Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nije mogao vise. Sad nema madridzana - ne javljaju se na ovakve budalescine kao ovo s ovim zutim Cescu.ripper je napisao/la:Cesc: "Žuti karton jer sam slavio gol na klupi? Ako više ne možete slaviti gol, onda je bolje zaustaviti ovu igru."
![]()
kakva je ono bila stoka od sudije
u pravu si tu smo da diskutujemo...ma i ja se zezam sa ovim "nije valjda da si umislio da znas bolje od Tite" itd. cisto malo hrane za misli, zapravo ja mislim da forumasi mogu znati bolje od tzv strucnjaka... ne samo u fudbalu nego i u mnogim drugim stvarima...messilla je napisao/la:@Larry, nemoj biti kloc majke ti. Ovo je forum i tu smo da diskutujemo (u ovom slucaju) o FC Barceloni, kritikujemo i hvalimo poteze igraca, uprave i tehnickog osoblja.
Cini mi se da sam ti ovo vec jednom pisao.
I nemoj vise majke ti pisati u stilu: "nije valjda da si umislio da znas bolje od Tite" itd.
ja ba bas se svasta izdesavalo da ova 4 gola prime, 3 gola primili bas bezveze dpbro je sve opet se zavrsiloRomariooo je napisao/la:kakva utakmica majko moja, ovo se trazi
kakav samo splet okolnosti u kojima barca prima 4 gola, nevjerovatno,
ali pokazalo se i veceras kako ova ekipa ima cvrst moral da i pored niza pehova i sudijskih nepravdi opet ode do pobjede
messi ponovo pokazuje da je najbolji svih vremena, ali ima cristiano, zidane, pele... mora mesi jos pure jesti heh
uglavnom hegemonija se ne moze zaustaviti ni kad nema golmana i jednog igraca, kad sama sebi daje golove...
hegemonija je jedina izvijesnost u neizvijesnosti zivota
To se zove manjak ne isukustva, takve stvari dolaze s godinama i minutama provedenim na terenu.bparena je napisao/la:Nesto sam primjetio kon Montoje. I kad treba i kad ne treba kod njega - lopta/glava/korner. Mislim zar bas treba u korner ako nema nikoga blizu.
jbg ne zna on dal ima neko blizu jer uvijek neko moze bit iza njega ,neka i bolje tako ne riskiratbparena je napisao/la:Nesto sam primjetio kon Montoje. I kad treba i kad ne treba kod njega - lopta/glava/korner. Mislim zar bas treba u korner ako nema nikoga blizu.
Pa bolje i u korner, nego u svoj gol kao Albabparena je napisao/la:Nesto sam primjetio kod Montoje. I kad treba i kad ne treba kod njega - lopta/glava/korner. Mislim zar bas treba u korner ako nema nikoga blizu.
Apsolutan potpis...amerosm je napisao/la:Zasluzena pobjeda Barcelone koja je trebala biti izrazena ubjedljivijim rezultatom da nije bilo gluposti Valdesa (u dva navrata) i Albe.
Valdes ima srecu samo sto je ponikao u La Masiji inace bi on igrao u jednom prosjecnom klubu, a ovoj ekipi jedino sto nedostaje je kvalitetan stoper.
A kako bi bilo da je pedro pogodio zicer? Jbt napadcima barce promasit zicer ko vode se napit?!bparena je napisao/la:Apsolutan potpis...amerosm je napisao/la:Zasluzena pobjeda Barcelone koja je trebala biti izrazena ubjedljivijim rezultatom da nije bilo gluposti Valdesa (u dva navrata) i Albe.
Valdes ima srecu samo sto je ponikao u La Masiji inace bi on igrao u jednom prosjecnom klubu, a ovoj ekipi jedino sto nedostaje je kvalitetan stoper.
Znači Pedro profula zicer i to je dobro?viKK je napisao/la:Ne kontam što neki govore kako je loša igra, a rezultati tu. Bolje reć obrana(zasada) i golman loši , sve ostalo je dobro.
cuj montoya les sto je 2-3 puta izbacio loptu u korner jer nije htio nista da riskira nidje veze,lika niko nije ni preso nit je kriv za koji gol mali je super odigrostomaklija je napisao/la:Ajde navijalo se za X ili eventualni 1 za Depor ali šta je tu je, nego onako prijateljski. Montoya je leš, 3,4 lopte u korner a znamo svi da ste u prekidima jedna velika 0. Alba jel on pojacanje ili šta već?. Pa lik kraj aut linije niti jednu loptu nije ispucao u protivnicki 16-ac. Redovno autPromaja od igrača. I na kraju, Lloris se prodaje zadnjih 10 godina a vama još na golu stoji Faruk Omerović. Cheers
Trinaest (13) ekipa imaju bolju odbranu od Barcine. Dobro, Valencia i Osasuna su primile jednak broj golova kao i Barcelona. Barca prima skoro 1.4 gola po utakmici.LarryDavid je napisao/la:Znači Pedro profula zicer i to je dobro?viKK je napisao/la:Ne kontam što neki govore kako je loša igra, a rezultati tu. Bolje reć obrana(zasada) i golman loši , sve ostalo je dobro.
Pa ti ziceri su koštali Barcu titula i titula, nije li tako? Prošla sezona je bila rezultatska katastrofa upravo radi zicera..
ne bi loše bilo zauzeti jedan malo intelektualniji stav i koherentniji...kad već ozbiljno pratimo fudbal, potrebno je razmišljati malo dublje nego tv komentator koji se ipak obraća većini tj totalnim laicima...
I ove sezone Messi Pedro Xavi Iniesta Alexis i Villa, nastavili su sa praksom fulanja onoga što je nemoguće profulati...jedina dobra stvar je što uvijek daju jedan više...osim u duelima sa realom gdje ih je fulanje zicera, a ne vadez, koji je kriv samo za jedan go(čak ih je čovjek vadio skidanjem zicera), koštao kupa kralja...dakle ma koliko to heretički i paradoxalno zvučalo Barca ima problem sa napadom, a ne obranom...
Sa druge strane reći da je Barcina igra loša je svjetska provala, to je naravno rečeno u kontekstu, barcina igara je odlična, najbolja na svijetu.. e sad druga je stvar što nije možda najljepša za oko i tako to ili nije lijepa koliko je bila...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.