Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dijalog
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la dijalog » 21 okt 2012, 19:19

catalonia je napisao/la:
torres je bio prvi strijelac... zvanično :idea: ;)
zabili su isti broj golova, ali je britanski lobi pogurao torresa da mu dignu moral.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 okt 2012, 19:21

Nisam ja nikakav simpatizer Mandzukica nego kazem da je bolji igrac od Ibisevica.

To sto vi ne mozete prihvatiti cinjenicu, nije moja stvar.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 okt 2012, 19:22

Principatus je napisao/la:Koje gluposti. Tema je Vedad Ibisevic, onaj koji je danas ponovo pogodio mrezu i kao sto izgleda, onaj koji ce time svoju ekipu dovesti do pobjede. Fanovi Mandzukica i drugih mogu otvoriti temu na drugom podforumu i diviti se.
Interesantno je da ne možeš nijednog našeg igrača pohvaliti, a da se isti na kraju ne uporedi sa nekim reprezentativcem Hrvatske. :mrgreen:
Sreća naša pa nemaju oni nekog golmana, jer bismo iz kola u kolo čitali poređenja na nivou Begović vs taj i taj golman. :mrgreen:
Što se tiče Vede, on je onaj "dosadni" napadač. Dosadan je, jer može svih 90 minuta praviti pritisak na protivničku odbranu, neumorno trčati gore-dole i naći se (ili izboriti) u gol šansama od kojih će (barem) jednu iskoristiti. Neću se vraćati na priču o prosjeku i tjeranju iz reprezentacije, al' reći ću da je Vedo tip igrača i osobe koju bi svaki tim trebao imati. Čovjek koji radi svoj posao, a da se pri tome ne buni ni na jedan jedini način. Svi treneri imaju samo riječi hvale za njega, a to dovoljno govori kakav je on čovjek. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 okt 2012, 19:23

dijalog je napisao/la:
catalonia je napisao/la:
torres je bio prvi strijelac... zvanično :idea: ;)
zabili su isti broj golova, ali je britanski lobi pogurao torresa da mu dignu moral.
kakav lobi :lol: covjek igrao manje minuta zato je bio prvi strijelac ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

samm
Kontakt:

Post Postao/la samm » 21 okt 2012, 19:23

Sta sa tobom nije uredu, Tores je imao manje odigranih minuta i zato je prvi strijelac, kakav britanski lobi, kakvih ljudi ima na ovom forumu, izgleda djeca sve, nevjerovatno

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 okt 2012, 19:23

M4kaveli je napisao/la:Nisam ja nikakav simpatizer Mandzukica nego kazem da je bolji igrac od Ibisevica.

Dobro ti si "realni" producent "cinjenica". Ti su mi najdrazi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 okt 2012, 19:24

M4kaveli je napisao/la:Nisam ja nikakav simpatizer Mandzukica nego kazem da je bolji igrac od Ibisevica.

koju cinjenicu obojica igraju u bundes ligi eto nadji im ucinak u ove dvije sezone i uporedi i to je to... nemoj sad sitnicarit, vedo samo daje golove ne pravi od prosjecnih krila tipa robena i riberija igracine, ne razigrava :mrgreen:
Zadnja izmjena: nick, dana/u 21 okt 2012, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 okt 2012, 19:24

Ibisevic svojim golom donio veliku pobjedu Studgarta u Hamburgu,svaka cast Vedo! Zmajevi i ovog vikenda igraju sprektakularno,samo tako nastavite!

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 21 okt 2012, 19:25

Monolog je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Koje gluposti. Tema je Vedad Ibisevic, onaj koji je danas ponovo pogodio mrezu i kao sto izgleda, onaj koji ce time svoju ekipu dovesti do pobjede. Fanovi Mandzukica i drugih mogu otvoriti temu na drugom podforumu i diviti se.
Interesantno je da ne možeš nijednog našeg igrača pohvaliti, a da se isti na kraju ne uporedi sa nekim reprezentativcem Hrvatske. :mrgreen:
Sreća naša pa nemaju oni nekog golmana, jer bismo iz kola u kolo čitali poređenja na nivou Begović vs taj i taj golman. :mrgreen:
Što se tiče Vede, on je onaj "dosadni" napadač. Dosadan je, jer može svih 90 minuta praviti pritisak na protivničku odbranu, neumorno trčati gore-dole i naći se (ili izboriti) u gol šansama od kojih će (barem) jednu iskoristiti. Neću se vraćati na priču o prosjeku i tjeranju iz reprezentacije, al' reći ću da je Vedo tip igrača i osobe koju bi svaki tim trebao imati. Čovjek koji radi svoj posao, a da se pri tome ne buni ni na jedan jedini način. Svi treneri imaju samo riječi hvale za njega, a to dovoljno govori kakav je on čovjek. ;)
pa dobro je poredili su oni mandžukića sa džekom i vidjeli da tu nema priče pa se sad okrenuli vedi 8-)
.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 okt 2012, 19:26

E nek je danas dohakao i onom mrljavom Cizburgeru :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 okt 2012, 19:27

Strucnjak,izvini molim te,a jel ti Jelavic bolji od Dzeke ?
Nad tobom sunce najljepše sja

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 21 okt 2012, 19:28

Tobejarabi, pa kakva vremena dolaze trebat ce uvesti ostrije mjere za izdavanje tastature nego li vatrenog oruzija :roll: .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 okt 2012, 19:28

Steta sto u narednih mjesec dana nema jos nekih kvalifikacijskih utakmica, jer ovakva forma vecine nasih igraca bi sigurno igrala presudnu ulogu i rezirala nove pobjede nase selekcije.

Vedi sve cestitke, igra fenomenalno, mnogo me podsjeca na onu sezonu sa Hoffenheimom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 okt 2012, 19:30

pinoglavi je napisao/la:

Strucnjak,izvini molim te,a jel ti Jelavic bolji od Dzeke ?
Jelavic je za Dzeku Mandzukic.
U normalnom prevodu: kloc.
U prevodu gospodina M4kavelija: za nijansu slabiji od Messija. :lol:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 okt 2012, 19:30

Na ovom forumu stvarno nema 10 ljudi koji su realni.
Al takvi smo mi iz BiH ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 21 okt 2012, 19:31

džeko > mandžukić > jelavić > ibišević

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 21 okt 2012, 19:32

M4kaveli je napisao/la:Na ovom forumu stvarno nema 10 ljudi koji su realni.
Pa de ti idi na neki drugi forum, a pusti nas imaginarne da hvalimo ovdje Vedu, Lulica, Salihovica, Dzeku itd.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 okt 2012, 19:32

M4kaveli je napisao/la:Na ovom forumu stvarno nema 10 ljudi koji su realni.
Ne samo jedna osoba a to si ti !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 okt 2012, 19:35

Tako je Monolog, na to sve mogu samo reci ono sto Stuttgartovi navijaci upravo pjevaju:

Ooooohhhh wiiiieeee ist das schöööööööönnnn, ooooooohhhhh wie ist das schöööööönnn..... :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 21 okt 2012, 19:35

Hahahaha, pa djete drago najveci levat moze biti najbolji strelac lige ako igra u Bajernu u spicu, pa samo 20 golova ce postici tako sto ce Ribery napucati loptu a ona se od Mandzukica odbije u go, a racunaj jos jednu deset komada od Robbena.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.