Samo trpaj!!!
Jel najmlađi debitant u Euroligi

Ja sam stariji od Jusufa, šta ti Safetov zemljače pričaš

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ricky Rubio je debitovao 2006-te,a rođen je 1990-te,pa ti računajlegenda reala je napisao/la:Tako je Jusufe![]()
Samo trpaj!!!
Jel najmlađi debitant u Euroligi![]()
Ja sam stariji od Jusufa, šta ti Safetov zemljače pričaš
ali opet imao 10 skokovaNEZALAGANJE je napisao/la:Boris Savovic ovim utakmicama u CZ ne zasluzuje poziv u reprezentaciju,cak ako bi i odlucio da igra za nas...Em je ekipa prelosa u nastupu,a on se kao takav uklopio u sve to..
Bio sjajan, a postigao devet poena?!Nemanja Gordić opet je bio sjajan u redovima domaćina, a postigao je devet poena u pobjedi svoje ekipe
neno#4 je napisao/la:Bio sjajan, a postigao devet poena?!Nemanja Gordić opet je bio sjajan u redovima domaćina, a postigao je devet poena u pobjedi svoje ekipe
Znači da očekujemo od sada da će svi igrači koje poželimo imati pravo nastupa za nas i da ćemo uvjek imati pošteno suđenjeMiljan je napisao/la:Goran Radonjić novi generalni sekretar FIBA![]()
![]()
![]()
i zavrsilo je tako i sve to za 17:26 minutanerminh74 je napisao/la:sinan za sada razvaljuje 12 pt (100% sut), 11 skokova i inedx 29
http://jornadavirtual.acb.com/jornada/LACB/57/4/28" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam cuo Miljane da je na zalost Ceh izabran.Miljan je napisao/la:Goran Radonjić novi generalni sekretar FIBA![]()
![]()
![]()
I mene je ovo zbunilo, procitao sam da je novi gensek Kamil Novak iz Ceske.kengur je napisao/la:Ja sam cuo Miljane da je na zalost Ceh izabran.Miljan je napisao/la:Goran Radonjić novi generalni sekretar FIBA![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Slobodanpad1945 i 13 gostiju.