Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
jak ovaj vas igrac,Oxygen je napisao/la:![]()
baresi#6 je napisao/la:ako je ovo tačno za bonuccija tj. da je otjerao i udario pljačkaša koji je uperio pištolj u njega svaka čast kapa do poda. moraš imat muda za to!
Vidal je napisao/la:baresi#6 je napisao/la:ako je ovo tačno za bonuccija tj. da je otjerao i udario pljačkaša koji je uperio pištolj u njega svaka čast kapa do poda. moraš imat muda za to!
Naravno.Oxygen je napisao/la:Bonnuci je "budala", hajde što je rizikovao svoj život, ali tu je i žena, pretpostavljam da je bar u neposrednoj blizini bilo ljudi, a ne zna sa kim ima posla, mogao je umjesto tog lopova biti neko mnogo luđi i svašta bi se desilo.
Koliko god to izgledalo herojski, mnogo je glupo, zarad sata ne treba izgubiti glavu.
htio da ih opljačkaHuska je napisao/la:A sta je to bilo, zbog cega je potego pistojl na njega
po ovoj sliKi nije pogodak, jer je par cm lopte na liniji.. ne znam je li kasnije ušlo i tih par cmPuma je napisao/la:
Mislim da je ovo pogodak, al tesko je procijeniti u svakom slucaju, nemaju sudije opciju replay ili nesto slicno, u pitanju su stotinke i milimetri.
p'ederskiZeman je napisao/la:po ovoj sliKi nije pogodak, jer je par cm lopte na liniji.. ne znam je li kasnije ušlo i tih par cmPuma je napisao/la:
Mislim da je ovo pogodak, al tesko je procijeniti u svakom slucaju, nemaju sudije opciju replay ili nesto slicno, u pitanju su stotinke i milimetri.kako ovo zvuči