Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

azTer
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la azTer » 20 okt 2012, 17:09

otkupna klauzula za 2012. godinu 10 miliona, za 2013. godinu 15 miliona.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 okt 2012, 17:26

azTer je napisao/la:otkupna klauzula za 2012. godinu 10 miliona, za 2013. godinu 15 miliona.
Onda vjerovatno tako i ostaje.Uglavnom Chelsea je puni vlasnik ugovora ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 20 okt 2012, 17:29

U takvim slucajevima klauzule po prelasku u drugi klub rastu za par miliona..Tako nesto u ugovoru ima Parejo..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 okt 2012, 21:45

Neka Pelegrina jos samo dva kola :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 okt 2012, 00:17

juznjak> je napisao/la:Neka Pelegrina jos samo dva kola :mrgreen:
Vracamo se u formu,crno vam se pise :mrgreen:
BTW:Juan Bernat Velasco,vrijedi upamtiti ovo ime.Nasljednik Vicente Rodriguzea 8-) :D

slika
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 21 okt 2012, 00:46

Adi_Zepce je napisao/la:
BTW:Juan Bernat Velasco,vrijedi upamtiti ovo ime.Nasljednik Vicente Rodriguzea 8-) :D

slika
Nemoj bogati da bude nasljednig Vicente,jadan momak, morat ce u turbe ubacit da ga zaobidju povrede xD
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 okt 2012, 00:49

deenniiVCF je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:

slika
Nemoj bogati da bude nasljednig Vicente,jadan momak, morat ce u turbe ubacit da ga zaobidju povrede xD
:lol: :lol:
Neka ga povrede zaobiđu,ali po igri neka naslijedi Vicentea.Za dvije sezone ocekujem jednu novu generaciju,aBd sampionsku na celu sa Bernatom,Pacom,Fedeom,C.Gilom,Salvom R.te ponekim i sadasnjim prvotimcima :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 21 okt 2012, 12:22

Dodaj tu i Canalesa :D
Zamisli sad da niste pustili Isca,perverzija.. 8-)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 okt 2012, 16:59

L_blancos je napisao/la:Dodaj tu i Canalesa :D
Zamisli sad da niste pustili Isca,perverzija.. 8-)
Isco prije par dana izjavio da je Emery kriv sto je otisao :roll:
A naravno da tu racunam Canalesa,te pravog Piattia,Banegu,Ruiza,Guaitu itd.,jer su to igraci koji mogu jos dosta sezona da izguraju ;)

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 okt 2012, 12:59

Valencia ce po svemu sudeci prodati Jonasa,za kojeg Tottenhem nudi između 12 i 15 miliona eura :cry:
Kao zamjene sada se pominju Aspas iz Celte,te Huntelaar iz Schalkea.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 okt 2012, 16:07

Slab sinoc Xumetra ,pregazila ih Murcia ,iako je bilo samo 1-0 - Ne znam koliko je Valenciji pametno da vec na zimu prodaje jednog od bitnijih igraca u sred prvenstva ,tako se lako poremiti koncepcija u igri. Nekada se i narusi dobra atmosfera u svlacionici . Nego,Huntelar jedino moze biti zamjena ako ode Soldado , Jonas igra vise kao ofanzivni vezni ,dok je Huntelar klasicni napadac. Aspas je vec idealnija zamjena . Dobar igrac, na njega sam na pocetku sezone i tipovao da ce biti otkrovljenje sezone.-) :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 okt 2012, 16:50

juznjak> je napisao/la:Slab sinoc Xumetra ,pregazila ih Murcia ,iako je bilo samo 1-0 - Ne znam koliko je Valenciji pametno da vec na zimu prodaje jednog od bitnijih igraca u sred prvenstva ,tako se lako poremiti koncepcija u igri. Nekada se i narusi dobra atmosfera u svlacionici . Nego,Huntelar jedino moze biti zamjena ako ode Soldado , Jonas igra vise kao ofanzivni vezni ,dok je Huntelar klasicni napadac. Aspas je vec idealnija zamjena . Dobar igrac, na njega sam na pocetku sezone i tipovao da ce biti otkrovljenje sezone.-) :D
Xumetra znaci poceo lose igrati,bit ce da ce Cejudo iz Osasune biti to pojačanje :roll: :twisted: .Ma ovo oko prodaje Jonasa jos se ne znam da li ce biti ljeto ili zima,ali ono uvijek ima nagađa.Sto se Huntelara tice mozda ga bas kao napadaca hoce,jer na mjestu Jonasa (nesto povucenije) mogu igrati Piatti,Feghouli,a u tim se vraca uskoro i Canales.

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 okt 2012, 16:55

Pred kraj utakmice protiv Athletica igralo se sa tri centralna vezna:Gago,Tino i Ever..
Mozda je ta formacija cak i bolja za ovu Valenciu,naprijed jos Feghouli-koji je meni inace najbolji u ovoj Valenciji i Canales i mislim da bi to bolje izgledalo od ovog pacenja ..
Previse se forsira Viera a iz aviona se vidi da je jos uvijek zelen ..
Sto se Jonasa tice,nisam njegov prevelik ljubitelj..Tu poziciju moze Canales izdominirat,samo ako ga povrede zaobidju..Sto se zamjene tice volio bih da vam Aspas dodje..
Jedno vrijeme se Valencia povezivala sa Strootmanom ? Imal kakvih prica sad oko njega ?
I da,Barragan .. :D Mislio sam da je Bruno najgori desni bek ali ovaj ga nadmasuje..Gdje ih samo iskopate :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 okt 2012, 17:04

L_blancos je napisao/la:Pred kraj utakmice protiv Athletica igralo se sa tri centralna vezna:Gago,Tino i Ever..
Mozda je ta formacija cak i bolja za ovu Valenciu,naprijed jos Feghouli-koji je meni inace najbolji u ovoj Valenciji i Canales i mislim da bi to bolje izgledalo od ovog pacenja ..
Previse se forsira Viera a iz aviona se vidi da je jos uvijek zelen ..
Sto se Jonasa tice,nisam njegov prevelik ljubitelj..Tu poziciju moze Canales izdominirat,samo ako ga povrede zaobidju..Sto se zamjene tice volio bih da vam Aspas dodje..
Jedno vrijeme se Valencia povezivala sa Strootmanom ? Imal kakvih prica sad oko njega ?
I da,Barragan .. :D Mislio sam da je Bruno najgori desni bek ali ovaj ga nadmasuje..Gdje ih samo iskopate :lol:
Bilo je govora da ce po povratku Banege se forsirati ta 4-3-3 formacija,sa tri vezna,te jednim klasicnim i dva krilna napadaca.Mozda to budemo gledali i sutra protiv Bate Borisova :D
Vieru previse forsira iz razloga sto nema desnog krila,a u svakom slucaju bolje odigra na toj,ali i lijevom krilu od Guardada,koji je cista nula.Mnogo sam vise ocekivao od njega :roll:
Oko napadaca se slazem s tobom,usudit cu ce se reci da bi Aspas mogao uskoro postati i reprezentativac,a Valencia mu moze biti odksocna "daska" za to.
Za Strootmana tesko da imamo sanse,kao moguce zamjene za Albeldu pominju se Romeu iz Chelsea,te Pina iz Mallorce.Bilo je rijeci nedavno i o Matuidiu iz PSG-a,te Capoueu iz Tolousea,ali tesko da ce Valencia za nekog izdvojiti vise od 6-7 miliona :mrgreen:
P.S Da vidis ima gori i od Brune.Braulio cuda radi kada su transferi u pitanju,ali sta je vidio u Barraganu nitko ne zna.Jos fol momak prosao sve omladinske selekcije i bio clan Liverpoola :oops: :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 okt 2012, 22:20

Soldado hat-trick 8-) bravo Palencia ;)

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 23 okt 2012, 22:42

nisam ni najmanje sumnjao u pobjedu danas. prvi su išli na listić. :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 okt 2012, 22:53

Ave Valencia..
red je da Španija ima 4 ekipe medju 16 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 okt 2012, 22:53

Ovo je prava Valencia.Drska,agresivna i uvjerljiva :D
Konacno Soldado se raspucao,druga vezana pobjeda i mislim da nam sada slijedi jedna serija dobrih rezultata.Ocekujem sada protiv Betisa trijumf te povratak u vrh.
Ova pobjeda je potvrdila da ce Los Che 99% u 1/8 finala LP,a imamo sansu i da kao prvi idemo ;)

www.valencia-balkan.net

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 okt 2012, 22:54

Svaka cast

Dvoboj na Mestalji odlucuje o prvvom mjestu 8-)
Thomas Müller - Fußballgott

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 okt 2012, 23:09

don_burza je napisao/la:Svaka cast

Dvoboj na Mestalji odlucuje o prvvom mjestu 8-)
Da,to je sada sigurno.Mozemo aBd i do prvog mjesta.Tada ce u timu biti spremni Banega i Canales :)

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.