Skontali bi i igraci tipa Subotic da im ova reprezentacija moze samo pomoci u karijeri

Zubotic odavno vec nista ne konta.don_burza je napisao/la:Ovo kad bi proslo bio bi to veliki plus ra reprezentaciju
Skontali bi i igraci tipa Subotic da im ova reprezentacija moze samo pomoci u karijeri
Eno i Sinisa ga stavio na klupu. Mora da slabo peva.harishp je napisao/la:Zubotic odavno vec nista ne konta.don_burza je napisao/la:Ovo kad bi proslo bio bi to veliki plus ra reprezentaciju
Bas sam ovo htio da kazem, ako je doveo Buttnera zasto ne i VranjesaBenjooJutub je napisao/la:Ma kad su doveli onog Buttnera, dovest će i Vranješa. Al vidi se da onaj Ferguson ima 70 godina, počeo se gubit Boga mi.
Od ovih 11 linkova samo u 2 je obavljen razgovor sa pomenutim igracima, sto znaci da bi oni mogli biti tacni a ostale sa velikom rezervom treba uzeti. To opet ne more da znaci da ce se kod ova 2 nesto desiti.
Jest kad bi skauti takvih timova bili kao nasi.Pogledaju mec dva i donose kljucne zakljucke ko je kloc a ko talent.TMovac je napisao/la:nekako mi ovo zvuci predobro da bi bilo istinito.mislim da je ipak suplja.ali ako bi bila istina onda bi se mogli kurciti.tipa DOVOLJNO JE DA ODIGRATE 2 TEKME ZA ZMAJEVE (U KOJOJ SE U 1 MOZETE GUBITI KAO ABDEST U STRPITIZ BARU) DA NAPRAVITE TANSFER U MAN UNTD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.