Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Sheyi » 21 okt 2012, 18:28

Dajte ba ljudi, ne zajebajite.

Vedad zabija u jednoj od najjacih liga svijeta i sta jos treba?!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 okt 2012, 18:29

*p!p!t@* je napisao/la:To za Ibiševića s vremena na vrijeme ste upravu, za Salihovića čovjeka koji igra i krilo i beka u reprezentaciji nemate pravo pričati. Pa Lulić mrtvac je taj koji nije za reprezentacije, vidio se nije ni protiv Grka ni protiv Litvanije.

Ko sve fudbal prati majko mila. :roll:
A tebi je Higuain neki ekstra napadac? znaci nemoj se javljati ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 okt 2012, 18:30

Ne bi ja njega u ovom trenutku otjerao jer nema dostojne zamjene.
Ali cim bi se pojavio neko bolji, letio bi odma.

Salihovic je igrac koji ne koristi mozak dok igra.
Zabije glavu u pod i trci.
Isto Lulic ..

Jedino ih izvlaci sto se bore i to cijenim.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 okt 2012, 18:31

calcio je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:To za Ibiševića s vremena na vrijeme ste upravu, za Salihovića čovjeka koji igra i krilo i beka u reprezentaciji nemate pravo pričati. Pa Lulić mrtvac je taj koji nije za reprezentacije, vidio se nije ni protiv Grka ni protiv Litvanije.

Kad' budeš imao argumente za to gore što sam napisao javi se, do tad' tišu majstore. Čuj Salihovića iz reprezentacije izbaciti. :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 okt 2012, 18:33

M4kaveli je napisao/la:Nisam ja rekao da mi imamo boljeg napadaca od njega ( osim Dzeke ) al da je prosjek, to jest.

Mandzukic je za Ibisevica Messi.
Taj trci ko navijen.
Uzima lopte, pametno igra, stvara dodatni prostor.

Bayern je procvjetao otkako je Gomez na klupi a Mario u igri ..
jooooooooooooooj pored onakvih igraca i od zalosnu vrbu bi se lopta u go odbijala, sto se nije za 3 sezone u wolfsburgi nazabijo,izotvaro rastrcavo? Ibisevic drzi stuttgart, sve sto su uradili 90 % njegova zasluga
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 okt 2012, 18:36

*p!p!t@* je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Kad' budeš imao argumente za to gore što sam napisao javi se, do tad' tišu majstore. Čuj Salihovića iz reprezentacije izbaciti. :roll:
Majstore, ovo sto si rekao za Lulica nisi u pravu. Slazem se sa ostalim. Cuj nije za reprezentacije? Koga bi ti?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 okt 2012, 18:37

Mozda je sada duplo bolji igrac ?

I nemoj ni porediti Mandzukica sa Ibisevicem ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 21 okt 2012, 18:38

M4kaveli je napisao/la:Nisam ja rekao da mi imamo boljeg napadaca od njega ( osim Dzeke ) al da je prosjek, to jest.

Mandzukic je za Ibisevica Messi.
Taj trci ko navijen.
Uzima lopte, pametno igra, stvara dodatni prostor.

Bayern je procvjetao otkako je Gomez na klupi a Mario u igri ..
Uozbilji se brate ;) pogledaj prvo timove i suigrace jednog i drugog. Mandžukić igra u podmazanom stroju zvanom Bayern gdje bi svaki prosjecan špic trpao po 20 golova po sezoni sa onakvim suigracima. Plus što je imao ogromnu sreću nakon ozljede Gomeza kralja 16-erca, a nemaju drugog klasicnog špica.
Vedo igra u prosjecnom klubu Štutgartu i opet redovno trpa.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 21 okt 2012, 18:39, ukupno mijenjano 2 puta.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 okt 2012, 18:39

calcio je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Majstore, ovo sto si rekao za Lulica nisi u pravu. Slazem se sa ostalim. Cuj nije za reprezentacije? Koga bi ti?
Ne ja sam rekao da ako ovdje pojedinci mogu govoriti o tome kako Salihović nije za reprezentacije, onda po zadnje dvije odigrane utakmice za BiH ni Lulić nije. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 21 okt 2012, 18:39

Ljudi moji imamo mozda cetvrtu ili petu repku po snazi u Evropi trenutno. Ja ne vidim da bi neka repka, osim Njemacke, Spanije, Holandije, i mozda, ali samo mozda Italije mogla sebe smatrati favoritom protiv nas. I mi ovdje raspravljamo o supljikatima od postova koji za cilj nemaju drugo osim provokacije. Svako zna svoje, sacekajmo kraj kvalifikacija, pa da vidimo ko je gdje na Balkanu. Ja znam ko je prvi

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 okt 2012, 18:41

M4kaveli je napisao/la:Mozda je sada duplo bolji igrac ?

pa naravno da necu, pored onakvih krila i veznog reda plus igra sam ko spic i vrba bi zabila 10 golova... ovo je timski sport obrati paznju, ispadas smjesan sa ovakvim komentarima...niko ne kaze da je ibisevic duplo bolji ali nije ni gori sigurno
Zadnja izmjena: nick, dana/u 21 okt 2012, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 okt 2012, 18:41

milomlat je napisao/la:Ljudi moji imamo mozda cetvrtu ili petu repku po snazi u Evropi trenutno. Ja ne vidim da bi neka repka, osim Njemacke, Spanije, Holandije, i mozda, ali samo mozda Italije mogla sebe smatrati favoritom protiv nas. I mi ovdje raspravljamo o supljikatima od postova koji za cilj nemaju drugo osim provokacije. Svako zna svoje, sacekajmo kraj kvalifikacija, pa da vidimo ko je gdje na Balkanu. Ja znam ko je prvi

Necemo vise.

Ripper, ne trebam valjda i tebi dokazivati da je Ibisevic prosjek ?

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 21 okt 2012, 18:42

M4kaveli je napisao/la:Mozda je sada duplo bolji igrac ?

Naravno da necemo porediti jer je Mando zvani Dzilkos, prosjecan napadac, a Vedo klasu iznad njega. Vedo je sa slabim ekipama Hofe. i Stud. nazabijao se, dok je Mario u Wolf. jedva 10 po sezoni

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 okt 2012, 18:43

ne moze se covjek nacuditi kako neki od vas ne igraju za repku kad toliko znate o fudbalu :o :o

cuj govoriti da vedo nije za repke, a lik svaku utakmicu daje gol, a za stutagrt necu ni govoriti koliko znaci sa njim i bez njega nisu ni priblizna ekipa

BRAVO VEDADE!!!!!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 21 okt 2012, 18:44

Koji je ovo gol Vedin s hajrom :) ?
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 21 okt 2012, 18:44

M4kaveli je napisao/la:
milomlat je napisao/la:Ljudi moji imamo mozda cetvrtu ili petu repku po snazi u Evropi trenutno. Ja ne vidim da bi neka repka, osim Njemacke, Spanije, Holandije, i mozda, ali samo mozda Italije mogla sebe smatrati favoritom protiv nas. I mi ovdje raspravljamo o supljikatima od postova koji za cilj nemaju drugo osim provokacije. Svako zna svoje, sacekajmo kraj kvalifikacija, pa da vidimo ko je gdje na Balkanu. Ja znam ko je prvi

Necemo vise.

Jos jedan Nedimko, kontra svih normalnih

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 21 okt 2012, 18:47

M4kaveli je napisao/la:

Necemo vise.

Za Mandžukića nije prosjek, za Messia jest (ali ko to nije za njega...to je vec sasvim druga prica)...to je moja poenta.
Pa ne možeš pisati da je Mandžuka za Vedu Messi što se tice fudbala :o :shock: nidje veze izjava.
Kad ti Roben, Ribery, Švajni i ostali nabacuju ko ludi i pogađaju te u trepavicu i ti bi zabijao u Bayernu....nemoj zahebavati.
Pa kako se proslavi Gomez sa onakvim suigracima.

Vedo je odlican špic, samo što igra u prosjecnom klubu sa prosjecnim suigracima...to je sva prica.

Pa jbt i jedan Eto je tom logikom bio "prosjek" u Majroci...kad pređe u Barcu, covjek sa onakvim suigracima zabijao 30 golova po sezoni.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 okt 2012, 18:55

Jesi bukvalista.
Eto ja bas mislio da je Mandzukic Messi za Ibisevica :mrgreen:

Mandzukic je jednostavno bolji igrac od njega.

Brzi, jaci u duelu, bolja tehnika, dribling, sut, moze duplo vise trcat, pametno igra, nema srljanja ko u Vede.

Najveca razlika izmedju njih je sto Vedo zabija golove Luxemburgu, Latviji i San Marinu a Mandzukic fudbalskim velesilama.

Ibisevica jednostavno nema u velikim utakmicama ..

I otkud tebi to da on na tanjiru dobija lopte ?
Pa lik je najzasluzniji sto Bayern onako leprsavo igra, jer nije sidras kao Gomez.
Pravi prostor Riberyu i Robbenu i olaksava im pos'o.
Nije da stoji u 16-tercu i ceka loptu nego se dobro oznoji, uzme je protivniku i salje na krilo ..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 okt 2012, 18:58

Ko god kaze da je Vedo slab spic, taj nema veze s fudbalom. Vedo je onaj klasicni centarfor ciji je jedini zadatak samo da trpa mrezu. Njegovo je ako treba da se samo seta unutar 16 metara ! Pogledajte golove Gerda Mulera ili Inzagija i sve ce vam se razjasniti, to je prirodan instikt za prostor i gol :) Ibisevic je jedan od najboljih spiceva sto se tice Bundeske.
M4kaveli je napisao/la:Jesi bukvalista.

Brzi, jaci u duelu, bolja tehnika, dribling, sut, moze duplo vise trcat, pametno igra, nema srljanja ko u Vede.

Najveca razlika izmedju njih je sto Vedo zabija golove Luxemburgu, Latviji i San Marinu a Mandzukic fudbalskim velesilama.

Pa lik je najzasluzniji sto Bayern onako leprsavo igra, jer nije sidras kao Gomez.
Nije da stoji u 16-tercu i ceka loptu nego se dobro oznoji, uzme je protivniku i salje na krilo ..
u istom momentu smo napisali postove i bas govoris suprotno o onome o cemu ja govorim, ti nisi vidio fudbala osim na sokeru jarane, izvini ako te to vrijedja ali ako mislis da je mandzukic bolji spic ako ima bolju tehniku onda se jarane grdno varas ;)
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 21 okt 2012, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 21 okt 2012, 18:58

M4kaveli je napisao/la:Jesi bukvalista.

Dobro svako ima forumsko pravo na svoje mišljenje, ali ja se sa ovim boldiranim apsolutno ne slažem.
I ne bih da dalje raspravljamo oko toga ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Baci13, Beduin, HariTz, Muumii, Skojevska i 55 gostiju.