FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E tacno si me oraspolozio 
Nego,danas neki saban (jedini sa salom Gradine) na tribini lafo psuje Dzeli i Gusi sve sarajevsko zbog nevidjene ruke prije drugog gola,kako Zeljo dobija na sudije ovo ono. Raja se smije.
A vam Gradina se zatvorila na svom terenu,ne mogu da predju pola centra. Haos!

Nego,danas neki saban (jedini sa salom Gradine) na tribini lafo psuje Dzeli i Gusi sve sarajevsko zbog nevidjene ruke prije drugog gola,kako Zeljo dobija na sudije ovo ono. Raja se smije.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Rutinski odradjeno jos jedno gosotavnje i upisana nova tri boda. Meni licno malo utisak kvari primljen pogodak, no sta je tu je. Sada treba prvo obezbjediti ulazak u 1/4 finale kupa BiH i onda se nadam da ce uprava protiv Olimpica odabrati pravi termin kako bi sto vise navijaca bilo na Grbavici nakon dva mjeseca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Raja se vama smije iz utakmice u utakmicu pobijedite koga bez sudija vaša ekipa je realno lošija i od Borca i od Sarajeva.Čuić vam donosi bodove protiv Borca na Grbavici,a i danas protiv Gradine koja je zadnja i u kojoj je raspad sistema kojoj Željo aktuelni prvak treba da zabije 5 komada.Nije ni čudo što kad izadjete u Evropu primite minimum peticu.neroazzuro je napisao/la:E tacno si me oraspolozio
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Imas li jos sta za reci ili je to sve ?Vandelanoitte je napisao/la:Raja se vama smije iz utakmice u utakmicu pobijedite koga bez sudija vaša ekipa je realno lošija i od Borca i od Sarajeva.Čuić vam donosi bodove protiv Borca na Grbavici,a i danas protiv Gradine koja je zadnja i u kojoj je raspad sistema kojoj Željo aktuelni prvak treba da zabije 5 komada.Nije ni čudo što kad izadjete u Evropu primite minimum peticu.neroazzuro je napisao/la:E tacno si me oraspolozio
NO PYRO NO PARTY
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Raja?Raja se vama smije iz utakmice u utakmicu pobijedite koga bez sudija vaša ekipa je realno lošija i od Borca i od Sarajeva.Čuić vam donosi bodove protiv Borca na Grbavici,a i danas protiv Gradine koja je zadnja i u kojoj je raspad sistema kojoj Željo aktuelni prvak treba da zabije 5 komada.Nije ni čudo što kad izadjete u Evropu primite minimum peticu.

Opusteno samo, dolazi plava masina pa se prasina dize lagano, a alibiji se vec traze....

-
- Kontakt:
kako mislis nakon dva mjeseca,zar protiv slavije necemo imati navijace,i ja da se sta pitam javio bi upravi slavije da ne mozemo obezbijediti njihove navijace neka bezveze ne dolazeamerosm je napisao/la:Rutinski odradjeno jos jedno gosotavnje i upisana nova tri boda. Meni licno malo utisak kvari primljen pogodak, no sta je tu je. Sada treba prvo obezbjediti ulazak u 1/4 finale kupa BiH i onda se nadam da ce uprava protiv Olimpica odabrati pravi termin kako bi sto vise navijaca bilo na Grbavici nakon dva mjeseca.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Mislio sam na odsustvo nas navijaca - moja greska nisam se izrazio kako treba. Reprezentativna pauza i zabrana dolaska navijaca je utjecala da je Grbavica bila skoro dva mjeseca bez publike na utakmicama Zelje.old school je napisao/la:kako mislis nakon dva mjeseca,zar protiv slavije necemo imati navijace,i ja da se sta pitam javio bi upravi slavije da ne mozemo obezbijediti njihove navijace neka bezveze ne dolazeamerosm je napisao/la:Rutinski odradjeno jos jedno gosotavnje i upisana nova tri boda. Meni licno malo utisak kvari primljen pogodak, no sta je tu je. Sada treba prvo obezbjediti ulazak u 1/4 finale kupa BiH i onda se nadam da ce uprava protiv Olimpica odabrati pravi termin kako bi sto vise navijaca bilo na Grbavici nakon dva mjeseca.
Sto se Slavije tice mislim da se po tom pitanju ne trebamo spustati na njihov nivo. Utakmicu rutinski odraditi, obezbjediti 1/4 finale i onda se lagano pripremati za duel protiv Olimpica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Moderator
- Kontakt:
Igrači Gradine podijelili šalove (domaćeg tima) igračima Želje.. za svaki respekt
evo na slici možete vidjeti: http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0424_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

evo na slici možete vidjeti: http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0424_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- bistrikboy
- Kontakt:
Termin je vjerovatno subota 19h doduse jos nije zvanicno.amerosm je napisao/la:Rutinski odradjeno jos jedno gosotavnje i upisana nova tri boda. Meni licno malo utisak kvari primljen pogodak, no sta je tu je. Sada treba prvo obezbjediti ulazak u 1/4 finale kupa BiH i onda se nadam da ce uprava protiv Olimpica odabrati pravi termin kako bi sto vise navijaca bilo na Grbavici nakon dva mjeseca.
Sto se tice jucerasnje utakmice cinilo se da sa pola snage uzimamo i tako smo i uradili,odmorili smo Svraku,a i oni ostali su malo potrosili snage.Protiv Slavije treba staviti ponovo Stanica i Brkovica neka ganjaju njihove bekove.Do sada smo totalno "u planu" drugi smo sa samo 2 boda zaostatka a laksi raspored nam ide na proljece.Svaka cast Amaru i ekipi i hvala im sto se vise ne sikiram kod ovakvih gostovanja.Hvala vam.Bravo Željo.Vidimo se u utorak!Sretno Gradini i Srebreniku u svakom slucaju!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Auuuuuuuuuuuu jbttttGaziHusrevbeg je napisao/la:Čuj bogara se.HorionBosna je napisao/la:Ja kao navijac zeljeznicara se stidim ovakvih ljudi, jarane jednostavno zracis frustracijama i kompleksima, sta ti rade kuci??GaziHusrevbeg je napisao/la:Udbaši na kraju pobjediše, iskreno drugačiji ishod nisam ni očekivao, oni znaju da moraju pobjeđivati na lavoru ukoliko žele da ostanu u utrci za titulu.
Nama je najbitnije da ne gubimo korak i da samo tu u 2 ili 3 boda, dovoljan nam je jedan njihov kiks da ih prestignemo, a na proljeće će to aBd doći na svoje.
Sve je ovo dobro sad za sad. Stvari se odvijaju isto kao i prošle sezone kad samo ganjali Široki, a sad ganjamo pitare. Krajnji ishod je dobro poznat svima nama.
3000 postova za 5 mjeseci, lafo neki husrev beg, a bogara se po chatu?![]()
![]()
![]()
Hajd uredu je. Iskuliraj me, matere ti.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p2005838" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta ima, navijač Željezničara?!HorionBosna je napisao/la:Izbacili su slobodu svojim lopovlukom, nas jucer pokrali, kradu i namjestaju godinama, primjer ove godine 6 bodova protiv nas i borca pred kamerama, svi vide osim njih, kupe i pokradu osim i ostala kompanija ali zato zadnjih 10 godina kad god izadju u europu prime na startu po 4,5,6,7 golova razlike.. **** takvog sampiona..![]()

Slaviju odradit rutinski bez naprezanja, Olimpic na iskustvo, a u derbiju odigrat kako je Borac odigrao sinoć i rezultat neće izostati. Igrali su ljudi požrtvovano na svaku loptu, pravili šanse i iz igre i iz kontri. Treba priznati i reći da mi moramo još malo unaprijediti igru da bi to bilo to. Lijepo je reći rutinski pobijedili, al je još ljepše ubjedljivo. Mi jučer nismo bili ubjedljivi ni igrom ni rezultatom, to se mora mjenjati.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
El' ovaj saban, stalno neki sabani, ovaj, onaj sabanski forum , a ovaj pravi milion od dva miliona boca...pravo loše smo igrali jučer, nije vrijedna spomena utakmica ...neroazzuro je napisao/la:E tacno si me oraspolozio
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 21 okt 2012, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sa Željom tugujem,Želji se radujem... jel ta?AboveTheLaw je napisao/la:E ljudi kako se zove ona pjesma sto ima ritam od Bhf-a juče je par momaka pjevalo u Gradačcu ?
-
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 21 okt 2012, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
exbabilon je napisao/la:Slaviju odradit rutinski bez naprezanja, Olimpic na iskustvo, a u derbiju odigrat kako je Borac odigrao sinoć i rezultat neće izostati. Igrali su ljudi požrtvovano na svaku loptu, pravili šanse i iz igre i iz kontri. Treba priznati i reći da mi moramo još malo unaprijediti igru da bi to bilo to. Lijepo je reći rutinski pobijedili, al je još ljepše ubjedljivo. Mi jučer nismo bili ubjedljivi ni igrom ni rezultatom, to se mora mjenjati.
Burazeru sa tobom se uvijek slazem misljenja nam se podudaraju mene samo brine sto ni jednu utakmicu nismo odigrali kako treba neznam sta je razlog nikako da udjemo u formu mozda radi pauza reprezentacije ali me raduje da iako nismo u formi na drugom smo mjestu
Mi kako igramo samo je cudo pa smo 2 mjesto. Radnik 1-1,Rudara jedva uzeli evo sad Gradina ali kad pocnemo igrat kako znamo odosmo mi daleko ispred svih.Proljece pitari idu Celiku,,Nama,Sirokom,Borcu pa mislim a garantujem da ce im na zimu otic bar 2 igraca od ovih najboljih.
- champions1921
-
- Kontakt:
nije to nikakvo chudo,zavrshili ste sudije na minimalno 4 tekme,da nije bilo tog "chuda" bili bi ste 8-mi,al ko che vama skretnicharimka vishe znati,chudo je shto je uz takvu klimu i amariteta za osimizaciju rajvo i dalje prvo,chudo nevidjenoAlipasino je napisao/la:Mi kako igramo samo je cudo pa smo 2 mjesto. Radnik 1-1,Rudara jedva uzeli evo sad Gradina ali kad pocnemo igrat kako znamo odosmo mi daleko ispred svih.Proljece pitari idu Celiku,,Nama,Sirokom,Borcu pa mislim a garantujem da ce im na zimu otic bar 2 igraca od ovih najboljih.
voli vas vash bordoglavi kiklop
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hrammm1921, manijakba, tiagofaria25 i 49 gostiju.