FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hehe kako se zovu ona dva plivadona što nam uliječu na forum poslije svake naše domače tekme sa svojom maloumnom pričom kako nas je malo bilo..hehehe
nešto mi padoše na pamet..i njihovi idiotluci..Bože koje orke
nešto mi padoše na pamet..i njihovi idiotluci..Bože koje orke
YES.WE.DID.
skoro da zaboravim..kupovina naših "dionica” ide iznad svih očekivanja..več je prodato 150 milja KM
nije šuplja i nije ubleha ..info je ditektno iz usta člana UO
sutra na bazenu Termalna rivijera sa početkom u 18 h je prezentacija ( detaljna) stvari oko kupovine "glasa” pa bujrum ko može,hoče i intetesuje ga ova tema
nije šuplja i nije ubleha ..info je ditektno iz usta člana UO
sutra na bazenu Termalna rivijera sa početkom u 18 h je prezentacija ( detaljna) stvari oko kupovine "glasa” pa bujrum ko može,hoče i intetesuje ga ova tema
YES.WE.DID.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da li je neko postavio izvjestaj vecerasnje tekme? Hvala
[youtube][/youtube]DzoleZeljo je napisao/la:Da li je neko postavio izvjestaj vecerasnje tekme? Hvala
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma sve u svemu, ovaj derbi sto dolazi nadam se da ce ispuniti ocekivanja sviju nas. Jbg, treba biti realan, pa reci da se ne ocekuje sada neka famozna posjeta, ali ako nista jug i sjever da budu krcati. Ja bi od sveg srca volio da budu jug, sjever i istok puni cisto radi atmosfere, ali i ovo ulazi u pojmove naucne fantastike. Zapad nisam naveo jer svakako bude jedva 200 gledalaca, ali sta je tu je. Ocekujem zaista dobar derbi, dva rivala koja se dugo vremena nisu nasli na ovakvim pozicijima.VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]DzoleZeljo je napisao/la:Da li je neko postavio izvjestaj vecerasnje tekme? Hvala
Mozda ako prodete Zrinjskog se stvori jos dodatna doza euforije pred derbi, ali kako kod, po meni treba raditi na obje strane da se stvori stara gradska euforija pred derbi.

Bili bolji i pobijedili! Borac nije dosao da se brani, vec da se nadigrava, a mi smo otprilike za ovoliko i bolji kao ekipa, iako tu nadmoc veceras i nismo bas demonstrirali! Taman kad pomislim da znam sta Jovic hoce od ekipe dese se stvari kao veceras pa da mi je tokom tekme veliki upitnik iznad glave...
Suljica mozete kuditi, al njemu treba samo psiholog....Nasa igra je bez njega mrtva, jer onda ostaje samo Said za cuvanje (eventualno Sesar)...Onoliko psovanje igracu koji pogine svaku utakmicu, koji je jedini igrac koji zadatke ima pred protivnickim i nasim sesnaestercem....fuj!!! Ako nemamo para da kupimo i dovedemo vrhunski kvalitet cijenimo bar trud i zalaganje onog sto imamo! Slazem se da je i veceras,pa i vise puta ranije, pravio kikseve koji su nas kostali ili mogli kostati, ali se sve to desava sve manje....Pustimo Jovica da to dovede u red!
Meni veceras Mario igrac utakmice! Koliko je samo pretrcao, kako je sigurno djelovao...Sigurna predaja lopte, skolski igfra....frajer se zrtvuje za ekipu i igra sta mu se kaze...bio je bek, krilo, stoper, evo i zadnji vezni! Uz postovanje Radanu, volio bih vidjeti kako izgleda tandem Sesar i Tadejevic....
Dejo je vrhunski golman, i to dokazuje iz tekme u tekmu, i vrlo brzo bi on mogao biti taj treci golman reprezentacije, ne podcjenjujuci odlicnog Avdukica!
Ostale necu komentarisati, svi su u svom prosjeku, s tim da me je veceras Mario odusevio, a i Said odigrao onako kako on zna!

Suljica mozete kuditi, al njemu treba samo psiholog....Nasa igra je bez njega mrtva, jer onda ostaje samo Said za cuvanje (eventualno Sesar)...Onoliko psovanje igracu koji pogine svaku utakmicu, koji je jedini igrac koji zadatke ima pred protivnickim i nasim sesnaestercem....fuj!!! Ako nemamo para da kupimo i dovedemo vrhunski kvalitet cijenimo bar trud i zalaganje onog sto imamo! Slazem se da je i veceras,pa i vise puta ranije, pravio kikseve koji su nas kostali ili mogli kostati, ali se sve to desava sve manje....Pustimo Jovica da to dovede u red!
Meni veceras Mario igrac utakmice! Koliko je samo pretrcao, kako je sigurno djelovao...Sigurna predaja lopte, skolski igfra....frajer se zrtvuje za ekipu i igra sta mu se kaze...bio je bek, krilo, stoper, evo i zadnji vezni! Uz postovanje Radanu, volio bih vidjeti kako izgleda tandem Sesar i Tadejevic....
Dejo je vrhunski golman, i to dokazuje iz tekme u tekmu, i vrlo brzo bi on mogao biti taj treci golman reprezentacije, ne podcjenjujuci odlicnog Avdukica!
Ostale necu komentarisati, svi su u svom prosjeku, s tim da me je veceras Mario odusevio, a i Said odigrao onako kako on zna!
Ma vec odavno je jasno da je Dejo zasluzio da brani u repci, mislim svaka cast Avdukicu, ali trenutno Dejan je poslije Begovica i Sehica najbolji golman u BiH.
Ide sad i taj kup sa Zrinjskim, iskren da budem za 3 boda u Gradačcu, pristao bih na ispadanje iz kupa. Vidjecemo.
Ide sad i taj kup sa Zrinjskim, iskren da budem za 3 boda u Gradačcu, pristao bih na ispadanje iz kupa. Vidjecemo.

Ma Dejanu nesto u posljednje vrijeme ispadaju lopte odakle god da mu opucaju,protiv sirokog se i izvukao protiv Travnika nije sinoc opet mu ispada..pa nemaju top u nogama,treba poraditi na onome..mirsonii je napisao/la:Ma vec odavno je jasno da je Dejo zasluzio da brani u repci, mislim svaka cast Avdukicu, ali trenutno Dejan je poslije Begovica i Sehica najbolji golman u BiH.
Ma kakvo ispadanje crno,nema tu nikakvih kompenzacija jer mi svojom igrom moramo preskočiti oba protivnika.
Slutim Zrinjskom se već priprema iznenađenje
Sinoć u otvorenoj utakmici došli do bodova,ipak pokazali da smo kvalitetniji,zreliji,čestitke momcima.Mario i Sesar bi mogli da prave dar mar
Radan mi se nešto posebno svidio sinoć
Na Željezničkoj je bilo masa murije fakat i pretpostavio sam da su "tople bratske" primile po d.upetu
Slutim Zrinjskom se već priprema iznenađenje

Sinoć u otvorenoj utakmici došli do bodova,ipak pokazali da smo kvalitetniji,zreliji,čestitke momcima.Mario i Sesar bi mogli da prave dar mar

Na Željezničkoj je bilo masa murije fakat i pretpostavio sam da su "tople bratske" primile po d.upetu
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
cestitke na pobjedi.odavno bolju utakmicu dinamicniju nisam gledao u nasoj ligi.stvarno dobra.necu reci da ste bili bolji ali koncetrisaniji jeste svoje sanse ste realizovali mi nismo i to je to.said zivotinja 

Upravo, ovakve utakmice ce vratiti publiku na stadione, svaka cast i Borcu koji nije dosao da se brani, vec je igrao otvoreno. Rijetko ko igra tako na Kosevu.fredi je napisao/la:cestitke na pobjedi.odavno bolju utakmicu dinamicniju nisam gledao u nasoj ligi.stvarno dobra.necu reci da ste bili bolji ali koncetrisaniji jeste svoje sanse ste realizovali mi nismo i to je to.said zivotinja
Borac je solidna ekipa, uz Krunica koji se izdvaja kao kvalitet vise, mislim da ste i slijedece godine u Evropi.
evo opet ja da gnjavim malo o suđenju procijenite sami ja nemam komentar osim
http://youtu.be/vs2Gn-AjXa8

Sarajevo ljubavi moja!
presmjesan penal ali sta se moze..jad je ceko bilo sta u nasem 16-tercusekac je napisao/la:evo opet ja da gnjavim malo o suđenju procijenite sami ja nemam komentar osimhttp://youtu.be/vs2Gn-AjXa8
sad im napuniti mrezu i pokazati da smo za klasu bolji..u filovanje mreze ne sumnjam...bice 3-0
YES.WE.DID.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
U većini utakmica smo imali problema na otvaranju, tako i sinoć. I u prvom i u drugom dijelu, moramo na tome poraditi.
Pritisak je zaista bio veliki na našim igračima, morali smo pobijediti i još jednom kažem da je ovo velika pobjeda, najvažnija u ovome trenutku. Igra može i mora bolje, tek na trenutke to izgleda onako kako želimo, ali sada je najvažnije da smo dobili.

Pritisak je zaista bio veliki na našim igračima, morali smo pobijediti i još jednom kažem da je ovo velika pobjeda, najvažnija u ovome trenutku. Igra može i mora bolje, tek na trenutke to izgleda onako kako želimo, ali sada je najvažnije da smo dobili.
Stankić je skinut sa liste nakon ove utakmice, ali naravno niko o tome niša ne piše.payton je napisao/la:presmjesan penal ali sta se moze..jad je ceko bilo sta u nasem 16-tercusekac je napisao/la:evo opet ja da gnjavim malo o suđenju procijenite sami ja nemam komentar osimhttp://youtu.be/vs2Gn-AjXa8
sad im napuniti mrezu i pokazati da smo za klasu bolji..u filovanje mreze ne sumnjam...bice 3-0

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
-
- Kontakt:
Dejo ima problema sa dalekim sutevima, pogotovo ako ona ide u njega, tj u sredinu.Nikako da je izbije kako treba.Ostale stvari su mu na extra nivou, koreneri, sigurnost na visokim loptama, 1 na 1 itd...Tabija je napisao/la:Ma Dejanu nesto u posljednje vrijeme ispadaju lopte odakle god da mu opucaju,protiv sirokog se i izvukao protiv Travnika nije sinoc opet mu ispada..pa nemaju top u nogama,treba poraditi na onome..mirsonii je napisao/la:Ma vec odavno je jasno da je Dejo zasluzio da brani u repci, mislim svaka cast Avdukicu, ali trenutno Dejan je poslije Begovica i Sehica najbolji golman u BiH.
SVE U SVEMU, ODLCINO JE BILO!
Vozdra komsije kako sam i prognoziro vi i mi cemo se ganjat za 1 mjesto,drago mi je da ste uzeli Borca sto znaci da imate kvalitet.Mi nismo jos u formi i uzimamo nekako bodove.Nijanse ce odlucit o prvaku.Mi nismo jos u formi a vi imate malo gadno proljece i sve zavisi kakav ce igracki kadar da ostane.Bice zanimljivo do kraja pa sta bude.
Sarajevo će se nakon 16. kola boriti za Evropu. Do tada za titulu. Ljudi sada zaista igraju dobro, ali treba znati da od 10 utakmica, 7 nisu makli iz Sarajeva. Sa pitarima uvijek isti folovi. Pred početak uzima se dupla, nakon trećine prvenstva titula, a u drugom dijelu borba za Evropu i paljba po Ivici Osimu i sudijama.Alipasino je napisao/la:Vozdra komsije kako sam i prognoziro vi i mi cemo se ganjat za 1 mjesto,drago mi je da ste uzeli Borca sto znaci da imate kvalitet.Mi nismo jos u formi i uzimamo nekako bodove.Nijanse ce odlucit o prvaku.Mi nismo jos u formi a vi imate malo gadno proljece i sve zavisi kakav ce igracki kadar da ostane.Bice zanimljivo do kraja pa sta bude.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
A kad vas u derbiju otresemo k'o Hamša horoza iza šupe biće kuknjave i pomaganje
VOLIM VOLIM VOLIM...
VOLIM SARAJEVO

VOLIM VOLIM VOLIM...
VOLIM SARAJEVO
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nakon 16. kola, trebala bi biti osjetnija prednost, dovoljna za nastavak prvenstva.Sarajevo će se nakon 16. kola boriti za Evropu. Do tada za titulu. Ljudi sada zaista igraju dobro, ali treba znati da od 10 utakmica, 7 nisu makli iz Sarajeva. Sa pitarima uvijek isti folovi. Pred početak uzima se dupla, nakon trećine prvenstva titula, a u drugom dijelu borba za Evropu i paljba po Ivici Osimu i sudijama.
Ne igramo tako dobro, ali smo trenutno bolji od Želje. Koštale su nas ove dvije prethodne tekme u Mostaru i Travniku pogotovo, gdje nismo smjeli i trebali izgubit i što nam je napravilo dodatni teret. Po mom mišljenju, bolje na strani igramo, tako da nije to neka utjeha sto smo sedam u Sarajevu igrali, računajući Olimpic, gdje će malo ko bodove odnijet. Ima još i Slavija, te Radnik i Zvijezda, gdje objektivno možemo uzet 4-5 bodova, da budem skoman. Nama su ključne ove kući, Borac uspješno apsolviran, još ako uzmemo Želju i Zrinjski sigurno smo jesenji prvaci.
Vama se poklopilo dosta toga, od Zenice, Rudar Prijedora itd... inače veoma loše igrate, što i sami znate.
Ne komentarišem previše suđenje, ali jučer dva gola nakon kasno suđenog faula, nešto što se ne svira vjerovatno i igranja rukom u akciji iz koje je pao gol. Da ne spominjem golove protiv Borca i Čelika.
Uglavnom, vama dolazi i jedan Olimpic i jedan Široki, koji će vas sigurno dobro namučit obzirom kako igrate, pa i Velež je nezgodan. Po meni je u ovih 5. kola vrlo moguće da Sarajevo napravi osjetniju prednost, a isto tako da prokocka. Derbi je uglavnom taj koji će dosta toga odlučiti.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Raja moze li mi neko napisati tekst od one pjesme za Lesinare? Zamolio bih lijepo.Pozdrav.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: endeende, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 63 gosta.