FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- youngredcomps
- Kontakt:
Re: FC Barcelona

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- SultanSulejman
- Kontakt:
youngredcomps je napisao/la:respect

Kupite Penaldu loptu - ovom geniju se ostavlja zlatna.youngredcomps je napisao/la:respect

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za pobjedu na Riazoru

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
znal ko stranicu nesto ide barca fans tak nekako ,ima posebno tema gifovi i poslije svake utakmice ljudi postavljaju gifove ,odatle sam skido prije sve a sad zaboravio tu stranicu i nikako ne mogu da se sjetim 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Pa ja ne znam jel postoji rekord da ga Messi nije srušio ili da nije blizu.
Bez konkurencije najbolji igrač svih vremena. Ovo je čisto ludilo...

Bez konkurencije najbolji igrač svih vremena. Ovo je čisto ludilo...

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
jao. nisam gledao utakmicu, ali kad sam pročitao sva ova kukanja, pomislio sam da su nas rasuli, da je valdesu svaka lopta doslovno kroz uši prošla, da je odbrana ko švajcarski sir. da ne pretjerujete malo? istina, četiri gola u barsinoj mreži jesu čudna pojava, iznenađujuća, možda i malo smiješna. ali, kakva četiri gola?
barem iz ovog što sam ja vidio (duži sažeci uz golove), jedini razlog za brigu je da se valdes konačno uozbilji i da se nadamo da će nam ubuduće delegirat normalne suce. prvi gol deportiva uopće nije penal, a penal se nikako nije mogao branit, nit je zahvalno polagat nade u golmana da odbrani penal, jer ima minimalne šanse pa čak i da izgleda ko tri bob sappa. drugi gol - iako je stvarno bila ogromna gužva i bila je slaba vidljivost, što ga trunkicu opravdava, to je valdesov gol. u onakvim trenucima se lopta izbija, ne hvata se. treći gol možda malo ide na dušu valdesu, ali treba bit realan i reć da je slobodnjak opasno izveden. vjerujem da niste govorili da je casillas flop kad su u njegov ugao iz slobodnjaka trpali cazorla i senna. četvrti gol je toliko nesretan, da je žalosno pričat o bilo čijoj konkretnoj greški.
velika barselona, braćo moja. primit četiri gola i olako utrpat pet, za nevjerovatnu utakmicu i nastavak šamaranja primere. o messiju ne treba trošit riječi, a fabregas je opet dokazao kakva je igračina kad nije stavljen u okvire i kad nije žrtva sistema/formacije. ja sasvim zadovoljan. sad u ligi prvaka dobit seltik i stvorit mogućnost za malo opuštanja na evropskom frontu, a sačuvat prednost u ligi.
i da, neko je pitao za piquea kad se vraća. odavno on ima zeleno svjetlo, ali očito se neće ništa riskirat još. meni je to ok, jer bolje da se oporavlja u ovim utakmicama sa slabijim protivnicima, nego da nam fali za završnicu lige prvaka ili u derbijima primere.
barem iz ovog što sam ja vidio (duži sažeci uz golove), jedini razlog za brigu je da se valdes konačno uozbilji i da se nadamo da će nam ubuduće delegirat normalne suce. prvi gol deportiva uopće nije penal, a penal se nikako nije mogao branit, nit je zahvalno polagat nade u golmana da odbrani penal, jer ima minimalne šanse pa čak i da izgleda ko tri bob sappa. drugi gol - iako je stvarno bila ogromna gužva i bila je slaba vidljivost, što ga trunkicu opravdava, to je valdesov gol. u onakvim trenucima se lopta izbija, ne hvata se. treći gol možda malo ide na dušu valdesu, ali treba bit realan i reć da je slobodnjak opasno izveden. vjerujem da niste govorili da je casillas flop kad su u njegov ugao iz slobodnjaka trpali cazorla i senna. četvrti gol je toliko nesretan, da je žalosno pričat o bilo čijoj konkretnoj greški.
velika barselona, braćo moja. primit četiri gola i olako utrpat pet, za nevjerovatnu utakmicu i nastavak šamaranja primere. o messiju ne treba trošit riječi, a fabregas je opet dokazao kakva je igračina kad nije stavljen u okvire i kad nije žrtva sistema/formacije. ja sasvim zadovoljan. sad u ligi prvaka dobit seltik i stvorit mogućnost za malo opuštanja na evropskom frontu, a sačuvat prednost u ligi.
i da, neko je pitao za piquea kad se vraća. odavno on ima zeleno svjetlo, ali očito se neće ništa riskirat još. meni je to ok, jer bolje da se oporavlja u ovim utakmicama sa slabijim protivnicima, nego da nam fali za završnicu lige prvaka ili u derbijima primere.
Pritisnuo je ovdje i kockicu i trokut i krugyoungredcomps je napisao/la:respect

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Oj sta li sam ja to propustio
Citam ove komentare i smijem se, koji ste vi ludjaci
U pozitivnom smislu naravno ..
Bio napolju tako da nisam mogao gledati tekmu, a kako vidim, jedna od boljih i zanimljivijih u zadnje vrijeme.
Imal gdje snimak ?

Citam ove komentare i smijem se, koji ste vi ludjaci

U pozitivnom smislu naravno ..
Bio napolju tako da nisam mogao gledati tekmu, a kako vidim, jedna od boljih i zanimljivijih u zadnje vrijeme.
Imal gdje snimak ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
http://www.fullmatches.net/deportivo-la ... 0-10-2012/" onclick="window.open(this.href);return false;
E hvala.
Xavijeva asistencija za 3-5 jučer je bila prva asistencija za gol Messija od 1. maja 2010. godine.
Xavijeva asistencija za 3-5 jučer je bila prva asistencija za gol Messija od 1. maja 2010. godine.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
victor je taman izrastao bio u svjetsku klasu, na pocetku karijere je cesto pravio gluposti, onda u nekoliko sezona je moramo priznati bio odlican, kako nas je samo znao vaditi u finalima, polufinalima i drugim bitnim utakmicama, da bi u prosloj i pogotovo ovoj sezoni sa formom se sunovratio, sad neodoljivo podsjeca na Hespa
ipak prerano je da otpisujemo i ljagamo previse, krize dodju i prodju, ako popravi formu, pokaze se u najboljem svjetlu onda kad je najbitnije, sve ce ove smijurije njegove biti zaboravljene. ipak do sad kad sve sagledamo nije nas nista bogzna ostetio, prednost u ligi je sjajna, vidjecemo na kraju sezone kad podvucemo crtu kakva ce mu biti generalna ocjena
nas najveci tragicar u ovoj sezoni je maskerano, ali sve nekako nesretno, ni kriv ni duzan covjek ispadne tragicar, samo splet nesretnih okolnosti, nista drugo
izgurat cemo mi rutinski do januara, a onda ce biti pojacanja u odbrani vidjet cete
ne smijete prozivati sad tita zog izjave da nece biti pojacanja, to covjek kaze kao profesionalac, tako pokusava ohrabriti postojece snage, ne sije se sad unositi nemit medju igrace, i da vec sad zna ko ce biti doveden u januaru, normalno je da prica kako nece biti pojacanje, to se drzi u tajnosti radi cuvanja samopouzdanja i kompaktnosti ekipe
ipak prerano je da otpisujemo i ljagamo previse, krize dodju i prodju, ako popravi formu, pokaze se u najboljem svjetlu onda kad je najbitnije, sve ce ove smijurije njegove biti zaboravljene. ipak do sad kad sve sagledamo nije nas nista bogzna ostetio, prednost u ligi je sjajna, vidjecemo na kraju sezone kad podvucemo crtu kakva ce mu biti generalna ocjena
nas najveci tragicar u ovoj sezoni je maskerano, ali sve nekako nesretno, ni kriv ni duzan covjek ispadne tragicar, samo splet nesretnih okolnosti, nista drugo
izgurat cemo mi rutinski do januara, a onda ce biti pojacanja u odbrani vidjet cete
ne smijete prozivati sad tita zog izjave da nece biti pojacanja, to covjek kaze kao profesionalac, tako pokusava ohrabriti postojece snage, ne sije se sad unositi nemit medju igrace, i da vec sad zna ko ce biti doveden u januaru, normalno je da prica kako nece biti pojacanje, to se drzi u tajnosti radi cuvanja samopouzdanja i kompaktnosti ekipe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislis asistencija sa ovog gifa iznad??M4kaveli je napisao/la:E hvala.

Nisam to ja napisao nego kopirao i postavio ovdje.
Ni meni nije jasno kako se ono broji kao asistencija
Ni meni nije jasno kako se ono broji kao asistencija

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rutinski

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Huh, sinoć jako neizvjesna i zanimljiva utakmica, al' na svu sreću odnijeli smo puni plijen sa Riazora. 

Klassenerhalt - Na klar doch !

jedan je il capitano
Neuništiva zvijerazTer je napisao/la:
jedan je il capitano

Nekakva lažna 9-tka, lažna 10-tka, lažna komplet odbrana i na kraju lažni golman, kao šlag na tortu....sa toliko laži na sve strane, ipak smo prvi na tabeli...doduše, Deportivo je samo Barci zabio 4 komada i pitanje je hoce li više ikome, a to je najbolji pokazatelje lažne odbrane...voditi 3-0 i dopustiti da se protivnik vrati iz klasicnog knockouta je nedopustivo za nivo tima kakav je Barca... mora se pohvaliti i drugi dijelovi tima: veza i napad jer lažne 9-tke i 10-tke su utrpale i asistirale za 5 komada na Riazoru....svaka cast
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 21 okt 2012, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.