34

Za one koji su zaboravili, godisnje vaze i za kup utakmice. :)
NO PYRO NO PARTY

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 okt 2012, 20:51

Buu je napisao/la:Za one koji su zaboravili, godisnje vaze i za kup utakmice. :)
dino pekic kaze da ne vaze, pa ti vidi sta ces sa tom godisnjom, da se ne zayebes...
Za zivot cijeli!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 okt 2012, 20:54

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Za one koji su zaboravili, godisnje vaze i za kup utakmice. :)
dino pekic kaze da ne vaze, pa ti vidi sta ces sa tom godisnjom, da se ne zayebes...
Vjeruj mi imao sam neki osjecaj da ce se nesto tako desiti. Uprava ce pojesti veliko go.vno ako ne dopuste ulazak onima sa godisnjom.
NO PYRO NO PARTY

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 21 okt 2012, 20:55

Buu je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Vjeruj mi imao sam neki osjecaj da ce se nesto tako desiti. Uprava ce pojesti veliko go.vno ako ne dopuste ulazak onima sa godisnjom.
Sto ce pojest,pa nisu oni krivi sto su navijaci us.ali stvar..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 21 okt 2012, 20:58

Ja koliko znam rekli su da će godišnje važiti i za Kup utakmice, u suprotnom će ispasti obični lažovi i ništa više.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 okt 2012, 21:00

nisu oni nista rekli, nego su mediji prenijeli pogresnu informaciju, nemojte se iznenaditi ako godisnje ne budu mogle...
Za zivot cijeli!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 okt 2012, 21:01

Ado1921 je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Sto ce pojest,pa nisu oni krivi sto su navijaci us.ali stvar..
Jesi ti jedan od tih sto su "usra.li stvar" ?
@TM1987 Buki je to izjavio, a i da jesu pogresno prenijeli mediji, nasa uprava je trebala reagovati.
NO PYRO NO PARTY

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 okt 2012, 21:05

video video, daj mi video :mrgreen:
ja i da imam godisnju, ja bih platio kartu, nisam licno us.rao dvije domace utakmice, ali ako smo svi zajedno kad je dobro, trebamo da pokazemo da smo svi zajedno i u ovakvim situacijama kada treba pomoci klubu, nema se para, sve haman na kazne otislo
Za zivot cijeli!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 okt 2012, 21:07

GaziHusrevbeg je napisao/la:Ja koliko znam rekli su da će godišnje važiti i za Kup utakmice, u suprotnom će ispasti obični lažovi i ništa više.
Tacno, kada se uzimala godisnja rekli su da od ove godine vaze i za kup tekme, a sada sta se dogodilo u meduvremenu to mene ne zanima. Ja nisam usrao stvar, vec oni iz sredine juga. Kada brate hoce da sranja klubu prave, neka sada izmire dugovanja. Ako vec hoce da uzmu pare, trebali su fino izaci u javnost sa jednim obavjestenjem za javnost povodom toga, jer prvobitno je dogoreno da ce vaziti za kup tekme. Stvarno orgorman neprofesionalizam. Danas sam cuo bas ovu pricu i mislio sam da pitam raju sa foruma, ali evo izgleda vec se raja pocela pitati.

Nema sta Dino Pekic govori jednoj po jednoj osobi. Ako im trebaju pare, naka brate jave navijacima na neki nacin. Ima nas standardnih koji ce odmah izaci u susret a ne ovako pogano ici. Meni iskreno nije problem, ali ima raje kojima je problem. ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 21 okt 2012, 21:12, ukupno mijenjano 3 puta.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 okt 2012, 21:10

http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... teti/83969" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema video.

Nije problem dati, nego je problem sto su na taj nacin prodali godisnje. Prevarili vlastite navijace, takve stvari dovode do bojkota utakmica. :)
NO PYRO NO PARTY

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 21 okt 2012, 21:13

Buu je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... teti/83969
Nema video.

Nije problem dati, nego je problem sto su na taj nacin prodali godisnje. Prevarili vlastite navijace, takve stvari dovode do bojkota utakmica. :)
Nisam...godisnja sjever 8-) nece me vise vidjet jug zadugo :D a ne znam sta ti je cudno vazda se kupuju karte za kup tekme :D a i da malo poguramo Zelju malo malo placaju neke kazne..Nema tu nikakve prevare ako hoces kupi godisnju ako neces nemoj ;)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.