NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
http://espn.go.com/boston/nfl/story/_/i ... rter-magic
Neki govore da je ovo sve zbog njegovih godina, ali ja kazem da je to sve zbog one Brazilske foke.No ovi podaci u podljednje tri godine su stvarno zabrinjavajuci ukoliko gledamo iz ugla nas navijaca Patriotsa.
Ja odgovorno tvrdim da Brady nije vise onaj stari od kako je nju upoznao.
Neki govore da je ovo sve zbog njegovih godina, ali ja kazem da je to sve zbog one Brazilske foke.No ovi podaci u podljednje tri godine su stvarno zabrinjavajuci ukoliko gledamo iz ugla nas navijaca Patriotsa.
Ja odgovorno tvrdim da Brady nije vise onaj stari od kako je nju upoznao.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sinoć prava oldfashioned division game, gdje su odbrane dominirale
Ipak na kraju Ninersi pokazali zašto su broj 1 u diviziji i pokazali kako treba igrati protiv Shawksa, pogotovo u secondaryu(za razliku od našeg secondarya
) i sa rushing game gdje je Gore dominirao, iako su Shawksi opet na kraju imali drive, gdje su zaustavljeni na 4th i 17
Shawksi imaju odličnu redzone odbranu, pa su nakon Bradya sinoć imali int i protiv Smitha na 3rd i goal

Ipak na kraju Ninersi pokazali zašto su broj 1 u diviziji i pokazali kako treba igrati protiv Shawksa, pogotovo u secondaryu(za razliku od našeg secondarya

Shawksi imaju odličnu redzone odbranu, pa su nakon Bradya sinoć imali int i protiv Smitha na 3rd i goal

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Burress: Jets can win Super Bowl with Mark Sanchez
http://blogs.nfl.com/2012/10/19/burress ... k-sanchez/

Posto mi po obicaju igramo toplo-hladno (odnosno jedan susret zakaze napad, a drugi odbrana) sada ocekujem da ce Sanchez imati perfect-game, jer je red da odbrana zakaze na ovom susretu. Ne mogu oni odigrati tir kvalitetne utakmice zaredom.
Moze ako ce sve ekipe protiv kojih budu igrali bit mix secondary Coltsa i Patsa... A i tad tesko 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sto mi idu na onu stvar ovi novinari sto kritikuju Cutlera zbog kojekakvog ponasanja ...nikad mi nece ovo biti jasno kako mogu biti ti novinari ljudi s dva lica ili sta vise pokusavaju i zbog kojeg razloga njega kritikuju?..i dalje je za njih jos uvjek izgleda balavac zbog svog ponasanja i to zbog toga sto je po prvi put nakon 3 godine udaranja lupanja kritikovao jednog od igraca OL koji zapravo nije radio svoj posao 3 godine kako treba ...pa ranije su ga kritikovali jer ne vrsi pritisak na tu istu OL , jer po njihovom tad je trebao ebavat svima majku...nikako ljudima ne mozes ugoditi i konstantno bezveze covjeka napadaju...vidjeli smo u ovih zadnjih par utkamica OL je zaista odradila odlican posao..Cutler je bio odlican bez greske odradio posao i nije dobijao batine sto je najvaznije i imao je vremena da baca
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
gledam ovaj college i vidim Florida u prvom poluvremenu postigla 21p, a imali samo 29 total yards

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Veceras ce biti dobrog fudbala
Okasapljeni smo sa povredama u odbrani, nece igrati redom: Mathis, Moala, Redding, Angerer i Brown od startera, te Butler i Tevaseu od rezervi...
Bez trcanja, bez odbrane, danas moramo dobit!!!

- randy_moss
- Kontakt:
Kakvi ste protiv passa?Edin TM87 je napisao/la:Veceras ce biti dobrog fudbalaOkasapljeni smo sa povredama u odbrani, nece igrati redom: Mathis, Moala, Redding, Angerer i Brown od startera, te Butler i Tevaseu od rezervi...
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Ubio nas Mark Sanchezrandy_moss je napisao/la:Kakvi ste protiv passa?Edin TM87 je napisao/la:Veceras ce biti dobrog fudbalaOkasapljeni smo sa povredama u odbrani, nece igrati redom: Mathis, Moala, Redding, Angerer i Brown od startera, te Butler i Tevaseu od rezervi...

- randy_moss
- Kontakt:
Bacivsi 82 yarde.Edin TM87 je napisao/la:Ubio nas Mark Sanchezrandy_moss je napisao/la:Kakvi ste protiv passa?Edin TM87 je napisao/la:Veceras ce biti dobrog fudbalaOkasapljeni smo sa povredama u odbrani, nece igrati redom: Mathis, Moala, Redding, Angerer i Brown od startera, te Butler i Tevaseu od rezervi...

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
Prvi drive sjajan, 7:0 Coltsi, Luck 3 yarda trcanje
Idemo dobit ovo...

Da vidimo kako ce kritike iz prethodne sedmice veceras protiv Jetsa utjecati na nasu igru. I ako sam protekle sedmice rekao da vise necu gledati Patriotse, ipak ne mogu ostati cvrst da ih bojkotujem.
@randy ili @rio
imate li vi informaciju kada nasi putuju u London. Vidim kao razlog poraza protiv Seahawska su neki i navodili Jet lag sto je meni u najmanji ruku smijesno.
@randy ili @rio
imate li vi informaciju kada nasi putuju u London. Vidim kao razlog poraza protiv Seahawska su neki i navodili Jet lag sto je meni u najmanji ruku smijesno.
A naravno odbrana nista ne moze zaustavit, al' eto njihov holder se malo zajebava, pa vodimo 7:6... Mora ovdje napad dobiti tekmu, odbrana nista ne moze...
Luck opet trcanje, nakon jos jednog odlicnog drivea, 14-6!
Luck opet trcanje, nakon jos jednog odlicnog drivea, 14-6!

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nekad u toku sedmice, možda u srijedu jer se trebaju priviknuti na uslove i vremensku razlikuamerosm je napisao/la:Da vidimo kako ce kritike iz prethodne sedmice veceras protiv Jetsa utjecati na nasu igru. I ako sam protekle sedmice rekao da vise necu gledati Patriotse, ipak ne mogu ostati cvrst da ih bojkotujem.
@randy ili @rio

A nemogu da vjerujem da su se Jetsi žalili na no huddle Patsa, i čak su poslali prijavu kao da to što Brady i napad rade nije regularno jer se njihova odbrana ne stigne pripremiti za taj napad

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ukoliko je ovo istina da im Jet lag predstavlja problem, onda je u Srijedu kasno. Ja da sam na mjestu BB-a bi krenuo sutra ili najkasnije prekosutra na taj put.
Sto se tice vecerasnje utakmice veoma sam skeptican po njenom pitanju - mislim da ce one opravdane kritike na njih lose uticati.
Sto se tice vecerasnje utakmice veoma sam skeptican po njenom pitanju - mislim da ce one opravdane kritike na njih lose uticati.
Joj nam odbrane sta je ovo, 14:13, hajde Luck moras opet do TD!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakvo poluvrijeme za Texanse
, odavno nisam vidio ovakvu dominaciju neke odbrane(JJ Watt
), ali i odličan napad, posebno Daniels koji je imao par odličnih hvatanja
@Aleme javi se

@Aleme javi se

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakvo poluvrijeme Breesa
Nakon uvodnog interceptiona 313 yardi i 4 TD-a, strasno...
Al' ova Tampa je najsmjesnija ekipa svih vremena, Freeman baci Jacksonu 95 yardi dug pas koji je zaustavljen 1 yard od endzone i oni iz 4 pokusaja ne mogu preci taj yardi i gube loptu na 4 down
A odbrana Saintsa

Sad ljudi prave penalty na FG pokusaju
Inace, evo mi zaustavili 2 napada za redom, al' napad ne moze do TD-a, hajmo Luck da zavrsimo ovo!

Al' ova Tampa je najsmjesnija ekipa svih vremena, Freeman baci Jacksonu 95 yardi dug pas koji je zaustavljen 1 yard od endzone i oni iz 4 pokusaja ne mogu preci taj yardi i gube loptu na 4 down

Sad ljudi prave penalty na FG pokusaju

Inace, evo mi zaustavili 2 napada za redom, al' napad ne moze do TD-a, hajmo Luck da zavrsimo ovo!
Ravensi nakon ovih povreda tesko da se mogu ukljuciti u borbu za SB kada je predstavnika AFC-a u pitanju. Texansi imaju sve u svojim rukama, i jedino sami sebe mogu zahebati. Patriotsi ne igraju konstantno, Broncosi i pored Manninga nemaju kvalitet za SB tako da ce Texansi po svemu sudeci imati lagan posao.
PS: Evo gledam stranicu ESPN-a, izgleda da ce prenositi Patriotse. Nadam se da ce veceras Cardinalsi u Baseball-u pobjediti San Francisco kako bi sutra mogao gledati MNF.
PS: Evo gledam stranicu ESPN-a, izgleda da ce prenositi Patriotse. Nadam se da ce veceras Cardinalsi u Baseball-u pobjediti San Francisco kako bi sutra mogao gledati MNF.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.