Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Da li ima podatak koliko je dzeko odigrao minuta ove seozone i koliko je postigao golova ?
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
http://www.premierleague.com/en-gb/play ... on=FORWARD" onclick="window.open(this.href);return false;Salkao je napisao/la:Da li ima podatak koliko je dzeko odigrao minuta ove seozone i koliko je postigao golova ?
Minuta 309, utakmica 7, golova 5 u EPL, a na ovo mozes dodati jos 2 utakmcie u LP i jedan go
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Koji je Dzeko na listi strijelaca Premier Lige?
3, ispred njega ima onaj iz Swansea i jos nekoSheyi je napisao/la:Koji je Dzeko na listi strijelaca Premier Lige?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Goalgetter
- Kontakt:
Kvalifikacije za SP2014: 360 minuta, 4 utakmice, 5 golova.
Liga prvaka: 118 minuta, 2 utakmice, 1 gol.
Premier Liga: 281 minuta, 7 utakmica, 5 golova, 1 asistencija.
Prosjek u Premier Ligi je da daje svakih 56 minuta gol.
Liga prvaka: 118 minuta, 2 utakmice, 1 gol.
Premier Liga: 281 minuta, 7 utakmica, 5 golova, 1 asistencija.
Prosjek u Premier Ligi je da daje svakih 56 minuta gol.
Cuj do Edina je? Je li u utakmicama,malobrojnim, koje je Edin igrao od pocetka samo on bio los, imao milion lopti, pa se napromasivao ili je cijela ekipa bila losa npr. protiv Borusije? Edin mora svaku zabiti da ne bi zavrsio na klupi, ako pocne od pocetka, mora u prvom poluvremenu, da ne bude zamjenjen, dok evo Tevez moze evo vec mislim 6 utakmica bez pogodka, kao i Kun kad je u krizi nema veze sto ne zabija opet igra, Balo za City igra uzasno, al za Italiju zabije, pa i on opet dobije sansu ispred Dzeke. Kad Mancini pusti Edina da odigra lose, sto se uostalom desava svima, a ne kazni ga odmah klupom i budee imao isti tretman kao prema drugima, Dzko bi bio jos bolji. On u ovom trenutku ne zasluzuje da se zove super zamjenom, nego najboljim napadacem Citya i top napadacem cvijetaa, sto Mancini i Dzekini saigraci to ne vide dok ne zagusti, je njihov problem.Cautinho je napisao/la:Pa eto,kakav je Edin kad igra od pocetka u zadnjih 10-15 minuta kada city ganja rezultat? sve je do njega i njegove mentalne i psihicke snage.
Najbolji strijelac premier lige
RVP 6 golova 579 miinuta igrao
Džeko 5 golova 281 minuta igrao
Dijeli 4. mjesto sa 5 golova, prva trojica imaju po 6.Sheyi je napisao/la:Koji je Dzeko na listi strijelaca Premier Lige?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
6 ba, michu, van persie
5 džeko, defoe, fletcher, suarez
4 crouch, lambert, jelavić, torres, nolan
5 džeko, defoe, fletcher, suarez
4 crouch, lambert, jelavić, torres, nolan
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kad sam ja nedavno rekao da bi Edin davao golova kao i Van Persie da imaju istu minutazu neko mi se nasmijao. Pa u pravu je bio, cuj isto golova. Jesam i ja budala.... Dzeko bi davao duplo vise sa takvom minutazomZekoo je napisao/la:Najbolji strijelac premier lige

ne znam baš jer džeko slabo zabija kad je starter.calcio je napisao/la:Kad sam ja nedavno rekao da bi Edin davao golova kao i Van Persie da imaju istu minutazu neko mi se nasmijao. Pa u pravu je bio, cuj isto golova. Jesam i ja budala.... Dzeko bi davao duplo vise sa takvom minutazomZekoo je napisao/la:Najbolji strijelac premier lige
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Napisao sam svoju teoriju zasto je tako, pogledaj malo iznad, ili na prethodnoj stranici. Cisto sumnjam da bi Ferguson trpio onakve gnjavatore lopte kakvih ima nekoliko komada u Citiju.dijalog je napisao/la:ne znam baš jer džeko slabo zabija kad je starter.calcio je napisao/la:Kad sam ja nedavno rekao da bi Edin davao golova kao i Van Persie da imaju istu minutazu neko mi se nasmijao. Pa u pravu je bio, cuj isto golova. Jesam i ja budala.... Dzeko bi davao duplo vise sa takvom minutazomZekoo je napisao/la:Najbolji strijelac premier lige
Dzeko je kompletniji napadac od Robina. Edin se za svoje golove sam izbori dok RVP uglavnom zabija s "tacne". S 23.godine je bio najbolji igrac Bundeslige,godinu kasnije najbolji strijelac,s Cityem uzeo FA cup i ucestvovao u osvajanju lige. Sigurno ce imati i vise golova od Robina na reprezentativnom nivou i nadam se da ce nastupiti u Brazilu.
Robin je napadac svjetske klase koji ima iza sebe jednu vrhunsku sezonu i koji nikad nije dao nikakav doprinos u osvajanju necega.Mozda ove godine uzme nesto s Unitedom. Dijamant je preodređen za velike stvari i ove godine ce najvjerovatnije biti prvi strijelac lige.
Robin je napadac svjetske klase koji ima iza sebe jednu vrhunsku sezonu i koji nikad nije dao nikakav doprinos u osvajanju necega.Mozda ove godine uzme nesto s Unitedom. Dijamant je preodređen za velike stvari i ove godine ce najvjerovatnije biti prvi strijelac lige.
Neznam jeli iko prije postavio ovaj vid
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- NoName
- Kontakt:
Pored ovolikih zvijezda u City-u, pored igrača koji se svrstavaju među najbolje na svijetu, cijeli stadion pjeva našem Edinu. Neprocjenjivo.
Dajem 50 KM ko napravi simulaciju Edina kako rafala po klupi Citya (Miske style)
Dajem 50 KM ko napravi simulaciju Edina kako rafala po klupi Citya (Miske style)

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Zanimljivo gledam ovu kontru i Dzeko je brze dotrcao u situaciju za gol od Yaye Tourea. I onda neko kaze Dzeko spor, kakvi spor, on kad hoce sve moze. U ovoj utakmici je odlicno trcao, pomagao odbrani, ma vidjelo se odmah da ce dati gol.mozak je napisao/la:Neznam jeli iko prije postavio ovaj vid
[youtube][/youtube]
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nek ga susic ubaci protiv grka u zenici u 70.. Mozda nesto i napravi..
Mene nije odusevio nikako igrom u reprezentaciji.. On je nas najbolji igrac, mozda ne nama al u svijetu je najpoznatiji i takvi bi trebali znati rijesiti utakmicu.. Igrao je bolje prosle godine. Jednim potezom je francuze doveo do straha.. Eto nadam se da ce tako i ove godine znati rijesiti jednim udarcem za repku ne mora uvijek city cupat
Mene nije odusevio nikako igrom u reprezentaciji.. On je nas najbolji igrac, mozda ne nama al u svijetu je najpoznatiji i takvi bi trebali znati rijesiti utakmicu.. Igrao je bolje prosle godine. Jednim potezom je francuze doveo do straha.. Eto nadam se da ce tako i ove godine znati rijesiti jednim udarcem za repku ne mora uvijek city cupat

- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ma ljudi jednostavno brkaju pojam brzine i ubrzanja.BIHfan je napisao/la:Zanimljivo gledam ovu kontru i Dzeko je brze dotrcao u situaciju za gol od Yaye Tourea. I onda neko kaze Dzeko spor, kakvi spor, on kad hoce sve moze. U ovoj utakmici je odlicno trcao, pomagao odbrani, ma vidjelo se odmah da ce dati gol.mozak je napisao/la:Neznam jeli iko prije postavio ovaj vid
[youtube][/youtube]
Visoki igraci nemaju dobro ubrzanje, medjutim brzina im je uglavnom jaca strana. Primjera radi zato su sprinteri uglavnom 1.80 m i vise, naprimjer Bolt je 1.96 m.
Normalno da ce trcat brzo,trebo ih je jos vise ostavit,pa on je igro 10min. a one koje je pretrcao su igrali od pocetka.BIHfan je napisao/la:Zanimljivo gledam ovu kontru i Dzeko je brze dotrcao u situaciju za gol od Yaye Tourea. I onda neko kaze Dzeko spor, kakvi spor, on kad hoce sve moze. U ovoj utakmici je odlicno trcao, pomagao odbrani, ma vidjelo se odmah da ce dati gol.mozak je napisao/la:Neznam jeli iko prije postavio ovaj vid
[youtube][/youtube]
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Coolpanda24, Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.